-
Καλά ρε συ πόσες δουλειές έχεις να κάνεις κυριακή βράδυ χαλκίδα; Ή φοβάσαι μην φας καμία κίνηση στην μάπα;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλά ρε συ πόσες δουλειές έχεις να κάνεις κυριακή βράδυ χαλκίδα; Ή φοβάσαι μην φας καμία κίνηση στην μάπα;8 το πρωι εργαστηριο,εκ πειρας Κυριακη ειναι καλυτερα απο Δευτερα πρωι σε θεμα κινησης(Κυριακη προς Χαλκιδα δεν εχει καθολου κινηση),ασε που δεν κινδυνευω να χασω εργαστηριο.
-
Ναι, δεν είπα να πας δευτέρα πρωί, απλά γιατί δεν πας χαλκίδα κυριακή απόγευμα;
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Καλά ρε συ πόσες δουλειές έχεις να κάνεις κυριακή βράδυ χαλκίδα; Ή φοβάσαι μην φας καμία κίνηση στην μάπα;
8 το πρωι εργαστηριο,εκ πειρας Κυριακη ειναι καλυτερα απο Δευτερα πρωι σε θεμα κινησης(Κυριακη προς Χαλκιδα δεν εχει καθολου κινηση),ασε που δεν κινδυνευω να χασω εργαστηριο.
Έλα να κάνουμε και κανένα ανοιγματάκι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι, δεν είπα να πας δευτέρα πρωί, απλά γιατί δεν πας χαλκίδα κυριακή απόγευμα;Eιναι και ο γαμος με το τραπεζι....δεν ξερω ποτε θα ξεμπλεξω και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να φυγω νωρις γιατι προκειται για πολυ κοντινο μου προσωπο....Νικο παιδι μου εισαι αλλη κατηγορια πλεον το 6 κυλινδρο φοραει??
-
Νικο παιδι μου εισαι αλλη κατηγορια πλεον το 6 κυλινδρο φοραει??Όχι...τον πιο ελαφρύ 4κυλ με carbon καπάκι, στροφάρει μέχρι τις 7.300 και είναι κατά 15κιλά ελαφρώτερη από την 1 ...αλλά πάλι λόγω turbo θα φύγεις
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νικο παιδι μου εισαι αλλη κατηγορια πλεον το 6 κυλινδρο φοραει??
Όχι...τον πιο ελαφρύ 4κυλ με carbon καπάκι, στροφάρει μέχρι τις 7.300 και είναι κατά 15κιλά ελαφρώτερη από την 1 ...αλλά πάλι λόγω turbo θα φύγεις
Aν ερθω θα το τσεκαρουμε
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νικο παιδι μου εισαι αλλη κατηγορια πλεον το 6 κυλινδρο φοραει??
Όχι...τον πιο ελαφρύ 4κυλ με carbon καπάκι, στροφάρει μέχρι τις 7.300 και είναι κατά 15κιλά ελαφρώτερη από την 1 ...αλλά πάλι λόγω turbo θα φύγεις
Τα μυγάκια λόγω χρώματος όμως του κόβουν αεροδυναμική
Ε αν ξεμπερδέψεις νωρίς, Γιάννη, έλα.
-
Aαααα, συναντηση χωρις τον Γιαννη, (jntaras) προκοπη δεν κανει!
Δεν το ρυθμιζουμε για Σαββατο καλυτερα?
Μεσημερακι ειδικα που οι περισσοτεροι , θα ειναι
και πιο ανετα και στην διαδρομη πιθανοτατα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aαααα, συναντηση χωρις τον Γιαννη, (jntaras) προκοπη δεν κανει!
Δεν το ρυθμιζουμε για Σαββατο καλυτερα?
Μεσημερακι ειδικα που οι περισσοτεροι , θα ειναι
και πιο ανετα και στην διαδρομη πιθανοτατα...Είτε Σάββατο είτε Κυριακή είμαι ΟΚ παιδιά να ξέρετε.
-
Κυριακη πιστευω πως βολευει τους περισσοτερους,Σαββατα δουλευω μεχρι τις 3.Οποτε κανονιστε Κυριακη και εγω καπως θα τα βολεψω(αν και μαλλον δεν θα φαω ).
-
Κυριακη πιστευω πως βολευει τους περισσοτερους,Σαββατα δουλευω μεχρι τις 3.Οποτε κανονιστε Κυριακη και εγω καπως θα τα βολεψω(αν και μαλλον δεν θα φαω ).να τσακιστείς να έρθεις παλιόφιλε! άκου εκεί Γάμους και μ@λ@ακίες τώρα...
Σοβαρά τώρα, εμείς θα σε περιμένουμε πάντως...
-
Μάλλον θα έρθω και εγώ, εκτός απρόοπτου... μπορώ να πάρω και συνοδηγό αν θέλει κανείς.
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Μάλλον θα έρθω και εγώ, εκτός απρόοπτου... μπορώ να πάρω και συνοδηγό αν θέλει κανείς.ελπιζω να μη βγαλετε τα μαχαιρια με το νικο
(πλακιτσα φυσικα κανω)
-
Μολις εμαθα απο φιλο, οτι την Κυριακη 8/11 θα διεξαχθει ο κλασσικος
Μαραθωνιος των 40χλμ, με εκκινηση απο το φραγμα στις 9:00 το πρωι...
