-
-
Τι σχέση έχει η... ΕΡΤ με την παραβίαση κίτρινης γραμμής σε ένα δρόμο; Την παλεύεις καθόλου παλικάρι μ;
-
Είπε κανείς να μην τιμωρούνται όσοι παρκάρουν στα πεζοδρόμια; Αν παραπονιέσαι που δεν γράφουν ΚΑΙ αυτούς, μαζί σου και να φωνάζουμε παρέα.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
-
Τι σχέση έχει η... ΕΡΤ με την παραβίαση κίτρινης γραμμής σε ένα δρόμο; Την παλεύεις καθόλου παλικάρι μ;
-
Είπε κανείς να μην τιμωρούνται όσοι παρκάρουν στα πεζοδρόμια; Αν παραπονιέσαι που δεν γράφουν ΚΑΙ αυτούς, μαζί σου και να φωνάζουμε παρέα.
Μια χαρα τη παλευω παλικαρακι μου.. Δεν απορω γιατι δε το πιασες.... Γραφεις γραφεις ξαναγραφεις για νομους και να τηρουνται.. οριστε 2 'νομοι' τους οποιους φανταζομαι ενστερνιζεσαι απολυτως... απλα ετσι για να καταλαβεις περι νομων το εγραψα...γενικα ρε παιδι μου..γιατι το κυρηγμα σου με τους νομους ξεπερασε καθε οριο. Γιατι μας επεισες οτι εχεις 2λιτρο bmw για να πηγαινεις με το ανωτερο οριο πανελλαδικα, τα 140 ,γιατι ειναι νομος.
Λεω οτι αν ηθελε να γραψει και να επιβαλλει τον νομο μπορουσε ν ασχοληθει με κατι πολυ πιο σοβαρο διπλα του.. κλεισμενα πεζοσδρομια να μη χωραει καρφιτσα,κλεισμενη διαβαση πεζων, ραμπα αναπηρων και διαγραμμιση τυφλου.. οντως ολα αυτα. Αλλα τον ενοχλησε αυτος που τον καλεσε για καταγραφη επειδη τον χτυπησαν! και επειδη το 1/5 του αυτοκινητου του παταγε τη γραμμη.. Αλλα φανταζομαι εισαι απο αυτους τους νομοταγης που επιβραβευουν το μπλοκο στην ευθεια για ξεπεραση του οριου κατα 10km και το διπλανο κοκκινο μπροστα στα ματια τους που το σφαζουνε και δε κανουν τιποτα δε σ ενοχλει...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αλλα φανταζομαι εισαι απο αυτους τους νομοταγης που επιβραβευουν το μπλοκο στην ευθεια για ξεπεραση του οριου κατα 10km και το διπλανο κοκκινο μπροστα στα ματια τους που το σφαζουνε και δε κανουν τιποτα δε σ ενοχλει...Με ενοχλούν ΟΛΕΣ οι παραβάσεις. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις, ακόμα και εσύ.
Επίσης, όταν κάνω την μ@λακία, δεν κλαίγομαι στα fora επειδή με τιμώρησαν.
Δεν έχω δίλιτρο BMW.
-
Δε φαινεται καθολου κατι τετοιο. Το μονο που σ ενδιαφερει καθε φορα ειναι το γραμμα του νομου αγνοωντας τις συνθηκες..Τρελο τσουβαλιασμα καθε φορα και κηρυγμα ηθικολογιας.
Μαλλον θα το δωσες γιατι αρχισες να πηγαινεις με 141 και δε το αντεχες. -
Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση. Για πες, γιατί το έδωσα το αυτοκίνητο;
-
Που θες να ξερω ρε παλικαρε και γιατι να με νοιαζει.. ενα ρεαλιστικο σεναριο επιασα..
-
Δεν είναι ας πούμε ρεαλιστικό σενάριο ότι το σκουπιδιάρικο χτύπησε τον γείτονα σου ακριβώς επειδή ήταν παρκαρισμένος σε κίτρινη γραμμή και εμπόδιζε, αλλά είναι ότι εγώ... πούλησα το αυτοκίνητο γιατί δεν ήθελα να ξεπερνώ τα 141 χλμ/ώρα.
Ωραίος ο παίχτης, με αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
-
Αλλη δουλεια δεν εχω να βγαινω να φτιαχνω ιστοριες. Ελα Αγια Παρασκευη να σε παω στο σημειο αφου εισαι τοσο σιγουρος..
