-
μόνο?
δεν γλιτώνεις κάτι απο τέλος πολυτελείας δλδ? (μάλλον σου τρώνε τη μείωση. παραγγελία έχεις ήδη δώσει άλλωστε) -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μόνο?
δεν γλιτώνεις κάτι απο τέλος πολυτελείας δλδ? (μάλλον σου τρώνε τη μείωση. παραγγελία έχεις ήδη δώσει άλλωστε)Λογικά με την τιμή αγοράς που αναφέρει:
ρε παιδιά τι γινεται με τις μειωσεις....εχω παραγγειλει το ασχ και μολις μου ηρθε στην Αθηνα..κοστος 25.000..αν ισχυσουν οι μειωσεις που διαβασα σημερα στο εθνος θα γλιτωσω 4.000 ευρώ!
δεν πρέπει να έχει εξαρχής φόρο πολυτελείας το αυτοκίνητο. Μόνο την μείωση του ΕΤΤ κερδίζει. Και τα 2000€ είναι καλά.
-
Στο σημερινό Autobild ... 'To Yeti απέκτησε τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,4 λίτρων και αντιμετωπίζει τον τετρακίνητο και δικίνητο ανταγωνισμό'. Συγκριτικό Yeti 1,4 122hp 4x2 με το Sedici 1,6 4x4 και το ASX 1,6 117hp 4x2.
Δεν το γνωρίζω αλλά μπορώ να μαντέψω τον νικητή?ΥΓ. Κάτι μου λέει ότι ο νικήτης δεν είναι ούτε Ιάπωνας, ούτε έχει ιαπωνικές ρίζες!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο σημερινό Autobild ... 'To Yeti απέκτησε τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,4 λίτρων και αντιμετωπίζει τον τετρακίνητο και δικίνητο ανταγωνισμό'. Συγκριτικό Yeti 1,4 122hp 4x2 με το Sedici 1,6 4x4 και το ASX 1,6 117hp 4x2.
Δεν το γνωρίζω αλλά μπορώ να μαντέψω τον νικητή?ΥΓ. Κάτι μου λέει ότι ο νικήτης δεν είναι ούτε Ιάπωνας, ούτε έχει ιαπωνικές ρίζες!!!
Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και μαντικές ικανότητες.......αυτό κι ένα παιδί δημοτικού θα το μάντευε!!!!!
Δεν υφίσταται ανταγωνιστικό οποιουδήποτε προϊόντος του Vag group που να έχει τύχη απέναντι του. Κάτι σαν αξίωμα! -
... πίστευα ότι έχω το κληρονομικό χάρισμα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:lol: ... πίστευα ότι έχω το κληρονομικό χάρισμα!άμα έχεις γιαπωνέζικο δεν έχεις κανένα άλλο χάρισμα εκτός απο το ίδιο το γιαπωνέζικο που μόνο αν μου το χάριζαν θα το έπαιρνα.
μόνο?
δεν γλιτώνεις κάτι απο τέλος πολυτελείας δλδ? (μάλλον σου τρώνε τη μείωση. παραγγελία έχεις ήδη δώσει άλλωστε)Λογικά με την τιμή αγοράς που αναφέρει:
ρε παιδιά τι γινεται με τις μειωσεις....εχω παραγγειλει το ασχ και μολις μου ηρθε στην Αθηνα..κοστος 25.000..αν ισχυσουν οι μειωσεις που διαβασα σημερα στο εθνος θα γλιτωσω 4.000 ευρώ!
δεν πρέπει να έχει εξαρχής φόρο πολυτελείας το αυτοκίνητο. Μόνο την μείωση του ΕΤΤ κερδίζει. Και τα 2000€ είναι καλά.
1ον μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι ήταν ο άλλος, ο απο πάνω, που δίνει 30+
2ον και πάλι μου φαίνεται οτι στα 25 τελική θα περιέχει το παλιό φόρο πολυτελείας. αλλιώς απο 15 μέχρι 25 τι είναι ? μόνο ΕΤΤ και κέρδος? όχι γιατί τότε δεν θα είχε κανένα όφελος απο μείωση ΕΤΤ αφού δεν μας λέει οτι αποσύρει κάτι για να επωφεληθεί. άρα -2000 είναι η απαλοιφή του τέλους πολυτελείας. αν έκανε και απόσυρση θα είχε άλλο ένα -1500 περίπου. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
:lol: ... πίστευα ότι έχω το κληρονομικό χάρισμα!
