-
Αφού ρε Delecour με την 3η θέση του χρόνου θα τον πάρουν στο IRC να τρέχει για λογαριασμό της Peugeot UK τώρα που και ο Cris θα πάει στο WRC
είπαν να πάρουν τον 3ο της Α5 της Ελλάδας ο δε 1ος θα είναι ομόσταβλος του Loeb -
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
ρε παιδια μην τρελενεστε οποιος εχει αμφιβολιες πληρωνη ανοιγη και βλεπη ετσι ειναι αυτα ολα τα αλλα ειναι μαλακιες να περναει η ωρα...ΕΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΑΣΟ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΕΛΑ ΤΡΕΞΕ , ΑΝΟΙΞΕ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ
-
Εχετε πλακα παντως....
Α5addiction γιατι δεν μας λες και ποιος εισαι?
Καλα κατηγορεις ολους τους αλλους (ορθως η λαθος), αλλα αυτο που κανεις εσυ ειναι πολυ χειροτερο....
Σε πληροφορω οτι τον οδηγο δεν τον κανει το αμαξι, αλλα τα 'διαφορικα' που εχει αναμεσα στα ποδια του (πχ κ. Κατζουρης)....Οποτε δες ποσο μπορεις να πας εσυ σαν οδηγος με το αμαξι που εχεις, και ασε τα προταθληματα για μετα απο 5-6 χρονια....
Εγω οταν ξεκινησα να τρεχω το εκανα γιατι μου αρεσαν οι αγωνες...
Ηρθαν καποιες θεσεις στην κατηγορια μου (και εγω Α5 ειμαι) και το ευχαριστηθηκα τοσο πολυ που με αμαξι 20-25 αλογα κατω περνουσα αμαξια πολυ πιο δυνατα...
Οποτε χαλαρωσε, και οπως ειπε ο Κωστας, οταν θα μπορεις να εισαι 2sec το χλμ σου λεω εγω πισω απο τον κ. Παζη, (η και αλλα τιμονια της κατηγοριας μας πχ Χαλδαιος, Χεκιμιαν κλπ ) τοτε πες για μοτερ, αυτοκινητα κλπ.... -
Ο χρήστης eg έγραψε:
Αφού ρε Delecour με την 3η θέση του χρόνου θα τον πάρουν στο IRC να τρέχει για λογαριασμό της Peugeot UK τώρα που και ο Cris θα πάει στο WRC
είπαν να πάρουν τον 3ο της Α5 της Ελλάδας ο δε 1ος θα είναι ομόσταβλος του Loeb -
Ναι ρε μαγκες αλλα ποσο χαρουμενος θα ειναι στο τελος ενας 1ος 2ος 3ος οταν θα εχει οδηγησει αλλος για να παρει αυτη τη θεση????????????????????
Αυτο καταλαβα εγω απο αυτα που λεει ο Α5addiction κ οχι ποιανου το αμαξι ειναι πιο παρανομο απο του αλλου................. -
Παλληκαρια, σταθειτε και μην κανετε τα λαθη που καναμε εμεις και μαζι μας τα πληρωνει το σπορ.
Εισαστε μια παρεα, βρε αδερφια, που αγωνιζοσαστε στην ιδια ομαδα-κατηγορια, περνατε ωρες μαζι, ρισκαρετε μαζι, παιζετε με τα ορια μαζι, και μαζι θα τρεξετε τη δυσκολη στιγμη να βγαλετε τον 'αντιπαλο'απο τ αυλακι.
Το πιο ανουσιο και επιθυμητο απο τους θιασωτες του 'διαιρει και βασιλευε' ειναι αυτο που γινεται τωρα, Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ. Αν ολη αυτη την νεανικη ενεργεια την διοχετευατε στο να υπαρξουν θεσμικες μεταβολες ωστε οι κανονισμοι να εκσυγχρονισθουν και να γινουν ΤΙΜΙΟ Ευαγγελιο για ΟΛΟΥΣ, (κι οποιος αλαξοπιστησει εξω απο το μαντρι για παντα), δεν θα υπηρχαν λογοι για τσακωμους. Η επιδοση θαχει αναλογικοτητα μονο με τα χερια και την καρδια.
