-
είσαι καταπληκτικός ρε μάνο
σε παραδίπλα θρεντ ωρύεσαι για τον κίνδυνο διασάλευσης της δημοκρατίας αναφέροντας την αποστασία, και εδώ μας μνημονεύεις τον μητσοτάκηFIY, τα έχουμε ξαναπεί για αποκρατικοποιήσεις κλπ κλπ.
Αποκρατικοποιήσεις μπορείς να κάνεις και να διώξεις το κακό κράτος απ τη μέση, μπορείς επίσης να εφαρμόσεις τακτικές ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, αστικά λεωφορεία κλπ κλπ κλπ.
Στην πρώτη περίπτωση τα αρνητικά αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο θα αργήσουν να φανούν, κανοντας την κριτική από την αριστερή σκοπιά δύσκολη, στη δεύτερη το ξεβράκωμα είναι τέτοιο που είναι βούτυρο στο ψωμί του ΠΑΣΟΚ να το παίξει πασιονάρα.όντας λοιπόν γνήσιος δεξιός, ξεπέρασε για λίγο το αντιπασοκικό σου σύνδρομο, κάνε την καρδια΄σου πέτρα και θα δείς όλα σου τα όνειρα να πραγματώνονται απ το σοσιαλιστικό κόμμα
-
Είπα εγώ ότι ο Μητσοτάκης ήταν αμόλυντος και άσφαλτος; Ή ότι η αποστασία ήταν σωστή κίνηση;
Τώρα, το 'γνήσιος δεξιός' είναι τόσο σαφές όσο το 'γνήσιος αριστερός' ή το 'γνήσιος σοσιαλιστής'.
Κανονικά, αν ήμουν γνήσιος δεξιός, θα έπρεπε να πηδήξω από το παράθυρο αναλογιζόμενος το πόσο 'αριστερά' διαβιώνω και ενεργώ σε κάμποσα θέματα. (το ίδιο και κάποιοι 'αριστεροί' για αντίστοιχους λόγους )Τέλος πάντων, τον Μητσοτάκη βρίζουμε για τη θυγατέρα κλπ κλπ, αλλά ο άγιος άνθρωπος που έφαγε την αποστασία στην κεφάλα 'είδε' γιο και εγγονό Πρωθυπουργούς. lol
-
Στο ραδιόφωνο το πρωί, άκουσα ότι έρχονται τεκμήρια .... και όχι χρήσης...
οικογένεια 4μελής με αυτοκίνητο και ιδιόκτητο σπίτι, 35.000€, το χρόνο
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Στο ραδιόφωνο το πρωί, άκουσα ότι έρχονται τεκμήρια .... και όχι χρήσης...οικογένεια 4μελής με αυτοκίνητο και ιδιόκτητο σπίτι, 35.000€, το χρόνο
-
καλά ως μέτρο είναι για γέλια το λιγότερο.
-
Για γέλια ή για κλάματα;
Τα τεκμήρια είναι και τα ηλιθιότερα των φορολογικών μέτρων!
Πχ , αν κάποιος δεν έχει σπίτι στο όνομά του, και το έχει γραμμένο στην offshore, θα τον πιάσει το τεκμήριο;
Εγώ πχ έχω 1.5 αυτοκίνητο στο όνομά μου (η μισή BMW είναι της μαμάς μου... ), είμαι πλούσιος ή μήπως φτωχός ως...ακτήμων;Αλλά αυτά παθαίνουμε όταν μας κυβερνούν...οικονομολόγοι: δεν έχουν ακούσει τίποτε για το data mining και την διασταύρωση στοιχείων!
Ξέρω πάντως αρκετές περιπτώσεις οικογενειών που ζουν 3 ή 4 άτομα με λιγότερα χρήματα ετησίως από τα 35Κ και ΧΩΡΙΣ δικό τους σπίτι!
