-
δίκιο έχουν οι ιταλοί πόσο μάλλον οι έλληνες. Εγώ πήγα και έκανα τεστ drive το diesel 1.8 το τετρακίνητο και έμεινα εντυπωσιασμένος. Μου είπε ότι το έχει στο τελωνείο σε λευκό και θα το πάρω σε έναν μήνα το αργότερο. Βασικά δεν μπορώ να αποφασίσω σε τι χρώμα θα το πάρω, γιατί το ότι θα το πάρω αυτό είναι σίγουρο!!!Βοήθεια κανείς για το χρώμα;
-
Πού το έκανες test drive? Κι εγώ θέλω αλλά δεν υπάρχει όσο έχω ρωτήσει εδώ γύρω από Αττική.
Εγώ έχω αποφασίσει στο χρώμα.Λευκό θα το πάρω. Νομίζω ότι του ταιριάζει πάρα πολύ. Αλλά γούστα είναι αυτά. Πολύ όμορφο είναι και το καφέ (καφέ γκρι) που βγάζει και το είδα από κοντά.
-
Ο χρήστης georgeCM έγραψε:
Δεν ρίχνεις σε ποιο site το είδες? Ελλάδα ή εξωτερικό?
Με τα χρήματα που λες δεν μου φαίνεται για το γνήσιο. Αυτό το δίνει ο ακατανόμαστος σαν extra στην 'προνομιακή' τιμή των 3.800€ (τρέξτε να προλάβετε!!!). Βέβαια το σύστημα της Rockford Fosgate θεωρείται ένα από τα κορυφαία της κατηγορίας (http://en.wikinoticia.com/entertainment ... em-factory) αλλά με τέτοια τιμή....Και να φανταστείτε ότι στην Ιταλία το δίνουν 2.300€ και οι Ιταλοί από ότι είδα σε ένα σχετικό forum έχουν φρικάρει και ψάχνονται για εναλλακτικό. Κάτι διάβασα για ένα Kenwood, αλλά το ψάχνω ακόμα...
Ένα από όλα είναι κι αυτό ( http://www.jewellet.com/Mitsubishi-ASX- ... ion-System )
Αλλά δεν είναι Rockford fosgate τελικά. Κινέζικα μάλλον είναι.
-
Το έκανα test drive στα Ιωάννινα αλλά από σήμερα δεν θα έχει το τετρακίνητο για τεστ γιατί το πούλησε.
-
Εγώ θα το πάρω σε λευκό.
Με πήραν τηλέφωνο απο την αντιπροσωπεια και μου είπαν ότι σε μία εδβομάδα θα το έχω -
περιμενουν να ερθει ασπρο 4Χ4 ή 4Χ2;
-
Έχω παραγγείλει από το Φεβρουάριο το άσπρο 4χ4 Invite
-
Παρειγγειλα το 4χ4 Invite σε λευκο στις 23/02/2011. Το Σαββατο 14/05 μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι το πλοιο ειναι στο λιμανι. Πιστευω μεχρι τελος Μαιου να το εχω παραλαβει. Θα σας πω εντυπωσεις.
-
Αν και πριν 3 χρόνια ορκίστηκα ότι δεν θα ξαναπάρω Ιάπωνα, αυτό το ASX μου αλλάζει το πλάνο. Μου φαίνεται εξαιρετικό και ιδιαίτερα πρακτικό φορολογικά για την Ελλάδα!
-
Φίλε πήγα στα Ιωάννινα και μου είπε 28.890 αρχική τιμή, με απόσυρση 26.790, συν 650 ευρώ έξοδα πινακίδων - τέλη κυκλοφορίας κ.λ.π., συν 200 ευρώ έξοδα φακέλου, σύν 70 ευρώ επιπλέον με την πρώτη δόση. Με το κλειδί στο χέρι επομένως 27.710 ευρώ. Από δώρα τον κοτσαδόρο με τα 350 ευρώ μου είπε πως τον κάνει δώρο,αν δεν μου κρατήσει ένα σεατ λεον που έχω (μοντέλο 2003) 3.000 ευρώ γιατί μου είπε πως έχει πρόβλημα να το πουλήσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Η τιμή που σου έδωσε ο Πάπρας είναι με το κλειδί στο χέρι; Γιατί τότε συμφέρει να κατέβω Αθήνα να το πάρω...
-
Ναι φίλε, με το κλειδι στο χέρι.
29340 μείον το μεταλλικό 450, μείον η απόσυρση 2100, μείον την έκπτωση 600 ευρώ, συν 450€ πινακίδες και τέλη κυκλφοριας, 26640. Για τέλη και πινακίδες δεν δικαιολογούνται διαφορές, παντού τα ίδια είναι.
Αν τους δώσω κι εγω το παλιό μου αυτοκίνητο για ανταλαγη δεν μου κάνουν την εκπωση. -
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Ναι φίλε, με το κλειδι στο χέρι.
29340 μείον το μεταλλικό 450, μείον η απόσυρση 2100, μείον την έκπτωση 600 ευρώ, συν 450€ πινακίδες και τέλη κυκλφοριας, 26640. Για τέλη και πινακίδες δεν δικαιολογούνται διαφορές, παντού τα ίδια είναι.