Δεν ξερω αν τα ακουτε σωστα, ομως τα 30 τοσα χρονια στο χωρις εξελιξη κουρμπετι, μ εμαθαν οτι ειμαστε ολοι θυματα μιας καλοστημενης μπιζνας που πολυ βολευεται να ασχολουμαστε με το 'καφενειο' παρα με την επιστημη.
Πιστεψτε με και ξανασκεφτειτε:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ του 2010, ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΕΛΕΓΧΟΣ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ οταν υπαρξει παραβαση.
Μετα απ αυτα, μονο με το τιμονι σας θα μπορειτε να τσακωθειτε... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν ξερω αν τα ακουτε σωστα, ομως τα 30 τοσα χρονια στο χωρις εξελιξη κουρμπετι, μ εμαθαν οτι ειμαστε ολοι θυματα μιας καλοστημενης μπιζνας που πολυ βολευεται να ασχολουμαστε με το 'καφενειο' παρα με την επιστημη. Πιστεψτε με και ξανασκεφτειτε:
......ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ?????
....ΠΟΙΟΙ ??????????
ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ? -
Αν σου απαντησω οπως σου πρεπει, θα θυμωσεις. Μονοτονος προβοκατορας παντα!
Εγω λοιπον δεν εχω τα κοτσια να τους αναφερω, γιατι μπορει να χρειαστει ν αναφερθουν κι ονοματα πρωην συνεργατων (στην κονομα και το promotion εννοω) και νυν αντιστασιακων .
Οπως ομως γραφω πιο πανω, στοχος δεν πρεπει να ειναι η φαγωμαρα ουτε η παρελθοντολογια, αλλά το βελτιωμενο αυριο.
Συνεπως, εγω ως δειλη κοτουλα κοιταω μπροστα κι αφηνω σε σενα το μαθημα ιστοριας στους νεους, ετσι για να δω και τι θυμασαι και τι εχεις ξεχασει.
Τακη, τελικα μια φορα δεν σ εχω ακουσει (σαν Τακη, Μακη η οτιδηποτε αλλο) ναχεις μια θεση. Ολο αντιθεση ,γκρινια κι αποσπασματικα αποφθεγματα. Ολοι τσανακογλυφτες πλην εσου! Συνεχισε... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αν σου απαντησω οπως σου πρεπει, θα θυμωσεις. Μονοτονος προβοκατορας παντα!
Εγω λοιπον δεν εχω τα κοτσια να τους αναφερω, γιατι μπορει να χρειαστει ν αναφερθουν κι ονοματα πρωην συνεργατων (στην κονομα και το promotion εννοω) και νυν αντιστασιακων .
Οπως ομως γραφω πιο πανω, στοχος δεν πρεπει να ειναι η φαγωμαρα ουτε η παρελθοντολογια, αλλά το βελτιωμενο αυριο.
Συνεπως, εγω ως δειλη κοτουλα κοιταω μπροστα κι αφηνω σε σενα το μαθημα ιστοριας στους νεους, ετσι για να δω και τι θυμασαι και τι εχεις ξεχασει.
Τακη, τελικα μια φορα δεν σ εχω ακουσει (σαν Τακη, Μακη η οτιδηποτε αλλο) ναχεις μια θεση. Ολο αντιθεση ,γκρινια κι αποσπασματικα αποφθεγματα. Ολοι τσανακογλυφτες πλην εσου! Συνεχισε...Αν σου απαντησω οπως σου πρεπει, θα θυμωσεις.
Συνεχισε......ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ!
..ΑΠΛΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ,...ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
προβοκατορας
http://el.wiktionary.org/wiki/π� ... E%B1%CF%82τσανακογλείφτης
http://el.wiktionary.org/wiki/τ� ... E%B7%CF%82ΣΥΝΕΧΙΣΕ...
