-
Τι αναμονή σου είπαν για να το παραλάβεις; Μάλλον αυτή τη βδομάδα θα παραγγείλω και εγώ το 1.8d 4Χ4.
Αυτό το ότι δεν έχει ρεζέρβα και έχει αυτό το κιτ επιδιόρθωσης (;), είναι αξιόπιστο αυτό ή να βάλω στο κάτω πάτωμα του πορτμπαγκάζ καμία ρεζέρβα;
Όταν θα το παραγγείλω, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ή να ζητήσω; Ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχετε να μου δώσετε. -
Ρεζερβα δεν πηρα αν και μου την εδιναν δωρο προτιμησα κατι αλλο.νομιζω οτι θα κανει την δουλεια του (δεν μιλαω για σκισιμο ελαστικου) 10 μερες αναμονη ειπαν. Απλα ζητα οσα πιο πολλα εξτρα μπορεις.
-
Α ώστε δίνουν ρεζέρβα σαν δώρο ε; Πολύ καλά. Δηλαδή, αν σου την κάνουν δώρο, θα έχεις και τη ρεζέρβα και το κιτ επιδιόρθωσης;
Αν θέλεις γράψε τη δώρο ζήτησες αντί για τη ρεζέρβα. Και γενικά, δώσε μου καμία ιδέα για το τι δώρα να ζητήσω. Δηλαδή τι να ζητήσω.
Εγώ ενδιαφέρομαι για το τετρακίνητο invite. -
Συναγερμο, νικελ προστατευτικα στα 'μερσπιε' των πορτων, και νικελ αεραγωγοι.δυστηχως πρεπει να ζητησεις να δεις τα αξεσουαρ που δινει η mistu για το ASX μηπως και διαλεξεις κατι.
-
Ναι, αλλά γιατί λες δυστυχώς; Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο;
-
Κανονικα ο καταλογος πρεπει να δινεται σαν φυλλαδιο οπως του αυτοκινητου. αλλα δεν τον δινουν. Καθε φορα πρεπει να πηγαινεις εκει να βλεπεις τι αξεσουαρ υπαρχει. Μονο στην ελλαδα γινονται αυτα. Εξω μεχρι και στα site εχουν σελιδα με τα αξεσουαρ.
-
Το δυστυχώς δηλαδή πάει στο ότι δε γνωρίζεις από πριν τι αξεσουάρ υπάρχουν για το asx, αλλά πρέπει να αποφασίσεις εκείνη τη στιγμή ε;
Με συγχωρείς αν σου φαίνονται απλοϊκές οι ερωτήσεις μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο, οπότε δεν έχω την εμπειρία. -
Απαραίτητοι οι αισθητήρες παρκαρίσματος σε τέτοια αμάξια. Φυσικά εργοστασιακοί και βαμμένοι εκεί που χρειάζεται.
Το αισθητικό κοίταξε το σαν 2ο. Προτεραιότητα η λειτουργικότητα για μένα. Και η λίστα γεμάτη απο τέτοια. Σκαλοπάτια/πλευρικές μπάρες (δίνουν λίγο καγκουρο-off road εμφάνιση αλλά ... γυναίκα με στενή φούστα πως θα ανέβει 20 πόντους ύψος), πλαστικό κάλυμμα πορτ μπαγκάζ, εργοστασιακά πατακια με κούμπωμα, λασπωτήρες κλπ. -
Το asx invite τους αισθητήρες παρκαρίσματος (πίσω) τους έχει στον εξοπλισμό. Αυτό, που πολύ σωστά το ορίζεις ως καγκουρο-off road εμφάνιση, τουλάχιστον με απωθεί, άρα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα επιλέξω να έχω και ρεζέρβα. Στην τελευταία δεκαετία, το πολύ 2 φορές να έπαθα λάστιχο, απλά, έχοντάς την κάπου ηρεμείς και ψυχολογικά. Βέβαια, δεν έχω υπόψη μου και τι σόι πράγμα είναι αυτό το κιτ επιδιόρθωσης (μέσες άκρες γνωρίζω, απλά δεν είχα ποτέ και ούτε έχω χρησιμοποιήσει). Το πλαστικό κάλυμμα πορτμπαγκάζ είναι για να μη λερώνει και φθείρεται το πάτωμα του πορτμπαγκάζ; Θα τα δω αυτά όταν θα πάω.
