-
Ποιός κλάφτηκε ρε Θανάση?
Δεν σε καταλαβαίνω?
Διέκρινες κάτι κακό στα λεγόμενά μου? Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. -
Tότε είσαι εξαίρεση. Ή όχι;
Και φθηνότερες δεν είναι οι σπουδές στο εξωτερικό, απλώς δεν είναι τζάμπα οι σπουδές στην Ελλάδα, ειδικά σε άλλη πόλη. Όμως, όπως παλιότερα είχα γράψει, αν είναι κάποιος να σπουδάσει σε μια ελληνική σχολή που κλείνει συνέχεια, χωρίς καλή οργάνωση, με όλα τα φαινόμενα σήψης που έχουν περιγραφεί πολλές φορές κι εδώ, καλύτερα να δώσει λίγα ή αρκετά παραπάνω και να σπουδάσει έξω.
To ζήτημα που έγραψα ότι υπάρχει, είναι πολιτικής φύσης. Όταν αφήνετε κ.κ. υπουργοί τα ελληνικά ΑΕΙ να παρακμάζουν και επιτρέπετε να γίνεται η εκπαιδευτική διαδικασία γιογιό στα χέρια διαφόρων, υποστηρίζοντας ότι όλα είναι μια χαρά στο εσωτερικό τους και έτσι πρέπει να παραμείνουν (χωρίς αξιολόγηση διδασκόντων, διαδικασιών σπουδών και εξετάσεων, έλεγχο οικονομικών δαπανών, έλεγχο παραγόμενου αποτελέσματος κλπ), ταυτόχρονα όμως δείχνετε εμπράκτως ότι οι ξενοσπουδαγμένοι είναι καλύτεροι (που θεωρώ ότι, τουλάχιστον όσοι σπουδάζουν σε καλά ξένα πανεπιστήμια, δυστυχώς, έχουν λάβει καλύτερη κατάρτιση), είστε υποκριτές και δούλοι συμφερόντων.
-
Ρε σεις! Μας δουλεύετε τώρα;
Από την μία λέτε ότι δεν σας αρέσει να γίνονται πράγματα μόνο για το θεαθήναι ή για μικροπολιτικά συμφέροντα και από την άλλη αντιδράτε διότι βάλανε σε θέσεις ανθρώπους που σπούδασαν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα
Βρε, καλύτεροι είναι ή όχι; Αυτό μετράει! Τώρα αν είναι από την Ελλάδα ή από την Ουγκάντα χ€στηκα, δουλειά σωστή να κάνουν!
Δηλ. αυτές οι θέσεις είναι εικονικές και απλώς βάζουμε κάποιον Έλληνα για να χτυπήσουνμε την εγχώρια ανεργία στους σπουδαγμένους; Ή θέλουμε κάποιους ικανούς για να κάνουν δουλειά;
Αποφασίστε! -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να ξεκαθαρίσω πως προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους σπουδάζουν έξω. Όταν όμως σαν κόμμα και νυν κυβέρνηση κάνεις λόγο για απαξίωση πανεπιστημίων κλπ και από την άλλη τοποθετείς σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού υποψηφίους που έχουν σπουδές στο εξωτερικό στην ουσία η ίδια η κυβέρνηση βάζει και αυτή ένα λιθαράκι στην συνέχιση της απαξίωσης. Αναγνωρίζει έμπρακτα η ίδια πλέον ότι όσα παιδιά τελείωσαν στην χώρα τους δεν είναι ικανά να στελεχώσουν θέσεις της χώρας που σπούδασαν . Εύγε.Εδώ...Να το συζητήσουμε από κοντά αν θες όταν κατεβω Ελλάδα.
@manosk
Δεν είμαι η εξαίρεση είμαι ο κανόνας. Εξαίρεση είναι (και όχι πάντα) όσοι σπουδάζουν στην Αγγλία για διδακτορικό.
Τώρα για το κοστολόγιο (με εξαίρεση πάντα την Αγγλία) σε οποιαδήποτε άλλη χωρα της ΕΕ οι σπουδές κοστίζουν το ίδιο ίσως και λιγότερο από τις σπουδές σε μια πολη τις Ελλάδας. Αν θες με πιστεύεις αν θες όχι.
Κατά τα αλλα +1 στον klong -
Φίλε μου εννοείται πως θέλουμε ικανούς. Διαφωνεί κανείς σε αυτό? Δεν νομίζω. Με αυτή όμως την κίνηση δεν πιστεύεις ότι ουσιαστικά λέει η κυβέρνηση πως όσοι θέλετε να πάτε μπροστά πάτε να σπουδάσετε έξω?