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ 200+ -
Το μονο που εχω να πω, επιμενοντας για την ωρα να κραταω το στομα μου και το αρχειο μου κλειστα, ειναι οτι ουδεποτε ασχοληθηκα επαγγελματικα με το σπορ, ωστε να αποκομισω κερδος, ουτε χρειαστηκα ποτε (λογω επαγγελματος και θεσης) να χρησιμοποιησω την ενασχοληση μου σαν αθλητης (κυρια αθλητης και σε αντιδιαστολη με σενα) και σαν εθελοντης (επισης σε αντιδιαστολη με σενα) για να απολαυσω την οποια κοινωνικη αναγνωριση.
Αν κατι ομως μου εχει ξεφυγει, εδω ειμαστε να το συζητησουμε ανοιχτα . Θαχει ενδιαφερον. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Και θα σου απαντησω σε καθε απορια οχι μονο με λογια αλλά και 'εικονες', μια κι αφου εχω αποφασισει να εκτιθεμαι, εχω την υποχρεωση ναμαι ανοιχτο βιβλιο. Μην επηρεαστεις απο την υποσημειωση στις δημοσιευσεις μου. Αυτη αλλαζει ευκολα... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Το μονο που εχω να πω, επιμενοντας για την ωρα να κραταω το στομα μου και το αρχειο μου κλειστα, ειναι οτι ουδεποτε ασχοληθηκα επαγγελματικα με το σπορ, ωστε να αποκομισω κερδος,..ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ουτε χρειαστηκα ποτε (λογω επαγγελματος και θεσης) να χρησιμοποιησω την ενασχοληση μου σαν αθλητης
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ...(κυρια αθλητης και σε αντιδιαστολη με σενα)
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΘΛΟΥΜΑΙ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?και σαν εθελοντης (επισης σε αντιδιαστολη με σενα)
...ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΧΩ ΥΠΑΡΞΕΙ(ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΑΙ...) , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!για να απολαυσω την οποια κοινωνικη αναγνωριση.
Ε ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ .Αν κατι ομως μου εχει ξεφυγει, εδω ειμαστε να το συζητησουμε ανοιχτα .
ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΟ . ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ .ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Θαχει ενδιαφερον. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ!Και θα σου απαντησω σε καθε απορια οχι μονο με λογια αλλά και 'εικονες', μια κι αφου εχω αποφασισει να εκτιθεμαι, εχω την υποχρεωση ναμαι ανοιχτο βιβλιο.
ΧΡΗΣΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ!Μην επηρεαστεις απο την υποσημειωση στις δημοσιευσεις μου. Αυτη αλλαζει ευκολα...
...Ε ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
καληνυκτα και περαστικα (για τον πυρετο φυσικα )
-
Ρε μαγκες για ποιον Μαστρογιαννη μιλατε.Αυτον με το MICRA
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Το μονο που εχω να πω, επιμενοντας για την ωρα να κραταω το στομα μου και το αρχειο μου κλειστα, ειναι οτι ουδεποτε ασχοληθηκα επαγγελματικα με το σπορ, ωστε να αποκομισω κερδος,..ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?
ουτε χρειαστηκα ποτε (λογω επαγγελματος και θεσης) να χρησιμοποιησω την ενασχοληση μου σαν αθλητης
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ...(κυρια αθλητης και σε αντιδιαστολη με σενα)
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΘΛΟΥΜΑΙ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?και σαν εθελοντης (επισης σε αντιδιαστολη με σενα)
...ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΧΩ ΥΠΑΡΞΕΙ(ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΑΙ...) , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!για να απολαυσω την οποια κοινωνικη αναγνωριση.
Ε ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ .Αν κατι ομως μου εχει ξεφυγει, εδω ειμαστε να το συζητησουμε ανοιχτα .
ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΟ . ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ .ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Θαχει ενδιαφερον. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ!Και θα σου απαντησω σε καθε απορια οχι μονο με λογια αλλά και 'εικονες', μια κι αφου εχω αποφασισει να εκτιθεμαι, εχω την υποχρεωση ναμαι ανοιχτο βιβλιο.
ΧΡΗΣΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ!Μην επηρεαστεις απο την υποσημειωση στις δημοσιευσεις μου. Αυτη αλλαζει ευκολα...
