-
Αν ναι,αυτή την στιγμή είναι προς πώληση στην Ebay η Benetton b194 του Schumi και η τιμή έχει φτάσει τα 2,6 εκ ευρώ
http://offer.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewBids&item=150386832229 -
Αν ναι,αυτή την στιγμή είναι προς πώληση στην Ebay η Benetton b194 του Schumi και η τιμή έχει φτάσει τα 2,6 εκ ευρώ
Στην τιμη συμπεριλαμβανεται το traction control και το συστημα αυτοματης εκκινησης που παρανομα ειχε το 1994??
-
φανταζεσαι να την αγορασει ο ckastam;
Μετα θα της βαλει φωτια
Καταραμενε απατεωνα Σουμαχερ -
2,6 μυρια ευρα?
για να παρω μια F1 του 1994 ακομα και αν ειναι του σουμι?
Μπα! Χιλιες φορες με αυτα τα Λ7 να πας να παρεις μια 599/430 Scuderia/458 italia μια Veyron και μια phantom και να σου μεινουν και ρεστα για... σουβλακια στου λεβεντη!
Εκτος και αν εισαι ο μπαρμπα-Bernie ( με την γλυκητατη, γοητευτικοτατη και παμπλουτη κορουλα του ) και θες ενα ακομα μπιμπελο για την συλλογη σου.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
2,6 μυρια ευρα?για να παρω μια F1 του 1994 ακομα και αν ειναι του σουμι?
Μπα! Χιλιες φορες με αυτα τα Λ7 να πας να παρεις μια 599/430 Scuderia/458 italia μια Veyron και μια phantom και να σου μεινουν και ρεστα για... σουβλακια στου λεβεντη!
Εκτος και αν εισαι ο μπαρμπα-Bernie ( με την γλυκητατη, γοητευτικοτατη και παμπλουτη κορουλα του ) και θες ενα ακομα μπιμπελο για την συλλογη σου.
Ή ακόμα καλύτερα μια Ferrari FXX (δυστυχώς used... εκτός αν η Ferrari σου κάνει την χάρη να φτιάξει μια ακόμα) και να την κάνεις street legal...
-
Ξερετε πολλα μονοθεσια που να αντεχουν συγκρουσεις σαν και την παρακατω;
Youtube Video -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ξερετε πολλα μονοθεσια που να αντεχουν συγκρουσεις σαν και την παρακατω;
Youtube VideoΤι θυμίζεις τώρα...
Λίγο μετά στα Pit της Williams οι μηχανικοί τραβάγαν το μπράτσο της ανάρτησης να το επαναφέρουν που είχε ψιλο-τσακίσει κι ο Hill-άρας μέσα στο μονοθέσιο ήλπιζε...
Κι εγώ από μέσα μου (μικρός τότε) έλεγα, 'βρε παιδί μου, τι πειράζει που ψιλο-τσάκισε, πήγαινέ το και με 3 ρόδες Damon!! Ένα πρωτάθλημα είναι αυτό, θα αντέξεις ρε!!!!'[δεν χρειάζεται να πω ότι εκείνα τα χρόνια διένυα την προσωπική μου ...Damon Hill era. Μετά ήρθε ο Τρουλλάρας]
-
Οι παλιές Ferrari του Schumi (που τις εμφανίζουν οι αγοραστές τους τακτικά κατά τις Ferrari Racing Days) δεν ξεπερνούσαν σε τιμή τα 1,2 - 1,4 εκ. €...
Μοναδική εξήγηση γι' αυτή την τρελή τιμή είναι ότι το Ebay πάλι έκανε το θαύμα του... -
Tι εγινε και εξαφανηστικε ?
Ενω ελυγε αυριο αν δεν κανω λαθος -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ενω ελυγε αυριο αν δεν κανω λαθοςΤελευταια στιγμη περιμενες για να την 'χτυπησεις' ?
-
όχι ρε γαμώτο και είχα βγει στους δρόμους...
Τη Δευτέρα έληγε η δημοπρασία.
...5 εκατομμύρια πρόλαβα να μαζέψω και τώρα μου λες ότι κατέβηκε;
Τι θα τα κάνω τώρα;;; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενω ελυγε αυριο αν δεν κανω λαθοςΤελευταια στιγμη περιμενες για να την 'χτυπησεις' ?
Oχι ειχα κανει χτυπημα αλλα ξαφνικα εξαφανηστικε
όχι ρε γαμώτο και είχα βγει στους δρόμους...
Τη Δευτέρα έληγε η δημοπρασία.
...5 εκατομμύρια πρόλαβα να μαζέψω και τώρα μου λες ότι κατέβηκε;
Τι θα τα κάνω τώρα;;;Εμενα μου ελειπαν τα 10000 για την αποστολη
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
2,6 μυρια ευρα?
για να παρω μια F1 του 1994 ακομα και αν ειναι του σουμι?
Ποιός είναι ο Λεβέντης ?
Ντεν εχει Λεβεντης καρντια μου ...
-
βάλε 'Καράμπαμπα' να είσαι μέσα
Διαθέτετε 2,6εκ ευρώ;