-
ευχομαι να σε πατησουν οι κοντοχωριανοι μου
-
Πιο πολυ φιλολογικα θα την παμε..για χαβαλε λογω εορτων.. κανα σουβλακι μετα καμια κουβεντουλα...φιλικα εντελως. Εχουν ψωμι ακομα παντως τα παιδια,μονο αν σπασω την καινουρια μεταδοση που δεν την...εχω τεσταρει ακομα θα την φαω.
-
εννοειται φιλικα παντως ρε φιλε δε βαρεθηκες τις κοντρες και τους χαμους?
βεβαια εισαι μικρος ακομα θα ωριμασεις καποια στιγμη.. -
Αφου εισαι μικροτερος ρε μπακαλιαρε.. Νταξ το ψιλοβαρεθηκα αλλα εχει χαβαλε ακομα. Σα να πειραζεις τους αδυναμους και ανικανους να αντιδρασουν κων5,ρατανπλαν,vasgay,kid,taurus,tazio κλπ...το βαριεσαι ποτε;
-
τι μικροτερος ρε συ? 2 χρονια σου ριχνω μην κοιτας που μικροδειχνω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το bravo δεν θα έπρεπε να πληρώνει τέληείναι υβριδικό (ύβρις στην αυτοκίνηση)
υβριστικό είναι τότε ρε συ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Moυ ρθανε 302 ευρω τα γαμημενα παλι καλα που δεν εχω αλλαξει αδεια.100 ευρω αυξηση.
Τελικά έχεις βάλει το 5κύλινδρο ή είναι φίδι?
Το οτι θα το βγαλω σημαινει οτι θα βγει με το νεο σεταπ γιατι πειραματιζομαι ακομα.Εχω και κατι πατημασιες στην πλατη απο 2 παιδια που ειχαμε παει ερωτικο σκ στα καλαβρυτα και ψαχνομαι γενικα.
-
εμφανίστηκε ο Krutzenblaze
**
P for Patrinos** -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Moυ ρθανε 302 ευρω τα γαμημενα παλι καλα που δεν εχω αλλαξει αδεια.100 ευρω αυξηση.
Eλα σε καμια συναντηση να το διαπιστωσεις.. αλλα παρε και pampers μαζι,δεν ευθυνομαι για ο,τι γινει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eλα σε καμια συναντηση να το διαπιστωσεις.. αλλα παρε και pampers μαζι,δεν ευθυνομαι για ο,τι γινει..
Μονο την εξατμιση να δεις φίλε Ξένε θα καταλαβεις...Εργαλειο
-
-
-
Μα τι μαυρογατα που εισαι ρε κων5; μα 1 μετα τα μεσανυχτα μηνυμα αν επεσε το φορουμ; Εστειλες κι αρχισανε τα προβληματα.ουρτ παλιοκατσικι μπακαλιαρε.
-
Μα τί τσαλαπετεινός αυτός ο ταλαίπωρος φίλος μας
Από νωρίς ήταν πεσμένο ρε τραγί αλλά οκ έχεις δίκιο που να το δεις αφού κοιμόσουν σαν μόσχος ...σιτευτός -
Το φόρουμ εχθές έπεσε 2-3 φορές, και αργούσε και πολύ γενικότερα.
Ιταλικός είναι ο server;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Έχεις ακράτεια?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μονο την εξατμιση να δεις φίλε Ξένε θα καταλαβεις...Εργαλειο
Εργαλλλλεείιιιιοοο εννοείς! (με λι τσοπαναρέικο)
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:slap:
Μα τί τσαλαπετεινός αυτός ο ταλαίπωρος φίλος μας
Από νωρίς ήταν πεσμένο ρε τραγί αλλά οκ έχεις δίκιο που να το δεις αφού κοιμόσουν σαν μόσχος ...σιτευτόςΕγω μιλαω σοβαρα (ναι πιστεψε το) μωρη μαυρογατα κατσικομουρη. Τι το θελες και το στειλες και αρχισε η μουρμουρα 'ποια σου στελνει τετοια ωρα' κλπ μαλακιες. Τι σκατα,ανηψιος του επιτιμου εισαι παναθεμα σε;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ιταλικός είναι ο server;
Όχι.
Είναι Premium Γερμανικός και τούρμπο και κομπρέσσορα και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, άρα ανατινάχθηκε και τώρα είμαστε με server αντικατάστασης super mini...
Άμα ήταν Ιταλικός θα έτριζε (θα το άκουγες από τα ηχεία του υπολογιστή σου) και τη μία θα άναβε η μισή οθόνη, την άλλη θα σου έδειχνε τα μισά θέματα, την παράλλη τα μισά μέλη, κοκ...
Εκτός άμα τον έχουν πειραγμένο, οπότε παίζει να καίει λάδια και τώρα να είναι στο συνεργείο και το φόρουμ να λειτουργεί με Κορεάτικο server αντικατάστασης...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ιταλικός είναι ο server;
Όχι.
Είναι Premium Γερμανικός και τούρμπο και κομπρέσσορα και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, άρα ανατινάχθηκε και τώρα είμαστε με server αντικατάστασης super mini...
Άμα ήταν Ιταλικός θα έτριζε (θα το άκουγες από τα ηχεία του υπολογιστή σου) και τη μία θα άναβε η μισή οθόνη, την άλλη θα σου έδειχνε τα μισά θέματα, την παράλλη τα μισά μέλη, κοκ...
Εκτός άμα τον έχουν πειραγμένο, οπότε παίζει να καίει λάδια και τώρα να είναι στο συνεργείο και το φόρουμ να λειτουργεί με Κορεάτικο server αντικατάστασης...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]