...Ε ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
καληνυκτα και περαστικα (για τον πυρετο φυσικα )
ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ
-
Βρε παιδιά ήμαρτον. Δέκα νοματαίοι είμαστε όλοι και όλοι και τσακωνόμαστε σαν παιδιά.
Φυσιολογικό απόλυτα να έχουμε διαφορετικές απόψεις και γούστα, αλλά δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους.
-
Ακουσε καλε μου GF. Οταν στην συζητηση μας μπαινουν τα γνωστα υπονοουμενα αμφισβητησης του Ηθους Μας (τα κεφαλαια οχι τυχαια), τοτε δεν υπαρχει λυπηση. Και καμμια πιθανοτητα υποχωρησης.
Οταν βαλεσαι χυδαια, 2 δρομοι υπαρχουν . Η ν απαντας σε προσωπικο επιπεδο, προσπαθωντας να εκμαιευσεις τα οσα βρισκονται πισω απο το υπονοουμενο, ωστε ναχεις τη δυνατοτητα να απαντησεις και να ξεκαθαρισεις, η αλλιως να προσπαθησεις να απαξιωσεις τον 'αντιπαλο' που σε διαβαλλει, βγαζοντας τ απλυτα του στα Φορα.
Οπως θαχεις διαπιστωσει, εχω ακομα την υπομονη να κανω το πρωτο.Ακριβως γιατι σεβομαι το οτι ειμαστε 10 ολοι κι ολοι και γιατι εχω τη φωληα μου καθαρη. Ευχομαι να μην χρειαστει ν αρχισω τις ερωτησεις. Και τοτε...no mercy. Διαολε, τι παραπανω απο τη ρημαδα την τιμη...
Απ' αλλού ομως ξεκινησαμε. Και στην πρωτη θεσμικη μου παρεμβαση, αν ειχα την δυνατοτητα, θα διεστελα, θα ξεχωριζα τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις οσων εχουν ερασιτεχνικη εμπλοκη με το σπορ απο τα αντιστοιχα οσων βγαζουν το ψωμι τους απ αυτο. Αλλα τα κριτηρια κι οι εμπειριες των μεν, άλλα των δε , με τα γνωστα αποτελεσματα ασυνενοησιας. Και οπως εχω γραψει παληοτερα, τοτε που ισως δεν διαβαζες Φορουμ, θα υποχρεωνα καθε εμπλεκομενο να εμφανιζεται και να δρα με μια μονο ιδιοτητα.(Θεμα 'αν ημουν Προεδρος 2005) Και αθλητης των αγωνων και επαγγελματιας των αγωνων και εμπορος των αγωνων και ιδιοκτητης προετοιμαστης ομαδας και δημοσιογραφος των αγωνων και κριτης των παντων, δεν γινεται. Καπου θα τα μπλεξεις. Και για τους παρεπιδημουντες την Ιερουσαλημ, τα παραδειγματα ουκ ολιγα και γνωστα! Ας σταματησουμε εδω ομως. Γιατι θα βγουνε σπαθια...
Καληνυχτα και περαστικα μου -
Ο χρήστης platis έγραψε:
.....
Οπως θαχεις διαπιστωσει, εχω ακομα την υπομονη να κανω το πρωτο.Ακριβως γιατι σεβομαι το οτι ειμαστε 10 ολοι κι ολοι και γιατι εχω τη φωληα μου καθαρη...Πολύ καλά κάνεις και έχεις υπομονή.
Ο γραπτός λόγος δεν βοηθάει να καταλάβουμε αν ο άλλος ειρωνεύεται, αστειεύεται ή κυριολεκτεί. Μια κουβέντα που ο ένας πετάει 'εν ευθυμία' ο άλλος (μες στην τσαντίλα της στιγμής του πιθανόν) να την παρεξηγεί και να εκρήγνυται.
.....Ας σταματησουμε εδω ομως....
Οτι καλύτερο είναι αυτό. Και αν πρέπει να συνεχιστεί η κουβέντα, αυτό να γίνει κατ'ιδίαν πίνοντας καμμιά μπύρα. Η εξέλιξη της θα είναι τελείως διαφορετική.