Και ξαναματαλέω δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους σπουδάζουν έξω, εγώ ο ίδιος παρότρυνα τον αδελφό μου να πάει να κάνει το μεταπτυχιακό του έξω. Αλλά είσαι κυβέρνηση ενός τόπου, της Ελλάδας, οφείλεις να στηρίξεις το προϊόν σου, να στηρίξεις τα πανεπιστήμια για τα οποία καυχάσαι πως νοιάζεσαι και παλεύεις να αναβαθμίσεις. Δώσε λοιπόν τον αγώνα σου σαν κυβέρνηση να βελτιώσεις τις συνθήκες και υποδομές και δώσε ελπίδες σε όσους σπουδάζουν στον τόπο που είσαι κυβέρνηση δια της επιλογής και αυτών στις θέσεις που εσύ διορίζεις. Δεν είπα να αποκλείσεις όσους σπούδασαν έξω, προς Θεού, μην αυτογκετοποιούνται κάποιοι. Αλλά δώσε και ελπίδα σε όσους είναι εδώ και σπουδάζουν, μην τους κόβεις τα φτερά. Ειδάλλως βγες και πες ότι τα πανεπιστήμια είναι χάλια, όσοι θέλετε πρόοδο, όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην αλλαγή του τόπου δια της νέας διακυβέρνησης πάτε έξω εδώ δεν...
Γιατί πολλές ελπίδες καλλιέργησες Γιώργο μου -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλε μου εννοείται πως θέλουμε ικανούς. Διαφωνεί κανείς σε αυτό? Δεν νομίζω. Με αυτή όμως την κίνηση δεν πιστεύεις ότι ουσιαστικά λέει η κυβέρνηση πως όσοι θέλετε να πάτε μπροστά πάτε να σπουδάσετε έξω?Και ξαναματαλέω δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους σπουδάζουν έξω, εγώ ο ίδιος παρότρυνα τον αδελφό μου να πάει να κάνει το μεταπτυχιακό του έξω. Αλλά είσαι κυβέρνηση ενός τόπου, της ελλάδας, οφείλεις να στηρίξεις το προϊόν σου, να στηρίξεις τα πανεπιστήμια για τα οποία καυχάσαι πως νοιάζεσαι και παλεύεις να αναβαθμίσεις. Δώσε λοιπόν τον αγώνα σου σαν κυβέρνηση να βελτιώσεις τις συνθήκες και υποδομές και δώσε ελπίδες σε όσους σπουδάζουν στον τόπο που είσαι κυβέρνηση δια της επιλογής και αυτών στις θέσεις που εσύ διορίζεις. Δεν είπα να αποκλείσεις όσους σπούδασαν έξω, προς Θεού, μην αυτογκετοποιούνται κάποιοι. Αλλά δώσε και ελπίδα σε όσους είναι εδώ και σπουδάζουν, μην τους κόβεις τα φτερά. Γιατί πολλές ελπίδες καλιέργησες Γιώργο μου
Κωνσταντίνε για κοίτα λίγο καλύτερα τι γραφεις...Στην τελική εγώ ολοκλήρωσα τις πτυχιακές μου σπουδές στην Ελλάδα και έκανα την επιλογή να φύγω για μεταπτυχιακές στο εξωτερικό. Θα μπορούσα να είμαι Ελλάδα και να κάνω το διδακτορικό μου στην Θεσσαλονίκη, παράλληλα με εργασία αλλα επέλεξα τον δύσκολο δρόμο των συνεντεύξεων, τις ξένης γλώσσας, τις ξένης χώρας γιατί πίστευα ότι μπορώ με τις σπουδές μου να φέρω κάτι καινούργιο και καλύτερο στην χωρα μου όταν γυρίσω πίσω. Μου προτείνεις να μείνω έξω, να μην γυρίσω πίσω θεωρείς ότι σε μια ΕΕ των ανοιχτών συνόρων η έννοια των σπουδών στην χωρα του καθενός έχει λογική. Έχω φίλους που ξεκίνησαν τις σπουδές τους στην Ιταλία (ιταλοί) πήραν πτυχίο στην Γαλλία και κάνουν διδακτορικό στην Γερμανία. Αυτός που να πάει να δουλέψει? Στις ελεύθερη ζώνη κάποιου αεροδρομίου?
-
Προσωπικά δεν έχω συμπλέγματα, ανέφερα ήδη ότι οι μέσοι απόφοιτοι καλών ξένων σχολών είναι για όποιον θέλει να έχει ανοιχτά τα μάτια του και δεν τυφλώνεται από σκοπιμότητες, δυστυχώς, πιο καταρτισμένοι από μέσους αποφοίτους ελληνικών ΑΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έχουν πολύ καλύτερες υποδομές να στηριχθούν, αντιμετωπίζονται καλύτερα από τους καθηγητές, έχουν ανοιχτές σχολές όλο το χρόνο...
