-
Καλά έλεγε ο θείος tazio πως είσαι βλαμμένος
-
Σου χω ξαναπει οτι θα εκανες για πολιτικος επειδη εισαι τρελος παπατζας και διαστρεβλωνεις πραγματα και γεγονοτα λογω ΑΓΝΟΙΑΣ...
Τεσπα,σε βαρεθηκα,ουτε γκολφ να οδηγουσα,σαν τον ΑΞΙΟ dimgster που καταλαβε την πατατα που εκανε και πουλαει αρον αρον το μπρικι το gti.
@Ξενος
ο θειος παιζει εβο 9αρι πειραγμενο;Που ειναι και πως ειναι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τον ΑΞΙΟ dimgster που καταλαβε την πατατα που εκανε και πουλαει αρον αρον το μπρικι το gti. -
αμάν ρε παιδιά πώς γίνεται να τα γυρνάτε όλα σε προσωπικό επίπεδο και να τσακώνεστε και να κλειδώνονται θέματα ?
κι εσείς βρε mods χαλαρώστε λίγο τα λουριά να δούμε λίγο τσαμπουκά μέχρι ένα όριο πάντα
pasxo, μια φορά στα 10 χρόνια περνάς στην επόμενη φάση στην Ευρώπη και το κάνεις θέμα λες και γίνεται συνέχεια
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
pasxo, μια φορά στα 10 χρόνια περνάς στην επόμενη φάση στην Ευρώπη και το κάνεις θέμα λες και γίνεται συνέχεια -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
pasxo, μια φορά στα 10 χρόνια περνάς στην επόμενη φάση στην Ευρώπη και το κάνεις θέμα λες και γίνεται συνέχεια
Σε 3 χρονια 2η φορα... Αλατακι μεσιε μπεν αρφα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φίλε μην ξεχνάς...και πέρυσι στο Ουέφα περάσαμε από τους ομίλους...οπότε 3 στα 3 είναι (γιατί...αυτοί που παίζουν ουέφα φέτος...σαν επιτυχία τους δεν το υπολογίζουν ; )
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Φίλε μην ξεχνάς...και πέρυσι στο Ουέφα περάσαμε από τους ομίλους...οπότε 3 στα 3 είναι (γιατί...αυτοί που παίζουν ουέφα φέτος...σαν επιτυχία τους δεν το υπολογίζουν ; )
Το ουεφα ΔΕΝ ειναι ευρωπη... Αλλωστε το παραδεχονται ολοι οι φιλοι μου βαζελοι που ελαβαν απο μενα ως δωρο (οταν περασαν στο ουεφα) ενα αντιηλιακο με υψηλο δεικτη προστασιας ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το ουεφα ΔΕΝ ειναι ευρωπη... Αλλωστε το παραδεχονται ολοι οι φιλοι μου βαζελοι που ελαβαν απο μενα ως δωρο (οταν περασαν στο ουεφα) ενα αντιηλιακο με υψηλο δεικτη προστασιας ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ....
Και μία τσουγκράνα έπρεπε να τους δώσεις... για να οργώνουν τα χωράφια! (Γι'αυτό φέτος το χορτάρι του ΟΑΚΑ είναι έτσι...για να είναι ασορτί με τα γήπεδα του ΟΥΕΦΑ!)
-
ΑΞΙΟΣ κι εσυ οπως κι ο dimgster που πουλαει το γκολφ γιατι καταλαβε την πατατα του ο ανθρωπος...
Να δουμε τον vasgti ποτε θα τον κανουμε ανθρωπο...μια ζωη κουτοχορτο αυτο το παιδι (ανηλικος στο μυαλο).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hahaiv:ΑΞΙΟΣ κι εσυ οπως κι ο dimgster που πουλαει το γκολφ γιατι καταλαβε την πατατα του ο ανθρωπος...
Να δουμε τον vasgti ποτε θα τον κανουμε ανθρωπο...μια ζωη κουτοχορτο αυτο το παιδι (ανηλικος στο μυαλο).
Εχω όμως και γυναίκα Βάζελο... εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι
-
ΠάσΚΟ, βρε αεκάκι της αυτοκίνησης ( ) απέκτησε πρώτα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες, εξασφάλισε το μέλλον της εταιρίας , φτάσε σε νούμερα τον ανταγωνισμό και μετά ναι θα έχεις λόγο να ομιλείς.
-
Ο,τι καλυτερο η γυναικα να ναι βαζελινα η αεκτζου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο,τι καλυτερο η γυναικα να ναι βαζελινα η αεκτζου..το'πιασα το υπονοούμενο!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΠάσΚΟ, βρε αεκάκι της αυτοκίνησης ( ) απέκτησε πρώτα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες, εξασφάλισε το μέλλον της εταιρίας , φτάσε σε νούμερα τον ανταγωνισμό και μετά ναι θα έχεις λόγο να ομιλείς.Δε μου χρειαζεται τπτ απο ολα αυτα..εσυ παλι γινε μια ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ τριχα απ τα @@ της αλφα και μετα ελα με την οπισθεν να ομιλησεις..
-
Ό,τι πεις
-
Ετσι μπραβο αμπαλιδη πουθενοπουλε.. Κανονισε να μου ρθεις στον καφε με το youdie accident παλι.Τι σκ@τ@ ποσες τουρμπινες θα αλλαξεις πια φετος;Την προικα σου φτιαχνεις;
-
Πάσχο...το σχεδιάκι της υπογραφής σου... το έχω δεί πάνω σε μαύρο 'φτιαγμένο' Civic coupe
-
Το συνηθίζουν τα καγκουρό
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Πάσχο...το σχεδιάκι της υπογραφής σου... το έχω δεί πάνω σε μαύρο 'φτιαγμένο' Civic coupeΚι εγω το χω δει σε αρκετους χονταιους και ιταλους..Σε κανενα golf η αουδι ομως..τυχαιο;
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]