-
καντε ενα καθαρισμο στα cookies .
Υπαρχει και το λινκ ucp.php?mode=delete_cookies κατω κατω αλλα μετα θα σας ζητησει να βαλετε παλι τον κωδικο σας για να μπειτε στο φορουμ.
-
Θυμαμαι ακομα ημουν παιδακι
οταν με πηγανε μεστο καραισκακη
στα σκαλοπατια
και στα τσιμεντα
και απο τν καυλα μου δεν εβγαλα κουβεντα
περασαν χρονια και εδω ειμαι ακομα
για σενα τραγουδω για σενα ειμαι λιωμα
μυαλο δεν βαζω και δεν αλλαζω
και την ζωη μου στο πλευρο σου την χαραζω
Θρυλε ολε ο,θρυλε ολε ο,θρυλε ολε ο λεο λεο λεο... -
-
Δε μου λες ρε λεμε,εχεις παει ποτε γηπεδο; Σοβαρα ρωταω..
-
-
4 - 5 φορές στο λύκειο με τα αλάνια για χαβαλέ. Έκτοτε πήγα φοιτητής 2 φορές αηδίασα και δεν ξαναπάτησα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
4 - 5 φορές στο λύκειο με τα αλάνια για χαβαλέ. Έκτοτε πήγα φοιτητής 2 φορές αηδίασα και δεν ξαναπάτησα.Σε λάθος γήπεδο πήγες! Γι'αυτό!
-
Ναι σωστά το έθεσες σε λάθος γήπεδο, μόνο που λάθος γήπεδο είναι κάθε γήπεδο σε αυτή τη χώρα. Πρόπερσι πήγα στο allianz και ευχαριστήθηκα πολιτισμένη ατμόσφαιρα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
4 - 5 φορές στο λύκειο με τα αλάνια για χαβαλέ. Έκτοτε πήγα φοιτητής 2 φορές αηδίασα και δεν ξαναπάτησα.ρε κανε μου μια χαρη,δες μεσα απ το σωβρακο τι βλεπεις κι αν βλεπεις κατι παρε με τηλεφωνο για επιβεβαιωση.. Αν δε βλεπεις τπτ πες μου να σε κανω delete..
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ναι σωστά το έθεσες σε λάθος γήπεδο, μόνο που λάθος γήπεδο είναι κάθε γήπεδο σε αυτή τη χώρα. Πρόπερσι πήγα στο allianz και ευχαριστήθηκα πολιτισμένη ατμόσφαιρα.Κρυοκολιάρικη ατμόσφαιρα θες να πείς
Άσε...μία από τις 'πίκρες' μου είναι πως...δεν θα ξαναδώ γήπεδο από κοντά
Πρέπει να παραμένω ήρεμος λέει... με ρωτάνε πώς γίνεται αυτό,όταν ξέρω πως εκεινη την ώρα παίζει η ομάδα μου; -
Ο μόνος λόγος που θα έχει ο Pasxos για να με αντιπαθήσει... είναι ότι έχω Γερμανικό αυτοκίνητο
(Πάντως Vagέλης δέν είμαι! ) -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Pasxos...άσε τους να δούνε για να μαθαίνουν πώς είναι να είσαι Ολυμπιακός!!!Το παρακατω ειναι καλυτερο... Ειδικα στο 3:24...
Οχι ρε συ σταν,τι να αντιπαθησω..κανεναν εδω μεσα δεν αντιπαθω.. Την πλακιτσα μας κανουμε και εννοειται οτι κατα βαθος ο κων5 εχει δικιο,αλλα οπως και να χει για μενα το γηπεδο ειναι μορφη διεξοδου και διασκεδαση,δεν ειμαι μηδενιστης να μηδενιζω ακομα και το ελληνικο ποδοσφαιρο,απλα παω τον χαβαλε που κανουμε στους αιωνιους δευτερους..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ρε συ σταν,τι να αντιπαθησω..κανεναν εδω μεσα δεν αντιπαθω.. Την πλακιτσα μας κανουμε και εννοειται οτι κατα βαθος ο κων5 εχει δικιο,αλλα οπως και να χει για μενα το γηπεδο ειναι μορφη διεξοδου και διασκεδαση,δεν ειμαι μηδενιστης να μηδενιζω ακομα και το ελληνικο ποδοσφαιρο,απλα παω τον χαβαλε που κανουμε στους αιωνιους δευτερους..Έτσι είναι! Συμφωνούμε απόλυτα!
Χαβαλές και πλακίτσα πάνω απ'όλα!
