-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Άλλες 2 από το Βόλο... και μια συναυλιακή γιατί τελικά μόνο εκεί μου 'βγαίνει' το φωτογραφικόΠως και από δω? Πήγαινε και Πήλιο για καμιά φωτό...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Άλλες 2 από το Βόλο... και μια συναυλιακή γιατί τελικά μόνο εκεί μου 'βγαίνει' το φωτογραφικό
Πως και από δω? Πήγαινε και Πήλιο για καμιά φωτό...
+1.000.000
-
Ήμουν την περασμένη εβδομάδα τριγύρω, πήγα μια βόλτα στη Μακρυνίτσα και μια στις Μηλιές, αλλά δεν ήταν για φωτογραφίες ο σκοπός του ταξιδιού οπότε δεν ασχολήθηκα και πολύ
-
Όχι βέβαια για κριτική ή τεχνική, δεν τόλμησα να πλησιάσω σε άμμο/νερό τη μηχανή. Με αδιάβροχο κινητό βγήκε. Κρίμα όμως, γιατί ήταν φοβερή περιοχή, με πολλά θέματα για φωτογραφία. Λίγο πριν πέσει τελείως ο ήλιος.
-
Σταύρο ωραίες οι 1,3 η 2 νομίζω αντέχει αρκετή επεξεργασία
Νίκο ωραίες οι αεροπλανάτες
εσείς με τις θάλασσες τουλάχιστον καδράρετε σωστά τον ορίζοντα, υπάρχουν και αλφάδια για hot shoe
-
έκανα πλάτσα-πλούτσα
-
Θα συμφωνήσω για την πρώτη και την τρίτη του Σταύρου.
Νίκο, εξαιρετικές (όπως πάντα) και οι αεροπλανικές.
Μου άνοιξαν την όρεξη και κάθησα και έκανα τις φωτογραφίες από το φετινό Farnborough, που έγινε πριν από έναν μήνα.
A380 II by asaposto, on Flickr
A380 III by asaposto, on Flickr
Hornet I by asaposto, on Flickr
Hornet II by asaposto, on Flickr
Breitling by asaposto, on Flickr
Typhoon I by asaposto, on Flickr
Typhoon III by asaposto, on Flickr -
Σταύρο πολύ καλές και οι τρεις! Αστέρι είσαι τυχερός που απόλαυσες ένα τέτοιο show!!! Πολύ ωραίες!!
-
Vulcan
-
-
Απο που ειναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο που ειναι;Απο κάπου που έχει θέα αυτό:
-
-
-
Bill, σε αυτή την γωνία σε βρίσκουμε τώρα??
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Bill, σε αυτή την γωνία σε βρίσκουμε τώρα??Στεγνα με εδωσε ο Θανος!
Αφου καταλαβες που ειναι ,ελα να τα πουμε. -
Ξέρεις,οτι φέτος δεν έχω κατέβει κάτω απο το Μάρτιο?? Ούτε Καραθώνα,ούτε Κονδύλι...
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Ξέρεις,οτι φέτος δεν έχω κατέβει κάτω απο το Μάρτιο?? Ούτε Καραθώνα,ούτε Κονδύλι...Απο τον Απριλη εχω κατεβει εγω.
-
είσαι και τυχερός,σε μαγαζί γωνία και κόβεις και κίνηση
-
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...