-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...
Ναι την κανετε πιο αισθητη με τα προβληματα που προκυπτουν καθε βδομαδα.. Αυριο ειναι δευτερα,εκλεισες ραντεβου στην καρεντα η παλι ακαλεστος θα πας;
Καλό!
(no offence, Γιώργο!)
-
Mηπως να κλειδωθει το θεμα;Το φουλαρατε στο offtopic στις τελευταιες σελιδες!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mηπως να κλειδωθει το θεμα;Το φουλαρατε στο offtopic στις τελευταιες σελιδες!!Κλειδωσε το μωρε, γιατι απο το poll και μονο πεφτει τρελλη τσοντα... και κριμας ειναι. Κλειδωσε τωρα που χει ο Tbi το πανω χερι
-
να κλειδωθει 67% -33% εξελισεται σε σκληρο πορνο.
-
Άστο λίγο ακόμα να μεγαλώσει η διαφορά και να μην υπάρχουν δικαιολογίες ότι και καλά κλειδώθηκε νωρίς! Εξάλλου ακόμα κοιμούνται οι trollers όποτε δωστους μια ευκαιρία ακόμα!
-
τρελό θεματάκι με ανέλπιστες εξελίξεις και φανταστικά σχόλια, το διάβασα όλο με μιάς!
η πραγματική τσόντα θα παιχτεί στον δρόμο...
ο 1.8Τ έφτασε αισίως τα 240 ολόκληρα νόμιμα μαμίσια άλογα πρίν κάτι χρόνια στην τελευταία έκδοση του προηγούμενου ΤΤ
σας αγαπάω όλους περισσότερο και προτείνω στα επόμενα χρόνια να ανταλλάξουμε στρατόπεδα μήπως και μάθουμε ο ένας την αλήθεια του άλλου!!!
καλά στροφαρίσματα alfisti μου με τον νέο σας κινητήρα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Βγες απτο alfisti αμέσως σάτηρε ματάκια!!
δεν κρατηθηκα με αυτα που γραφετε...
σας χρειαζεται παντως lkar σε μεγαλη δοση για να στρωσετε..
Ασε ρε μπακαλιαρε..αφου δεν τον προλαβες τον lkar ,προλαβες μονο τον αξιο διαδοχο του τον vasgti..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ασε ρε μπακαλιαρε..αφου δεν τον προλαβες τον lkar ,προλαβες μονο τον αξιο διαδοχο του τον vasgti..
κανεις δεν ειναι αξιος διαδοχος του lkar , ουτε καν ο βασιλης..
και το οτι δεν εγραφα δε σημαινει οτι δε διαβαζα
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
:ysterical:τρελό θεματάκι με ανέλπιστες εξελίξεις και φανταστικά σχόλια, το διάβασα όλο με μιάς!
η πραγματική τσόντα θα παιχτεί στον δρόμο...
ο 1.8Τ έφτασε αισίως τα 240 ολόκληρα νόμιμα μαμίσια άλογα πρίν κάτι χρόνια στην τελευταία έκδοση του προηγούμενου ΤΤ
σας αγαπάω όλους περισσότερο και προτείνω στα επόμενα χρόνια να ανταλλάξουμε στρατόπεδα μήπως και μάθουμε ο ένας την αλήθεια του άλλου!!!
καλά στροφαρίσματα alfisti μου με τον νέο σας κινητήρα!
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε!! Και στα δικά σας οι άστριφτοι!!
Just kidding ε... -
Εμεις δε σε καταραστηκαμε,εσυ γιατι το κανεις; Ακου απο αλφα να παμε σε γερμανικο.. WTF και 399 fucking lols..
Στα του 1.8 20VT τα αναλυσαμε και πιο πριν,καμια σχεση τα δυο μοτερ..εκτος πο 20vt,ρυπους κλπ παιζουν κι αλλες διαφορες.Ασε που ειπαμε,με τα περιφερειακα του στα 240 αλογα,ο tbi μπορει να πλησιαζει τα 300. So what ομως,μικρη σημασια εχει.
Προτεινω να το αφησουμε κανα δυο βδομαδες ακομα να φηφισει κι ο κιουσης και με τους αλλους 5 λογαριασμους μπας και φτασει τους 30,γιατι οι 25 που εχει ηδη την εκαναν τη δουλεια τους... -
Double score η υπόθεση...αλλά να μου πεις το ματσάκι είναι Dream Team vs Nationalmannschaft!
-
πασχο να σε ρωτησω κατι on topic για να μπουμε λιγο στο θεμα μας
ποτε προλαβαν να βγαλουν kit βελτιωσης για τον 1.75????
κυκλοφορει πολυ λιγο καιρο το μοτερ(ο tfsi ας μη συζητησουμε μεχρι πού φτανει )
-
πασχο να σε ρωτησω κατι on topic για να μπουμε λιγο στο θεμα μαςποτε προλαβαν να βγαλουν kit βελτιωσης για τον 1.75????
προς το παρόν με καθόλα νόμιμη εκ Γερμανίας μετατροπή τα 380hp!
-
πασχο να σε ρωτησω κατι on topic για να μπουμε λιγο στο θεμα μαςποτε προλαβαν να βγαλουν kit βελτιωσης για τον 1.75????
κυκλοφορει πολυ λιγο καιρο το μοτερΦημολογειται μωρη γρια οτι θα ειναι τοσο οσο σου ειπα. Λιγο πανω λιγο κατω μικρη σημασια εχει. Στην 59 μαλλον δε θα μπει τιποτα γιατι δεν ειμεθα και καγκουρες.. Απλα ετσι το αναφερω..