Δεν ξέρω τι ισχύει με το 1.6, αλλά στο 1.8 τετρακίνητο, σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες λένε ότι όσα έρθουν μέχρι το Φεβρουάριου θα έχουν την τιμή καταλόγου που υφίσταται τώρα, αλλά από το Μάρτιο θα πάρει αύξηση, το μέγιστο της οποίας θα είναι 800 €. Δεν ξέρω, θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες αν θα το παραγγείλω άμεσα ή θα περιμένω λίγο.
Και τέλος, έχει κανείς σας κάποια πληροφόρηση για τη διαδικασία της απόσυρσης; Προς το παρόν, σε όσες αντιπροσωπείες έχω ρωτήσει (είτε πηγαίνοντας εκεί είτε τηλεφωνικά), μου έχουν πει ότι δεν ξεκίνησε η απόσυρση και δε γνωρίζουν κάτι παραπάνω για το πώς θα γίνεται. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Το πλαστικό κάλυμμα πορτμπαγκάζ είναι για να μη λερώνει και φθείρεται το πάτωμα του πορτμπαγκάζ;Ναι. Για προστασία από λεκέδες στην μοκέτα αλλά και για να 'κρατά' τα αντικείμενα σταθερά.
'Καλό' αξεσουάρ και αισθητικά όμορφο (το είδα σε ΑSX είναι και μια inox λάμα που μπαίνει πάνω από τον πίσω προφυλακτήρα. Βοηθά στο φόρτωμα να μην γδαρθεί ο προφυλακτήρας στο σημείο με το άνοιγμα της πίσω πόρτας.
Α! Και κάτι που με 'καίει' και μένα. Μαρσπιέ στο κατώφλι στις πόρτες. Το τι πατημασιά και σκόνη έχει δεν λέγεται. Ανα δυο μέρες με το πανάκι είμαι για να είναι ξανά ... μαυρο πλαστικό.
Όλοι με το που σηκώνουν το πόδι τους για να μπούνε στο αμάξι εκεί πατάνε! -
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Δηλαδή αυτό που είπες για την inox λάμα, αν δεν την έχεις φθείρεται ο προφυλακτήρας από το άνοιγμα της πόρτας;
Αυτό που λες για το μαρσπιέ, προφανώς τους είναι πιο άνετα να πατάνε εκεί. Δεν το λέω ειρωνικά. Και εμένα μου έχει τύχει άτομα που βάζω στο αμάξι λες και το κάνουν επίτηδες, πειράζουν πράγματα από αυτά που δε θα 'πρεπε.
Και κάτι τελευταίο. Μου εκνευρίζουν φοβερά άτομα που βάζω στο αμάξι μου και με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι δεν τους καίγεται καρφί αν δημιουργήσουν και κάποιο πρόβλημα και μάλιστα σε ξένο αυτοκίνητο. Τους αποφεύγω επιμελώς, αλλά δεν μπορείς πάντα... -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Το δυστυχώς δηλαδή πάει στο ότι δε γνωρίζεις από πριν τι αξεσουάρ υπάρχουν για το asx, αλλά πρέπει να αποφασίσεις εκείνη τη στιγμή ε;
Με συγχωρείς αν σου φαίνονται απλοϊκές οι ερωτήσεις μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο, οπότε δεν έχω την εμπειρία.Υπάρχει εδώ
http://www.mitsubishi-car-configurator. ... Model.aspx -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το πλαστικό κάλυμμα πορτμπαγκάζ είναι για να μη λερώνει και φθείρεται το πάτωμα του πορτμπαγκάζ;
Ναι. Για προστασία από λεκέδες στην μοκέτα αλλά και για να 'κρατά' τα αντικείμενα σταθερά.