Αν τους δώσω κι εγω το παλιό μου αυτοκίνητο για ανταλαγη δεν μου κάνουν την εκπωση.Όσο περίεργο κι αν σας φανεί , δεν είναι παντού το ίδιο , κάντε μια έρευνα αγοράς!!!! μπορεί να βρείτε διαφορές μέχρι και 150 ευρω. (αδικαιολόγητο αλλα στην ελλάδα ο καθένας χρεώνει ότι θέλει και προσπαθεί να βγάλει χρήματα απο το πουθενά)
Πολύ καλή η τιμή του , θυμάμαι που μου έδινε κάποιος αντιπρόσωπος , ετοιμοπαράδοτο τετρακίνητο σε άσπρο χρώμα (πετρέλαιο εννοείται) 28000 (δεν είχε μπει η αυξηση) αλλα δεν ίσχυε η απόσυρση αφού ειχε εκτελωνιστεί.
-
Και σε αντιπροσωπεια στην Πάτρα που ρώτησα μου είπε τα ίδια με τον Πάπρα χωρίς να κάνει όμως την έκπτωση των 600 ευρώ.
Και μου έβαζε δώρο μόνο το συναγερμό.
Δηλ. 27240 με το κλειδί στο χέρι. -
μα μολις παραπανω ο κωστας μας ειπε στα ιωαννινα εξοδα πινακιδων 650 ευρω δηλαδη 200 ευρω παραπανω !!! (ε να μη βγαλει κατι κι απ τις πινακιδες ο εμπορας?)
ακου που σου λεω, κατι ξερω παραπανω και δε μιλαω για mitsubishi μονο, αλλα και για αλλες μαρκες!!! -
Εδώ πριν δυο χρόνια ο αδερφός μου πήρε ένα Dodge Caliber και ένα fiat punto και του κράτησαν για έξοδα αποκέρωσης και γυαλίσματος και ξερω γω τί άλλο 800 ευρώ για το πρώτο και 400 για το δεύτερο
Νταβατζήδες κανονικοί μιλάμε.
Γι΄αυτό κι εγώ θα πάω όπου βρω φθηνότερα κι όπου δεν με κοροιδεύουν... -
εννοειται ρε συ john αυτο φωναζω εδω και τοσο καιρο εδω μεσα....
επισης παρατηρησες αυτο που λεει ο κωστας +70 ευρω με την πρωτη δοση.....
αυτα τα 70 ευρω τι ειναι? του εξηγησαν? πες μας ρε κωστη μπας και βγαλουμε καμμια ακρη. Εγω παντως μολις πληρωσω εξοδα φακελου και προχωρησει η διαδικασια θα παρω την τραπεζα και θα τους πω ευγενικα ή μου τα επιστρέφετε άμεσα ή σας κάνω μήνυση και διεκδικω και παραπάνω!!!! -
Έλα ντε, τί είναι? Ίσως να είναι η ασφάλεια δανείου. Άλλος τρόπος να στα παίρνουν τώρα οι τράπεζες. Αν και νομίζω ότι αυτό μπαίνει μέσα στις δόσεις. Τεσπα, ας μας πει ο φίλος τί είναι να ξέρουμε κι εμείς.
Κι εγώ πάντως είμαι σε αναμονή της έγκρισης του δανείου από το Παρακαταθηκών και κάνει ένα μήνα.
Αν πάρω το οκ θα το παραγγείλω. -
Εμένα θα μου κοστίσει 26790 € με το κλειδί στη μίζα σε λευκό χρώμα
-
καλα αυτο με τα εξοδα εχει πολυ γελιο.....σε χρεωνουν ενα καρο λεφτα για μεταφορικα αποκερωση πινακιδες κτλ κτλ
εξοδα δανειου που δεν υπαρχουν και ειναι μαυρα και τα παιρνει ο καθε εμπορος γιαυτο με λιγη πιεση στα κοβει κιολας, σου πεταει και η τραπεζα ασφαλεια δανειου πιστωτικη καρτα κτλ κτλ. Καλα ενα μηνα θελει το παρακαταθηκων να σου εγκρινει ενα δανειο ??? Ο εμπορος που θα κανεις αγορα συνεργαζεται με τραπεζα αυτος στο βγαζει σε μια μερα. -
Μια εταιρία κάποτε μου είπε σαν έξτρα χρέωση 150€ 'προετοιμασία αυτοκινήτου'. Μόλις του έδωσα πολύ σοβαρά να καταλάβει ότι αυτή η προετοιμασία θέλω να είναι έτσι και εγώ πάνω στο καπό του αυτοκινήτου ... ξεροκατάπιε και την έκοψε!
Σε άλλες δεν τα έχω ακούσει αυτά τα έξοδα (σαν ξεχωριστό ποσό) αλλά δεν ξέρω αν τα χρεώθηκα είτε στην τιμή του αυτοκινήτου, είτε στα έξοδα 'πινακίδες-τέλη' κλπ!
Για τα δε έξοδα φακέλου κλπ ... κάθε μέρα στην τράπεζα επίσκεψη πρέπει να κάνουμε. Αν ζητηθούν τα δίνουν πίσω. Σημερα με χρέωσαν συνδρομή για κάρτα που την έχω περίπου μια 10ετία ... και αν δεν τα ζητούσα ... θα μου έλειπαν 20€. Αντίρρηση δεν φέρνουν αλλά πρέπει να ζητάμε εμείς τις 'άδικες' χρεώσεις τους για να τα επιστρέψουν.
Mitsubishi ASX Crossover