-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ποια λεφτα??? Οικονομια λεει ο Jeffry! Εγω με το σχολειο τελειωσα πριν 3 χρονια. Εδωσα παννεληνιες δεν περασα πηγα σε ιδιωτικο ιεκ τελειωσα ψυκτικος και τωρα πηγαινω σε επ.ας για να τελειωσω ηλεκτρολογος!
Ποια λεφτα?Αυριο θα βγαλω φωτο να δεις το σχολειο μου να δεις τι χρειαζεται.Το σχολειο που παω ηταν παλια κτηριο αλλα γκρεμιστηκε λογο σεισμου το 95.Απο τοτε κοντεϊνερακι ενας χωρος Αθλησης γεματος χαλικακια και κατω ασφαλτος και το πιο καλο αναπνεω εδω και εναμισι χρονο αμιαντο.Εχε χαρη που ειναι διπλα στο σπιτι μου αλλιος ουτε απεξω δεν θα παταγα.Κατι αλλο ο χωρος αθλησης ειναι καλος μονο για χειροφρεννα.Εχει και δυο κολωνακια για να μαθεις καλο ντριφταριστο ζιγκ ζαγκ μια χαρα!
Κοίτα σε τι σχολείο πήγαινα στο δημοτικό:
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ποια λεφτα??? Οικονομια λεει ο Jeffry! Εγω με το σχολειο τελειωσα πριν 3 χρονια. Εδωσα παννεληνιες δεν περασα πηγα σε ιδιωτικο ιεκ τελειωσα ψυκτικος και τωρα πηγαινω σε επ.ας για να τελειωσω ηλεκτρολογος!
Ποια λεφτα?Αυριο θα βγαλω φωτο να δεις το σχολειο μου να δεις τι χρειαζεται.Το σχολειο που παω ηταν παλια κτηριο αλλα γκρεμιστηκε λογο σεισμου το 95.Απο τοτε κοντεϊνερακι ενας χωρος Αθλησης γεματος χαλικακια και κατω ασφαλτος και το πιο καλο αναπνεω εδω και εναμισι χρονο αμιαντο.Εχε χαρη που ειναι διπλα στο σπιτι μου αλλιος ουτε απεξω δεν θα παταγα.Κατι αλλο ο χωρος αθλησης ειναι καλος μονο για χειροφρεννα.Εχει και δυο κολωνακια για να μαθεις καλο ντριφταριστο ζιγκ ζαγκ μια χαρα!
Κοίτα σε τι σχολείο πήγαινα στο δημοτικό:
Ναι πριν ποσα χρονια?Εγω παω σχολειο το 2009 Λυκειο και το Δημοτικο μου ηταν παλι κοντεϊνερ.
-
Στο γυμνασιο-λυκειο το σχολειο ηταν χτισμενο απο το 1927! Αλλα κουκλα το κτιριο. Ειναι το κτιριο στη Κυψέλης το παλιο νοσοκομειο της αεροποριας για τους γνωστες της περιοχης. Α ρε 60αρα!!! Ειμασταν και διπλοβαρδιες πρωι-απογευμα, περιττο να αναφερω ποια βαρδια μου αρεσε!
-
Γαμωτο να μπορουσα να κανω και εγω απογευμα μαθημα.
-
Δημοτικό πήγα τη δεκαετία του 1980.Το δικό μας το γυμνάσιο είχε κτιστεί το 1876.
-
Δημοτικό πήγα τη δεκαετία του 1980.Το δικό μας το γυμνάσιο είχε κτιστεί το 1876.Ναι αλλα ηταν κτηριο οχι Κοντεϊνερ.Εγω μονο Γυμνασιο ειχα παει σε κτηριο σε κανενα αλλο.Λυκειο κοντεϊνερ και Δημοτικο κοντεϊνερ.Ειμαστε σεισμογενης περιοχη εδω μωρε γιαυτο.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δημοτικό πήγα τη δεκαετία του 1980.Το δικό μας το γυμνάσιο είχε κτιστεί το 1876.
Ναι αλλα ηταν κτηριο οχι Κοντεϊνερ.Εγω μονο Γυμνασιο ειχα παει σε κτηριο σε κανενα αλλο.Λυκειο κοντεϊνερ και Δημοτικο κοντεϊνερ.Ειμαστε σεισμογενης περιοχη εδω μωρε γιαυτο.
Και εδώ το ίδιο.
-
Τι ταξη πηγαινεις τωρα Γιωργο? Λογικα θα πρεπει να εισαι στη Γ'.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι ταξη πηγαινεις τωρα Γιωργο? Λογικα θα πρεπει να εισαι στη Γ'.Στη Β ειμαι τωρα.Αλλος ενας χρονος και θα μπω στα καραβια!Δε μπορω να περιμενω!!
Ναι αλλα ηταν κτηριο οχι Κοντεϊνερ.Εγω μονο Γυμνασιο ειχα παει σε κτηριο σε κανενα αλλο.Λυκειο κοντεϊνερ και Δημοτικο κοντεϊνερ.Ειμαστε σεισμογενης περιοχη εδω μωρε γιαυτο.
Και εδώ το ίδιο.
Ναι αν εκανες σχολειο στη Κορεα σιγουρα!Αλλα αν εκανες στην Αθηνα δεν ειναι οπως στο Αιγιο.Εμεις ειμαστε πανω στο ριγμα.
