-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Σε περίπτωση που το ξέχασες και εσύ, η προηγούμενη συζήτηση έγινε για ΤΡΟΧΑΙΑ παράβαση.
Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε με την φίλη σου την κομμώτρια.
-
Ασε μας ρε Λαππα!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...
Σε περίπτωση που το ξέχασες και εσύ, η προηγούμενη συζήτηση έγινε για ΤΡΟΧΑΙΑ παράβαση.
Διακρίσεις;
-
Τι θα πει διακρίσεις; Είναι δυνατόν να κάθομαι να σχολιάζω κάθε παράβαση κάθε πολίτη;
-
ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΩΝ ΜΙΛΑΜΕ !!! ΞΥΠΝΑ ΛΑΠΠΑ !!!
-
Εσένα συγκεκριμένα σε έχω συνδέσει με Κάιρο.
-
Χρεωνεσαι roaming!
-
...
Σε περίπτωση που το ξέχασες και εσύ, η προηγούμενη συζήτηση έγινε για ΤΡΟΧΑΙΑ παράβαση.
Και μετα αναρωτιεσαι γιατι ποτε δε μπορεις να καταλαβεις και ν απαντησεις σε οποιοδηποτε παραδειγμα-αναλογο σου γραφω και ωρυεσαι..
Κατα βαθος δεν απαντας γιατι θες να γραψεις 'καλα της εκανε της παλιοκαριολας, ο νομος ειναι νομος και πρεπει να τηρειται'.. γιατι ειπαμε ειναι ΝΟΜΟΣ
-
Το τι ΘΑ απαντούσα αν με ενδιέφερε το περιστατικό, είναι δικό μου θέμα. Όταν χρειαστώ εκπρόσωπο, θα σε έχω στα υπόψη.
-
Απαντα κοτουλα.
-
Ως Γκεσταπίτης έχεις δουλειά ακόμα.
-
Ετσι, οταν σε στριμωχνουν κοκοκοκοκοκο...
-
Το τι ΘΑ απαντούσα αν με ενδιέφερε το περιστατικό, είναι δικό μου θέμα. Όταν χρειαστώ εκπρόσωπο, θα σε έχω στα υπόψη.Στην τροχαία παράβαση τι σε έκανε να ενδιαφερθείς;
-
Είναι κάτι που επηρεάζει και εμένα ως πολίτη. Το άναρχο παρκάρισμα, σε γωνίες, ράμπες, πεζοδρόμια και πεζόδρομους είναι κάτι που κάνει και την δική μου ζωή δύσκολη.
-
Α δλδ οτι σε αγγιζει μονο..κλασσικος ελληναρας.. αν ειχες μαγαζι θα ενδιαφεροσουν ,το οτι και αυτο ειναι νομος-αδικια στ @@ σου.. κανεις μεγαλο λαθος στο οτι δε σε επηρεαζει εντωμεταξυ....
-
Είναι κάτι που επηρεάζει και εμένα ως πολίτη..Δηλαδη ρε edit mod, το να εχεις ΕΣΥ μια επιχειρηση, οποιαδηποτε επιχειρηση, στην οποια βρισκεσαι για να βγαλεις το ψωμακι σου ακουγοντας ταυτοχρονα στο mini hi-fi λιγη μουσικουλα για να βγαινει η 'βαρδια' πιο ευκολα... το βρισκεις ΑΠΙΘΑΝΟ? Θα ηταν δυσκολο να βρισκοσουν σ'αυτη τη θεση, στην οποια βρισκονται παρα πολλοι ελευθεροι επαγγελματιες σ'αυτη τη χωρα?
Φυσικα, η αποστομωτικη απαντηση 'ειναι κατι που επηρεαζει και εμενα ως πολιτη'. Βεβαια, στα υπολοιπα που 'δεν σε επηρεαζουν' edit modσου.
Ευγε !!! edit mod !!
-
Αν είχα μαγαζί και μάθαινα ότι απαγορεύεται να παίζω ράδιο και ότι κινδυνεύω με πρόστιμο, θα κοιτούσα πως να πάρω άδεια ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα, ή θα έφτιαχνα μια playlist με license-free κομμάτια.
Το κατά πόσο είναι αδικία ή όχι είναι άλλο θέμα, το οποίο ΔΕΝ με ενδιαφέρει. Μπορείς όμως να φτιάξεις ένα ωραίο νήμα για να πάρεις και άλλες γνώμες.
-
Δηλαδη η κοπέλα άκουγε το ραδιόφωνο της και έτυχε να περνάει η αστυνομία και έφαγε πρόστιμο?
Μήπως το ειχε τέρμα σε ώρα κοινής ησυχίας και κάποιος έκανε καταγγελία;
Υ.Γ. Το ύφος κάποιων είναι απαράδεκτο. Ο άνθρωπος σας απαντάει με ευγένεια κι εσείς με βρισιές...να χαρώ επίπεδο...
Sent from a mobile device
-
Δε χρειάζεται να εχεις στο διαπασων για να μπουκάρουν.... Κάνουν συχνα πυκνα ντου επιτουτου... Ακόμα και τηλεόραση να έχεις ανοιχτή πάλι σε φεσώσουν είτε πρόστιμο είτε συνδρομη...
Ειδικά τώρα με την Δημοτική αστυνομία σε επαναλειτουργία γίνεται του Κουτρουλη ο γαμος. Εδώ στο Μαρουσι τους πάνε πανω κάτω συνοδεία αστυνομικών να μάθουν χωρίς να φάν ξύλο. Ειδικά στα μαγαζία που έχουν τρπαζοκαθίσματα , εκει γίνεται το έλα να δεις. -
Δημοτική αστυνομία, προφανώς για δημοτικές παραβάσεις.
Κατα τ´αλλα, δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι η αστυνομία πήγε με το περιπολικό τυχαία στο μαγαζί της κοπέλας, άνοιξε τη πόρτα και μπήκε μέσα με σκοπό να κόψει κλήση.
Πραγματικά πρώτη φορά το ακούω αυτο για κομμωτήριο και ποτε δεν εχει τύχει ούτε σε μένα ούτε σε γνωστούς μου και πάω στοίχημα οτι ούτε και σε πολλούς εδω μέσα.
Οπότε μήπως κατι έκανε για να προκαλέσει τον έλεγχο?
Sent from a mobile device
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4