-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πληροφορίες θέλουν τον Πασχάλη να έχει κλειδαμπαρωθεί στο δωμάτιο και να μην ανοίγει πόρτα για να μην δώσει τπτ στα παιδάκια που λένε τα κάλαντα
Ουρτ γεροσκρούτζΠληροφορίες θέλουν τον Πασχάλη να έχει κλειδαμπαρωθεί στο δωμάτιο και να μην ανοίγει πόρτα για να μην δώσει τπτ στα παιδάκια που λένε τα κάλαντα
Ουρτ γεροσκρούτζ -
Καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!Η μανα μου μου εφερε στο δωματιο πιτσιρικια να με ξυπνησουν λεγοντας μου τα καλαντα τρομαξα ειναι η αληθεια αλλα γελασα μετα γιατι ηταν ενα ψευδο κοριτσακι που τραγουδουσε και ειχε πολυ πλακα το ατιμο
Υγεια σε ολους σας!!! -
δε μ'αρέσει να με ξυπνάνε για κανέναν λόγο. πόσο μάλλον όταν είναι αργία (ή Κυριακή και βαράνε οι από πάνω τον τοίχο )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πληροφορίες θέλουν τον Πασχάλη να έχει κλειδαμπαρωθεί στο δωμάτιο και να μην ανοίγει πόρτα για να μην δώσει τπτ στα παιδάκια που λένε τα κάλαντα
Ουρτ γεροσκρούτζ -
ρε σκουληκιαρη κων5 τι διαβαζω εδω; Τι ερωτες κι αηδιες μας τσαμπουνας;
Δεν ηρθανε παντως σημερα για καλαντα εδω.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ηρθανε παντως σημερα για καλαντα εδω..είδαν λάδια απ'έξω και φοβήθηκαν
-
http://www.youtube.com/watch?v=gOb60cZU ... r_embedded
Ενταξει τι αλλο θα ακουσουμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν ηρθανε παντως σημερα για καλαντα εδω..είδαν λάδια απ'έξω και φοβήθηκαν
Μπα πολλα κοιταζαν το αγριμι που ηταν απεξω. Ισως γι αυτο να φοβηθηκαν...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπα πολλα κοιταζαν το αγριμι που ηταν απεξω. Ισως γι αυτο να φοβηθηκαν...
-
Πετυχημενο...
http://www.youtube.com/watch?v=udFrM7hv ... re=related
-
-
-
Αχριστέας: 'έχω ένα επίπεδο σαν ποδοσφαιριστής και σαν προσωπικότητα'
Αλέφας: 'τίποτα δεν έχεις!' -
Ελα ρε αυτο ειναι παλιο.. Το κορυφαιοτερο ολων των εποχων ειναι με τον τραπεζανιδη...'ο τραπεζανιδης κανει για χαντμπολ μονο,να αφησει τη μπαλιτσα..' 'ρε πουστη τραπεζανιδη θα σε κανω να μην ξαναβγεις στην τηλεοραση' (ενω ο αλεφαντος νομιζε οτι ειχε διαφημισεις.. )
-
Ναι ρε το ξέρω...απλά έχει αφιέρωμα στο sport24 στον Αλέφα και το πέτυχα πάλι! Ρε το βλάκα τον Αχριστέα! Και άσχετος-άμπαλος και κουβάς! Δεν μπορούσε να αρθρώσει 2 κουβέντες και έχει και υψηλό επίπεδο. Άντε να χαθείς ταγάρι...θες και να παίξεις και μπάλα στη Γερμανία!
-
Α κι εσυ το διαβασες; Ο αχριστεας εχει καθοδικη πορεια απο τοτε που ξεκινησε( ) οποτε νομιζω ηρθε η ωρα να παει στην αεκ για τα ενσημα...
Αληθεια εχει ξεμεινει κανας οπαδος της στην ελλαδα; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ηρθανε παντως σημερα για καλαντα εδω..
Ε πού να έρθουν αφού έχει βγει η φήμη. Σου λένε τα καημένα άσε αυτός είναι τσιφούτηηηηηηης
Πασχάλη γίνε καλός άνθρωπος αυτές τις μέρες
Δώσε κανένα χαρτζιλίκι στα παιδιάκια να χαρούν τις γιορτές.Εσύ βέβαια δίνεις χαρτζιλίκι κάθε βδομάδα στα συνεργεία και έτσι κάνουν συνεχώς Χριστούγεννα
-
τι χαμουτζα και μουχριτσα που εισαι ρε... Παντα εδινα απο 5ευρο και πανω σε παιδακια,τι φταιω τωρα εγω που δε χτυπησανε πορτα; Αμα δε χτυπησουν ουτε την αλλη βδομαδα,θα σε παρω τηλ να μου τα πεις απ το τηλεφωνο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α κι εσυ το διαβασες; Ο αχριστεας εχει καθοδικη πορεια απο τοτε που ξεκινησε( ) οποτε νομιζω ηρθε η ωρα να παει στην αεκ για τα ενσημα...
Αληθεια εχει ξεμεινει κανας οπαδος της στην ελλαδα;Μπα που να φας τη γλώσσα σου γκαντεμόσαυρε! Δεν μας φτάνανε όλα τα παλτά που χουμε μαζέψει να ρθει και ο υπεράσχετος να απογίνουμε????
Φτου φτου φτου μακριά από μας τόση αμπαλοσύνη!
Πλάκα πλάκα φέτο δεν χτύπησε το κουδούνι για κάλαντα (καλό αυτό για τη σωματική ακεραιότητα των πιτσιρικάδων)! Αλλά χθες εκεί που έπινα τα Haig μου στη Μαβίλλη μετά τις 2 άρχισαν να σκάνε ορδές γύφτων ντυμένοι Αγιοβασίληδες με κλαπατσίμπανα και να γκαρίζουν τα κάλαντα! Όξω κωλόγυφτοι!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τι χαμουτζα και μουχριτσα που εισαι ρε... Παντα εδινα απο 5ευρο και πανω σε παιδακια,τι φταιω τωρα εγω που δε χτυπησανε πορτα; Αμα δε χτυπησουν ουτε την αλλη βδομαδα,θα σε παρω τηλ να μου τα πεις απ το τηλεφωνο..να ρθω με τον GiorgosFocus να σου πουμε τα καλαντα? θα εχουμε μαζι μας και 2 2μετρες ρωσσιδες ντυμενες Αγιοβασιλιτσες θελουμε το κατιτις μας
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]