Αλλα σου φαινεται απιστευτο γιατι δε σκεφτεσαι η κρατικη μαλακια να εχει κιτρινη γραμμη σε σημειο που δε χρειζοταν καν. -
Έλα που φτιάχνεις όμως! Τι για ΕΡΤ διαβάσαμε, τι για πωλήσεις δίλιτρων BMW... Κάπου εδώ μπαίνει και η κοίλη γη και δένει το γλυκό.
Το πράγμα είναι απλό και το ξαναθυμίζω για να μην χάνεται η μπάλα. Κάποιος ήταν παρκαρισμένος σε κίτρινη γραμμή. Κάποιος άλλος του έκανε ζημιά. Ο μεν πρώτος θα πληρώσει ΟΡΘΟΤΑΤΑ το πρόστιμο για την παράβαση, ο δε δεύτερος την ζημιά. End of story.
-
Αυτο περι νομων και ΕΡΤ δε μπορεις να το καταλαβεις...γιατι απλα δε μπορεις.. Σου ξαναλεω μηπως ο εγκεφαλος σου καταφερει να συλλαβει οτι εγινε ως αναφορα σχετικα με την αγαπη σου στη νομοθεσια και την τηρηση της.
Μια χαρα ξερεις οτι δε γραφω παπαριες γιατι μπηκες στη διαδικασια ν απαντησεις..εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου μαλακα,τοσο ,που ν ασχολειται με πραγματα που δε στεκουν.. Περι κοιλης γης να σου θυμισω ποιος ανοιξε το θεμα 'Αστικοί μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας' και ασχολειται με αυτα καθοτι φαινεται....
Το bottom line ειναι οτι καποιος μπατσουλης πουτανας γιος εγραψε καποιον επειδη το 1/5 του οχηματος του παταγε κιτρινη γραμμη τη στιγμη που τον καλεσε ενω ειχε προβλημα πολυ πιο χοντρο και τη στιγμη που δεν ασχοληθηκε με πολυ πιο χοντρες παραβασεις μπροστα στα ματια του αν θεωρουσε οτι εκεινη τη στιγμη επρεπε ν ασχοληθει με παραβασεις.. Αν αυτος ο πουτανας γιος μπατσουλης θεωρεις οτι δεν εχει θεση στο θεμα ΚΑΡΑΠΡΟΒΛΗΜΑ σου και να κοιταξεις να το ψαξεις!
Τωρα ναι end of story. -
Κάθομαι και 'συζητάω' τώρα με έναν άνθρωπο που δείχνει αδυναμία κατανόησης της διαφοράς μεταξύ του να ξεμπροστιάζεις και να διακωμωδείς θεωρίες συνωμοσίας και του να τις πιστεύεις. Έναν άνθρωπο που μπλέκει τα νήματα πολιτικής με τις τροχαίες παραβάσεις. Oh well...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο αστυνομικός έκανε ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ την δουλειά του. Και η δουλειά του δεν είναι να εφαρμόζει τον νόμο επιλεκτικά ανάλογα με τις ορέξεις αυτών που τον κάλεσαν, αλλά να βεβαιώνει οποιεσδήποτε παραβάσεις πέφτουν στην αντίληψη του.
Έχεις κάποια πληροφόρηση ότι αρνήθηκε να καταγράψει το ατύχημα, ή ότι του επισημάνθηκε να γράψει και άλλους παραβάτες στο ίδιο σημείο και δεν το έκανε; Αν ναι, ΑΥΤΟ θα ήταν το λάθος του, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι για να μην το έγραψες από την αρχή, δεν έχουμε τέτοια περίπτωση.
Για τον υπόλοιπο οχετό που πέρασε από την οθόνη... ντάξει. Αυτά μπορεί, αυτά γράφει, δεν μπορώ να έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον συγκεκριμένο χρήστη.
-
Ειδικά στο κωλοχανείο (από θέμα στάθμευσης και κατάσταση δρόμων) Αγ.Παρασκευή, ακούγεται τραγελαφικό, να βεβαιώνεται κλήση σε τέτοιο περιστατικό.
