-
:parta:
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι, αλλά στο πρώτο τα σπάει..
Πετάει μέσα και τις θεικές ατάκες του Γκουσγκούνη...
Πολύ γέλιο.To 1o είναι άλλο πράγμα. 'Ποιος είσαι εσύ? Φύγε, σε ντρέπομαι' κ μετά...
Τί είναι αυτό ρε σεις
-και τις μπάλες
-Πώς τα λες έτσι.
-Δεν θα μπορώ να περπατήσω αύριο.
-Θα μπορείς.αχαχαχαχαχα
-
-'Μη μου μιλάς τόσο βρώμικα'....
-
Κάτσε παιδί μου εσύ εκεί πέρα πίσω
-
Aκομα τσοντες βλεπεις ρε μπουσκεντε;
-
ρε ταλακες ανεβαστε τα σε κανα ραπιντ πιο μικρα να επιτρεπει να το κατεβασουμε και απλοι χρηστες
-
Το εχω σε λινκ που το παιζει ετοιμο βρωμοσκυλο αλλα δε σου εγγυωμαι οτι δεν εχει ιους..
-
Google it ρε rantanplan...
κανε αναζητηση για 'βιντεο νοσοκομειο'
-
Καλά βρε αόματοι είστε στην προηγούμενη σελίδα ειναι
-
Εισαι χαζος τελικα...και διατηρουσα μια απειροελαχιστη αμφιβολια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εισαι χαζος τελικα...και διατηρουσα μια απειροελαχιστη αμφιβολια.το μπραβο σου πρεπει να περναει αναθυμιασεις βενζινης μεσα ,δεν εξηγηται αλλιως.
-
-
Αφου ειπε το χαζοσκυλο οτι δεν κατεχει torrents (το παιδι εχει ακομα κασετοφωνο στο αμαξι) τι λεει ο κων5 οτι ειναι στην πισω σελιδα.Νταξ απ τον κων5 το περιμενα αλλα κι απο σενα ρε ιταλακια;;; ( )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξ απ τον κων5 το περιμενα αλλα κι απο σενα ρε ιταλακια;;; ( )Ιταλακιας , τροπος του λεγειν...
-
τελικα η περιπτωση κων5 χριζει αμεσα ψυχολογου.Δεν εχω ματαξαναδει τοσο χαμηλο iq...δικηγορος θα μου πεις και δεν θα χεις και αδικο..
-
φου ρε λακιδες
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
φου ρε λακιδεςΝα μιλας καλυτερα.
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
φου ρε λακιδες
Να μιλας καλυτερα.
αλλα εχω δηθεν ψευδωνυμο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:shifty:τελικα η περιπτωση κων5 χριζει αμεσα ψυχολογου.Δεν εχω ματαξαναδει τοσο χαμηλο iq...δικηγορος θα μου πεις και δεν θα χεις και αδικο..
Η δικιά σου τί χρήζει ρε πετεινάρι που τρεις την ώρα είσαι επάνω σε οδική και εξακολουθείς να τα σκας στο σαπίδι . Έλεος, είπαμε γενικά οι ιταλάκιδες (όχι εσύ ιταλάκια ) είστε κολλημένοι αλλά εσύ είσαι τρελό τούρμπο ρε αδελφέ μου
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]