-
Σ ενα μονο διαφωνω μαζι σου. Ο γραπτος λογος ειναι ο μονος που ΜΕΝΕΙ. Και βολευει πολυ οποιον εχει καθαρη τη φωληα, οπως σου ειπα. Τα προφορικα αλλαζουν απο καρεκλα σε καρεκλα (του καφενειου )
Καλημερα λοιπον. -
Λοιπόν για να εξηγούμαι. Δεν ειμαι ο Μαστρογιαννης ουτε με πληρωνει ο Μαστρογιαννης. Δεν τον γνωρίζω καν. Μονο ενας απο τους συνομιλούντες κατάλαβε το λόγο των γραφόμενών μου. >Ο χρήστης steve kp60 έγραψε:
Ναι ρε μαγκες αλλα ποσο χαρουμενος θα ειναι στο τελος ενας 1ος 2ος 3ος οταν θα εχει οδηγησει αλλος για να παρει αυτη τη θεση????????????????????
Αυτο καταλαβα εγω απο αυτα που λεει ο Α5addiction κ οχι ποιανου το αμαξι ειναι πιο παρανομο απο του αλλου.................Οι υπόλοιποι (εκτός γιατρού, ειναι στο δικό του κλίμα) ή δε καταλάβατε γιατι δε σας φτανει το μυαλο ή δε θέλετε να καταλάβετε γιατι σας αρεσει να τα κουκουλώνετε. Και απειλες του τύπου, ποιος είσαι και γιατι δεν αποκαλύπτεις το ονομα σου κόφτε τις γιατι δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Δηλαδή αν σας έλεγα το όνομα μου, τι θα γινόταν. Θα γυρίζατε τη συζήτηση όπως συνηθως κάνετε για να αποφύγετε σχόλια για τη ταμπακιερα. Αυτος ειναι ο ορισμός της διαπλοκής και της κλίκας και το γνωρίζετε πολύ καλα.
κ. Αγγελίδη ή τοποθέτησή σου είναι πολύ ακυρη και ανορθόγραφη επίσης, κ.Καπνιά (ακόμη περιμένω απάντηση στην ερώτηση που σου έκανα, και μάλλον θα περιμένω πολύ γιατι απλά δεν εχεις τα guts να απαντήσεις και τα φιλαράκια ΣΟΥ δε παίρνουν θεση γιατι θα εκτεθουν ) και κ. Αγγελέτο (με γνωρίζεις πολύ καλά σε πληροφορώ) πρόσεξε αυτά που λές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι φόλοι δεν είναι πάντα φίλοι.
Το δια ταύτα ειναι αυτο που ο γιατρός είπε: Ο γραπτος λογος ειναι ο μονος που ΜΕΝΕΙ. Και βολευει πολυ οποιον εχει καθαρη τη φωληα, οπως σου ειπα. Τα προφορικα αλλαζουν απο καρεκλα σε καρεκλα (του καφενειου )''Θελουμε καθαρό πρωτάθλημα ?? ή ΟΧΙ ?
-
Αρχικα δεν ειδα κανεναν να σε απειλει...
Δευτερον, για ποιον λογο δεν μας λες το ονομα σου δεν το καταλαβα ακομα....
Αφου εσυ εχεις τα guts να λες για ολους και για ολα, γιατι δεν μας λες και ποιος εισαι?
Να ξερουμε με ποιον μιλαμε... -
Μόλις πιο πάνω είπα το λόγο.
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
Δηλαδή αν σας έλεγα το όνομα μου, τι θα γινόταν. Θα γυρίζατε τη συζήτηση όπως συνηθως κάνετε για να αποφύγετε σχόλια για τη ταμπακιερα. Αυτος ειναι ο ορισμός της διαπλοκής και της κλίκας και το γνωρίζετε πολύ καλα.Το ονομά μου θα το μάθετε αργά ή γρήγορα. Εχω τους λόγους μου που δε το λέω τώρα. Θα μπορουσα να σας δωσω ενα οποιοδήποτε ονομα αλλα δε το κάνω. Μη πιεζης..θα το μάθετε σιγουρα.
ΔΙΑΠΛΟΚΗ