-
Τι Πολάκια και Σμαρτάκια συζητάτε ?!?! Φέρτε κανά αυτοκίνητο να χαζέψουμε !
Το βγάζω το ερωτηματικό από την καμπούρα μου. Αν δεν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου θα είμαι εκεί, κατά τις 12. Για καφέ μέχρι τρεις παρά (μετά την πίστα) είμαι επίσης μέσα. Για φαγητό θα ξέρω αύριο σίγουρα.
Θα δώσουμε κανά ραντεβού μετά τα διόδια Ελευσίνας ή θα τα πούμε στην Πίστα κατευθείαν ?
-
Εγώ δεν ξέρω πού πρέπει να στρίψω για Μέγαρα, πίστα κλπ. Αν είναι και κανονιστεί ραντεβού κάπου πιο πριν τόσο το καλύτερο για μένα. Βέβαια αν είναι να πλακωθείτε στην ΑΟ να μου πείτε να φέρω ιμάντα για να δέσω το φιατάκι στου Νίκου για να σας προλαβαίνω.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω πού πρέπει να στρίψω για Μέγαρα, πίστα κλπ. Αν είναι και κανονιστεί ραντεβού κάπου πιο πριν τόσο το καλύτερο για μένα. Βέβαια αν είναι να πλακωθείτε στην ΑΟ να μου πείτε να φέρω ιμάντα για να δέσω το φιατάκι στου Νίκου για να σας προλαβαίνω.http://www.athenscircuit.gr/index.php?o ... &Itemid=32
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω πού πρέπει να στρίψω για Μέγαρα, πίστα κλπ. Αν είναι και κανονιστεί ραντεβού κάπου πιο πριν τόσο το καλύτερο για μένα. Βέβαια αν είναι να πλακωθείτε στην ΑΟ να μου πείτε να φέρω ιμάντα για να δέσω το φιατάκι στου Νίκου για να σας προλαβαίνω.Αν θέλεις δίνουμε ραντεβού αμέσως μετά τα διόδια δεξιά κατά τις 12:00. Για να με γνωρίσεις θα είμαι ντυμένος έτσι :
και θα οδηγώ ένα τέτοιο :
-
-
Ωραία...λοιπόν.
Προσοχή, προσοχή!
Αύριο Κυριακή η ώρα 12:00 το μεσημέρι ραντεβού στα διόδια της Ελευσίνας να πάμε ντάνα κομβόι
-
Kαι το σαραντατρίο να χει κόψει καπίστρι, να χει σηκώσει πανί ... και τελικά, μολις βγάνω φλας για δεξά κόβει όλη την αριστερή τετράδα, τα πιστόνια και το στρόφαλο τα πήρα στη μασχάλη, ολική καταστροφή !
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Kαι το σαραντατρίο να χει κόψει καπίστρι, να χει σηκώσει πανί ... και τελικά, μολις βγάνω φλας για δεξά κόβει όλη την αριστερή τετράδα, τα πιστόνια και το στρόφαλο τα πήρα στη μασχάλη, ολική καταστροφή !εγώ δεν έρχομαι γιατί 'όταν πιάσουμε ανηφόρα, θα μου κλάσετε το Γκιώνη'
και γ@μω τα video... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Kαι το σαραντατρίο να χει κόψει καπίστρι, να χει σηκώσει πανί ... και τελικά, μολις βγάνω φλας για δεξά κόβει όλη την αριστερή τετράδα, τα πιστόνια και το στρόφαλο τα πήρα στη μασχάλη, ολική καταστροφή ! -
πολύ καλό...
καλή διασκέδαση παιδιά!
-
Γ@μ'μενο μαθημα που δινω την Δευτερα... Δεν θα μπορεσω να ερθω αν και θα το ηθελα... Πφφ...
-
Ειναι ετοιμη η σιροκκαρα να ξεχυθει
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
:lol:πολύ καλό...
καλή διασκέδαση παιδιά!
Δε θα έρθεις?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
:lol:
πολύ καλό...
καλή διασκέδαση παιδιά!
Δε θα έρθεις?
αφού μ'αφησατε μονάχο βρε κακόπαιδα!
και ξύπνησα λίγο αργούτσικα και και και ....
άλλη φορά...
-
καλά, τι γίνεται με την ώρα σε αυτό το site!? γιατί ποτέ δεν είναι σωστή?
θα συναντηθούμε κάποιοι, αν θέλετε, ελάτε κι υπόλοιπη παλιοπαρέα!
από αρχές επόμενου μήνα, πρώτη εβδομάδα...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
καλά, τι γίνεται με την ώρα σε αυτό το site!? γιατί ποτέ δεν είναι σωστή?θα συναντηθούμε κάποιοι, αν θέλετε, ελάτε κι υπόλοιπη παλιοπαρέα!
από αρχές επόμενου μήνα, πρώτη εβδομάδα...
Μέσα βελ! Πάρε με τηλ
Θα γράψεις εδώ προφανώς μέρα, ώρα κλπ ε?
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)