-
Καλα μην τρελαινεσαι , διαβασε τι γραφεις , μηδενιζεις την κορολλα , κ τσουπ μολις μπεις στο σκοντα ο παραδεισος της αυτοκινησης εμφαμιζεται μπροστα σου , ηρεμια , ανεση ,αρχοντια κ επιδοσεις σ ενα φτηνο πακετο....Κατα τ αλλα εγω ψαχνομαι....
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ψάχνεσαι να αρπαχτείς φίλε. Δικαίωμά σου. Μα δεν θα σε ακολουθήσω. Μα τί σε πείραξε όμως δεν κατάλαβα ειλικρινά. Ανέφερα το προχθεσινό περιστατικό για να καταδείξω απλά ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας με το turbo σου δίνει πολύ δύναμη που σε ατμόσφαιρα θα ήθελες πολλά κυβικά. Αν έχεις πρόβλημα με μάρκες, σήματα, πράσινα κοκκόρια και άλογα δικό σου θέμα φίλε μου.
Όσο για τα σφυριγματάκια σφύρα όσο ποθείςΚων/νε τσάμπα ασχολείσαι.
-
τρομερο επιχειρημα ...αφου λεω να μην φαω ....τσαμπα ασχολειστΕ οντως προσπαθωντας να με πεισετε για τα σκοντα οταν εχω ενα απο δαυτα λιγο πιο ακριβο (πασσατ) κ ξερω περι τινος προκειται...
-
Δεν μηδενίστηκε η κορόλλα. Αν εσύ βλέπεις μηδενισμό στην αναφορά δύο προβλημάτων (ράγισμα πολλαπλής και κροτάλισμα) μάλλον εσύ τρελένεσαι. Σχεδόν κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο κάτι θα βγάλει. Όσο για τις ιστορίες περί τσέχικου παραδείσου δεν θα σε ακολουθήσω...ξέρεις είναι κουραστικός ένας ανούσιος διάλογος που δεν βοηθά καθόλου τον φίλο που ξεκίνησε το Post, ιδίως όταν αυτός ο διάλογος οδηγείται επιτηδευμένα σε θεματολογία τελείως διαφορετική από αυτή στην οποία κινήθηκα.
Φίλε elteo τί να πεις, γνωστά φαινόμενα
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
τρομερο επιχειρημα ...αφου λεω να μην φαω ....τσαμπα ασχολειστΕ οντως προσπαθωντας να με πεισετε για τα σκοντα οταν εχω ενα απο δαυτα λιγο πιο ακριβο (πασσατ) κ ξερω περι τινος προκειται...ποιος προσπαθεί να ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ; Εσύ συνεχώς μηδενίζεις τα VAG. Διαβάζουμε κ αλλού, δεν είμεθα χαζοί.
Κων/νε τσάμπα ασχολείσαι και ασχολούμαι.
-
Μάλλον του 'πεσε βαρύ όταν κατάλαβε κατόπιν εορτής ότι αγόρασε ένα ακριβό SEAT ή Skoda!
Δεν πειράζει, ρεφάρισε με το Honda που στην Αμερική το 'χουν για φτηνό Acura!
-
A ρε provocatora ΤΟ ACURA ηθελες κ το πεταξες η απλα σου ξεφυγε...?
Btw , επειδη δεν μ αρεσει το γκρουπ παει να πει κατι? Ξερω γτ δεν μ αρεσει κ ξερω γτ δεν θα ξαναγορασω αυτοκινητο απο το γκρουπ. Αν εσεις παραμυθιαζεστε οτι μ ενα dsg k turbo γινεσαι ''αλλος ανθρωπος'' εγω απλα ΔΕΝ συμφωνω... -
Μήπως δεν είναι αλήθεια;
Μπορείς να λες ό,τι θες εναντίον των VAG έστω και αν δεν έχεις πραγματικά γνώση
(τις προάλλες δεν ήξερες ότι τα μικρομεσαία VAG Α3-Golf-Leon-Octavia έχουν πίσω πολλαπλούς
και έλεγες ό,τι να ΄ναι υπέρ του Civic που έχει ημιάκαμπτο ,
α και προς επιβεβαίωση έλεγες ότι διάβαζες το αγγλικό περιοδικό )
και δικαίωμά σου να μην ξαναπάρεις VAG, πολύ καλά κάνεις.Μπορεί να έκανες το λάθος να αγοράζεις τα λάθος αυτοκίνητα
(πήρες το Passat που δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η VW συγκριτικά με τον ανταγωνισμό
ενώ το προηγούμενο ήταν σε σαφώς πλεονεκτικότερη θέση συγκριτικά με τα τότε,
πήρες και το τελευταίο Civic που έχει ημιάκαμπτο ενώ το παλιό είχε πολλαπλούς!),
δικό σου το πρόβλημα να υπερσπίζεσαι αυτό που σου κάνει κέφι.Δεν πρόκειται να σταθώ άλλο στο θέμα.
