-
Για τον υπολογισμο του τελους κυκλοφοριας ισχυει η ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας του αμαξωματος ή του κινητηρα; Εαν βαλω καινουργιο κινητηρα σε παλιο αμαξωμα, θα εχω εκπτωση στα τελη κυκλοφοριας δεδομενου οτι ο κινητηρας ρυπαινει, οχι το αμαξωμα;
-
Για τον υπολογισμο του τελους κυκλοφοριας ισχυει η ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας του αμαξωματος ή του κινητηρα; Εαν βαλω καινουργιο κινητηρα σε παλιο αμαξωμα, θα εχω εκπτωση στα τελη κυκλοφοριας δεδομενου οτι ο κινητηρας ρυπαινει, οχι το αμαξωμα;
-
-
Τι λες τωρα!!!
Μην βάζεις δύσκολα στους ' υπευθηνους' και κουραζονται τα μυαλα τους!!! -
Φανταζομαι οτι δεν θα εχεις εκπτωση.
Αλλωστε δεν θα αλλαξεις καταλυτη,μεσαιο καζανακι κ.ο.κ. -
Και ποιος σου είπε ότι η κατηγοριοποίηση έχει σχέση με τις εκπομπές ρύπων; Αν ήταν έτσι θα τα κατέτασσαν ανάλογα με την προδιαγραφή του κινητήρα (EURO 1,2,3 κλπ) και όχι με την ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Ημερομηνία που υποθέτω κάθε χρόνο θα αναπροσαρμόζεται με συν ένα χρόνο. Ακόμα και αν βγάλεις τον κινητήρα και βάλεις ηλεκτροκινητήρα τα ίδια θα πληρώνεις!!!
Εχει κινητρο απο τα τελη κυκλοφοριας καποιος για να αλλαξει