-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάσχο...το σχεδιάκι της υπογραφής σου... το έχω δεί πάνω σε μαύρο 'φτιαγμένο' Civic coupe
Κι εγω το χω δει σε αρκετους χονταιους και ιταλους..Σε κανενα golf η αουδι ομως..τυχαιο;
Σε Golf III είχα δεί κάτι το θεικό: Ζάντες αλουμινίου Honda!!!
Όλα τα λεφτά! -
Δε θα σταματησει ποτε να αντιγραφει αυτη η vw...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε θα σταματησει ποτε να αντιγραφει αυτη η vw...Δεν ήταν αντεγραμένες... κλεμένες ήταν! (Όπως και το αυτοκίνητο το οποίο το είχαν παρατήσει κάτι μήνες κάτω από το σπίτι μου...μέχρι που πήρα την αστυνομία και το μάζεψε!)
-
Το ιδιο θα εκανα κι εγω στη θεση σου...δεν ειναι δυνατο εξω απ το σπιτι μου να υπαρχει ενα τετοιο εκτρωμα οπως το γκολφ...αμεσως το δημο για τα αδεσποτα αμαξια..
Αφιερωμενο στον Χαρο:
Ορεστης Νταντος-θα παω οταν γουσταρω
Αλλη μια κοινωνικη προσφορα απο τον pasxo και τα 19203 ποστς του..
-
pasxo πατησες με κανεναν αυτες τις μερες ?
-
Οχι ειχα θεμα με τα ψαλιδια και την μεταδοση και ειναι μεσα.
Πατησε αλλο μπραβακι; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ειχα θεμα με τα ψαλιδια και την μεταδοση και ειναι μεσα.
Πατησε αλλο μπραβακι;Οχι την πεμπτη ειχε ερθει ενα κουπε ασπρο Α.Ο. στην εξοδο ραφηνας και ενα σ3 ....με 1.2 μπαρ το σιερα τα ραψε και τα δυο
-
Αμα σηκωσει 2.4 over ο φιλος σου με τοσ(τ)ιερα πες του να με παρει τηλ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ειχα θεμα με τα ψαλιδια και την μεταδοση και ειναι μεσα.Πρωτότυπο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@Ξενος
ο θειος παιζει εβο 9αρι πειραγμενο;Που ειναι και πως ειναι;
'Αντε πάγενε ρε που θες να ανοίξεις κ με έβο. Θα το πω στον θείο να γελάσει λίγο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα σηκωσει 2.4 over ο φιλος σου με τοσ(τ)ιερα πες του να με παρει τηλ...Αμα το βγαλεις ποτε απο το συνεργειο πες μου να κανονισω
-
Ναι σορρυ που δεν το χω για να το αφηνω εξω απο καφετεριες..
Ξενε δε θα ναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος..ξερω τις προυποθεσεις του απο 3ες 4000rpm μη σπασει τιποτα και πληρωνει.. Που να ψαχνεις τωρα για διαφορικα;
Α επισης ψιτροβαγκ εχω φιλο που ειχε ενα σιερα 2λιτρο αλλα του φυγε 3 φορες και το βγαλε 3 φορες ολικη,αλλα χαζουλης (ειπαμε σιερα εχει) το ξαναφτιαξε 3 φορες.. Τωρα ειναι στην 4η ολικη γι αυτο και ο παρελθοντικος χρονος.. Παντως ειχε να το παινευτει για το κρατημα του...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξενε δε θα ναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος..ξερω τις προυποθεσεις του απο 3ες 4000rpm μη σπασει τιποτα και πληρωνει.. Που να ψαχνεις τωρα για διαφορικα;
Αφού είσαι πολύ γρήγορος κάντο από εκκίνηση...
-
Δεν ειπα οτι ειμαι γρηγορος,βασικα δεν ειπα τπτ.. Ειμαι της αποψης οτι το σωστο πατημα γινεται εν κινησει και δη απο 2ες γιατι εκει παιζει εξ ολοκληρου ρολο το αμαξι και οχι στη σταση που ενας κουλος στυλ κιουση μπορει να χασει με το s3 του απο πολο 1000αρι. Βεβαια πολυ σπανια θα αρνηθω να την παμε απο σταση αν οι συνθηκες το επιτρεπουν.Δεν πιστευω ο θειος σου να ειναι ο μονος ιδιοκτητης εβο στην ελλαδα που την παει απο σταση...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Πάσχο...το σχεδιάκι της υπογραφής σου... το έχω δεί πάνω σε μαύρο 'φτιαγμένο' Civic coupeΚαι πρωτότυπο πάνω απ' όλα!
-
Κων5 ζεις;
-
Και βασιλεύω
-
Ρε προσεχε στο σκι που πας μη σακατεψεις τις ποδαρες σου και τρεχουμε παλι.. Διαβασα την εμεπρια του sv2 κι εχω αρχισει να ανησυχω..μηπως να το αφησεις να κανεις...βαρελακια καλυτερα;
-
-
Ρε εγω για το καλο σου το λεω να μην καταληξεις σαν τον sv2... (με φερραρι.. )
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]