-
Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο απο ολες τις πλευρες(ασφαλεια,αξιοπιστια,χωροι,σχεδιο κλπ).Μιλαμε και για καινουριο και για μεταχειρισμενο παντα.Τα χρηματα που διαθετω ειναι 12000.
-
Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο απο ολες τις πλευρες(ασφαλεια,αξιοπιστια,χωροι,σχεδιο κλπ).Μιλαμε και για καινουριο και για μεταχειρισμενο παντα.Τα χρηματα που διαθετω ειναι 12000.
-
-
Μου αρέσει πολύ το CLIO εξωτερικά... Πολύ όμορφο...
Εσωτερικά όμως μου αρέσει περισσότερο το 206+. Ίσως επειδή μου θυμίζει το 207...Από τα δύο μάλλον θα κατέληγα στο CLIO γιατί όταν είδα από κοντά το 206+ με χάλασε πολύ το κακό μείγμα '206+207' ... Οπτικά είναι λιγάκι περίεργο... ίσως και υπερβολικό. Το CLIO είναι περισσότερο ισορροπημένο.
Στα υπόλοιπα ρόλο παίζει το μηχανικό σύνολο. Το 206+ νομίζω ότι προσφέρεται μόνο με 8βάλβιδους κινητήρες (αν αυτό σημαίνει κάτι...) ...
-
Αισθητικά το 206+ που λίγοι θα καταλάβουν ότι δεν είναι το σύγχρονο 207, κατα τ' άλλα το Clio.
Είναι αρκετά παρωχημένα και τα 2 που δεν ξέρω αν θα ήταν επιλογή μου στα 12.000€. Ισως θα έβλεπα το Dacia Sandero σαν πιο σύγχρονη κατασκευή (αν και βασίζεται σ' αυτό το Clio) ενώ σ' αυτά τα λεφτά υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις όπως το Hyundai I20 1,2, Suzuki Swift 1,3, Nissan Micra 1,2, Chevrolet Aveo 1,4, Mazda 2 1,3 (75HP) κλπ. -
Με 12κ αγοράζεις καινούριο 207 ή clio γιατί να αγοράσεις παλιά μοντέλα.
-
ειδικά 207 αγοράζεις σφαιράτο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ειδικά 207 αγοράζεις σφαιράτοΤουλάχιστον όσο σφαιράτο 206 ή παλιό clio .
-
θα θελες
-
Ο χρήστης GerPapad έγραψε:
Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο απο ολες τις πλευρες(ασφαλεια,αξιοπιστια,χωροι,σχεδιο κλπ).Μιλαμε και για καινουριο και για μεταχειρισμενο παντα.Τα χρηματα που διαθετω ειναι 12000.Το 206+ δεν κυκλοφορεί πολύ καιρό στην αγορά, οπότε δεν θα το βρεις εύκολα σε μτχ
Επίσης είναι παλιά μοντέλα με ότι συνεπάγεται αυτό σε θέματα ασφαλείας οδικής συμπεριφοράς (παρά την καλή φήμη των Γάλλων) κτλ.
Αισθητικά ειδικά το 206+ μοιάζει τουλάχιστον περίεργο, σαν ιδιοκατασκευή από κομμάτια διαφόρων αυτοκινήτων (αλλωστε αυτό είναι ένα 206 με τμήματα 207). Από επιδόσεις κάτω του μετρίου.
Γενικά νομίζω ότι είναι αυτοκίνητα που απευθύνονται σε τριτικοσμικές αγορές (Το μοντέλο της renault δεν εμφανίζεται στο ελληνικό site της εταιρίας).
Γνώμη στα χρήματα αυτά υπάρχουν πολλές άλλες αξιόλογες προτάσεις στα 1,0 και 1,2 κυβικά. Ενώ αν θες μτχ τότε βρίσκεις 1,6 μικρομεσαίο τριετίας που είναι πολύ ανώτερο σε όλους τους τομείς από δύο που αναφέρεις. -
Παρε ενα 206 4-5ετιας με το 1.6 16v που στριβει φρεναρει επιταχυνει προσπερναει κορυφαια και κρατα και 4-5 χιλιαρικα στη μπαντα..Στα 1.4 παντως το clio εχει πιο συγχρονο μοτερ..