άμα έχεις γιαπωνέζικο δεν έχεις κανένα άλλο χάρισμα εκτός απο το ίδιο το γιαπωνέζικο που μόνο αν μου το χάριζαν θα το έπαιρνα.
Στο ASX αναφέρεσαι πως μόνο αν στο χάριζαν θα το έπαιρνες? Δεν είναι καλό ή δεν σου αρέσει?
1ον μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι ήταν ο άλλος, ο απο πάνω, που δίνει 30+
2ον και πάλι μου φαίνεται οτι στα 25 τελική θα περιέχει το παλιό φόρο πολυτελείας. αλλιώς απο 15 μέχρι 25 τι είναι ? μόνο ΕΤΤ και κέρδος? όχι γιατί τότε δεν θα είχε κανένα όφελος απο μείωση ΕΤΤ αφού δεν μας λέει οτι αποσύρει κάτι για να επωφεληθεί. άρα -2000 είναι η απαλοιφή του τέλους πολυτελείας. αν έκανε και απόσυρση θα είχε άλλο ένα -1500 περίπου.- Το καταλαβα, γι' αυτό και σου έβαλα την παραθεση.
- Από την διαφορά απο τα 15000 έως και τα 25000 πέρα απο το κέρδος και το ΕΤΤ δεν είναι και ο ΦΠΑ? Και πιθανόν είναι η τελική τιμή με τα διάφορα έξοδα, μεταλ. χρώμα κλπ.
Αλλά και πάλι ... στα 2000€ που αναφέρει για απόσυρση πρέπει να περιλαμβάνεται και η μείωση του ΕΤΤ?
Δεν ξέρω. Μπερδευτηκα! Μόνο ο ίδιος ο αγοραστής του μπορεί να εξηγήσει!
-
Τελικά έχει παραλαβει καποιος το αυτοκίνητο,το έχει οδηγήσει να μας πει εντυπώσεις;
Θα βοηθούσε πολύ. -
Ο χρήστης kostasd έγραψε:
Τελικά έχει παραλαβει καποιος το αυτοκίνητο,το έχει οδηγήσει να μας πει εντυπώσεις;
Θα βοηθούσε πολύ.Το εχω παραλαβει εγω φιλε μου!!!
Οτι και να σου πω ειναι λιγο!!!
Απλα το απολαμβανω!! -
Ο χρήστης polteris έγραψε:
Θα βοηθούσε πολύ.Το εχω παραλαβει εγω φιλε μου!!!
Οτι και να σου πω ειναι λιγο!!!
Απλα το απολαμβανω!!viewtopic.php?f=15&t=38931&start=225#p2018844
Ε βάλε και λίγη σάλτσα, έτσι στεγνό μας το σερβίρεις;
-
Αρχικα για μενα το μαυρο του παει πιο πολυ απολα.Το εκανα τεστ ντραιβ , ειναι παρα πολυ ανετο , μαλακο κατι σαν κρουαζιεροπλιο μου θυμισε. Το Υετι μου ερεσε πιο πολυ ομως προσωπικα, πιο στημενο και πιο μανιτζεβελο αλλα χανει σε ανεση.
Το καλητερο ASX ομως lene oti einai to 4*4 1.8 πετρελαιο. -
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Αρχικα για μενα το μαυρο του παει πιο πολυ απολα.Το εκανα τεστ ντραιβ , ειναι παρα πολυ ανετο , μαλακο κατι σαν κρουαζιεροπλιο μου θυμισε. Το Υετι μου ερεσε πιο πολυ ομως προσωπικα, πιο στημενο και πιο μανιτζεβελο αλλα χανει σε ανεση.
Το καλητερο ASX ομως lene oti einai to 4*4 1.8 πετρελαιο.εμ.... δεν θα ειναι???
τοσα αλογα και ροπη δεν ειναι λιγα!
ουτε και η τιμη του βεβαια, αλλα οτι πληρωνεις... -
Επειδή ενδιαφέρομαι για το 1.8d 4X4 κάποιος κάτοχος να μου μεταφέρει τις εντυπώσεις του (έχω διαβάσει όλο το θέμα) ή κάποιος που το έχει κάνει test drive.
Έχω πάρει με τη σειρά όλες τις σελίδες από το google διαβάζοντας, αλλά λίγο πολύ όλα αυτά που βρίσκω είναι γνωστά.
