-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Που θα μου πάει... δεν θα κάνω γιο;;;;
Κόρη έχεις? Πότε ξεκινάνε τα καλλυντικά αυτές? Υπολόγισε ακόμα ένα μηνιάτικο
Ξεκίνα οικονομία από τώραΦυσικά και έχω κόρη!
Έχει ήδη εγκριθεί σχετικό κονδύλι...
-
ΝΑ πώ τον πόνο μου ρε φιλαράκια....γιατι θα σκάσω.
Ψάχνουμε με την γυναίκα coffe table το οποίο όμως λόγω μικρού σπιτιού θα είναι και το τραπέζι που θα τρώμα (βασικά μετά από πολύ αγώνα κατάφερα by default να τρώμε στο σαλόνι καθημερινά με αυτον τον τρόπο ) ξεκινήσαμε να ψάχνουμε λοιπόν...βρήκα εγώ κάτι τραπεζάκια ΙΚΕΑ, υπέροχα, φανταστικά ανεπανάληπτα με 40-80 € αλλά δεν ήταν αρκετα καλα σε υψος για να φας. έψαχνε και η γυναίκα...και μου στέλνει το παρακάτω λινκ
http://www.boconcept.gr/Default.aspx?ID ... himageid=2
Γαμάτο λέω...κρατώντας μια πισινή φυσικά για την τιμή....και μου την ρίχνει....800κατι μείων 30% 500φεύγα
Ποιος δίνει τοσα € για ένα γαμοτραπεζακι ρε παιδια?
-
Αρκετοί προφανώς, για να συντηρούνται τα μαγαζιά...
Αφού θα τα σκάσεις τι το μελετάς;;;;
Προτείνω να πας να της το πάρεις σαν δώρο για το νέο έτος, χωρίς να της το πεις για να βγεις και από πάνω (είδες αγάπη μου;;;; )
-
Θα μπορούσατε να το σχεδιάσετε όπως εσείς θέλετε και να πάτε σε ξυλουργείο που κόβουν με παραγγελία να σας κόψουν τα υλικά και να πάρετε ξυλόβιδες να το συναρμολογήσετε.
-
Kαλό δώρο πήρε στη γιορτή της. Τώρα θα δώσω τα μισά απο όσο εχει το τραπεζακι
Χωρις πλάκα....500 € για τραπεζάκι? (και με 30% εκπτωση??????) νταξ ρε συ ελεος!!!!!
Κων/νε αυτο μου είπε η γυναίκα, να πάμε την φωτογραφία σε εναν ξυλουργό φίλο του πατερα της να μας το φτιάξει....νταξ ρε συ δεν ξερω....παιζει και αυτό
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ψάχνει η γυναίκα για coffe table, εγώ μόνο θα το πληρώσω και θα κάνω ότι ενθουσιάστηκα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ψάχνει η γυναίκα για coffe table, εγώ μόνο θα το πληρώσω και θα κάνω ότι ενθουσιάστηκα.
Παλιοσχιστομάτη
-
Kαλό δώρο πήρε στη γιορτή της. Τώρα θα δώσω τα μισά απο όσο εχει το τραπεζακιΕ, άμα δώσεις και τα μισά καλά είσαι...
Χωρις πλάκα....500 € για τραπεζάκι? (και με 30% εκπτωση??????) νταξ ρε συ ελεος!!!!!
Εννοείται... σιγά τα ωά... Είχαμε πάει σε ΒΟ όταν φτιάχναμε το σπίτι, έτσι από περιέργεια πιο πολύ, γιατί μας άρεσαν 1-2 πράγματα... Δεν πήραμε τίποτα... Φαρμακείο...
Κων/νε αυτο μου είπε η γυναίκα, να πάμε την φωτογραφία σε εναν ξυλουργό φίλο του πατερα της να μας το φτιάξει....νταξ ρε συ δεν ξερω....παιζει και αυτό
Εξαιρετική ιδέα.
Το έχω κάνει κατά κόρον, το ίδιο και οι γονείς μου. Είχαμε δει πχ κάτι τραπεζάκια στο Porcelana (που κάνει το Βο να φαίνεται τζαμπαντάν...), που μας άρεσαν πάρα πολύ. Πήραμε τον κατάλογό τους και τον δώσαμε σε κάτι γνωστούς μας ξυλουργούς, που τα έκαναν άψογα (και με 1-2 μικροδιαφοροποιήσεις που θέλαμε) και φυσικά σε λιγότερο από τη μισή τιμή. Απλά αυτό εξαρτάται από τον μάστορα, πόσο καλός / έμπειρος είναι και πόσο κόβει το μάτι του. Οι συγκεκριμένοι (είναι 2 συνεργάτες) είναι πραγματικά πολύ καλοί. Επίσης και το πόσο φθηνότερο θα είναι παίζει πολύ. Όχι μόνο ανάλογα με τον μάστορα, αλλά ανάλογα και με το έπιπλο... Πχ, το συγκεκριμένο απ' ότι είδα έχει κάτι μηχανισμούς για ν' ανοίγει και μάλλον θα είναι ακριβό...
