-
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... iD/249271/
-
Ο χρήστης n00b έγραψε:
Πόσο πιο άκυρο μπορεί να είναι ένα αρθρο?
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /95689.asp
(Η παραγωγή του Mitsubishi ASX θα ξεκινήσει το 2012 )Μάλλον λάθος στον μεταφραστή θα έγινε!!! Τα 'αδέρφια' απο την Peugeot/Citroen υπολογίζονται για τέλη 2011 με αρχές 2012 να κυκλοφορούν.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Mitsubishi-ASX-1.8-DiD/249271/πολύ καλή επιλογή φαίνεται για μεσαίο οικογενειακό, κρίμα που αυτός ο κινητήρας που δοκίμασε το autocar δεν παίζει για τα εδώ αστικά κεντρα
-
Mitsubishi ASX: Στην Ελλάδα τον Ιούλιο.
... αρχικά με κινητήρα turbodiesel 1.8 λίτρων, ενώ η βενζινοκίνητη έκδοση των 1.6 λίτρων θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=546&page_id=3380 -
ρε παιδιά έχει ρωτήσει μήωπς κανείς στην αντιπροσωπεία για το πότε περίπου έρχεται?
-
Oι τιμές στη Γερμανία:
Το 2κίνητο βενζίνης:
86 kW (117 PS) 1.6 MIVEC 2WD 17.990,00 €
86 kW (117 PS) 1.6 MIVEC 2WD Inform 18.990,00 €
86 kW (117 PS) 1.6 MIVEC 2WD Invite 20.990,00 €
86 kW (117 PS) 1.6 MIVEC 2WD Intense 22.990,00 €
86 kW (117 PS) 1.6 MIVEC 2WD Instyle 26.190,00 €Το 2κίνητο diesel:
110 kW (150 PS) 1.8 DI-D+ 2WD Inform 20.990,00 €
110 kW (150 PS) 1.8 DI-D+ 2WD Invite 22.990,00 €
110 kW (150 PS) 1.8 DI-D+ 2WD Intense 24.990,00 €Το 4κίνητο diesel:
110 kW (150 PS) 1.8 DI-D+ 4WD Invite 24.790,00 €
110 kW (150 PS) 1.8 DI-D+ 4WD Intense 26.790,00 €
110 kW (150 PS) 1.8 DI-D+ 4WD Instyle 29.990,00 €(Στο λανσαρισμά του ξεκινά και με μια επιπλέον έκπτωση 1000€ στην έκδοση Invite από τις παραπάνω τιμές ενώ το λευκό χρωμα μόνο χωρίς χρέωση ενώ τα υπόλοιπα μεταλλικά 490€)
Το (γερμανικό) προσπέκτους του http://www.mitsubishi-motors.de/pictures/asx_produktprospekt.pdf
Στα επίπεδα τιμών του αντίστοιχου QQ 1,6 το βενζινοκίνητο ASX. Οπτικά το εσωτερικό του πάντως δεν με ενθουσίασε.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση (ή το διαβάζω λάθος) είναι ότι το βενζίνης 2κίνητο έχει 195mm και το diesel 2κίνητο και 4κίνητο 170 mm απόσταση απο το έδαφος (Bodenfreiheit unbeladen)!!! -
Ο χρήστης Αιμίλιος έγραψε:
ρε παιδιά έχει ρωτήσει μήωπς κανείς στην αντιπροσωπεία για το πότε περίπου έρχεται?Κατά τον Μαιο είχα ρωτήσει τηλεφωνικώς σε ένα καταστημα και μου είπαν '... αυτούς τους μήνες θα έρθει'.
Σε κάποιο έντυπο πάντως έλεγαν για μέσα καλοκαιριού το diesel και απο φθινόπωρο (Σεπτέμβριο) το βενζινοκίνητο. -
Αναλογικά με άλλα μοντέλα της mitsubishi και τις διαφορές που είχαν σε Γερμανία και Ελλάδα, μπορούμε να εικάσουμε σε τι περίπου τιμή θα έρθει στην Ελλάδα. Μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, μέχρι να μάθουμε τις οριστικές τιμές της ελληνικής αντιπροσωπείας. Εγώ συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το 4κίνητο diesel.