Αυτοί είναι...μέγιστοι φοροφυγάδες για το Υπ. Οικονομικών να υποθέσω;
-
Αφου ειναι παπαρες οι πολιτευτες και βουλευτες!! Νομιζουν πως όλος ο υπολοιπος λαος ζει με τις δικες τους ανεσεις και απαιτησεις!! Πως όλος ο υπολοιπος λαος χρειαζεται επιδομα για να παει στη δουλεια του, να παει να φαει,να αλλαξει κουστουμι ( καθε σεζον), να κοιμηθει να γ@μησε! κτλ. Ετσι σύμφωνα με τα δικα τους μετρα και σταθμα θα 'ξεχωρησουν' τους φοροφυγάδες και τους κρυφοπλούσιους!
-
Στην οικογενεια εχουμε 4 ΙΧ και ειμαστε 4 μελη. Το οικογενειακο εισοδημα ειναι ετησιως 38.000 ευρω. Επειδη ομως εχει χαθει πλεον η μπαλα:
1/ Με την αυξηση των τελων κατα 50% σχεδον, ειδικα για τα προ του 2000.
2/Με την μειωση της αξιας των αυτοκινητων σε περιπτωση μεταπωλησης.
3/ Με τα 'παραξενα' που θα 'σοφιστουν' για τα τεκμηρια διαβιωσης,
αποφασισα να ξεφορτωθω το παλαιοτερο απο τα 4 ΙΧ, οσο - οσο μετα το καλοκαιρι, χωρις να το αντικαταστησω αγοραζοντας αλλο. Θα κυκλοφορω στο εξης με το μεγαλο σε κυβισμο και βεβαια οπου μπορω με ΜΜΜ στην πολη, τουλαχιστον για να γλυτωσω απο τα παρατραγουδα και τις περιττες απωλειες χρηματων (τελη-ασφαλειες-service και ενδεχομενες επισκευες λογω παλαιοτητας -μοντ 1998).
Αν και σε ετησια βαση δεν αντιμετωπιζω προβλημα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο ραδιόφωνο το πρωί, άκουσα ότι έρχονται τεκμήρια .... και όχι χρήσης...
οικογένεια 4μελής με αυτοκίνητο και ιδιόκτητο σπίτι, 35.000€, το χρόνο
Πολύ με αρέσει η νέα διακυβέρνηση... Θυμίζει πολύ παλαιότερες και εξαιρετικά επιτυχημένες εποχές...
Έχουν ν' αγοράσουν αυτοκίνητα παπούδες και γιαγιάδες...
Δηλαδή αν εμείς κάνουμε και 2ο παιδί την πουτσίσαμε... Θα γίνουμε κολλητοί με τον έφορα...
Πως το λένε αυτό;;;;
Α, ναι... στη νιοστή...
-
με αλλα λογια οποιος εχει αμαξι και αυτοκινητο ειναι πλουσιος.Αυτο ακουσα θα ισχυσει για τους ελευθερους επαγγελματιες.Αλλα και για τους αλλους κατι θα βρουνε...
-
εχθες στο skai στις ειδισεις ειπαν οτι στις προθεσεις τις κυβερνησης ειναι να επανελθουν τα ΤΕΚΜΗΡΙΑ αυτοκινητων.
Θα γυρισουμε 7-8 χρονια πισω. αισχος και ντροπη αν γινει κατι τετοιο!!!! Μαλιστα ειπαν οτι σκεφτονται να τα επαναφερουν ακομη και σε μικρα αυτο/τα 1000 κυβ. Και εγω ρωταω .... με τετοια κριση, για την οποια ευθηνομαστε επειδη τους ψηφιζουμε, για παραδειγμα....εαν καποιος απολυθει και δεν εχει εισοδημα για καποιο χρονικο διαστημα τι θα κανει? θα πρεπει να παραδωσει πινακιδες? Το αυτοκινητο θα ειναι πλεον ειδος πολητελειας-- οπως στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ..
