-
Λοιπον, μπηκα μεσα στο μαγαζι και ζητησα αυτα, αυτα και αυτα σε 13αρια ... Αφου πηρα τα @@ μου, εφεραν να δοκιμασω αυτα που ηταν τα μονα που υπηρχαν στο νουμερο μου. Oσο τα κοιταζα ολο και περισσοτερο μου αρεσαν αλλα ενω παντα γουσταρα τα 13αρια ποτε δεν μου πηγαιναν ή τουλαχιστον δεν μου αρεσε να βλεπω τον εαυτο μου να τα φοραει. Μετα δοκιμασα αυτα τα οποια παρα-ηταν funky gια μενα, οποτε εφυγα με απογοητευμενος και περιμενω την παραλαβη της επομενης εβδομαδας.
YΓ: Τα 8ρια γιατι δεν σ'αρεσουν ; Εγω με αυτα επαιζα τα πρωτα 2 χρονια που ειχα αποχωρησει απ'το αθλημα. Tωρα εχω κατι 7αρια που δεν ειναι καθολου κακα (οποτε παω παιδικη χαρα)
-
Τα 13αρια υπο συνθηκες φαινονται ωραια,αλλα δοκιμαζοντας τα ενιωθα σα να φορουσα τακουνια ή κατι τετοιο.Και απο το δικο μου point of view φαινοταν σκατα οταν τα φορουσα.Φοβερο χρωμα αυτο το μπλε ομως.
Τα 8αρια τα εχω στα 3-4 πιο ασχημα retro ever,αν και ηταν τα πρωτα jordan που γνωρισα σα πιτσιρικας.Γουστα καθαρα και το ανεφερα γιατι πριν καμια βδομαδα βγηκαν Ελλαδα -
nice! http://www.sneakerfiles.com/2013/05/14/ ... 10-ext-qs/
για καφέ όμως όχι για τη σκοπούμενη χρήσηκαι μιας και τα πέτυχα, νιος μεταξύ άλλων είχα και αυτά ακριβώς
http://www.sneakerarchive.com/nike-air- ... roduct2756
-
Για μενα τα πιο ασχημα ηταν τα 9αρια, τα 10αρια, τα 15αρια, τα 19αρια και τα 23-24-25αρια.
Το θεμα ειναι οτι ειχα και αλλα πολλα Jordan που δεν ειχαν αριθμημενη ονομασια και τωρα δεν ξερω πως να τα ψαξω για να τα βρω. Μπορεις να με βοηθησεις με αυτο ; Επισης με ποιο κριτηριο καποια ηταν αριθμημενα και καποια αλλα ηταν της 'σειρας' ?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Τα Chris Webber! Τα είχα 6η δημοτικού! Οριακά έβρισκα νούμερο στα αντρικά!
Τα Barkley εννοούσα! Τα Webber είναι τα από κάτω που επίσης τα είχα:
-
Γκουμούτσες.
Τα θρυλικά μποτάκια reebok pump τα παλιά μέσα 90s τα βρίσκεις τη σήμερον;
-
Και να βρεις σημερα τοσο παλιο παπουτσι θα ειναι ακαταλληλο προς χρηση
-
Μπορώ να βρω κάπου αυτό το παπούτσι;
Το φορούσα πριν χρόοοοονια στο handball και είναι ότι καλύτερο έχει μπει ποτέ στο πόδι μου. Αλλά έχει σταματήσει να βγαίνει λογικά. η asics δεν το έχει στο site της.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Για μενα τα πιο ασχημα ηταν τα 9αρια, τα 10αρια, τα 15αρια, τα 19αρια και τα 23-24-25αρια.Το θεμα ειναι οτι ειχα και αλλα πολλα Jordan που δεν ειχαν αριθμημενη ονομασια και τωρα δεν ξερω πως να τα ψαξω για να τα βρω. Μπορεις να με βοηθησεις με αυτο ; Επισης με ποιο κριτηριο καποια ηταν αριθμημενα και καποια αλλα ηταν της 'σειρας' ?
