-
Μας απεδειξες και σημερα ποσο χαζουλης εισαι δε χρειαζεται να προσπαθεις κι αλλο.. Νοιωθουμε συμπονοια για σενα και τους μοιους σου...μπορεις να λες ο,τι θες..
Πες μου κατι,προσπαθησες πολυ να σκεφτεις αυτο που ειπες πριν (να κοιταξουμε στην πισω σελιδα δλδ);
-
Βρε άμυαλε τενεκέ αφού έγραψα πως δεν είδα ότι ο Στέλιος δεν κατέχει τα τορρεντ τυφλός είσαι ή εθελοτυφλείς? Μα τί πάσχος εισαι τέλος πάντων
-
Δεν ειδες ε; Πρωτα θα βλεπεις ΚΑΛΑ (τυφλε) και μετα θα κανεις τον εξυπνακια.. Αει φτυσταμπουτια σου τωρα,μπογανα.
-
Είσαι κουραστικός
-
Κι εσυ αμπαλος και χαζουλης αλλα γι αυτο σε παω..
-
Ρε...κλαιν μου το ειχαν στηλει αυτο εμ την παρτουζα. Για τον φουτσο, πρεπει να δουμε και αλλα για να δουμε αν αξιζε. Εδω λεγανε για πολους γιατρους και νοσοκομες
-
Ρε σεις, μην λέτε όλη την υπόθεση, τι θα δει μετά ο σκύλος?
-
Δεν πειράζει, να του λέμε το 'σενάριο'.
Σκύλε δέστο. Το πρώτο, όχι το δεύτερο βιντεάκι. Η σκηνοθεσία βέβαια είναι λίγο φτωχή, το σενάριο μπάζει, αλλά οι ερμηνείες θα ανταμείψουν τις προσδοκίες σου..-'καλά είναι φανταστικότατο'..
-'να το ξανακάνουμε'..
(πρωταγωνήστρια speaking) -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
-'καλά είναι φανταστικότατο'..
-'να το ξανακάνουμε'..
(πρωταγωνήστρια speaking)Αφού ντρέπεται το κορίτσι!
-
Τα ειδα χτες ρε, μου εδειξε το δρομο ο Κων5
Το θεμα ειναι οτι ειχε ακουστει για τρελα παρτουζωματα κλπ. και αυτο που ειδα ηταν ενα τριο και ενα τσιμπουκι με πολυ γκρινια
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα ειδα χτες ρε, μου εδειξε το δρομο ο Κων5Εγώ σου δείχνω το δρόμο Στέλιο, αν περίμενες από τον άλλο τον αόματο τον πάσχο
Τώρα που έμαθες πως έχουν τα τόρεντς ανοίγεται ένας νέος κόσμος
-
Ante kai cd-player στην παραλια το καλοκαιρακι στελιο,να πεταξεις επιτελους το παλιοτρανζιστορακι...
-
εμαθα να κατεβαζω....πως να βρισκω λινκ δεν μου εδειξες
Δικηγοροι σου λεει μετα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
εμαθα να κατεβαζω....πως να βρισκω λινκ δεν μου εδειξεςΔικηγοροι σου λεει μετα
πμ
-
-
Το σιερα ΙΣΩΣ μπορουσε να σταθει κοντα..το αλλο το κρουασαν ας παιξει με τον στελιο και τον vasgti..
-
Πάσχο βάλε μια φωτογραφία το αμάξι σου να το δούμε. Δεν το έχω δει ποτέ. Δείξε και τον κινητήρα γιατί έχω ακούσει πως έχεις επέμβει.
-
Ναι τωρα θα ανεβασω για να σε πεισω...
-
Μήπως ντρέπεσαι να το δείξεις?
-
Το αμαξι το βλεπεις οποτε θες,οχι στο νετ...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]