-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτη τη στιγμη γίνεται κάτι πολύ κουλό. Πρίν μερικά λεπτά έπεσε το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω μαύρο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ούτε ένα φως σε όσα σπίτια βλέπω. Στο δικό μου δεν έχει πέσει κάποια ασφάλεια, τα φώτα δ εν δουλεύουν αλλά δουλευει ο υπολογιστής, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι 2 τηλεοράσεις?
Έχεις τριφασικό;
Τί έχω λέει?
Συνήθως στο ποδόσφαιρο γίνονται πάνω απο τρείς φάσεις/ ευκαιρίες για γκόλ.Βρε Μανώλη αν έχεις τριφασικό ρεύμα στο σπίτι σε ρώτησε ο άνθρωπος.
-
Και τί είμαι εγώ βρε παίδες να ξέρω τί είναι αυτό? Είπαμε είμαι άσχετος!!!
Πάντως τόση ώρα το ίδιο πράγμα, έξω μαυρίλα και μέσα εδω το ίδιο σκηνικό. -
-
Πάντως τόση ώρα το ίδιο πράγμα, έξω μαυρίλα και μέσα εδω το ίδιο σκηνικό.Μου θύμισες ανέκδοτο.... 'γύρω γύρω Κυριακή και εκεί που ... μ@μούσα... Δευτέρα'...
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πάντως τόση ώρα το ίδιο πράγμα, έξω μαυρίλα και μέσα εδω το ίδιο σκηνικό.Μου θύμισες ανέκδοτο.... 'γύρω γύρω Κυριακή και εκεί που ... μ@μούσα... Δευτέρα'...
-
Αυτη τη στιγμη γίνεται κάτι πολύ κουλό. Πρίν μερικά λεπτά έπεσε το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω μαύρο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ούτε ένα φως σε όσα σπίτια βλέπω. Στο δικό μου δεν έχει πέσει κάποια ασφάλεια, τα φώτα δ εν δουλεύουν αλλά δουλευει ο υπολογιστής, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι 2 τηλεοράσεις?ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ !!!
-
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ερχεται το τελος
και αύριο ο Πάσχος
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ερχεται το τελος
και αύριο ο Πάσχος
Το ίδιο είναι
-
-
γαμωτο θα πρεπει να αλλαξω την υπεροχη υπογραφη μου?
δε μπορει να μεινει μια βδομαδα ακομα εξω
-
εγω προτεινω στους μοντ να δωσουν παραταση στο μπαν του πασχου αλλες δυο βδομαδες
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω προτεινω στους μοντ να δωσουν παραταση στο μπαν του πασχου αλλες δυο βδομαδες -
εγω προτεινω στους μοντ να δωσουν παραταση στο μπαν του πασχου αλλες δυο βδομαδεςελα ρε ντροπη εσυ δε θες πασχο δηλαδη??? ειναι με διαφορα ο καλυτερος και δεν μπορω να λειτουργησω σωστα χωρις αυτον..
αλλα και να μη τον θες , θα ηθελες να λενε το ιδιο για σενα?
λιγη αλληλεγγυη ρε παιδια
-
ε τοτε να τον κανουμε μοντ .
-
ε τοτε να τον κανουμε μοντ .Σαν τον Σαμαρά ένα πράγμα!
-
ε τοτε να τον κανουμε μοντ .αυτο το ειπαμε εννοειται
-
αλλα μετα θα πρεπει να υπαρχει και ενα γερμανικο τρολλ για να ισορροπησει η κατασταση
αλλιως θα μας κανει ολη την ωρα edit , να μπορουμε να τον κανουμε κι εμεις
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]