Α το ξέχασα! Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος. -
Μια χαρα ειναι και συμφερει, τι αλλο σκεφτεσαι για συγκριση ? Το Υετι το 2λτ με τα 140 αλογα ειναι και αυτο καλο. to ΟΤΟτριτι εχει τεστ και utube.
-
Παιδια, πολυ τσιμπημενο σας το πουλανε στην Ελλαδα. Αγορασα για την γυναικα μου ενα διλιτρο Mitsubishi Outlander Sport AWD (ετσι λενε το ASX εδω στις ΗΠΑ) με CVT και τα παντα εκτος απο γυαλινη ηλιοροφη, δερματινα καθισματα και αναβαθμισμενο ηχοσυστημα καινουργιο για $22000 (περιπου 16500 ευρω). Ερχεται με πληρη εργοστασιακη εγγυηση για 5 χρονια/100Κ χμ, αλλα για $900 παραπανω την επεκτεινα στα 10 χρονια/160Κ χμ.
-
Σκεφτόμουν με το yeti αλλά το 1.8, αλλά επειδή και εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο το asx, αλλά και λόγω πετρελαίου, μάλλον προς τα εκεί θα καταλήξω (αύριο θα πάω στην αντιπροσωπεία να το δω - όχι για να το κλείσω ακόμα). Να δω τι θα μου πουν και στην αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Σκεφτόμουν με το yeti αλλά το 1.8, αλλά επειδή και εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο το asx, αλλά και λόγω πετρελαίου, μάλλον προς τα εκεί θα καταλήξω (αύριο θα πάω στην αντιπροσωπεία να το δω - όχι για να το κλείσω ακόμα). Να δω τι θα μου πουν και στην αντιπροσωπεία.Ρώτα τους και τα για τα κόστη στο aftersales να έχεις μια ιδέα και για το μετά. Τιμές σέρβις, λάδια, φίλτρα, τακάκια κλπ.
Παιδια, πολυ τσιμπημενο σας το πουλανε στην Ελλαδα. Αγορασα για την γυναικα μου ενα διλιτρο Mitsubishi Outlander Sport AWD (ετσι λενε το ASX εδω στις ΗΠΑ) με CVT και τα παντα εκτος απο γυαλινη ηλιοροφη, δερματινα καθισματα και αναβαθμισμενο ηχοσυστημα καινουργιο για $22000 (περιπου 16500 ευρω). Ερχεται με πληρη εργοστασιακη εγγυηση για 5 χρονια/100Κ χμ, αλλα για $900 παραπανω την επεκτεινα στα 10 χρονια/160Κ χμ.
Σύγκριση με τις τιμές Αμερικής δεν μπορεί να γίνει σε καμιά χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο στην Ελλάδα και σε κανένα αυτοκίνητο της αγοράς.
-
Γεια σας και καλη χρονια!!μεσα σε αυτη την βδομαδα ή την επομενη θα παραγγειλω και εγω το ASX 1,6 intence. Μπορει καποιος να προτεινει καποιο εμπορο που ειχε καλη προσφορα εντος αθηνων? Εννοω για εξτρα δωρα κλπ, οχι χρηματοδοτικα...καθως και after sales υποστηριξη? Απο οτι εχω καταλαβει υπαχει ανταγωνισμος και πρεπει να ωφελουμαστε..
-
Πηγα σήμερα να δω το asx αλλά δυστυχώς ξέχασα να ρωτήσω για service. Για τι αμετακίνητο μου έβγαλε μια τιμή 25800 με απόσυρση (αν και δεν είχαν καμία ενημερωση για τη διαδικασία). Μετα πηγα να δω το yeti. Βασικα δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά,αλλά ο υπάλληλος ήταν πολύ φιλικός και μου έκανε και καλή προσφορά (3300 για την απόσυρση).Πάντως, μάλλον με βλέπω να αποφασίζω το asx.Απλά θέλω να παω και σε καμία άλλη αντιπροσωπεία, μήπως και μου δώσουν κάποια καλύτερη προσφορά. Είμαι από τα Γρεβενά. Έχει υπόψη του κάποιος καμία αντιπροσωπεία στη βόρειο Ελλάδα;
-
Απλώς έχε το υπόψιν σου το aftersales. Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές στον Σαρακάκη.
Υπάρχει αναφορά λίγες σελίδες πριν στο παρόν θέμα: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=38931&p=1940198&hilit=jazz#p1940198
Mitsubishi ASX Crossover