-
Εδω εσυ εχασες 13 εκ δραχμες με τα δικα μας θα ασχολουμαστε; Δεν πεταει ανθρωπος καθε μερα ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τοσα λεφτα... :markarian:
-
νταξ μιλάει τώρα και ο :agopian:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι Σκαλισιάνος και αγαπητσιάρης πού είναι?
Κρίμα ρε σεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα ειμαι χαζουλης μπλα μπλα μπλα μπλα
Κιουση τι θα δεις τι θα κανεις με μενα ρε; Τι εννοεις;
Δες και τη δικη μου υπογραφη... Σε κατουραω αν δεν το χεις παρει χαμπαρι (γιατι εσεις οι v(λ)agisti ειστε και λιγο χαιβανια..)
θα σε τρολαρω διχως ελεος και εσενα και τους υπολοιπους ομοιδεατες σου με τις βλακειες που πετατε..
δεν εχετε καταλαβει οτι ειστε μειονοτητα και οι μειονοτητες σε αυτη τη χωρα δεν εχουν κανενα δικαιωμα , περιμενουν μονο τη στιγμη της γενοκτονιας τους
τωρα που το σκεφτομαι ειστε μειονοτητα ακομα και μες στην ιταλια
μεχρι και οι ιταλοι εχουν καταλαβει οτι παραγουν σκουπιδια εδω περα εχουν μεινει μερικοι που ζουν στο κοσμο τους, αλλα που θα παει.. καποια στιγμη θα καταλαβουν -
Για να τρολαρεις εμενα εχεις να φας καρβελια ακομα....σπασε τα λεφτα που εδωσε ο vasgti για το σκουπιδι του σε λεπτα του ευρω πολλαπλασιασε με το 4533221 και θα βρεις τα καρβελια...Νιουμπα,ε νιουμπα...
Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι αποτυχημενη προσπαθεια τρολαρισματος.. Αμα διορθωσεις το στυλ σου θα σκεφτω να σε τρολαρω πισω...
-
ΠασΚάλη μας ζάλισες
-
Εσυ υποτιθεται εισαι μαζι μου.
-
Mε φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσυ υποτιθεται εισαι μαζι μου.Και μαζί και χώρια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εσυ υποτιθεται εισαι μαζι μου.
Και μαζί και χώρια
έρωτες και αηδίες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε φώναξε κανείς;καντου ενα μπαν του μπακαλιαρου για πολυ αερα εχει πιει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mε φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για να τρολαρεις εμενα εχεις να φας καρβελια ακομα....σπασε τα λεφτα που εδωσε ο vasgti για το σκουπιδι του σε λεπτα του ευρω πολλαπλασιασε με το 4533221 και θα βρεις τα καρβελια...Νιουμπα,ε νιουμπα...Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι αποτυχημενη προσπαθεια τρολαρισματος.. Αμα διορθωσεις το στυλ σου θα σκεφτω να σε τρολαρω πισω...
ρε συ εγω δεν εχω τους μισους mods φιλους μου και σκεφτομαι 2 και 3 φορες πριν γραψω κατι , γιατι ακομα κι οταν δεν εχουν ουσιαστικο λογο να μου την πουν με μπανιαρουν για κανα μηνα και μου κανουν edit
τι μου λες δλδ οτι το γ@μας περισσοτερο και δε σου κανουν τιποτα ή σου κανουν αφου στα χουν μαζεψει ή αφου τοχεις παραχεσει?
χαιρω πολυ σιγα το νεοαν ειχα την ανοχη που εχεις εσυ θα σου λεγα εγω ποιος ειναι νουμπας
και το τελευταιο ban σου μαλλον ηταν αδικαιολογητο και εγινε για 'ιση μεταχειριση' και στο κατω κατω απλα δε σε πηγαινει μονο ο cmarin..