Ένα καλό σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους σας! -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Αναλογικά με άλλα μοντέλα της mitsubishi και τις διαφορές που είχαν σε Γερμανία και Ελλάδα, μπορούμε να εικάσουμε σε τι περίπου τιμή θα έρθει στην Ελλάδα. Μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, μέχρι να μάθουμε τις οριστικές τιμές της ελληνικής αντιπροσωπείας. Εγώ συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το 4κίνητο diesel.
Ένα καλό σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους σας!ΤΟ αυτοκινητο ερχεται ~15 ιουλη στις αντιπροσωπειες.οι τιμες του θα ειναι....κρατηθειτε... + περιπου 3000 σε σχεση με αυτες της γερμανιας...!!!!!! δηλαδη η εκδοση 4χ4 intence 1,8 diesel (instyle δεν θα την φερνουν απ οτι μου ειπαν) εχει τελικη 30640
προσωπικα επειδη με ενδιαφερει πολυ το αυτοκινητο (αλλα με τιμη γερμανιας ~27500 κλειδι) εστειλα ενα email μεσω της σελιδας, στο οποιο διαμαρτυρομαι για την τεραστια διαφορα και ζητω να υπαρξει τουλαχιστον καποια σημαντικη εκπτωση λανσαρισματος...οποιος ενδιαφερεται ,ας στειλει κι αυτος αν θελει,μπας και ριξουν λιγο την τιμουλα.ετσι κι αλλιως του χρονου θα το βλεπουμε στις διαφημισεις -2500 ,γιατι να μην πιεσουμε λιγο απο τωρα μπας και κανουν καμια προσφορα....
αυτοι προφανως κοιτουσαν τις τιμες του qushqai οταν εβγαζαν τις τιμες,γιατι ετσι οπως τα βλεπω,το asx 1.8 diesel εχει περιπου την ιδια τιμη με το 2.0 diesel qushqai,αλλα με λιγο καλυτερο εξοπλισμο το asx,μιας και τις μεγαλυτερες εκδοσεις του νισσαν τις επιασε ο φορος πολυτελειας και πιανουν 34000..
παντως προσπαθησα στο email μου να τους τονισω πως θα χασουν αρκετους ενθουσιωδεις υποψηφιους αγοραστες,ειδικα σε μια τετοια οικονομικη συγκυρια..
ελεος πια με αυτο το πραγμα στην ελλαδα,κοιτανε μολις βγαινουν τα αυτοκινητα να βγαλουν τα 'κερατα' τους οι αντιπροσωπειες,και μετα χτυπανε 2000 εκπτωσεις...
στην γερμανια δε γινεται σε τετοιο μεγεθος ποτε!δε καταλαβαινουν πως αν εχουν την μικροτερη δυνατη τιμη απο την αρχη,αυτο θα λειτουργησει και διαφημιστικα υπερ τους!
-
και γιατι δεν κοιτας το ix35 που ειναι πολυ πιο ομορφο και λογικα θα ειναι πιο φθηνο , μεχρι Σεπτεμβρη-Οκτωβρη θα εχει ερθει
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
ελεος πια με αυτο το πραγμα στην ελλαδα,κοιτανε μολις βγαινουν τα αυτοκινητα να βγαλουν τα 'κερατα' τους οι αντιπροσωπειες,και μετα χτυπανε 2000 εκπτωσεις...Αλλάζουν οι καιροί και ενδεχομένως να αλλάξουν και άλλο!
Στους 2 μήνες περίπου που ήρθε το f/l QQ έφτασε η έκπτωση τα 2.000€ για να φανεί τουλάχιστον λογική η τιμή του! Και μόνο λογική γιατί τα 19.000€ για μικρομεσαίο 1600άρη χωρίς ESP τα θεωρώ έως και πολλά!Τα +3.000€ του ASX τα αφήνω ασχολίαστα!