-
Οι υποχρεώσεις αυτές έτσι είναι . Αντί να πάρεις κανένα υγραντήρα ντουλάπα πας και παίρνεις τραπέζι για τη γυναίκα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οι υποχρεώσεις αυτές έτσι είναι . Αντί να πάρεις κανένα υγραντήρα ντουλάπα πας και παίρνεις τραπέζι για τη γυναίκα
Και που να δεις το παιδικό κρεβατάκι από premium μάρκα πόσο κάνει...
-
Άσε Μάρκο 2 - 3 φίλοι από την παρέα έχουν παιδιά. Τους είχα ρωτήσει να μου πουν στο πρπ μηνιαίο προϋπολογισμό και λοιπά έξοδα σπιτιού. Όταν μου τα έλεγαν ή έκφραση του προσώπου μου ήταν σαν να βλέπεις ζόμπι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Άσε Μάρκο 2 - 3 φίλοι από την παρέα έχουν παιδιά. Τους είχα ρωτήσει να μου πουν στο πρπ μηνιαίο προϋπολογισμό και λοιπά έξοδα σπιτιού. Όταν μου τα έλεγαν ή έκφραση του προσώπου μου ήταν σαν να βλέπεις ζόμπι[σοβαρή συζήτηση mode on]
Ναι, αλλά (εάν έκαναν οικογένεια συνηδητοποιημένα και δεν τους πρέκυψε από 'λάθος' ή από πίεση) οι ανταμοιβές δεν μετριούνται σε χρήμα... [/σοβαρη συζήτηση]
-
Ασόβαρη συζήτηση: Οι ανταμοιβές έχουν να κάνουν με το τί θέλεις στη ζωή. Δεν θέλουν όλοι να κάνουν οικογένεια ούτε θέλουν όλοι να ζουν ζωή εργένη. Δεν είναι όλοι σταλμένοι στον πλανήτη να διαιωνήσουν το είδος
Εσύ τη βρίσκεις με τη μικρή στον καναπέ. Εγώ τη βρίσκω στο πλεούμενο με μουσική πούρο και ποτάκι σε ένα όμορφο κόλπο
Δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να σε γεμίζει εσένα ούτε το δικό σου να γεμίζει εμένα. Εσύ βλέπεις σε μένα 10 αρνητικά και γω σε σένα 10 επίσης. Βέβαια η καλοπέραση (dolce vita) βρίσκεται αποδεδειγμένα σε ένα πλεούμενο και όχι να σούρνεις καρότσι -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ασόβαρη συζήτηση: Οι ανταμοιβές έχουν να κάνουν με το τί θέλεις στη ζωή. Δεν θέλουν όλοι να κάνουν οικογένεια ούτε θέλουν όλοι να ζουν ζωή εργένη. Δεν είναι όλοι σταλμένοι στον πλανήτη να διαιωνήσουν το είδος
Εσύ τη βρίσκεις με τη μικρή στον καναπέ. Εγώ τη βρίσκω στο πλεούμενο με μουσική πούρο και ποτάκι σε ένα όμορφο κόλπο
Δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να σε γεμίζει εσένα ούτε το δικό σου να γεμίζει εμένα. Εσύ βλέπεις σε μένα 10 αρνητικά και γω σε σένα 10 επίσης. Βέβαια η καλοπέραση (dolce vita) βρίσκεται αποδεδειγμένα σε ένα πλεούμενο και όχι να σούρνεις καρότσι -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να σε γεμίζει εσένα ούτε το δικό σου να γεμίζει εμένα. Εσύ βλέπεις σε μένα 10 αρνητικά και γω σε σένα 10 επίσης.Σοβαρά ή ασόβαρα συμφωνώ απολύτως!
Αυτή τη συζήτηση γιατί δεν την κάναμε υπό τις ευεργετικές επιδράσεις του αλκοόλ;;;;
Βέβαια η καλοπέραση (dolce vita) βρίσκεται αποδεδειγμένα σε ένα πλεούμενο και όχι να σούρνεις καρότσι
έφυγε e-mail στο υπουργείο οικονομικών...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αυτή τη συζήτηση γιατί δεν την κάναμε υπό τις ευεργετικές επιδράσεις του αλκοόλ;;;;
θέλει καλοκαιράκι σε κήπο, ξαπλώστρα, δροσιστικό ποτό, μουσική και πούρο. Το κάνουμε με την παρέα με επιτυχία 100% μεγάλες συζητήσεις
-
O kon5 εχει εκπαιδευτει κατα το προτυπο 'ερωτες κι αηδιες'.Μη μου το χαλατε τωρα.Ουρτ λοιπον κι αφηστε το χαζοσκυλο να τον σερνει μια γυναικα.
-
Πέστα Πασχάλη
-
-
''Σταματω εδω'' θα πατησει
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]