-
καλησπερα!!!εσπασε το τζαμακι του καθρεπτη οδηγου.πρεπει να αλλαχτει ολος ο καθρεπτης η παιζει να βρω μονο το τζαμακι?το αμαξi ειναι polo του 2000.ποσο περιπου παει το μαλι?
-
καλησπερα!!!εσπασε το τζαμακι του καθρεπτη οδηγου.πρεπει να αλλαχτει ολος ο καθρεπτης η παιζει να βρω μονο το τζαμακι?το αμαξi ειναι polo του 2000.ποσο περιπου παει το μαλι?
-
-
Nα πας σε μαγαζί με κρύσταλλα αυτοκινήτων, έχουν όλα τα τζαμάκια θα σου έρθει πολύ φτηνότερα.
-
10euro από EBAY αυτοκόλλητο τζάμι ...
Προσαρμόζεται πάνω στο παλιό ή βγάζεις το παλιό και το προσαρμόζεις πάνω στη βάση ...http://cgi.ebay.co.uk/VOLKSWAGEN-POLO-0 ... 286.c0.m14
-
Υπ' όψιν ότι το λινκ αναφέρεται σε καθρέπτη οδηγού για δεξιοτίμονο αυτοκίνητο.
-
Εγω αν δεν εβαζα 'μαμα' καθρεπτη θα κοιταζα αν εχει διαφορά με τον αλλο,δλδ αν εχουν την ιδια απεικονιση,το ιδιο χρωμα τζαμιου .
-
Kάνουμε θέμα ένα καθρεφτάκι που αν πάει σε τζαμάδικο αυτοκινήτων θα του πάρουν 10-15 € θα το ταιριάξουν θα του καθαρίσουν το σπασμένο, θα δεί αν παραμορφώνει, όλα στο e-bay ? μήπως το παρακάνουμε ?
-
εγω που τα σπαω συνεχεια εχω τα εξης στοιχεια...
σε Α3 40 ευρω , σε c2 28-30 ευρω..
δεν ειναι κανα τραγικο κοστος για να πας αντιπροσωπεια
πανω απο 40 αποκλειται να σου πουνεχω ακουσει περιπτωσεις εταιρειων παντως που σου λενε να αλλαξεις ολο το καθρεφτη
-
Εγώ πάντως για τζάμι καθρέπτη οδηγού σε Golf V πλήρωσα 48 € στην αντιπροσωπεία Το αμάξι το είχα ούτε 3 μήνες τότε και δεν ήθελα να πάω αλλού, αλλά έλεος......
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Εγώ πάντως για τζάμι καθρέπτη οδηγού σε Golf V πλήρωσα 48 € στην αντιπροσωπεία Το αμάξι το είχα ούτε 3 μήνες τότε και δεν ήθελα να πάω αλλού, αλλά έλεος......48?
εγω εδωσα 41-42 μηπως ειχες φαει τον καθρεφτη απο τη μερια του οδηγου που εχει αντισταση?
εγω ειχα φαει του συνοδηγου που ειναι σκετοςστανταρ τρωω αυτον
-
48 ευρώ ναι. Ο καθρέπτης ήταν πράγματι του οδηγού.
Αλλά είχα την εντύπωση ότι και οι δύο έχουν αντίσταση, αλλιώς γιατί μας λένε για 'θερμαινόμενους καθρέπτες' στον πληθυντικό;;
-
πηγα στην VW κ λενε 40 ευρω.σκεφτηκα να παω σε μαγαζι με τζαμια κ να μου κοψει ενα κοματι στα μετρα του σπασμενου κ να το κολησει απο πανω του.ποσο να μου παρει?10 ευρω?κ την ιδια δουλεια θα κανει με το μαμα.