θες να μιλησουμε για μπανια του ιταλακια που ειναι πιο χυμα απο μενα οταν γραφει και δεν τον πηγαινει κανεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε συ εγω δεν εχω τους μισους mods φιλους μου και σκεφτομαι 2 και 3 φορες πριν γραψω κατι , γιατι ακομα κι οταν δεν εχουν ουσιαστικο λογο να μου την πουν με μπανιαρουν για κανα μηνα και μου κανουν editΚαλο...
τι μου λες δλδ οτι το γ@μας περισσοτερο και δε σου κανουν τιποτα ή σου κανουν αφου στα χουν μαζεψει ή αφου τοχεις παραχεσει?
χαιρω πολυ σιγα το νεοαν ειχα την ανοχη που εχεις εσυ θα σου λεγα εγω ποιος ειναι νουμπας
Ακομα πιο καλο...
και το τελευταιο ban σου μαλλον ηταν αδικαιολογητο και εγινε για 'ιση μεταχειριση' και στο κατω κατω απλα δε σε πηγαινει μονο ο cmarin..
Προφανως και ετσι επρεπε να γινει..
θες να μιλησουμε για μπανια του ιταλακια που ειναι πιο χυμα απο μενα οταν γραφει και δεν τον πηγαινει κανεις?
Τελος παντων,ο βαζελος να χανιει και τα vw να σπανε τωρα που εχουν δημιουργησει παραδοση κι ολοι οι αλλοι να πανε να μαμ....ν..
-
..................θες να μιλησουμε για μπανια του ιταλακια που ειναι πιο χυμα απο μενα οταν γραφει και δεν τον πηγαινει κανεις?
Εγώ τον πάω με χίλια...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
..................
Εγώ τον πάω με χίλια...
και γω τον παω, για την εξουσια μιλαω
@πασχος
τι με νοιαζει ο βαζελος ρε συ και τι με νοιαζουν τα vw που δεν σπανε με τιποτα btw ?
το θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο που με τοσο κοπο πηρατε και τοσα λεφτα δωσατε θα ξεβαψει, θα σκουριασει και στο τελος αφου καρφωσει βαλβιδες θα γινει μια μεγαλη γλαστρα να φυτευετε αγγουρακιαπασχο εγω για το καλο σου μιλαω.. τουλαχιστον εσυ κανε το σωστο οταν ειναι η ωρα και παρε golf 7 να δεις ασπρη μερα μακρια απο τα συνεργεια και υποσχομαι να μην σου πουμε τιποτα για την κολοτουμπα
-
Ντουουουουο στην εξουσία τότε....
Ένα χρόνο από την δολοφονία του Γρηγορόπουλου κι έτσι φάσηΤελικά με τον 'αγαπησιάρη', τι θα κάνει η εξουσία; Θα δώσει άφεση; Σήμερα ήμουνα δίπλα στο Άγιο Όρος, και ένας πάτερ μου είπε 'Ευλόγισον'...
-
πασχο εγω για το καλο σου μιλαω.. τουλαχιστον εσυ κανε το σωστο οταν ειναι η ωρα και παρε golf 7 να δεις ασπρη μερα μακρια απο τα συνεργεια και υποσχομαι να μην σου πουμε τιποτα για την κολοτουμπαΑυτα ουτε στον εχθρο σου δεν τα ευχεσαι... Εσυ μονο με μια βολτα απ το χερακι σε συνεργειο της vw θα στρωσεις.Θα σε παρω απ το χερακι μια μερα βρε πο@στη να δεις τι τραβαει ο κοσμακης που πιαστηκε κοροιδο και αγορασε χωρις να ξερει.Τελος παντων,σιγα μην κατσω να μιλησω αλλο για εκτρωματα και πουθεναδικα αμαξια,προτιμω να παιξω λιγο με τον αριανο τον κυρ80...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τελικά με τον 'αγαπησιάρη', τι θα κάνει η εξουσία; Θα δώσει άφεση; Σήμερα ήμουνα δίπλα στο Άγιο Όρος, και ένας πάτερ μου είπε 'Ευλόγισον'...καμάκι σου έκανε αλλά δεν το έπιασες
P for Patrinos
-
4004 δημοσιευσεις
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]