-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μαλλον ηρθε η ωρα να ταχθω κι εγω υπερ της οπλοκατοχης, μου εχουν ζαλισει τα ουμπαλα ολα τα μαλακιστηρια που προσπαθουν να μπουν στη πολυκατοικια (και μπαινουν τελικα οποτε δε προσεχω ή κοιμαμαι )μολις τωρα εβλεπα εναν στο κηπο τις προαλλες στο γκαραζ, ενω αν ειχα το οπλακι μου θα τον σημαδευα με κανα λειζερ στη μουρη και θα του πηγαινε το σκατο στη καλτσα οχι να καθομαι να τους κοιταω και να κανουν τους ανηξερους..
οι αμερικανοι ειναι σοφος λαος τελικα, get out of my property , αλλιως στην αναψα οχι μαλακιες
Ακουγεται ευκολο αλλα δε μου φαινεται να ειναι.
Μπορεις να παρεις ενα laser pointer και να τον σημαδεψεις με αυτο. Αν ομως το δει, θα δει και ΠΟΥ εισαι. Εκει αρχιζουν τα δυσκολα, αν θα θελησει να εκδικηθει το διαμερισμα που τον τρομαξε τι θα κανεις? -
τα περισσοτερα κλεφτρονια δε θελουν να μπλεκουν , θελουν απλα να μπουν και να βγουν
σε μενα συγκεκριμενα δε θα ερθει σοβαρος κλεφτης (εχει πολυ καλυτερα σπιτια η γειτονια και γενικα η περιοχη να μπουν και να παρουν πραγματα πολυ μεγαλυτερης αξιας απο οτι εχω εγω σπιτι μου ) και ειναι σχεδον ακατορθωτο αυτοι που θα ερθουν να μπουν στο σπιτι μου
απλα εμεις εχουμε κατι χαζοκλεφτρονια που μπαινουν σε αποθηκες , σε καμια γριουλα , σε αδεια σπιτια, μεχρι και στο λεβητοστασιο ειχαν επιχειρησει να μπουν (να παρουν καυσιμα , σιδερα, ποιος ξερει; )
δευτερατζες κυριως, αλλα εχουν κι αυτοι την επικινδυνοτητα τους βεβαια
αν σε βαλουν στο ματι σοβαροι τυποι , τοτε δε μπορεις να κανεις και πολλα εκτος αν εισαι τοσο πλουσιος και βαλεις να σε φυλανε (μαλιστα εχω δει κατι σπιτια εδω γυρω που τα εχουν κανει φρουρια )
ομως κατανταει κουραστικο πλεον.. επαιζα πριν στο pc και ακουσα θορυβο στο κηπο (μου χει μεινει το σκοπανθρωπος ) βγαινω εξω στο μπαλκονι και βλεπω εναν να κανει οτι εχασε το σκυλο του.. παει λιγο πιο περα να μην το βλεπω και απλα ακουσα οτι πηδηξε εξω
τις προαλλες ειχε μπει ενας στο γκαραζ και μολις ακουσα τα χαλικια (παλι σκοπανθρωπος ) βγαινω εξω και μολις με βλεπει κανει οτι και καλα μπηκε να κατουρησει πιο περα ηταν αυτοκινητο με σβηστα φωτα που τον περιμενε και οταν εβαλε μπροστα να φυγει τυχαια δεν ειχε φως η πισω πινακιδα
παλι πριν λιγο καιρο σε μονοκατοικια φιλου μου ακουσε η μανα του πακιστανο να προσπαθει να μπει στο υπογειο (προσπαθωντας να σπασει τη πορτα, οχι να παραβιασει κλειδαριες και τιποτα high tech) μολις βγηκε στο μπαλκονι και του φωναζε αρχισε να τρεχει
εκει που δουλευει η κοπελα μου εχουν ξαφρισει ολα τα αυτοκινητα τα πακι , μια μερα επιασε ενας συναδελφος της εναν να ειναι μεσα στο αυτοκινητο του και ολο κυκλοφορουν στη γυρω περιοχη ανενοχλητοι , ισως οχι και πολυ επικινδυνοι απλα ψαχνουν συνεχως ευκαιριες να κλεψουν
απλα πλεον παρατηρω οτι ειναι ξεδιαντροποι μερικοι (οχι μονο αλλοδαπα )
ενα βραδυ ενας προσπαθουσε να μπει στην εξωπορτα της πολυκατοικιας και μολις τον ειδα μου ελεγε οτι κοιταζε ενα ενοικιαστηριο
ενω αμα παρεις καμια καραμπινα και αραζεις στο μπαλκονι σου , θα ειναι αλλιως το πραγμα
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;