-
Γυρισα πριν λιγο απο το ραψιμο... Εχουν εξαφανιστει τα θυματα ρε πουστη μου,δεν παιζει κανεις.Μονο κατι fr ψαχνονται αλλα αυτοι ειναι για κανα ραλλακι νιτρατο το πολυ.Εσπασε κι ενας γνωστος με fr...γαμω τα γερμανικα μου ειπε και αυτοματως τον αγαπησα..
-
Το χθεσινο ατυχημα το ειδες εσυ ?
-
Που;
-
http://www.youtube.com/watch?v=rR2CK__U ... r_embedded
-
Πάσχο τράβα για ύπνο πάλι σε βαρέθηκα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Youtube Video@@ κατι ψιλα ακουσα αλλα οχι τι και πως.εκεινο το τουνελ καθε φορα που περναμε αναστεναζει απο τα θεμελια... Εχει ξαναγινει παρομοιο σκηνικο πιο κατω και ηταν θεμα χρονου..Πολυ γνωστα τουτουνια παντως στο βιντεακι..
κων5 το ξερω οτι σου λειψα σημερα..
-
καλημέρα
μπουγάτσα + μίλκο για πρωινό, καιρό είχα να απολαύσωπάσχο δεν έχεις άλλη δουλειά απ'το να γεμίζεις τους δρόμους λάδια? γι'αυτό φεύγουν οι άνθρωποι στο δρόμο εκεί, γλυστράνε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλημέρα
μπουγάτσα + μίλκο για πρωινό, καιρό είχα να απολαύσωΚαλημέρα!
Τέλος σήμερα κλείσαν τα δικαστήρια
Σχετική ηρεμία για 2 εβδομάδεςπάσχο δεν έχεις άλλη δουλειά απ'το να γεμίζεις τους δρόμους λάδια? γι'αυτό φεύγουν οι άνθρωποι στο δρόμο εκεί, γλυστράνε
Δεν καταλαβαίνει τπτ συνεχίζει ακάθεκτος ο μπεζεβέγκης
-
Παλι κολοφαρδος ο ολυ**μπριακος **
Σε εμας φερτε μας την πελατησα juventus
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Youtube VideoΠως εγινε το τρακαρισμα;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Πως εγινε το τρακαρισμα;
Πατησε τα λαδια του πασχου και εφερνε τετακε
-
ευχαριστω για την απαντηση
-
ευχαριστω για την απαντησηΤιποτα εγω οτι ειδα λεω
Roma ????? περναμε ευκολα
-
Πως εγινε το τρακαρισμα;
Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι..Πώς τα κατάφερε στην ευθεία;
Πάντως στη συγκεκριμένη γέφυρα έχει ισχυρούς ανέμους και είναι επικίνδυνο να αναπτύσεις μεγάλη ταχύτητα..Πρέπει να μπεί ένα radar σε κάθε κατεύθηνση να τελειώνουν αυτές οι μ@@@@ς με τις κόντρες.. -
τι να κλασει το ρανταρ.
εδω θελει τροχαια να φυλαει ολο το βραδυ αποτι φαινεται. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλημέρα
μπουγάτσα + μίλκο για πρωινόοσο για το ΟΧ,πρεπει να μπλεχτηκαν στο πατα.Δε θελει και πολυ.
Επισης ψιτροβαγκ,απ τη ρομα θα φας αρκετα τεμαχια,οσο παρακολουθεις τον πρωτο της χωρας σου να περναει στους 8.. Κοινως,τα δυο του κωστα ραμπογλου και το αλατι σου που θα μιλησεις για μπαλα,πουθεναδες..
-
-
Ρε μλκ γιατι εισαι σκουληκιαρα εντελως; Αφου με συμπαθεις κατα βαθος..
-
-
Το ξερα οτι εισαι λεμες και σκουληκιαρα με σπασμενο καρπο. Το σακακι το φορας ορθιος; Την κανελα στον καπουτσινο την τιναζεις καλα; Που παει οι κοινωνια μας θεε μου (ιταλε.. ) και χασοδικης και πεσμενο φυλλο..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]