Nov 20, 2009, 5:22 PM

Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:

http://startline.gr/portal/product_info.php?cPath=88_110&products_id=473&osCsid=365b3867f029b462e339419e55848747
Αυτο σημαινει θελω κοσμο . Οδηγιες προς τους θεατες που δημοσιευονται εγκαιρα , με προσβασεις , συμβουλες και ακομα τις ωρες που θα ανοιγουν οι ειδικες
Σχεδον επαγγελματικη δουλεια θα ελεγα ....

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΙΟ????ΤΟ 31 ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΩΝ 37 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 35 ΤΟΠΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ?????

Αγαπητέ Δημήτρη...

Χωρίς να θέλω για αλλη μια φορά να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου (με κανέναν εδώ γενικότερα) θέλω λίγο να σε 'διορθώσω' στην παραπάνω σου απάντηση...

Και βέβαια ήταν ένα πάρα πολύ καλό Ραλλυ το 31ο Κρήτης, και είμαι η πρώτη που το φώναξα εδω μέσα...
Και βέβαια ήταν όλα άψογα προετοιμασμένα αλλά και οι όποιες 'στραβές' πολύ σωστά αντιμετωπίστηκαν, αλλά στην δήλωσή σου αυτή παραπάνω, μην ξεχνάς οτι χάρτες-σχεδιαση-προσβάσεις κτλ του 31ου Κρητης ήταν δουλειά της κ.Αννίτας Πασαλή.
Φυσικά και δεν σε 'μαλώνω' γιατί μπορεί να μην το γνώριζες...

Το οτι η Αλυτάρχης του Ακροπολις ασχολήθηκε και έβαλε τον μεγαλύτερο τσιμεντόλιθο στην επιτυχία του φετινού Ραλλύ δεν πρέπει να το παραβλέπουμε και να το απαξιούμαι!

Όπως επίσης τα λιθαράκια τους και τους εξίσου ογκώδεις τσιμεντόλιθους έβαλε ο κ.Χατζημιχάλης, η κ.Φρουδαράκη, ο κ.Δαμιανάκης και άλλοι πολλοί που κακώς ξεκίνησα να γράφω ονόματα γιατι δεν θα μας χωρέσει το φόρουμ!!! Κ φυσικά μην ξεχνάμε και του οδηγούς που συμμετείχαν, έτρεχαν (στη κυριολεξια) και 'έτρεχαν' κ για την οργάνωση...

Συγνώμη για το off topic που θέματος εδώ, αλλα έκρινα σωστό οτι έπρεπε λίγο να το 'διορθώσουμε' σε αυτό το σημείο το θεμα με τον πήχη και ποιός στην ουσία τον ανέβασε πολύ ψηλά!

Φιλιά

Αννα Φραδελάκη