Η διαδρομη (η οποια φυσικα και θα παραμεινει κλειστη μεχρι νωρις το απογευμα)
θα ειναι απο το φραγμα προς την Μαραθωνος και απο εκει μεχρι τον σταυρο Αγ. Παρασκευης θα διασχιζει την καθοδο της Μεσογειων-Μιχαλακοπουλου στην Φειδιπιδου
για να συνεχισει προς το Καλιμαρμαρο.
Λογικα το κομματι ΠΡΙΝ το φραγμα θα ειναι ελευθερο για διελευση αλλα μονο και μονο τα λεωφορεια που θα μεταφερουν καποιο ποσοστο κοσμου απο το σταδιο στον Μαραθωνα -5,000 συμμετοχες εχουν δηλωθει- μεχρι λιγο πριν τις 9:00, ειναι φανερο οτι θα γινεται
χαμος!
**Πρεπει να ξαναδουμε τις ενναλακτικες...Να ακολουθησουμε το ιδιο προγραμμα μια μερα
πριν ή να προτεινουμε κατι διαφορετικο?**Εγω πχ σκεφτομουν για βολτα αμεσως μετα την πλατεια της παλαιας Πεντελης σε μια
ανοιχτη και ανετη (γλιστερη... ) διαδρομη πολυ κοντα στο Ντραφι, μετα πα'ι'δακι
στην πλατεια , και μετα απο καλη συζητηση και χωνεψη, αν υπαρχει ορεξη,
να ακολουθησουμε απο εκει την διαδρομη για Μαραθωνος απο το βουνο ομως
περνωντας απο Αγ. Πετρο η οποια ειναι αρκετα στριφτερη και με καλο οδοστρωμα-κλισεις, στο μεγαλυτερο μερος της... -
Ω ρε γμτ...Μαραθώνιο?
Δε ξέρω...ο,τι θέλετε είμαι μέσα...τι λέει ο organizer?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μάλλον θα έρθω και εγώ, εκτός απρόοπτου... μπορώ να πάρω και συνοδηγό αν θέλει κανείς.
ελπιζω να μη βγαλετε τα μαχαιρια με το νικο
(πλακιτσα φυσικα κανω)
Είμαστε σαν τους πολιτικούς που ''σκοτώνονται'' στα τηλεοπτικά παράθυρα και μετά αγκαλιάζονται και τρώνε μαζί σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
-
Γιατι μου το κανετε αυτο τωρα; Αψογη ιδεα γενικως, αλλα υπαρχουν τα προβληματα της κινησης και το μαραθωνιου οπως προαναφερθηκε. Λογω μαραθωνιου δεν θα γινεται χαμος στα γυρω-γυρω;
Εγω δεν ειμαι σιγουρος, αλλα παρολα αυτα να πεταξω μια ιδεα; Γιατι η διαδρομη να μην αρχισει απο το σημειο συναντησης που ειπατε, αλλα αντι για λιμνη η κατευθυνση να ειναι προς Δροσια-Διονυσο και μετα δεξια προς Πεντελη; Εκει μπορει να εχει φαι κλπ κι υστερα χαμο προς Ντραφι, στον δρομο που οπως ειπε ο Γρηγορης 'γλιστραει' (γλιστραει τα κερατα του και δεν ειναι τοσο ανοιχτος στην αρχη του!)
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γιατι μου το κανετε αυτο τωρα; Αψογη ιδεα γενικως, αλλα υπαρχουν τα προβληματα της κινησης και το μαραθωνιου οπως προαναφερθηκε. Λογω μαραθωνιου δεν θα γινεται χαμος στα γυρω-γυρω;Εγω δεν ειμαι σιγουρος, αλλα παρολα αυτα να πεταξω μια ιδεα; Γιατι η διαδρομη να μην αρχισει απο το σημειο συναντησης που ειπατε, αλλα αντι για λιμνη η κατευθυνση να ειναι προς Δροσια-Διονυσο και μετα δεξια προς Πεντελη; Εκει μπορει να εχει φαι κλπ κι υστερα χαμο προς Ντραφι, στον δρομο που οπως ειπε ο Γρηγορης 'γλιστραει' (γλιστραει τα κερατα του και δεν ειναι τοσο ανοιχτος στην αρχη του!)
Αυτη ειναι μια καλη ενναλακτικη, (ή και απο την Πεντελη να ξεκινησει), και μαλιστα να συνεχισει μετα προς Μαραθωνος-Νεα μακρη αλλα απο το βουνο, και μετα πισω...Το Ντραφι ειναι ωραιο για γλυστριματα, η διαδρομη προς Μαραθωνος ειναι πιο τεχνικη και γρηγορη.
-
Εναλλακτικές:
7/11 σάββατο (αν και πολλοι να μην μπορούν, εγώ θα μπορώ να ξεκινήσω μετά τις 11 από εδώ )
8/11 που έχει κανονιστεί αλλά με άλλη διαδρομή (μόνο νέα μάκρη, πεντέλη αν και πάλι... )
15/11 κυριακή (16-17 μπορεί να είναι ημιαργίες για μερικούς και να την κάνουν τετραήμερο)Αν είστε όλοι (εγώ πιστεύω θα είμαι) στις 15 προτείνω να μεταφερθεί για τότε με την διαδρομή που είχε προτείνει αρχικά ο Βελ.
Jntara θα μπορείς τότε ή θα έχεις πάλι κι άλλα γαμίσια;
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)