-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Γιατί το πουλας τοσο γρήγορα;
Γιατι κατάλαβα οτι δεν μου κάνει.
Θέλω κάτι πιο σπόρ σε αίσθηση και ας χάσω λιγο απο την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα του GTI.
Το GTI ειναι γρήγορο και αποτελεσματικό, αλλα δεν ειναι παιχνίδι.
Ρισπεκτ στον ανθρωπο που καταλαβε οτι το γκολφ κανει για 25χρονες+ δεσποινιδες. Τι ωραιο θα μπορουσε αραγε να του προσφερει ενα τετοιο τετρατροχο; Στο καλο να παει και καλοπουλητο να του ευχηθουμε.
-
Ο χρήστης Αγαπούλας έγραψε:
**Γειά καί χαρά σε όλες τις αγαπούλες τού φόρουμ!!!
Μού λείψατε πολύ...
Γειά σας καί πάλι πριν φάω ban...
Eιλικρινά εκ βάθους καρδίας, τούς χαιρετισμούς μου σε όλους τούς mod και ειλικρινά ειδικά στον cmarin καί τον nass!!! ** -
Ρε συ κοτόπασχε τα επιχειρήματα σου είναι σαν τα ΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΚ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΚ και λοιπές κραυγές που βγάζουν οι λιμενεργάτες και λοιποί γκαραζιέρηδες
-
Νταξει ραδικι μου,μπορεις να λες ο,τι ασυναρτησια κατεβαζει η κουφια σου.Αλλωστε ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα ναι. Ακομα και στο οτι το γκολφ αξιζει να δωσεις πανω απο 7000 ευρω για να το παρεις καινουριο.ναι λοιπον,σε ολα ναι.Εφευγες;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τελικά με τον 'αγαπησιάρη', τι θα κάνει η εξουσία; Θα δώσει άφεση; Σήμερα ήμουνα δίπλα στο Άγιο Όρος, και ένας πάτερ μου είπε 'Ευλόγισον'...
καμάκι σου έκανε αλλά δεν το έπιασες
P for Patrinos
Ήταν πολύ τριχωτός, θα τον κάνω πάσα στον Patrino....
Patrinos for President
-
PasKali πάρε θέση για τον Πατρινό και άσε τα λοιπά αφού δεν τα κατέχεις κοκορίκο
-
-
Ρε μλκ πατρινε αφου δε θα απαντησω στα πμ σου τι μου τα στελνεις;
Πεστην στον κων5 που δεν εχει και προβλημα με τις τριχες,ολα τα σφαζει. -
Αγαπούλας rulezzz
-
οριστε,τι σου λεγα;Γουσταρει γουτσου γουτσου μαζι σου ρε αγγελε δεν τον βλεπεις;Λιωνει..
-
Ο χρήστης Αγαπούλας έγραψε:
Tι θέση να πάρει το τσατσόνι....φοβαται να παρει θεση μην φαει μπαν,αλλα τι περιμενεις απο εναν ιταλο.
ετσι ηρθαν και το 40 οι ιταλοι στην ελλαδα και τους καναμε μπαν
-
@πασΚος
Πατρινέ εντός ολίγου θα έχεις pm με το τηλέφωνο του πετειναριού.
-
Πατρινε εχεις πμ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πατρινε εχεις πμ.Πανικοβλήθηκες βλέπω κοκορίκο
-
Κατουρηθηκα καλυτερα... Σε λιγο θα ακουσεις το τηλ σου να κανει ντριν...μη φοβηθεις με τον τροπο του,θα στην πεσει στεγνα.. Εσυ παιξτο κουλ στην αρχη μην του δοθεις απ την αρχη,καντου τσαλιμακια οπως τοτε με τον Περο...
-
-
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...
Ελεος βρε συ!!!! [MOD]
Εδω με ποιον εισαι ειπαμε;
-
Νταξ ρέζιλε πας για banιο πάλι
-
-
Το πετεινάρι ο Κοκορίκος
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]