Αντιγράφω:
To ζήτημα που έγραψα ότι υπάρχει, είναι πολιτικής φύσης. Όταν αφήνετε κ.κ. υπουργοί τα ελληνικά ΑΕΙ να παρακμάζουν και επιτρέπετε να γίνεται η εκπαιδευτική διαδικασία γιογιό στα χέρια διαφόρων, υποστηρίζοντας ότι όλα είναι μια χαρά στο εσωτερικό τους και έτσι πρέπει να παραμείνουν (χωρίς αξιολόγηση διδασκόντων, διαδικασιών σπουδών και εξετάσεων, έλεγχο οικονομικών δαπανών, έλεγχο παραγόμενου αποτελέσματος κλπ), ταυτόχρονα όμως δείχνετε εμπράκτως ότι οι ξενοσπουδαγμένοι είναι καλύτεροι (που θεωρώ ότι, τουλάχιστον όσοι σπουδάζουν σε καλά ξένα πανεπιστήμια, δυστυχώς, έχουν λάβει καλύτερη κατάρτιση), είστε υποκριτές και δούλοι συμφερόντων.
-
Θαρρώ πως καλά βλέπω τί γράφω αν και έχω 4 μάτια ο γκαβούλιακας, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Δεν πιάνεις το νόημα των γραφομένων μου Θανάση. Και καλά έκανες και πήγες. Πολύ καλά. Χαίρομαι ανθρώπους που ανοίγουν τους ορίζοντές τους και κατ'αυτόν τον τρόπο. Ίσως όμως μπερδεύεις τις προσωπικές επιλογές σπουδών με την κυβενρητική πολιτική. Δεν σου είπε κανείς να μην σπουδάσεις έξω, προς Θεού ξαναλέω, δεν σου είπε κανείς να μην επιστρέψεις στη χώρα σου να δουλέψεις, δεν σου είπε κανείς πως επειδή σπούδασες έξω αποκλείεσαι από κυβερνητικές θέσεις Είπα κάτι τέτοιο?
Εν προκειμένω όμως είναι δείγμα γραφής κυβερνητικής πολιτικής. Και ο πολλά υποσχόμενος πρωθυπουργός έκρινε πως όσα παιδιά τελείωσαν εδώ τις σπουδές τους μεταπτυχιακές και διδακτορικές δεν είναι άξια επάνδρωσης της νέας διακυβέρνησης. Αυτό είπα. Και όταν θες να προωθήσεις το ελληνικό πανεπιστήμιο (τουλάχιστον έτσι λέει η κυβέρνηση - όπως κάθε κυβέρνηση άλλωστε) ε βρε καλέ μου άνθρωπε δώσε ένα δείγμα γραφής, τίμησε ΚΑΙ αυτούς που επέλεξαν να μείνουν εδώ ή δεν μπόρεσα να πάνε έξω για οικονομικους λόγους. -
Ούτε εγώ έγραψα κάτι τέτοιο. Με τους κ.κ. υπουργούς τα έχω, που αύριο θα πάνε να χαϊδέψουν τους καθηγητάδες και τις νεολαίες τους στα ΑΕΙ και μεθαύριο θα γειώσουν τους βλάκες που σκοτώθηκαν για να εισαχθούν στις ανώτατες ελληνικές σχολές.
-
Μην προεξοφλεις απο τωρα τι θα γινει αυριο και μεθαυριο.
-
Τελικά, οι περισσότεροι από αυτούς, καθηγητές Ελληνικών Πανεπιστημίων δεν είναι;
Που είναι το θέμα; Δεν έφερε καθηγητές ξένων πανεπιστιμίων;
Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι και ανθρωπους που σπούδασαν εδώ να διάλεγε πάλι κουβέντες θα ακουγόταν -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι και ανθρωπους που σπούδασαν εδώ να διάλεγε πάλι κουβέντες θα ακουγότανΑν ήταν ΓΤΠ μόνο...
Αν πχ είχε υποβάλλει βιογραφικό για ΓΓ Έρευνας και Τεχνολογίας ο Νανόπουλος και επιλεγόταν ο Μήτσος Κουτσογίδης, ε, κάποιο σχόλιο θα γινόταν... -
Πρώτα απ όλα οι μισοί έχουν βασικές σπουδές στην Ελλάδα, και εφυγαν για μεταπτυχιακά διδακτορικά έξω.
