-
Not for sale
-
Not for sale
-
Not for sale
-
Οι ζαντες τι μαρκα ειναι ;
Να υποθεσω πως δεν υπαρχουν και οι εργοστασιακες ;
Επισης βλεπω πως πουλας ξεχωριστα τις εργοστασιακες αναρτησεις.
Μπορει το αυτοκινητο να πουληθει με αυτες φορεμενες ;Ευχαριστω !
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Οι ζαντες τι μαρκα ειναι ;
Να υποθεσω πως δεν υπαρχουν και οι εργοστασιακες ;
Επισης βλεπω πως πουλας ξεχωριστα τις εργοστασιακες αναρτησεις.
Μπορει το αυτοκινητο να πουληθει με αυτες φορεμενες ;Ευχαριστω !
Οι ζαντες ειναι κατι Ιταλικες, MB Italia αν δεν κανω λαθος. Αν το θες με μαμα 16αρες (αλλα δεν εχω λαστιχα για 16αρια) και τα μαμα ελατηρια και αμορτισερ υπολογιζε κανα 1000ρικο κατω
-
Eυχαριστω φιλε
-
Φίλε μου,καλή πώληση σου εύχομαι! Το αυτοκίνητό σου είναι πάρα πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ καλοδιατηρημένο, από κάποιον μερακλή. Υπό άλλες συνθήκες...
-
Bump με νεα ΤΙΜΗ!
-
Πολύ όμορφο, δεν μπορώ να πω Η νέα τιμή ποια είναι; Επίσης, καμιά φωτογραφία απ' το εσωτερικό μπορούμε να έχουμε; Τι χρώμα είναι το σαλόνι;
Επίσης, στην τιμή περιλαμβάνεται και hard top; Κάτι ακόμα: απ' όσο κατάλαβα το αυτοκίνητο το έχεις πάρει κι εσύ μεταχειρισμένο. Σχετικά με τα τρακαρίσματα, ok, εσύ δεν το έχεις χτυπήσει, για την προηγούμενη χρήση του όμως είσαι σίγουρος πως είναι ατρακάριστο;
-
Αλλαξε και λαδια / φιλτρο!
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Επίσης, στην τιμή περιλαμβάνεται και hard top; Κάτι ακόμα: απ' όσο κατάλαβα το αυτοκίνητο το έχεις πάρει κι εσύ μεταχειρισμένο. Σχετικά με τα τρακαρίσματα, ok, εσύ δεν το έχεις χτυπήσει, για την προηγούμενη χρήση του όμως είσαι σίγουρος πως είναι ατρακάριστο;Δεν ανεφερα πουθενα οτι εχει Hard Top το αμαξι. Ναι εγω δεν εχω τρακαρει ποτε. Οσο για τον προηγουμενο, εσυ οταν αγοραζεις κατι μεταχειρα δεν το κοιτας? Δηλαδη ετσι βουρ αγοραζουμε κατι? Το αμαξι κοιταχτηκε σε 2 συνεργεια και 2 φανοποιους γιατι ειναι δυσκολο αυτοκινητο και οπως ειπες και εσυ πρεπει να εισαι σιγουρος για το τι αγοραζεις. Οποτε ναι το αμαξι δεν ειχε χτυπηματα, καλιμπρες, τουμπες, τσαλακωματα κοκ. Αν καποιος ενδιαφερεται πραγματικα παιρνει το αμαξι και το κοιταει οπου θελει και απο εκει και περα βλεπει!
Σε μετρητα η τιμη ειναι συζητησιμη!
-
Ωραίο αμαξάκι. Είδα ένα με αυτές τις ζάντες στο Μαρούσι. Το δικό σου ήταν;
-
Νεα καλοκαιρινη τιμη - 19000 € -
Πωλείται S2000 Berlina Black