(ο tfsi ας μη συζητησουμε μεχρι πού φτανει )
0 1,8;;; Σιγουρα πιο κατω..Απλα επειδη ειναι χειροτερο μοτερ.Φερτο μου να στο φτασω το tbi στο θεο να σου βγει το πιστονι μετα απ την εξατμιση.. -
Σώπα τώρα...και η κουτσή Μαρία βελτιώνει τουρμπάτο! Άμα μυριστούν χρήμα οι καγκουροβελτιωτές να δεις τι έχει να γίνει! Σου λέει γιατί να τα παίρνουμε μόνο απτους Βαγγέληδες? Και των αλφίστι τα ευρώ δεν έχουν ψυχή?? Και για τον 1.75 δεν νομίζω ότι παίζουν κιτ ακόμα. Κάτι ψιλοπρογραμματάκια πρέπει να παίζουν και τα υπόλοιπα (φίλτρα, εξατμίσεις κτλ) εμπειρικά...μακρία και αγαπημένοι με άλλα λόγια...
-
@pasxos
α με φημες το παμε τωρα? μα τι ρωταω τα παντα στην αλφα λειτουργουν με φημεςκατσε να γινει ο vellerefontis 380 με ετοιμες λυσεις και μετα ελα να μου πεις
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σώπα τώρα...και η κουτσή Μαρία βελτιώνει τουρμπάτο! Άμα μυριστούν χρήμα οι καγκουροβελτιωτές να δεις τι έχει να γίνει! Σου λέει γιατί να τα παίρνουμε μόνο απτους Βαγγέληδες? Και των αλφίστι τα ευρώ δεν έχουν ψυχή?? Και για τον 1.75 δεν νομίζω ότι παίζουν κιτ ακόμα. Κάτι ψιλοπρογραμματάκια πρέπει να παίζουν και τα υπόλοιπα (φίλτρα, εξατμίσεις κτλ) εμπειρικά...μακρία και αγαπημένοι με άλλα λόγια...
ε ναι αυτο αναρωτηθηκα κι εγω ειναι πολυ νωρις ακομα..
πιστευω ομως οτι θα παιξει πολυ προγραμμα αν ασχοληθουν οι βελτιωτικοι οικοι
(που μαλλον αυτο θα γινει)φθηνα και αμεσα αλογα
-
προς το παρόν με καθόλα νόμιμη εκ Γερμανίας μετατροπή τα 380hp!
380 ε?? χαρά στο κουράγιο σου! Για τι ποσά μιλάμε για να φτάσει κανείς εκεί? Γιατι υποψιαζόμαι ότι τα συνολικά λεφτά θα φλερτάρουν με S5!
Όταν βγει (και άμα βγει) ο V6 2.7 B-turbo ξαναλέμε! 768 άλογα θα πηγαίνει με 32€, EURO 12 και κατανάλωση 7,2λτ/100χλμ μικτή! -
@pasxos
α με φημες το παμε τωρα? μα τι ρωταω τα παντα στην αλφα λειτουργουν με φημεςκατσε να γινει ο vellerefontis 380 με ετοιμες λυσεις και μετα ελα να μου πεις
Βασικα αυτα που κανεις σε ενα καγκουροιμπιζαεφαρ δε μπορεις να τα κανεις σε μια berlina..δε μπορεις να πεταξεις ενα decat file στον εγκεφαλο,να ξυλωσεις καταλυτες να βγαλεις 70αρες εξατμισεις και ναπερνας απο οχ και να σκουζει το συμπαν απ τα σκασιματα.Ειναι τουλαχιστον αποκρουστικο σαν θεαμα.Σκεψου κατι αντιστοιχο με το να βελτιωνεις φερραρι.Δε σου καθεται καλα..
Αλλα τι καθομαι και σου λεω τωρα,εδω εσυ δεν δεχεσαι οτι ειστε μια τριχα απ τα @@ μας,ηθελες να επιβεβαιωσεις την κυριαρχια του tfsi 2λιτρου κιολας εναντι σε 1,75 και τελικα παλι τι πηρες;
Τεσπα,εχω ακομα κανα 25λεπτο ωρα για καψιμο γιατι με καθυστερησε ο A-Viper7 οποτε πες καμια αλλη μαλκια να γελασουμε.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@pasxos
Βασικα αυτα που κανεις σε ενα καγκουροιμπιζαεφαρ δε μπορεις να τα κανεις σε μια berlina..δε μπορεις να πεταξεις ενα decat file στον εγκεφαλο,να ξυλωσεις καταλυτες να βγαλεις 70αρες εξατμισεις και ναπερνας απο οχ και να σκουζει το συμπαν απ τα σκασιματα.Ειναι τουλαχιστον αποκρουστικο σαν θεαμα.Σκεψου κατι αντιστοιχο με το να βελτιωνεις φερραρι.Δε σου καθεται καλα..
Αλλα τι καθομαι και σου λεω τωρα,εδω εσυ δεν δεχεσαι οτι ειστε μια τριχα απ τα @@ μας,ηθελες να επιβεβαιωσεις την κυριαρχια του tfsi 2λιτρου κιολας εναντι σε 1,75 και τελικα παλι τι πηρες;
Τεσπα,εχω ακομα κανα 25λεπτο ωρα για καψιμο γιατι με καθυστερησε ο A-Viper7 οποτε πες καμια αλλη μαλκια να γελασουμε..γείτονα για κόντρες πας?? Αν θες την κάνω για κάνα μισάωρο απτη δουλειά να πάμε να στρίψουμε πουθενά!
Απέναντι απτο Στεργίου είναι το γραφείο...
1.75 TB vs 2.0 tfsi