Αν υπήρχε συνεχής αστυνόμευση και οι κλήσεις έπεφταν βροχή, στα δίκυκλα που χαλάνε τον κόσμο με σούζες στην Αγ.Ιωάννου, στους ηχοκάγκουρες, στις κυρίες με το οξυζενέ μαλλί (που έγραφε κάποτε ο Κ.Κ) που παρατάνε τα suv όπου γουστάρουν για να πάνε στα ρουχάδικα κλ κλπ, θα λέγαμε «εντάξει, είναι πολύ αυστηρά εδώ πέρα, σιγά μην αφήνανε τον άλλο που πάταγε κίτρινη»...Τώρα όμως, η αυστηρότητα της κλήσης προκαλεί θυμηδία.
-
Γιατί η τροχαία απλά δεν κάνει την δουλειά της.
Οι διαμαρτυρίες πρέπει να γίνονται όταν δεν την κάνει, όχι όταν (παραδόξως) κάνει το σωστό.
-
Αυτό το «σωστό» που έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση, πάει στα μείον όμως, γιατί ο αστυνομικός μπήκε σε μπουρδέλο γεμάτο πουτάνες, και έκανε παρατήρηση για το «μαλάκα» που έγραψε κάποιος στον τοίχο.
-
Ο μοναδικός λόγος που οι γειτονιές των πόλεων μας είναι όπως τις χαρακτηρίζεις είναι ότι η τροχαία δεν ασχολείται με τις παραβάσεις οπουδήποτε τις βλέπει.
Η ιεράρχηση των παραβάσεων πριν τολμήσουμε την βεβαίωση τους είναι ο καλύτερος τρόπος να μην αλλάξει ποτέ τίποτα απολύτως. Χρειαζόμαστε τροχαίους που να κάνουν την δουλειά τους παντού και σε κάθε περίπτωση, όπως ο συγκεκριμένος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κάθομαι και 'συζητάω' τώρα με έναν άνθρωπο που δείχνει αδυναμία κατανόησης της διαφοράς μεταξύ του να ξεμπροστιάζεις και να διακωμωδείς θεωρίες συνωμοσίας και του να τις πιστεύεις. Έναν άνθρωπο που μπλέκει τα νήματα πολιτικής με τις τροχαίες παραβάσεις. Oh well...Μονο και μονο που καθεσαι και ασχολεισαι με δαυτα... Αυτο ειναι το bottom line.
Κατα τ αλλα μπορω να ειμαι εδω μεχρι αυριο να λεω οτι ναι δε κολλανε οι αλλοι νομοι-πολιτικη με τις τροχαιες παραβασεις.. Αγανακτηση μου ηταν η αναφορα σε αλλους νομους επειδη μας εχεις πρηξει τ αρχιδια με τους νομους.. Εισαι τοσο μαλακας πια που δε μπορεις να το καταλαβεις? ΤΟΣΟ?Αυτό το «σωστό» που έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση, πάει στα μείον όμως, γιατί ο αστυνομικός μπήκε σε μπουρδέλο γεμάτο πουτάνες, και έκανε παρατήρηση για το «μαλάκα» που έγραψε κάποιος στον τοίχο.
Ναι δε μπορει να το καταλαβει ο Χρηστος Λαππας αυτο γιατι ο εγκεφαλος του οντας πρησμενος απο την υπερπροσπαθεια να καταλαβει τι του γραφω αυτη τη στιγμη εχει διογκωθει σε μεγεθος ροδακινου....
-
Μη βριζετε ρε μαλακες!!
-
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Μη βριζετε ρε μαλακες!!Όχι «ρε».Μίλα καλύτερα.
-
Προφανώς είμαι αφελής για να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση με άτομο που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βρίζει.
Έχω εξηγήσει με αρκετή υπομονή τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι καμία παράβαση δεν είναι δικαιολογημένη και γιατί είναι λάθος να διαμαρτυρόμαστε όταν εφαρμόζεται ο νόμος και όχι όταν δεν εφαρμόζεται.
@ mods, είναι το δεύτερο report που στέλνω για υβριστικά μηνύματα από τον ίδιο χρήστη. Στο παρελθόν έχω δεχτεί προειδοποίηση γιατί παρασύρθηκα σε παρόμοια φάση. Αν έχει αλλάξει η πολιτική του forum και μπορούμε πλέον να βριζόμαστε ελεύθερα, θα παρακαλούσα θερμά να μας ενημερώσετε ώστε να αναφέρω και εγώ 1-2 πραγματάκια για το .... που τον ... .
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4