-
Ακόμη καλύτερα... Δεν έχεις να τις σβήνεις και στο Photoshop.
(Καλοτάξιδο, καλά χιλιόμετρα! )
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ακόμη καλύτερα... Δεν έχεις να τις σβήνεις και στο Photoshop.(Καλοτάξιδο, καλά χιλιόμετρα! )
μα... αυτό λέμε... ότι πρέπει να τις βάλω με το photoshop αλλά τι νούμερα να διαλέξω??? 6969
ή 3211?
πλάκα πλάκα, για απαντήστε όσοι θετε ταποκάτω!
τι πινακίδες να βάλω, τυχαίες ή 'νουμεράτες'
-
να συμμετάσχουν όλοι οι γνωστοί ύποπτοι παρακαλώ στο ερώτημα...
-
Αν θέλεις να είναι μονο ή ζυγό, αναγκαστικά θα βάλεις νουμεράτες Κωνσταντίνε. Αλλιώς μπορείς να γλυτώσεις το μπαξίσι και να πάρεις τυχαίες. Προσωπικά, πάντα έβαζα νουμεράτες πάντως.
-
Το νουμερο των rpm που βγαζει μεγιστη ροπη. Αλλα να βρεις δυναμομετρηση με ακριβες νουμερο, οχι στρογγυλο.
-
Εγώ λόγω δύο αυτοκινήτων φρόντιζα να είναι το ένα ζυγό και το άλλο μονό. Στο μεγάλο, ζυγό και να τελειώνει σε συγκεκριμένο νούμερο ... έτσι απο συνήθεια.
Εξάλλου ποτέ δεν έμαθα τις πινακίδες μου ... σε σκονάκι τις έχω για να μπορώ να τα παίρνω αν μου ζητηθούν απο τα παρκινγκς.Πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι που ... την μισή ο Αλέξανδρος (ή κάποιος άλλος) μου την είπε!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θέλεις να είναι μονο ή ζυγό, αναγκαστικά θα βάλεις νουμεράτες Κωνσταντίνε. Αλλιώς μπορείς να γλυτώσεις το μπαξίσι και να πάρεις τυχαίες. Προσωπικά, πάντα έβαζα νουμεράτες πάντως.βρε! εννοώ αν τα νούμερα θα είναι τυχαία ή όχι, ανεξάρτητα από το μονό/ ζυγό.... 3333 ας πούμε...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το νουμερο των rpm που βγαζει μεγιστη ροπη. Αλλα να βρεις δυναμομετρηση με ακριβες νουμερο, οχι στρογγυλο.καλή ιδέα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ λόγω δύο αυτοκινήτων φρόντιζα να είναι το ένα ζυγό και το άλλο μονό. Στο μεγάλο, ζυγό και να τελειώνει σε συγκεκριμένο νούμερο ... έτσι απο συνήθεια.
Εξάλλου ποτέ δεν έμαθα τις πινακίδες μου ... σε σκονάκι τις έχω για να μπορώ να τα παίρνω αν μου ζητηθούν απο τα παρκινγκς.Πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι που ... την μισή ο Αλέξανδρος (ή κάποιος άλλος) μου την είπε!!!
αυτό το λύσαμε με το φαδερ, έχει ζυγές, θα πάρω μονές αναγκαστικά, για να έχουμε δυο 'μεγάλα' για το κέντρο...
ποποοοο, τι έγραψα, θα με φάτε τώρα για το ψώνιο μου...
-
Κάτι πιο επίκαιρο ίσως ... τα τέλη του 4ψήφια είναι?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι που ... την μισή ο Αλέξανδρος (ή κάποιος άλλος) μου την είπε!!!Άλλος θα ήταν Κώστα.
βρε! εννοώ αν τα νούμερα θα είναι τυχαία ή όχι, ανεξάρτητα από το μονό/ ζυγό.... 3333 ας πούμε...
Σε κατάλαβα. Βασικά κάτι εύκολο να είναι θα έλεγα.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
αυτό το λύσαμε με το φαδερ, έχει ζυγές, θα πάρω μονές αναγκαστικά, για να έχουμε δυο 'μεγάλα' για το κέντρο...
με γειες με γειες!
καλοριζικο!!!!!
-
βαλε και καμια φωτο
έλα τώρα που θες και φωτό...
θα δείς το real thing που λένε σύντομα... άσε που είναι μαύρα σκοτάδια εκεί κάτου....
το θέμα είναι ότι είναι.. η αγάπη μου παράαανομη... χωρίς... πινακίδες... οπότε υποτίθεται ότι είναι στον dealer ακόμη
Αν ξερεις το νουμερο που θα σου δωσουν, κανε την χαρτινη (οπως στη Θεσσαλονικη)
-
Μα και βέβαια τυχαίες πρέπει να είναι οι πινακίδες. Με τις άλλες είναι πιο πιθανό να σε αναγνωρίσουν σε μέρη που δε θες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μα και βέβαια τυχαίες πρέπει να είναι οι πινακίδες. Με τις άλλες είναι πιο πιθανό να σε αναγνωρίσουν σε μέρη που δε θες.Η ταυρίνα κοιμάται και αλλωνίζεις εσύ ταυράκο;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μα και βέβαια τυχαίες πρέπει να είναι οι πινακίδες. Με τις άλλες είναι πιο πιθανό να σε αναγνωρίσουν σε μέρη που δε θες.Είναι που είναι και διακριτικό και απαρήτηρητο αυτοκίνητο ...
-
Μα και βέβαια τυχαίες πρέπει να είναι οι πινακίδες. Με τις άλλες είναι πιο πιθανό να σε αναγνωρίσουν σε μέρη που δε θες.
Η ταυρίνα κοιμάται και αλλωνίζεις εσύ ταυράκο;
Αμέσως ο νους σου στο πονηρό εσένα!
-
Μπα ξύπνησε η Ιωάννα; Τα χαιρετίσματά μου...
-
No fucking way,u must b joking..
Yγ:Γιατι δεν βαζεις ενα δημοψηφισμα;Να ανοιξεις νεο θεμα εννοω.
-
Μπα ξύπνησε η Ιωάννα; Τα χαιρετίσματά μου...Και όχι μόνο! Πες την Ιωαννα ότι έχει την εκτίμηση ολόκληρου του 4ΤΦΒΕ ... για να ξέρει τους συμμάχους της!!! Και εσύ Κώστα ...
GOLF R - SCIROCCO R