-
Βρε δεν πάνε να κάνουν κανένα μπάνιο. Θα τα πουλήσουμε και θα μείνουμε με το scooter. thailand
Σε και με καντάρ... -
Να ξεθαψουμε και τα 50ράκια!!! Με ιδιοκατασκευή απο κασόνια και μια ρόδα ποδηλάτου γίνονται και 3θέσια!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να ξεθαψουμε και τα 50ράκια!!! Με ιδιοκατασκευή απο κασόνια και μια ρόδα ποδηλάτου γίνονται και 3θέσια!!!+1000
Εχοντας υποψη τις προσφατες παραδοσεις πινακιδων, αν τα παρκαρουμε και παραδωσουμε πινακιδες και μεις που εχουμε 2000cc και κινουμαστε για τα επομενα 1-2 χρονια μονο με το μικρο δευτερο ΙΧ, που 'ως λεφταδες και μπρουκληδες' προφανως εχουμε, τοτε να δω...!!! Το φορο στη βενζινη μεχρι ενα σημειο τον καταλαβαινω, αν δεν αντεχεις οικονομικα, κινεισαι λιγοτερο ή με εναλλακτικους τροπους, αλλα 'ετσιθελικα': 'εχεις 2000cc = Εισαι πλουσιος' , ΟΧΙ! -
Θα τη φάμε την κατσίκα σας.
-
Δεν πειράζει φίλοι μου ... σημασία έχει να υπάρχει έρωτας και αγάπη ...
-
Να δούμε τότε κάτι χοντρομαλάκες (aka MPangalows) με 57+ ακίνητα πως θα τα δικαιολογήσουν. 'Η μήπως αυτοί θα βρουν πάλι τρόπο να την σκαπουλάρουν?
Φαίνεται για αυτούς το αν έχει 2-3 αυτοκίνητα η κάθε οικογένεια στην κατοχή της και ειδικά αν κάποιο είναι δίλιτρο μετράει περισσότερο ως στοιχείο πλουτισμού
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν πειράζει φίλοι μου ... σημασία έχει να υπάρχει έρωτας και αγάπη ...
-
3.000 € προτεινεται το τεκμηριο χρησης για αυτοκινητα εως 1400 κεκ. Οσο αγορασα το δικο μου δηλ
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Στην οικογενεια εχουμε 4 ΙΧ και ειμαστε 4 μελη. Το οικογενειακο εισοδημα ειναι ετησιως 38.000 ευρω. Επειδη ομως εχει χαθει πλεον η μπαλα:
1/ Με την αυξηση των τελων κατα 50% σχεδον, ειδικα για τα προ του 2000.
2/Με την μειωση της αξιας των αυτοκινητων σε περιπτωση μεταπωλησης.
3/ Με τα 'παραξενα' που θα 'σοφιστουν' για τα τεκμηρια διαβιωσης,
αποφασισα να ξεφορτωθω το παλαιοτερο απο τα 4 ΙΧ, οσο - οσο μετα το καλοκαιρι, χωρις να το αντικαταστησω αγοραζοντας αλλο. Θα κυκλοφορω στο εξης με το μεγαλο σε κυβισμο και βεβαια οπου μπορω με ΜΜΜ στην πολη, τουλαχιστον για να γλυτωσω απο τα παρατραγουδα και τις περιττες απωλειες χρηματων (τελη-ασφαλειες-service και ενδεχομενες επισκευες λογω παλαιοτητας -μοντ 1998).
Αν και σε ετησια βαση δεν αντιμετωπιζω προβλημα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ!!!Χμ.... τα βάζω κάτω και δυσκολεύομαι λιγάκι να καταλάβω πώς με 38000 ζείτε 4 άνθρωποι και μέσα σε λιγότερο από 11 χρόνια (αφού το πιο παλιό σας είναι τόσο) έχετε αγοράσει 4 αυτοκίνητα (που ακόμα και μτχ να τα πήρατε δεν είναι και σακαράκες αφού το παλιότερο είναι 11 χρονών)... Καλό είναι να μπορείτε να το δικαιολογήσετε είτε με μεγαλύτερα εισοδήματα πιο πριν είτε με ανάλωση χρημάτων από καταθέσεις, πωλήσεις... Αν δεν μπορείτε τότε κάποιο λάκο έχει η φάβα... και εσάς στοχεύουν τα τεκμήρια!
Σοφή πάντως κίνηση η κατάργηση του ενός αυτοκινήτου. (και στο λέω εγώ που κάποτε σαν πενταμελής οικογένεια, όλοι οδηγοί, είχαμε 7 αυτοκίνητα... κυρίως σαράβαλα, είχε χαθεί η μπάλα)
EΡΧΟΝΤΑΙ NEA ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2012