Η μιζέρια... είναι για την κανονική μας ζωή...δεν έχει χώρο εδώ μέσα
(και πράγματι...αν ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα στα γήπεδα...μπορεί να πήγαινα από εκεί και με την κορούλα μου όταν μεγαλώσει... τώρα... ούτε απ'έξω δεν θα την περάσω ) -
Να παρεις την κορουλα σου και να ρθεις μια μερα σε ησυχη θυρα πχ 21 κλπ.. Μπορεις να το κανεις το φλεβαρη στους 16 του cl...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να παρεις την κορουλα σου και να ρθεις μια μερα σε ησυχη θυρα πχ 21 κλπ.. Μπορεις να το κανεις το φλεβαρη στους 16 του cl...Είναι μικρή ακόμη (14ων μηνών!!!) δεν θα καταλάβαινε και τίποτα! Σε μερικά χρονάκια ίσως
-
Θα μαι και γω εκείνη τη μέρα στο red cafe (τσαμπέ εννοείται...αν δώσω ποτέ λεφτά στον γκαγκεμπίτη κωλόγερο να μου κοπούν τα χέρια!)! Θέλω να δω Gourcuff από κοντά να διαπιστώσω άλλη μια φορά πόσο μλκ είναι στη Milan και κρατάνε τα ΚΑΠΗ και διώξανε το παιδάκι!!
Ένα τεμαχιάκι το χει ο κηπουρός από αυτόν...
-
stan
Να την χαιρεσαι ευχομαι.
Τωρα που το θυμηθηκα ο κων5 θελει να κανει κορες νομιζω. να του δωσεις τη συνταγη..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα μαι και γω εκείνη τη μέρα στο red cafe (τσαμπέ εννοείται...αν δώσω ποτέ λεφτά στον γκαγκεμπίτη κωλόγερο να μου κοπούν τα χέρια!)! Θέλω να δω Gourcuff από κοντά να διαπιστώσω άλλη μια φορά πόσο μλκ είναι στη Milan και κρατάνε τα ΚΑΠΗ και διώξανε το παιδάκι!!Ένα τεμαχιάκι το χει ο κηπουρός από αυτόν...
Καλα κι εγω προπερσυ στα πλει οφφ πηγα αεκ-αρη τσαμπε σε σουιτα (φτηνιαρης ο ντεμης μονο νερο και φυστικια ειχε η σουιτα.. ) σιγα μην εδινα ποτε λεφτα σε χανουμοφρουρο.. Ειχε ενδιαφερον το παιχνιδι παντως,επιασα συζητηση επι 2 ωρες με 2 υπαλληλους της ασφαλειας της σουιτας...
οσο για τον κηπουρο,δε θες να ανοιξουμε συζητηση για το ανυπαρκτο αεκακι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα μαι και γω εκείνη τη μέρα στο red cafe (τσαμπέ εννοείται...αν δώσω ποτέ λεφτά στον γκαγκεμπίτη κωλόγερο να μου κοπούν τα χέρια!)! Θέλω να δω Gourcuff από κοντά να διαπιστώσω άλλη μια φορά πόσο μλκ είναι στη Milan και κρατάνε τα ΚΑΠΗ και διώξανε το παιδάκι!!
Ένα τεμαχιάκι το χει ο κηπουρός από αυτόν...
Καλα κι εγω προπερσυ στα πλει οφφ πηγα αεκ-αρη τσαμπε σε σουιτα (φτηνιαρης ο ντεμης μονο νερο και φυστικια ειχε η σουιτα.. ) σιγα μην εδινα ποτε λεφτα σε χανουμοφρουρο.. Ειχε ενδιαφερον το παιχνιδι παντως,επιασα συζητηση επι 2 ωρες με 2 υπαλληλους της ασφαλειας της σουιτας...
οσο για τον κηπουρο,δε θες να ανοιξουμε συζητηση για το ανυπαρκτο αεκακι..
Είδες πουθενά να αναφέρω τη λέξη ΑΕΚ??
Καλό είναι πάντως όταν έρχονται τέτοιες ομάδα (έστω και η Μπορντώ ή η Ρόμα βρε αδερφέ) να πηγαίνουμε να παρακολουθούμε από κοντά για να ξεστραβωνόμαστε! Gourcuff ή Totti δεν πρόκειται να δεις ποτέ στο gayro (και σε καμιά άλλη ελληνική ομάδα) οπότε ευκαιρία είναι...Το αυτό ισχύει και για Γαυροβάζελο στο μπάσκετ...ανοίγει το μάτι σου!
-
Ο Θρυλος εχει ξεφυγει σε επιπεδο εδω και χρονια.οποε οταν λες οτι δεν ερχονται παικτες στυλ τοτι στην ελλαδα να μιλας για την ομαδιτσα σου την αεκ (ανωνυμη εταιρια κλωτσοσκουφηδων.. ) Οι παικταραδες που εχουν ερθει στον πειραια δε θα ρθουν ποτε σε αλλη ομαδα..
Μπεν αρφα και αλατακι..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]