-
Κοιτα να το χαρεις! Αντε και 4ημερη φετος αν σας πανε λογω καταληψης. Οταν ημουν στη β' λυκειου και καναμε 1,5 μηνα καταληψη παραδοξος μας πηγαν 4ημερη. Ειχαμε σπασει και ρεκορ αλλαζοντας 4 πουλμαν Μολις ηρθε το πρωτο ενα Ο303 με ρωτησαν ολοι Θωμα τι χρονολογιας ειναι και απαντησα 88-89'. Αλλαξαμε στη πορεια με ενα Setra S228DT δυοροφο και με ρωτησαν παλι και απαντησα του 91. τα αλλα 2 δυοροφα ηταν του 93 και το τελευταιο του 91! Αν σου πω οτι και μονο με αυτα εβγαλα τοτε ενα 15 δτο τετραμηνο μεσο ορο δεν θα με πιστεψεις. και για να δουν αν οντως ελεγα αληθεια ρωτουσαν τους εκαστοτε οδηγους Βλεπανε τα χρεπια και θελανε να σιγουρευτουν.
-
Ποιά Κορέα ρε,στον Πύργο μένω.
-
Ποιά Κορέα ρε,στον Πύργο μένω. -
. Τρελαθηκε ο Γιωργος
Δεν ειδες τι φωτο που ανεβασε πριν? Εχει και σφραγιδα Made In Greece -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κοιτα να το χαρεις! Αντε και 4ημερη φετος αν σας πανε λογω καταληψης. Οταν ημουν στη β' λυκειου και καναμε 1,5 μηνα καταληψη παραδοξος μας πηγαν 4ημερη. Ειχαμε σπασει και ρεκορ αλλαζοντας 4 πουλμαν Μολις ηρθε το πρωτο ενα Ο303 με ρωτησαν ολοι Θωμα τι χρονολογιας ειναι και απαντησα 88-89'. Αλλαξαμε στη πορεια με ενα Setra S228DT δυοροφο και με ρωτησαν παλι και απαντησα του 91. τα αλλα 2 δυοροφα ηταν του 93 και το τελευταιο του 91! Αν σου πω οτι και μονο με αυτα εβγαλα τοτε ενα 15 δτο τετραμηνο μεσο ορο δεν θα με πιστεψεις. και για να δουν αν οντως ελεγα αληθεια ρωτουσαν τους εκαστοτε οδηγους Βλεπανε τα χρεπια και θελανε να σιγουρευτουν.Ωραιος ωραιος.Εμεις μακαρι να παμε τριημερη φετος οπως περυσι στο χιονοδρομικο.!!!Περασαμε απλα τελεια!!!Κατι σαβουρες που ειχα φαει ολο το βουνο με τον κολο το κατεβηκα! Τεσπα μαγκες καληνυχτω γιατι ειμαι κομματια!
-
Ποιά Κορέα ρε,στον Πύργο μένω.Μπερδευτικα ρε απο την τοποθεσια.εσυ φταις!!
-
Αντε καληνυχτα και καλη ξεκουραση! Καλυτερη εκδρομη που καναμε ηταν στη γ' γυμνασιου! 8ημερη ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ οι 8 Καλυτερες ημερες!!!! Ειχα δει στην Ελβετια και στην Ιταλια Mercedes SLR για πρωτη και τελευταια φορα. Στην Ιταλια ειχα δει 8 Ferrari τις ημερες που μειναμε εκει. Στην Ελβετια πολλες S500 και Porshe αλλα καθολου Ferrari και μου ειχε κανει εντυπωση.
-
Λοιπόν κάτι από το δημοτικό,Τεταρτη ή Πέμπτη τάξη δεν θυμάμαι ακριβώς,ήταν να κάνουμε μάθημα για το 1821.Μας είπε ο δάσκαλος ότι θα μας μιλήσει για τον αγώνα των προγόνων μας να απελευθερωθούν από τους Τούρκους και μας ρώτησε να ξέραμε κάποιον ήρωα.Σηκώσαμε μερικοί χέρι και σήκωσε και ένας από το τελευταίο θρανίο ο οποίος δεν διάβαζε και πολύ και γενικώς βαριόταν.Του έκανε εντύπωση του δασκάλου και τον ρώτησε:
-Κώστα ξέρεις κάποιον ήρωα του '21;
και το σα'ί'νι μας του απάντησε:
Μάλιστα κύριε τον..............................................................Μπλέκ. -
-
Λοιπόν κάτι από το δημοτικό,Τεταρτη ή Πέμπτη τάξη δεν θυμάμαι ακριβώς,ήταν να κάνουμε μάθημα για το 1821.Μας είπε ο δάσκαλος ότι θα μας μιλήσει για τον αγώνα των προγόνων μας να απελευθερωθούν από τους Τούρκους και μας ρώτησε να ξέραμε κάποιον ήρωα.Σηκώσαμε μερικοί χέρι και σήκωσε και ένας από το τελευταίο θρανίο ο οποίος δεν διάβαζε και πολύ και γενικώς βαριόταν.Του έκανε εντύπωση του δασκάλου και τον ρώτησε:
-Κώστα ξέρεις κάποιον ήρωα του '21;
και το σα'ί'νι μας του απάντησε:
Μάλιστα κύριε τον..............................................................Μπλέκ.ω ρε φιλε μπλεκ που το θυμηθηκες
Αν το σχολειο σου ηταν του 1876 επρεπε να πειτε του δασκαλου οτι ο γιος του κολοκοτρωνη εκανε μαθημα στην ιδια αιθουσα με εμας -
Γιωργο χαβαλε μεσα στο μαθημα, ξερω γω χτυπημα κινητων με αστειους ηχους, λεωφορεια, ξαφνικο σηκωμα από τα θρανεια μεσα στην ησυχια παραπονιώντας πως ο αλλος εκλασε, κανετε?
για πε
Σχολικό topic η αλλιώς schooligan topic