Λοιπον,αριθμημενα ειναι ολα τα παπουτσια που φορουσε καθε χρονο ο jordan οσο επαιζε και ταυτοχρονα οποτε σταματουσε εβγαινε παλι ενα παπουτσι το χρονο συνεχιζοντας την αριθμηση.Η αριθμηση συνεχιζει ακομα ως ενα βαθμο,παλι με ενα παπουτσι το χρονο το οποιο ομως δεν ειναι retro(και 2-3 δεν ηταν αριθμημενα π.χ air jordan 2012),αφου δε ειναι εν ενεργεια ο mj,αισιως ειμαστε στο 28,το οποιο θελει καψιμο και ειναι σκατα.
Εσυ προφανως ειχες μοντελα καθαρα μπασκετικα της jordan,αντιστοιχα των hyperdunk της Nike,των adizero της adidas κλπ.
Αυτα συνηθως δε ξαναβγαινουν ως retro ή απλα βγαινουν καθε χρονο και πιο βελτιωμενα και το κριτηριο να μην ειναι αριθμημενα ειναι οτι ειναι πιο ''σπορ'',πιο ψαγμενα και πιο φουτουριστικα απο τα ρετρο που εχουν εναν μπουσουλα κ ειναι οι ετησιες ναυαρχιδες καθε σαιζον
Τετοιου ειδους παπουτσια θα βρεις εδωΓενικοτερα για τα retro,την αριθμηση κοιτα κ εδω καθως κ εδω με κλικ στο αναλογο παπουτσι θα δεις την ιστορια του και τους χρωματισμους που βγηκε.
Ελπιζω να μη μπερδεψα
@tiger,jim clark αρχιζει κ η reebok να βγαζει retro kamikaze,pump
-
Μεχρι το 21 οτι βγαλανε, μετα ολα φαβες μου φαινονται ...
Εγω ειχα τα 1-7-8-15-16-17-18 αλλα συνηθως τα επαιρνα για την 'συλλογη' μιας και η Nike εβγαζε τοτε καλυτερα παπουτσια, πολυ πιο ελαφρια με περισσοτερο grip κτλ. Θυμαμαι ειχα παθει πλακα με τα 2K4 ... ενω τα Jordan ηταν συνηθως πιο βαρια και αντι να τα φυλλαω για καμια προπονηση μονο, τα εβαζα στα ανοιχτα μεχρι να τα λιωσω και μετα τα χαριζα ο μαλακας ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Μεχρι το 21 οτι βγαλανε, μετα ολα φαβες μου φαινονται ...Εγω ειχα τα 1-7-8-15-16-17-18 αλλα συνηθως τα επαιρνα για την 'συλλογη' μιας και η Nike εβγαζε τοτε καλυτερα παπουτσια, πολυ πιο ελαφρια με περισσοτερο grip κτλ. Θυμαμαι ειχα παθει πλακα με τα 2K4 ... ενω τα Jordan ηταν συνηθως πιο βαρια και αντι να τα φυλλαω για καμια προπονηση μονο, τα εβαζα στα ανοιχτα μεχρι να τα λιωσω και μετα τα χαριζα ο μαλακας ...
Χαζομαρα σου,αλλα μεχρι πριν καμια 3ετια δεν ηταν τοσο ζεστα τα πραγματα με τα ρετρο,οποτε που να ηξερες κ εσυ.Σημερα βλεπω γκομενες με 4αρια και 5αρια,ενω πριν 3 χρονια το πιο εξτριμ ηταν κανα μιλενιουμ
Το 2Κ4 ευκολα απο τα ομορφοτερα μπασκετικα Εβερ.Το ξαναβγαλαν πριν κατι μηνες νομιζω,αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες.Παλι καλα που μου το θυμισες,να τσιμπησω κανενα τετοιο το Σεπτεμβρη
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μπορώ να βρω κάπου αυτό το παπούτσι;Θεσσαλονίκη δεν είσαι αν θυμάμαι καλά;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Μπορώ να βρω κάπου αυτό το παπούτσι;
Θεσσαλονίκη δεν είσαι αν θυμάμαι καλά;
Συχνά πυκνά!