'Καλό' αξεσουάρ και αισθητικά όμορφο (το είδα σε ΑSX είναι και μια inox λάμα που μπαίνει πάνω από τον πίσω προφυλακτήρα. Βοηθά στο φόρτωμα να μην γδαρθεί ο προφυλακτήρας στο σημείο με το άνοιγμα της πίσω πόρτας.
Α! Και κάτι που με 'καίει' και μένα. Μαρσπιέ στο κατώφλι στις πόρτες. Το τι πατημασιά και σκόνη έχει δεν λέγεται. Ανα δυο μέρες με το πανάκι είμαι για να είναι ξανά ... μαυρο πλαστικό.
Όλοι με το που σηκώνουν το πόδι τους για να μπούνε στο αμάξι εκεί πατάνε!Ρωτησα για την Inox lama και δεν την εχουν φερει ποτε και επομενως δεν υπαρχει και τιμη ακομα. Ξερετε καποιο E-SHOP με αξεσουαρ στο εξωτερικο για το ASX?
-
Ο χρήστης geoskou έγραψε:
Με συγχωρείς αν σου φαίνονται απλοϊκές οι ερωτήσεις μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο, οπότε δεν έχω την εμπειρία.Υπάρχει εδώ
http://www.mitsubishi-car-configurator. ... Model.aspxΕυχαριστώ πολύ αλλά στη σελίδα υπάρχει configurator μόνο για cold και lancer.
-
όχι βέβαια,έχει και το ASX.
-
Εγω παντος και τώρα πού μπήκα είχε δύο τύπους cold και τρεις lancer.
-
δες εδω
http://www.mitsubishi-motors.gr/car_configurator.cfm
ή εδω
http://www.mitsubishi-car-configurator. ... Model.aspx -
Ο χρήστης geoskou έγραψε:
δες εδω
http://www.mitsubishi-motors.gr/car_configurator.cfm
ή εδω
http://www.mitsubishi-car-configurator. ... Model.aspxΜπήκα στον configurator και ουσιαστικά τα αξεσουάρ που έχει για το τετρακίνητο invite είναι: κάλυμμα καθρεπτών (ασημί), χρωμιωμένες χειρολαβές θυρών, διακοσμητικά αεραγωγών (χ2), σπορ πεντάλ από γυαλισμένο αλουμίνιο και χειρόφρενο από αλουμίνιο και δέρμα.
Από αυτά που έχει, δε μου κάνει κάτι σαν αίσθηση. Πολύ λίγα δεν είναι αυτά; -
Καλησπέρα, είμαι κ εγώ ανάμεσα στους υποψήφιους για το ASX 1.6 και θα ήθελα μια γνώμη από τους ήδη έχοντες ή όσους γνωρίζουν για τα φρένα του. Διαβάζοντας κάποια test στο net (και στο συγκριτικό των 4 τροχών: ''Τελευταίο κατατάσσεται σε αυτόν τον τομέα το ASX (65,3 μ)'' ), αναφέρουν σαν αρνητικό την κακή έως πολύ κακή απόδοση των φρένων. Ισχύει κάτι τέτοιο από την εμπειρία σας? Θα ήθελα επίσης κ μια γνώμη για το εργοστασιακό ηχοσύστημα με τα 6 ηχεία (intense) και την ποιότητά του. Ευχαριστώ πολύ.
-
kalispera paidia!
me endiaferei kai emena to asx 1.8 d 4x4!
eimai apo to irakleio kritis!piga stin antiprosopia kai to ekana test drive!
to autokinito einai poly kalo!!
to provlima mou einai oti otan piga na to paragkeilo mou eipan oti den pernoun parageleies gia 4x4 1.8 d!
einai leei kleisto to sistima!
kserei kaneis apo esas kati???
eyxaristo poly!!!Καλως ηλθες στο φορουμ,γραφε ομως με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
Mitsubishi ASX Crossover