-
Ο χρήστης tolis 7 έγραψε:
πηγα στην VW κ λενε 40 ευρω.σκεφτηκα να παω σε μαγαζι με τζαμια κ να μου κοψει ενα κοματι στα μετρα του σπασμενου κ να το κολησει απο πανω του.ποσο να μου παρει?10 ευρω?κ την ιδια δουλεια θα κανει με το μαμα.Σε τζαμά;
-
48 ευρώ ναι. Ο καθρέπτης ήταν πράγματι του οδηγού.Αλλά είχα την εντύπωση ότι και οι δύο έχουν αντίσταση, αλλιώς γιατί μας λένε για 'θερμαινόμενους καθρέπτες' στον πληθυντικό;;
εδω σου λενε οτι εχεις αισθητηρες για τα τακακια, αλλα εχεις μονο στη μερια του οδηγου , εκει κολλησες?
εγω εγδαρα δισκοπλακα ετσι
οι καθρεφτες εδω που τα λεμε δε μου εχουν θολωσει και ποτε
ΥΓ τελικα μου αρεσει που ειμαι στο vag και ο καθρεφτης μου κανει οσο ενος polo
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πηγα στην VW κ λενε 40 ευρω.σκεφτηκα να παω σε μαγαζι με τζαμια κ να μου κοψει ενα κοματι στα μετρα του σπασμενου κ να το κολησει απο πανω του.ποσο να μου παρει?10 ευρω?κ την ιδια δουλεια θα κανει με το μαμα.
Σε τζαμά;
ναι σε τζαμα.δεν λεει?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
48 ευρώ ναι. Ο καθρέπτης ήταν πράγματι του οδηγού.
Αλλά είχα την εντύπωση ότι και οι δύο έχουν αντίσταση, αλλιώς γιατί μας λένε για 'θερμαινόμενους καθρέπτες' στον πληθυντικό;;
εδω σου λενε οτι εχεις αισθητηρες για τα τακακια, αλλα εχεις μονο στη μερια του οδηγου , εκει κολλησες?
ΑΝ είναι θερμαινόμενοι, είναι και οι 2 (κρίνοντας από το δικό μου Α3 )
Όσο για τα τακάκια, θα σου πω στο επόμενο service.Έχω φάει αρκετά τα πίσω (ενώ τα πολύ μπροστά έχουν ακόμα ) και με βλέπω για αλλαγή αν συνεχίσω να οδηγώ έτσι.
-
Και εμένα νομίζω ότι είναι και οι δύο..τι στην ευχή.....τη λειτουργία την έχω χρησιμοποιήσει απειροελάχιστες φορές, αλλά όποτε χρειάστηκε είδα αποτέλεσμα και στους δύο...
-
Και εμένα νομίζω ότι είναι και οι δύο..τι στην ευχή.....τη λειτουργία την έχω χρησιμοποιήσει απειροελάχιστες φορές, αλλά όποτε χρειάστηκε είδα αποτέλεσμα και στους δύο...εγώ αρχικά (τον 1ο ένα χρόνο δηλαδή ) το είχα συνεχώς ενεργοποιημένο (είναι λίγο ηλίθιο το σύστημα της audi για τους θερμαινόμενους καθρέφτες ).Κατάλαβα ότι κάτι παίζει με τους θερμαινόμενους καθρέφτες μου (και ότι δηλαδή τους έχω συνεχώς με ενεργοποιημένη τη θέρμανση) γιατί καθώς έπιασα να καθαρίσω με Αzax τους καθρέφτες κατάλαβα ότι ήταν αρκετά ζεστοί (ενώ η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 10 βαθμοί κελσίου ).Πιάνω και τον δεξί...το ίδιο κι αυτός (ζεστός).
Τουλάχιστον τους τέσταρα ότι δουλεύει η θέρμανση
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Όσο για τα τακάκια, θα σου πω στο επόμενο service.Έχω φάει αρκετά τα πίσω (ενώ τα πολύ μπροστά έχουν ακόμα ) και με βλέπω για αλλαγή αν συνεχίσω να οδηγώ έτσι.
Τι κάνεις? Πας με την όπισθεν?
καθρεπτης