-
μια χαρα ειναι το passat
δεν συγκρινεται με τους premium , αλλα τους υπολοιπους του εχει για πρωινοστο κατω κατω ενα μακρυτερο golf ειναι και αυτο
-
Έχει κάποια θέματα, ΕΝΑ από αυτά το ανέφερες πως είναι πλέον ένα μακρύτερο Golf κάτι που δεν ήταν το προηγούμενο.
Δυστυχώς δε μπορώ να το συνεχίσω, έχω υποχρεώσεις...
-
Γελασαμε παλι μεσημεριατικα ...αντε καλη σιεστα ....
-
Ξέρουμε δεν θα πάρεις ξανα VAG.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξέρουμε δεν θα πάρεις ξανα VAG.Μα γιατι να παρεις vag για να εχεις dsg??? Λες και δεν μπορεις να το παρεις με κανονικο κιβωτιο να καρφωνεις την πρωτη και να ακους τον κοφτη να μουρλαινεσαι!!!!
-
σε αυτό που λέει ο giwrgosfocus έχει ένα δικιο. Ο κόφτης σε τρελαίνει πραγματικά
-
-
Γιατί με τα αυτόματα δεν μπορείς να φτάσεις στον κόφτη; Σε κρατάει κάτι...;;
Σε μερικά αυτόματα μπορεί και να μην αλλάζει στον κόφτη οπότε κάνει κανονικά αυτό το κακό γκαν-γκαν-γκαν... που κάποιοι φαίνεται το θεωρούν ωραίο ήχο... τι να πω, άλλοι γουστάρουν να πηδάνε κατσίκες.... γούστα είναι αυτά!!Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
... το passat ... στο κατω κατω ενα μακρυτερο golf ειναι και αυτο ...Ναι καλά, και το Golf τι είναι.... το παιδάκι του παλιού σκαθαριού... σιγά τα ωά!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γιατί με τα αυτόματα δεν μπορείς να φτάσεις στον κόφτη; Σε κρατάει κάτι...;;
Σε μερικά αυτόματα μπορεί και να μην αλλάζει στον κόφτη οπότε κάνει κανονικά αυτό το κακό γκαν-γκαν-γκαν... που κάποιοι φαίνεται το θεωρούν ωραίο ήχο... τι να πω, άλλοι γουστάρουν να πηδάνε κατσίκες.... γούστα είναι αυτά!!!Δε λεει και τοσο ο κοφτης του αυτομοατου γιατι ουτε να γραψεις μπορεις ουτε τιποτα απλα να ακους τον κοφτη!Ενω εκει που τρελαινεσαι με το χειροκινητο ειναι οταν καρφωνεις την πρωτη και γραφει του θανατα μεχρι την τεταρτη μαζι με κοφτες στη πρωτη να το στραμπουλας εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δεν ξέρω τι θέλεις να 'γράψεις' και με ποιον τρόπο.... αλλά αν σου επιτρέπει να μένεις στον κόφτη το αυτόματο το ίδιο πράμα είναι, τον ίδιο ήχο κάνει και το ίδιο κακό στον κινητήρα και την μετάδοση αν επιμένεις...δεν βλέπω τη διαφορά.
Διαβάζω τις εκφράσεις σου: Καρφώνεις, του θανατά, να το στραμπουλάς εκεί.... έχεις κάποιο θέμα με τα αυτοκίνητα; σε έχουν πειράξει όταν ήσουν (ακόμα πιο) μικρός και τους το φυλάς; μήπως σου έχει βάλει χέρι κανένας κινητήρας;... Γιατί νιώθεις τέτοια βίαια και εχθρικά συναισθήματα για τα αυτοκίνητα;; -
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν ξέρω τι θέλεις να 'γράψεις' και με ποιον τρόπο.... αλλά αν σου επιτρέπει να μένεις στον κόφτη το αυτόματο το ίδιο πράμα είναι, τον ίδιο ήχο κάνει και το ίδιο κακό στον κινητήρα και την μετάδοση αν επιμένεις...δεν βλέπω τη διαφορά.
Διαβάζω τις εκφράσεις σου: Καρφώνεις, του θανατά, να το στραμπουλάς εκεί.... έχεις κάποιο θέμα με τα αυτοκίνητα; σε έχουν πειράξει όταν ήσουν (ακόμα πιο) μικρός και τους το φυλάς; μήπως σου έχει βάλει χέρι κανένας κινητήρας;... Γιατί νιώθεις τέτοια βίαια και εχθρικά συναισθήματα για τα αυτοκίνητα;;Ημουν που λες 5 χρονων.........ο πατερας μου με εβαλε μεσα στο αμαξι και μολις με αφησε μονο μου και βγηκα εξω ο κινητηρας με βιασε και ετσι δεν εχουμε καλες σχεσεις.....
superb vs avensis