-
υποτιματε τους χιλιαδες κοσμου που τη στηριζει κ την εκλεξαν δημαρχο αθηναιων με πολυ μεγαλα ποσοστα
-
Αγαθή ερώτηση: πού βρήκαν η Ντόρα και ο Αντώνης τα χρήματα για τις προεκλογικές εκστρατείες (ομιλίες, προσωπικό που 'ενημερώνει', μετακινήσεις, φυλλάδια, κλεισμένα γήπεδα και εκθεσιακοί χώροι...); Γιατί δεν πρέπει να τους χρηματοδοτεί το κόμμα (?).
Ποντάρετε ως πάτρονες τώρα που γυρίζει. Λίγα βάζετε, πολλά παίρνετε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
manoliΣQ5,αμα βαφτιζεις κουτσομπολιο οτι ειναι εναντιον τους,τελικα το συμπερασμα ποιο ειναι;
Οτι οι Μητσοτακηδες ειναι η αγια οικογενεια που διαβαλλεται απο ξενα συμφεροντα;Απλα δεν παιζει!που τη ξερεις?κουτσομπολιο λεγεται κατι που ακουγεται η γραφεται χωρις αποδειξεις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αγαθή ερώτηση: πού βρήκαν η Ντόρα και ο Αντώνης τα χρήματα για τις προεκλογικές εκστρατείες (ομιλίες, προσωπικό που 'ενημερώνει', μετακινήσεις, φυλλάδια, κλεισμένα γήπεδα και εκθεσιακοί χώροι...); Γιατί δεν πρέπει να τους χρηματοδοτεί το κόμμα (?).
Ποντάρετε ως πάτρονες τώρα που γυρίζει. Λίγα βάζετε, πολλά παίρνετε.ο γερμανος
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
υποτιματε τους χιλιαδες κοσμου που τη στηριζει κ την εκλεξαν δημαρχο αθηναιων με πολυ μεγαλα ποσοστα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
υποτιματε τους χιλιαδες κοσμου που τη στηριζει κ την εκλεξαν δημαρχο αθηναιων με πολυ μεγαλα ποσοστα
η πραγματικοτητα ειναι αστεια?
-
Η ομολογία Χριστοφοράκου, και τα τιμολόγια από siemens Α.Ε., είναι κουτσομπολιά και φήμες;;;;
Επί ΑΓΕΤ, το ταξίδι αστραπή της Ντόρας στη Ζυρίχη από Ρώμη για να κάνει καταθέσεις κάποιων δις είναι κουτσομπολιό; Και με μβασμα από την εταιρία... ΑΥΤΑ έχουν δημοσιευθεί και δεν επενέβει, ΚΑΝΕΙΣ εισαγγελέας....
Και μούφες να ήταν, έπρεπε να γίνει έρευνα. Για πολύ λιγότερα ο Ανδρέας έκατσε στο σκαμνί και ο Κουτσόγιωργας μας χαιρέτησε για πάντα. -
Και η Θεσσαλονίκη βγάζει Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη από την πρώτη Κυριακή... Όλοι οι @πατεώνες μαζί....
-
Εφόσον την στηρίζει χιλιάδες λαού ...μάλλον εννοείς την κομματική βάση των 4-5.000 σύνεδρων ....γιατί δεν ήθελε να πάει η ψηφοφορία στον λαό;
Μήπως γιατί αυτοί ψηφίζουν Σαμαρά...; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εφόσον την στηρίζει χιλιάδες λαού ...μάλλον εννοείς την κομματική βάση των 4-5.000 σύνεδρων ....γιατί δεν ήθελε να πάει η ψηφοφορία στον λαό;
Μήπως γιατί αυτοί ψηφίζουν Σαμαρά...;δεν εννοω ειμαι ξεκαθαρος 4000-5000 ειναι οι αθηναιοι εγω να γελασω τωρα ?
-
Αστείο μου φαίνεται ότι θεωρείς ως κάποιου είδους 'αντεπιχείρημα'(;) αυτό που έγραψες.
Δλδ, ωραία ναί, υποτιμάμε ΟΛΟΥΣ τους χιλιάδες κόσμου που τη στηρίζουν, όπως υποτιμάμε και τους άλλους χιλιάδες που στηρίζουν το Σαμαρά.
Και τί έγινε δλδ; Αλλάζει κάτι με αυτό; Σημαίνει κάτι συγκεκριμένο;
Ή μήπως είναι ηθικά μεμπτό να τους υποτιμάμε για τις πολιτικές επιλογές τους;
-
δεν ακουσα κανενα να τη χτυπαει για τις πολιτικες επιλογες της.Ακουσατε εσεις?
-
Μήπως γιατί αυτοί ψηφίζουν Σαμαρά...;δεν εννοω ειμαι ξεκαθαρος 4000-5000 ειναι οι αθηναιοι εγω να γελασω τωρα ?
ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο δήμος της Αθήνας είναι εκπρόσωπος ΝΔ vs εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ.
με αυτό τον τον τρόπο έχουμε τον μέγιστο Ψωμιάδη νομάρχη Θεσ/νικης.
ας κατέβαινε με το ΛΑΟΣ και σου λέγα εγώ και για τους 2συνέχισε να γελάς!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο δήμος της Αθήνας είναι εκπρόσωπος ΝΔ vs εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ.
με αυτό τον τον τρόπο έχουμε τον μέγιστο Ψωμιάδη νομάρχη Θεσ/νικης.
ας κατέβαινε με το ΛΑΟΣ και σου λέγα εγώ και για τους 2συνέχισε να γελάς!
δε διαφωνω
-
δεν ακουσα κανενα να τη χτυπαει για τις πολιτικες επιλογες της.Ακουσατε εσεις?Μπορείς να πεις μία;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μπορείς να πεις μία;
να εχεις υπομονη θα δεις πολλες στο μελλον ως πρωθυπουργος
-
Μπορείς να πεις μία;
μήπως τη δούμε και πλανητάρχη ???
λαμπάδα σου φέρνουν το πάσχα ??
-
Μπορείς να πεις μία;
Μ' αρέσει που ζητούσες επιχειρήματα για τις κατηγορίες εναντίον της......
Έχεις βλέπω παραθέσει πλειάδα των πλεονεκτημάτων της...
Με τη δε τελευταία σου απάντηση μας αποστόμωσες όλους... -
Μπορείς να πεις μία;
Ε εντάξει.... στη θίξαμε ΟΚ, αλλά δεν είναι ανάγκη να καταφεύγεις και σε απειλές
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μπορείς να πεις μία;
Ε εντάξει.... στη θίξαμε ΟΚ, αλλά δεν είναι ανάγκη να καταφεύγεις και σε απειλές
καλο
ΝΔ-εκλογή αρχηγού