Και πολύ λογικό είναι, εφόσον θέλεις να σπουδάσεις στα 25 σου χωρίς σπόνσορα, και σε κάποια αντικείμενα που όπως και να το κάνεις δεν έχεις έρεισμα στην ελλάδα, τί άλλη επιλογή έχειςΜου αρέσει που βάζετε τον πήχη για τα ελληνικά πανεπιστήμια τόσο ψηλά πάντως, συγκρίνοντας τα με harvard κλπ.
Καλό είναι αυτό, βοηθάει στην εξίψωση.@klong : τί άλλο ψεγάδι περίμενες να βρεί δλδ ο μάνος
-
To θεμα ειναι οτι εβαλε ΓΓ αυτους που σκοπευε να βαλει ουτως ή αλλως.
Σε οσους χρησιμους βρηκαν με την διαδικασια τους προτεινουν αλλες θεσεις,ομως οταν ολη η Ελλαδα διεκδίκησε την θεση του ΓΓ μετα του κακοπεφτει του αλλουνου να παει σε αλλη θεση 'κατώτερη' ειναι σαν να σε φωναξουν σε μια εταιρεια για την θεση του διευθυντη και μετα να σου λενε ελα για στελεχος. -
Μα θα το ξαναπώ;
Οι περισσότεροι σπούδασαν στην Εσπερία και σχεδόν όλοι μετεκπαιδεύτηκαν εκεί.
Μετά επέστρεψαν κι επειδή ήταν πολύ γαμάουα έγιναν και καθηγητές στα ελληνικά ΑΕΙ.Όταν λοιπόν μας λένε οι ίδιοι άνθρωποι ότι όλα είναι ωραία και ανθηρά στα ΑΕΙ μας, να μας απαντήσουν γιατί προτίμησαν 'ξένους'.
Σαν εκείνη την ελληνική ταινία με τον Βασίλη Λογοθετίδη ως βιομήχανο σαπουνιών, που λέει στον πελάτη ότι τα σαπούνια του είναι το ίδιο καλά ή καλύτερα από τα ξένα και μετά στέλνει τον υπάλληλο να αγοράσει 'ευρωπαϊκό' σαπούνι για το σπίτι του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
Είναι κάτοχος πτυχίου οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Sussex (Μ. Βρετανία), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο Πανεπιστήμιο και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομικής του Πανεπιστημίου Reading (Μ. Βρετανία).
ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
Είναι κάτοχος διπλώματος στην Τεχνολογία Λογισμικού και διδακτορικού διπλώματος στην Επιστήμη Υπολογιστών από το Imperial College London.
ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1968. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο JFK Government School του Πανεπιστημίου Harvard και το Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γεννήθηκε το 1961. Είναι δικηγόρος και διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φραγκφούρτης.
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Καθηγητής στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και Διευθυντής του Εργαστηρίου Θερμικών Στροβιλομηχανών. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και Διδάκτωρ του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβαίν (Βέλγιο).
ΚΑΛΤΣΑ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε στις ΗΠΑ. Είναι απόφοιτος του YALE και της πειραματικής σχολής υποτρόφων αρχιτεκτόνων COOPER UNION της Νέας Υόρκης.
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, Ph.D., Καθηγητής ΕΜΠ, στον Τομέα Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, Διευθυντής του Εργαστηρίου Υγειονομικής Τεχνολογίας του ΕΜΠ., Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων.
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1951. Αρχιτέκτων d.p.l.g. Ανωτάτης Εθνικής Σχολής Καλών Τεχνών Παρισίων (ENSBA, PARIS), Msc. στην Χωροταξία, Πολεοδομία & Οικονομικό Προγραμματισμό, Πανεπιστήμιο Paris IV-Sorbonne, Μsc. Κοινωνικής Ψυχολογίας, Σχολή Ανωτάτων Σπουδών στις Κοινωνικές Επιστήμες (EHESS, Paris).
3 ή 4 απ τους 8 έχουν κάνει τις βασικές τους σπουδές στην Ελλάδα. Στη συνέχεια πήγαν σε κάποια απ τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και κάνα διδακτορικά. Πού ακριβώς πέφτεις απ τα σύννεφα ρε άνθρωπέ μου? ΣΟυ είπε κανένας ότι το Μετσόβιο είναι καλύτερο απ το Harvard? Ή ότι η σχολή καλών τεχνών του παρισιού θα συγκριθεί με αυτή της Αθήνας? Αυτό είναι το προβλημά σου? Το ότι αυτοί οι άνθρωποι φοιτώντας στον βασικό τους κύκλο έγιναν δεκτοί σε αυτά τα πανεπιστήμια το περνάς στο ντούκου? Το ότι γυρίσαν και διδάσκουν στα ελληνικά πανεπιστημια φέρνοντας πίσω την γνώση που αποκόμισαν δεν είναι κέρδος?