(Στο λανσαρισμά του στη Γερμανία ξεκινά και με μια επιπλέον έκπτωση 1000€ στην έκδοση Invite από τις παραπάνω τιμές ενώ το λευκό χρωμα μόνο χωρίς χρέωση ενώ τα υπόλοιπα μεταλλικά 490€)
Μάλλον οι Γερμανοί είναι ... βλάκες!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και γιατι δεν κοιτας το ix35 που ειναι πολυ πιο ομορφο και λογικα θα ειναι πιο φθηνο , μεχρι Σεπτεμβρη-Οκτωβρη θα εχει ερθειτο ix35 προσωπικα δεν μου πολυαρεσει,αυτο που θα κοιταξω ευχαριστως ειναι το sportage οταν ερθει,αλλα μου δινουν την εντυπωση πως στην πετρελαιοκινηση που μ ενδιαφερι,εχουν μεινει σχετικα λιγο πισω...γι αυτο ειχα ενθουσιαστει με το asx οταν διαβασα τα χαρακτηριστικα του,μεχρι να μαθω προχτες την 'ελληνικη τιμη'...απ οτι εβλεπα πιασαμε τις τιμες ολλανδιας που εγραφε ενας φιλος παραπανω,ασχετα αν στην δημοσιευση που επισυναψε αναφεροταν πως η ολλανδια εχει ακριβοτερες τιμες...
ρε παιδια εκει στον 'Σ' ξυπνηστε!προτιματε να δωσετε 10 αυτοκινητα το 2010 με κερδος χ,παρα 20 με το ιδιο κερδος ?!?!?! και τις αντιπροσωπειες σας για τα σερβις ποιος θα τις συντηρησει?!? οταν πηρα το φοκους που οδηγω τωρα πριν 5 χρονια ειχε απο την αρχη του λανσαρισματος του 3.9 επιτοκιο και 1500 εκπτωση! γι αυτο και γεμισε η ελλαδα φοκους και οι αντιπροσωπειες δουλευουν σαν τρελες! και μη μου πει κανενας οτι τοτε ηταν αλλιως,γιατι θα του πω οτι τωρα θα πρεπε να εχουν ακομη καλυτερες τιμες!
-
το αυτοκινητο ειναι πού καλο(μιλαμε για 5.7 μεση καταναλωση) αλλα αν θελουν οι υπευθυνοι της αντριπροσωπειας να πιασει στην αγορα θα πρεπει να ριξουν τις τιμες. Το Asx λανσάρεται σαν ένα μικρο Outlander oxi san outlander ωστε να δικαιολογει τοσο υψηλες τιμες
-
Ο χρήστης Αιμίλιος έγραψε:
το αυτοκινητο ειναι πού καλο(μιλαμε για 5.7 μεση καταναλωση) αλλα αν θελουν οι υπευθυνοι της αντριπροσωπειας να πιασει στην αγορα θα πρεπει να ριξουν τις τιμες. Το Asx λανσάρεται σαν ένα μικρο Outlander oxi san outlander ωστε να δικαιολογει τοσο υψηλες τιμεςπουλανε το outlander se prosfora 25990. ελεος,χανουν την αξιοπιστια τους...
-
Λοιπον απο προχθες εχω πετυχει 2 στους δρομους το ενα μαλιστα σε φοβερο γαλαζιο
Οποτε νομιζω οτι μπορει να μεταφερθει στους κατασκευαστες -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Λοιπον απο προχθες εχω πετυχει 2 στους δρομους το ενα μαλιστα σε φοβερο γαλαζιο
Οποτε νομιζω οτι μπορει να μεταφερθει στους κατασκευαστεςΗρθε και κυκλοφορεί χωρίς καν να ανακοινώσουν τιμές?
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της 9/6/10 της εισαγωγικής αυτά που θα έρθουν πρώτα θα είναι τα 1,8 diesel και απο Σεπτέμβριο το βενζινοκίνητο.
http://www.mitsubishi-motors.gr/news.cfm -
Αρα ετσι εξηγουνται και οι πινακιδες επαρχιας
-
-
Αρκετά αλλά δεν πετάω και την σκούφια μου! Και σε σκούρα χρώματα μόνο!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μονο εγω το θεωρώ ΑΘΛΙΟ εμφανισιακά ?Μετά από το ΤΡΑΓΙΚΟ facelift του colt τα υπόλοιπα καλά μού φαίνονται...
Mitsubishi ASX Crossover