-
δες στο μαγαζί που είναι πάνω στη μαρίνου αντύπα, κάτω από το πράκτικερ (ο δρόμος που σε οδηγεί στα (παλιά καλά, όχι τα νέα) τζάμπο πυλαίας) δε μου έρχεται το όνομα.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Λοιπον, μπηκα μεσα στο μαγαζι και ζητησα αυτα, αυτα και αυτα σε 13αρια ... Αφου πηρα τα @@ μου, εφεραν να δοκιμασω αυτα που ηταν τα μονα που υπηρχαν στο νουμερο μου. Oσο τα κοιταζα ολο και περισσοτερο μου αρεσαν αλλα ενω παντα γουσταρα τα 13αρια ποτε δεν μου πηγαιναν ή τουλαχιστον δεν μου αρεσε να βλεπω τον εαυτο μου να τα φοραει. Μετα δοκιμασα αυτα τα οποια παρα-ηταν funky gια μενα, οποτε εφυγα με απογοητευμενος και περιμενω την παραλαβη της επομενης εβδομαδας.YΓ: Τα 8ρια γιατι δεν σ'αρεσουν ; Εγω με αυτα επαιζα τα πρωτα 2 χρονια που ειχα αποχωρησει απ'το αθλημα. Tωρα εχω κατι 7αρια που δεν ειναι καθολου κακα (οποτε παω παιδικη χαρα)
Ta J's 13 είναι ένα φανταστικό παπούτσι, εφάμιλο του '11' απλώς δεν είναι τόσο πολύ διαφημισμένο. Πολύ ανωτερο του '12' που μέχρι να μαλακώσει ήταν κυριολεκτικά κούτσουρο.Εχει φοβερή εφαρμογή, κορυφαίο grip είναι πολύ μαλακό και σε παρκέ και σε 'πλαστικό'αλλά δεν κάνει για εξωτερικούς χώρους. Όπως και κανένα άλλο βέβαια.
Εχω φορέσει , 11-12-13-14-18-19-21-22-23 και τα 2011 &2012. Αν σ'ενδιαφέρει κάποιο από αυτά ευχαρίστως να βοηθήσω σε ότι μπορώ.
Τώρα έχω τα 'fly' wade 1 που είναι επίσης πολύ καλά αλλά απέχουν από την ποιότητα των J's. Τα πήρα από το nikeID πέρσι με customization και μέσα στην 1η βδομάδα το λευκό μέρος που είχα διαλέξει είχε γίνει κίτρινο και κίτρινο παραμένει
-
δες στο μαγαζί που είναι πάνω στη μαρίνου αντύπα, κάτω από το πράκτικερ (ο δρόμος που σε οδηγεί στα (παλιά καλά, όχι τα νέα) τζάμπο πυλαίας) δε μου έρχεται το όνομα.Nespo
έχει και στον Εύοσμο όπως έμαθε ο Άδης. -
Γκουμούτσες.Τα θρυλικά μποτάκια reebok pump τα παλιά μέσα 90s τα βρίσκεις τη σήμερον;
άνετα και σε καλή τιμούλα
http://www.eastbay.com/product/model:19 ... D%20SEARCH
αλλά το θέμα είναι ότι πέρα από το Σόφο δε νομίζω να 'ταιριάζουν' σε κανέναν άλλον. Εάν μιλάμε για τα ΟG έχει δικιο κάποιος που είπε ότι δε θα είναι για χρήση. Αλλά βγάζουν συνέχεια επανεκδόσεις που μπορείς να τα φορέσεις στο παιχνίδι
-
Ο χρήστης epi έγραψε:
Γκουμούτσες.
αλλά το θέμα είναι ότι πέρα από το Σόφο δε νομίζω να 'ταιριάζουν' σε κανέναν άλλον. Εάν μιλάμε για τα ΟG έχει δικιο κάποιος που είπε ότι δε θα είναι για χρήση. Αλλά βγάζουν συνέχεια επανεκδόσεις που μπορείς να τα φορέσεις στο παιχνίδι
Αν ειναι να πας σε τοσο vintage στυλ,παιρνεις air force 180 παλι με pump
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γκουμούτσες.
Αν ειναι να πας σε τοσο vintage στυλ,παιρνεις air force 180 παλι με pump
νομίζω ότι τα Force είναι πιο αποδεκτά εμφανισιακά αλλά περί ορέξεως βέβαια...
-
Ναι εννοειται πως ειναι πιο νορμαλ παπουτσι απο τα reebok
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)