- 

:parta: 
- 

Ο χρήστης xenos έγραψε: Ναι, αλλά στο πρώτο τα σπάει.. Πετάει μέσα και τις θεικές ατάκες του Γκουσγκούνη... 
 Πολύ γέλιο.To 1o είναι άλλο πράγμα. 'Ποιος είσαι εσύ? Φύγε, σε ντρέπομαι' κ μετά... Τί είναι αυτό ρε σεις -και τις μπάλες 
 -Πώς τα λες έτσι.
 -Δεν θα μπορώ να περπατήσω αύριο.
 -Θα μπορείς.αχαχαχαχαχα 
- 

-'Μη μου μιλάς τόσο βρώμικα'.... 
- 

Κάτσε παιδί μου εσύ εκεί πέρα πίσω 
- 

Aκομα τσοντες βλεπεις ρε μπουσκεντε; 
- 

ρε ταλακες ανεβαστε τα σε κανα ραπιντ πιο μικρα να επιτρεπει να το κατεβασουμε και απλοι χρηστες 
- 

Το εχω σε λινκ που το παιζει ετοιμο βρωμοσκυλο αλλα δε σου εγγυωμαι οτι δεν εχει ιους.. 
- 

Google it ρε rantanplan... κανε αναζητηση για 'βιντεο νοσοκομειο' 
- 

Καλά βρε αόματοι είστε στην προηγούμενη σελίδα ειναι 
- 

Εισαι χαζος τελικα...και διατηρουσα μια απειροελαχιστη αμφιβολια. 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Εισαι χαζος τελικα...και διατηρουσα μια απειροελαχιστη αμφιβολια.το μπραβο σου πρεπει να περναει αναθυμιασεις βενζινης μεσα ,δεν εξηγηται αλλιως. 
- 

- 

Αφου ειπε το χαζοσκυλο οτι δεν κατεχει torrents (το παιδι εχει ακομα κασετοφωνο στο αμαξι) τι λεει ο κων5 οτι ειναι στην πισω σελιδα.Νταξ απ τον κων5 το περιμενα αλλα κι απο σενα ρε ιταλακια;;; ( ) 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Νταξ απ τον κων5 το περιμενα αλλα κι απο σενα ρε ιταλακια;;; ( )Ιταλακιας , τροπος του λεγειν... 
- 

τελικα η περιπτωση κων5 χριζει αμεσα ψυχολογου.Δεν εχω ματαξαναδει τοσο χαμηλο iq...δικηγορος θα μου πεις και δεν θα χεις και αδικο.. 
- 

φου ρε λακιδες 
- 

Ο χρήστης italakias έγραψε: 
 φου ρε λακιδεςΝα μιλας καλυτερα. 
- 

- 

Ο χρήστης saxon_747 έγραψε: φου ρε λακιδες Να μιλας καλυτερα. αλλα εχω δηθεν ψευδωνυμο 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 :shifty:τελικα η περιπτωση κων5 χριζει αμεσα ψυχολογου.Δεν εχω ματαξαναδει τοσο χαμηλο iq...δικηγορος θα μου πεις και δεν θα χεις και αδικο.. Η δικιά σου τί χρήζει ρε πετεινάρι που τρεις την ώρα είσαι επάνω σε οδική και εξακολουθείς να τα σκας στο σαπίδι . Έλεος, είπαμε γενικά οι ιταλάκιδες (όχι εσύ ιταλάκια ) είστε κολλημένοι αλλά εσύ είσαι τρελό τούρμπο ρε αδελφέ μου 

Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]