-
Δηλαδη δεν αξιζει κανενα απο αυτα.Τα Logan/Sandero ειναι το ιδιο πραγμα με το Clio Campus γιατι στο Clio II βασιζονται και τα 2.Μηπως κανα Hyundai Getz θα ηταν καλυτερο;η ενα i20;
-
Μια ερώτηση: το Clio II Campus εισάγεται ;
Έχω δει κάποια στο δρόμο, αλλά στο site της εταιρείας δεν υπάρχει... -
Ναι,πραγματι,και εγω εχω δει σε δρομους και αντιπροσωπειες αλλα δεν υπαρχει στο site της renault.Α,και κατι ακομα.Το Kia Rio πωλειται ακομα σαν καινουριο;Γιατι στο site της ΚΙΑ δεν το εχουν πλεον.
-
Το Campus είσαγόταν μια περίοδο επί εποχών MAVA.
Το Rio μόνο αν υπάρχουν σε συγκεκριμένους αντιπροσώπους κομμάτια που ξέμειναν.Οσο για το θέμα μας μέχρι 12.000 euro μπορείς εύκολα να πάρεις ένα Dacia Sandero που βασίζεται στο Clio ΙΙ ή το νέο Renault Twingo πού είναι κ αυτό στο πάτωμα κ τις διαστάσεις του Clio II. Και να έχει κ κάτι πιο σύγχρονο κ να σου μείνουν κ λεφτά. Η με τις προσφορές που τρεχουν Clio III 1.2 76 hp.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρε ενα 206 4-5ετιας με το 1.6 16v που στριβει φρεναρει επιταχυνει προσπερναει κορυφαια και κρατα και 4-5 χιλιαρικα στη μπαντα..Και καίει και 7 λίτρα/100χλμ...
Πάντως με αυτά τα λεφτά (12Κ) μπορείς να βρεις πιο σύγχρονες λύσεις, αν και αμφιβάλλω αν θα έχουν οδηγικά την ίδια καλή συμπεριφορά με το 206 (που είναι το τελευταίο σούπερ μίνι με υστερούντες πίσω )...
-
Δηλαδη ενα Dacia Logan/Sandero θα ηταν καλυτερο;Γιατι ειναι σχετικα καινουριο.Απο εξω δειχνει μοντερνο,αλλα εχω ακουσει οτι η τεχνολογια του δεν ειναι και τοσο συγχρονη.
-
Ο χρήστης GerPapad έγραψε:
Δηλαδη ενα Dacia Logan/Sandero θα ηταν καλυτερο;Γιατι ειναι σχετικα καινουριο.Απο εξω δειχνει μοντερνο,αλλα εχω ακουσει οτι η τεχνολογια του δεν ειναι και τοσο συγχρονη.Βασίζεται στο Clio II και πάνω έχει μηχανικά μέρη δοκιμασμένα επί χρόνια σε παλιότερα μοντέλα της Renault, δεν σπάνε δεν χαλάνε. + τα Dacia έχουν εγγύηση 3 χρόνια ή 100.000 km.
-
Ωραίο το Sandero! Για κάποιον που δεν θέλει να ξοδεύει περιουσίες και θέλει ένα όμορφο και καλό αυτοκίνητο το Sandero είναι μία πολύ καλή πρόταση!...
Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε ένα SANDERO STEPWAY!...! Ιδανικό εργαλείο!... -
Aπο οσο ξερω τα Logan/Sandero πωλιουνται παγκοσμιως με σηματα της Dacia,της Renault και της Nissan.Δηλαδη θα υπαρχουν αρκετα ανταλλακτικα για τα μοντελα αυτα;Γιατι εχω δει μερικα να κυκλοφορουν στους δρομους.Αμα καναμε συγκριτικο τεστ Dacia vs Κορεατικα,τι θα προτεινατε;
Peugeot 206+ vs Renault Clio Campus