Τί άλλη μεμψιμοιρία θα ακούσουμε
-
Φυσικά και είναι κέρδος, περίμενες να πω κάτι διαφορετικό; Και φυσικά είναι καλύτερα αυτά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, για την ακρίβεια ταξινομούνται μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου.
Βέβαια, προκειμένου να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, έχουν ασπαστεί ένα σύστημα σπουδών και λειτουργίας που απέχει πολύ από το δικό μας. Τι καλύτερο λοιπόν θα μπορούσαμε να κάνουμε από το να εφαρμόσουμε το ίδιο σύστημα στα καθ' ημάς;
Αλλά δεν το κάνουμε, γιατί είμαστε πιο έξυπνοι, πιο μάγκες και πιο αγωνιστές άμα λάχει να 'ουμ'.Φυσικά το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ:
viewtopic.php?f=13&t=34339&start=0Οπότε επαναλαμβάνω, μετά τα όσα όμορφα είχαν γραφτεί τότε: γιατί επιλέχθηκαν για τις ανώτατες θέσεις της κρατικής μηχανής σπουδαγμένοι στο εξωτερικό, αφού εμείς έχουμε τόσο επιτυχημένο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης;
Ίσως γιατί τελικά δεν έχουμε τόσο επιτυχημένο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης αφενός και επειδή ο κάθε υπουργός θέλει να κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας τις πίπες για τον κυρίαρχο λαό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βέβαια, προκειμένου να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, έχουν ασπαστεί ένα σύστημα σπουδών και λειτουργίας που απέχει πολύ από το δικό μας. Τι καλύτερο λοιπόν θα μπορούσαμε να κάνουμε από το να εφαρμόσουμε το ίδιο σύστημα στα καθ' ημάς;ναι, copy paste, ακριβώς αυτό
Ίσως γιατί τελικά δεν έχουμε τόσο επιτυχημένο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης αφενός και επειδή ο κάθε υπουργός θέλει να κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας τις πίπες για τον κυρίαρχο λαό.
Μα ο υπουργός που γουστάρεις, η γιαννάκου πχ, αυτό ευαγγελίζονταν την αλλαγή των ΑΕΙ με γνώμονα το εξωτερικό, τί μας λές τώρα, ότι το θέλει ή ότι δεν το θέλει
-
Bρε σεις τι τσακωνεστε??
Ενταξει οι νεοι ΓΓ ειναι σπουδαγμενοι εις την αλλοδαπην.Ε και??
Το αν θα μπορεσουν να εφαρμοσουν αυτα που εμαθαν στις σπουδες τους ειναι το θεμα.
Και ο καιρος θα το δειξει.Μη ξεχναμε πως και ο Παυλοπουλος και ο Αλογοσκουφης καθηγητες ηταν αλλα αυτο δεν τους εμποδισε καθολου να τα σκατωσουν.
Και μια ακομα παρατηρηση:Οι πεντε απο τους οκτω στο παρελθον ειχαν καποια σχεση ειτε με το ΠΑΣΟΚ ειτε με τις κυβερνησεις του και μια εξ αυτων, η κ.Καλτσα, συμμετειχε και στο Ευρωψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ σε μη εκλογιμη θεση.Ετσι για να μη ξεχνιομαστε κιολας σχετικα με το αδιαβλητο του οπενγκοβ.
Για μενα η πιο ενδιαφερουσα περιπτωση ειναι η περιπτωση της κ. Καραβασιλη της αυτοαποκαλουμενης και ΟικοΜαργαριτας.
Πρωην Επιθεωρητης Περιβαλλοντος παυθηκε το 2005 απο το Σουφλια λογω των διαμαρτυριων της για καουκουλωμα στο θεμα της μολυνσης του Ασωπου.
Για να δουμε τωρα τι θα κανει με το ανοιχτο ακομα αυτο θεμα.Τωρα εχει και τη δυναμη και τη θεση.
Εδω θα ειμαστε να τη παρακολουθουμε. -
Γι αυτή λες προφανώς:
Απ ό,τι βλέπεις και πριν είχε τη δύναμη, αλλά για μένα δεν είναι τπτ άλλο παρά ευσυνείδητοι άνθρωποι που στο τέλος δεν έχουν υποστήριξη
εεπ, ο Σουφλιάς ήταν τότε υπουργός της?
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου