-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Nike for me. Ποτε θα παμε για κανα μπασκετακι?Το χουμε πει καμιά 15αριά φορές στο τοπικό της σπυριάρας αλλά όλο στα λόγια μέναμε. Τη προηγούμενη βδομάδα πήγα και έπαιξα πρώτη φορά μετά από την αποκατάσταση των χιαστών, 1,5 χρόνο πριν. Από μακριά, 4/9 αιρμπωλ, 4/9 σίδερο και 1/9 μέσα . Καλά για ταχύτητα ας μη μιλήσω. Αλλά που θα μου πάει, θα ξαναγίνω γκαρνετ .
Οι ενδιαφερόμενοι ας προτείνουν κανά καλό γηπεδάκι στο τοπικό της σπυριάρας και ας κανονίσουμε κανά μπασκετομίτινγκ.
Προτείνω πάντως -για 3η ή 4η φορά- τα ανοιχτά στο άλσος Βεϊκου. Βρίσκει εύκολα κανείς μπασκέτα, ακόμα πιο εύκολα πάρκιν, έχει και κυλικείο. Μπόνους τα αλυσιδένια διχτάκια στο 1ο γήπεδο. -
μετα απο ενα χρονο και βαλε με adidas commander LT , ξαναγυρισα στη NIKE αγοραζοντας τα dunk high , απιστευτο ρετρο παπουτσι...http://en.wikipedia.org/wiki/Dunk_(footwear)
-
Ωπ δεν ηξερα οτι υπηρχαν και τετοια εδω περα..dunks ειχα για εξω με τζινακι κλπ..
Στο παρκε πως πανε απο σταθεροτητα και grip?
Πανεμορφα και old skool -
To τελευταίο μου απόκτημα ήταν αυτά:
Είχα πολύ καλή άποψη, κυρίως λόγω της προσιτής τιμής, μέχρι το διάστρεμμα πριν κάνα 6μηνο. Από τότε με χει πιάσει φοβία και δεν θέλω να ξαναπαίξω με αυτά.
Μακρά το καλύτερο και πιο όμορφο παπούτσι ever, από αυτά που είχα, ήταν αυτό:
Ή αλλιώς 'τα λουστρίνια' όπως τα λέγαμε τότε πιτσιρικάδες...
-
Τα λεμπρον ασχημουλικα,τα φορουσαν πολλοι τοτε ομως,αρα λογικα ηταν καλο παπουτσι
Το 11αρι κυκλοφορει εδω και μηνες σε ρετρο εκδοση στο χρωμα cool grey ..Υπεροχα οπως τα περισσοτερα jordan,αλλα πολυ βαρια για τα συγχρονα δεδομενα.
Το τελευταιο μου jordan ηταν αυτο το special editon 15αρι
Ομορφουλι αλλα πολυ σκληρο και βαρυ και το φορεσα μονο κανενα διμηνο.
Το τελευταιο μου overall μπασκετικο ηταν περυσι πριν τραυματιστω το Hyperize της nike
Γελοια ελαφρυ αλλα ειχε το εξης προβλημα.Λογω των υλικων του,μετα απο 4-5 παιχνιδια,ειχε ανοιξει τοσο πολυ που ηταν λες και το πηρα 1-2 νουμερα μεγαλυτερο.Κοινως σχετικα απογοητευση κ αυτο
Τα καλυτερα που ειχα ηταν αυτα στην οριτζιναλ εκδοση που φορουσε ο macgrady και οχι στη μουφια της adidas.Ελαφρυ οσο επρεπε,με τρομερο grip και σιγουρο πατημα.Τα ελιωσα -
Socrates , παραδόξως τα nike dunk high στεκονται εντυπωσιακα καλα ακομα κ σε σκληρα πατωματα ανοιχτων γηπεδων κ το κυριοτερο προσον αυτων ειναι η ανεση τους . Αλλωστε προπερσι φορουσε κ ο beverley τα πρωτα air jordan http://en.wikipedia.org/wiki/File:74892 ... 45facb.jpg
που ειναι ακριβως τα ιδια ... -
Τοτε οκ,εκανες καλη επιλογη.Το παπουτσι ειναι η επιτομη του κλασσικου και του ρετρο
Μαζι με τα air force 1(αγαπημενα μου,εχω 4-5 ζευγαρια) βεβαια που κυριαρχουν στη μπασκετικη εξογηπεδικη κουλτουρα
-
το καλο ειναι ΟΤΙ φοριουνται κ μ ενα τζινακι κ εισαι οκ. Αλλα γενικα απο την πρωτη στιγμη που τα ειδα κολλησα ...
και τα air force 1 με customization ειναι ακομα πιο ωραια .. -
K εγω ετσι επαθα με τα air force.Κ απο τοτε δεν εχω βαλει αλλο παπουτσι.Και μαλλον για καιρο ακομα δε θα βαλω κατι αλλο.Με τζιν,με φορμα,μεχρι και με κοστουμι σε γαμο τα χω βαλει.Πραγματικα κλασσικα κ αυτα και τα dunks .Να τα....χαιρομαστε
Tην πεμπτη μαλλον θα παρω αυτα http://www.deviceone.eu/nike-air-force- ... 6-002.html
Για λιγο πιο επισημα.Πως σου φαινονται? -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τα λεμπρον ασχημουλικα,τα φορουσαν πολλοι τοτε ομως,αρα λογικα ηταν καλο παπουτσιΌντως αλλά νομίζω τα είχα πάρει για 90-100€ απ' τα Intersport και μου είχαν φανεί γελοία φθηνά σε σχέση με τα Js που επι δραχμών δεν έπεφταν με τίποτα κάτω από 60.000δρχ.
Το μεγάλο που απωθημένο παραμένει αυτό:
το είχα στο κλασσικό άσπρο-μαύρο αλλά το ήθελα κολασμένα σε αυτό το χρώμα και το είχα βρει στη Βαρκελώνη (Final 4 με Αεκαρα 1998) αλλά δεν είχα λεφτά πάνω μου να το πάρω και ντρεπόμουν να ζητήσω δανεικά απ' τον πατέρα του κολλητού μου που μας είχε πάει εκεί!
-
AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ....μενεις Αθηνα? γτ εγω τα τα dunk high τα πηρα απο το νεο καταστημα της nike στην πειραιως (ουτε διμηνο δεν εχει κλεισει) κ υποθετω πως εκει μπορει να τα βρεις σε καλη τιμη.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
:inlove: AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ....μενεις Αθηνα? γτ εγω τα τα dunk high τα πηρα απο το νεο καταστημα της nike στην πειραιως (ουτε διμηνο δεν εχει κλεισει) κ υποθετω πως εκει μπορει να τα βρεις σε καλη τιμη.Oχι θεσσαλονικη μενω,τα air force που εχει το μαγαζι που σου εδειξα δεν υπαρχουν σε πολλα καταστηματα στην ελλαδα (ισως και πουθενα)γιατι το εχω ψαξει και νομιζω γενικα δεν φερνουν στη nike επισημα τα af1
Ειναι πολλα τα λεφτα,αλλα εχω κατι οικονομιες και θα πανε για εκει..
stefan,ειναι ερωτας τα ατιμα τα 12αρια oπως και τα 9
-
ειν αληθεια πως ειναι σπανια να βρεθουν και αρκετα ακριβα, αλλα θεωρω πως ειναι εντυπωσιακα ομορφα .....αφου το χεις παρει αποφαση go for it...
-
και δω η ιστορια των jordan σε φωτο ...χωρις λογια πραγματικα ... http://www.footlocker.com/promotion/pro ... s-history/
-
Εισαι ο ανθρωπος μου
εδω μια ταινιουλα για την σχεση af1-basket http://www.youtube.com/watch?v=PVLP564KF40 -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τοτε οκ,εκανες καλη επιλογη.Το παπουτσι ειναι η επιτομη του κλασσικου και του ρετρο
Μαζι με τα air force 1(αγαπημενα μου,εχω 4-5 ζευγαρια) βεβαια που κυριαρχουν στη μπασκετικη εξογηπεδικη κουλτουρα
Για καθημερινά μου παραφαίνονται χοντράδες τα force one.
Eγώ πήγα εδώ ( Σωκράτη, από device one , στις εποχές που δεν ήταν ακριβά όμως
, αλλά με το που τα χρησιμοποίησα στο γυμναστήριο, παρταλιάστηκαν. Απογοητευτικό. Τα κρατάω με ζωντανά με τη βοήθεια τσαγκάρη εδώ και καιρό.
Πλέον assics. -
το ειδα ολο ,απιστευτο βιντεο...κ ειδα κ πολυ ανοιχτο γηπεδο αυτο ειναι το γηπεδακι μας στον πειραια ... http://www.facebook.com/groups/255906197754013/
-
Αρη,τα af1 θελουν συγκεκριμενο στυλ,αλλιως φαινονται χοντροκομμενα οπως λες με το κοστουμακι ειχε γελιο
Αυτα που ποσταρες τελεια
Πηρα και εγω κατι air max 90 που μ αρεσαν απο καιρο,αλλα μετα τα force one ενιωθα με τα air max λες και πατουσα σε ψιλοτακουνα..Τα χω δυο μηνες τωρα και καθονται(παρεπιμτοντως 45 νουμερο ειναι οποιος τα θελει τα δινω και για κανενα 50ευρω απο 140 που τα πηρα)
vargas λογω τραυματισμου εχω καιρο να παιξω,μη ξυνεις πληγες -
παρεπιπτοντως τα adidas γενικα πως σας φαινονται? τα adidas high τα ρετρο απαντηση της adidas προς τη nike ειναι απλα ασχημα , αλλα οχι τοσο ασχημα οσο τα adizero rose που ειναι κ το πιο ελαφρυ παπουτσι ever made .
-
Εμενα τα adizero μ αρεσουν πολυ εμφανισιακα αλλα μετα την εμπειρια με τα hyperize θεωρω οτι στο βωμο του βαρους θυσιαζουν την ποιοτητα και δεν αξιζει..
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)