-
Λογικα στο woop θα το δειξει το ειχαν πει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...
Μαλλον και εγω για αγρυπνια παω....
-
Internet το βρίσκεις σίγουρα, για greek TV λέω μήπως παίζει τίποτα αλλά μάλλον όχι από ότι κατάλαβα.
-
Υποτίθεται ότι έχει τα δικαιώματα ο ΣΚΑΪΣ αλλά προτιμά να μεταδίδει τα παιχνίδια από το woop. Και γιατί το κάνει αυτό;
Όπως είχε πει ο Μαγουλάς σε ερώτηση woopοθεατή, μία ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το ΣΚΑΪ θα τραβούσε είς μάκρος, ως καλές 7 το πρωί. Πράγμα ανεπίτρεπτο καθώς έτσι θα κουτσουρευόταν η εκπομπη των Λυριντζή-Οικονόμου. Δεν τους φτάνει το τρίωρο, θέλουν τριαμισάωρο οι μέγιστοι . Άμα δεν ανοίξουν 200 παράθυρα, δεν κάνουν συνδέσεις με το ελικοπίτουρο, δεν διαβάσουν καμιά 300αριά mails διαφόρων παρταλιών και δεν φέρουν και κανά μανούλι να πάρουν μάτι δε λέει η εκπομπή. Και γι' αυτό όποιος θέλει να δει έστω ένα από τα 7 παιχνίδια είτε θα το δει στο woop σε μετριότατη ποιότητα (συγκριτικά με τη τιβι) είτε θα το δει κονσέρβα την επόμενη μέρα.
Καλή μας όρεξη! -
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο για το Phil Jackson. Οι ομάδες που προπονεί κι έχουν κάνει το 1-0 σε σειρά αγώνων για τα Play Off έχουν κερδίσει τελικά τη σειρά 47 φορές και δεν έχουν χάσει καμμία. Έχει δηλαδή ένα απίστευτο 47-0 όταν αρχίζει με 1-0!Αληθεια ειναι αυτο;;;
Εντωμεταξυ οι Κελτικς εχουν 4-0 τους Λέικερς στα εβδομα παιχνιδια (οποτε δηλαδη σειρα τελικων πηγε σε 7 ματς, το πηραν παντα).
Με την 22αρα παντως μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους και βλεπω να σπαει η 2η 'παραδοση'.
-
Βέβαια τα στατιστικά δεν λένε όλη την αλήθεια, οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε, μπλα μπλα μπλα.
Δεν χρειάζονται άλλα κλισέ, την Παρασκευή θα έχει αναδειχτεί ο νέος* πρωταθλητής.- Που ελπίζω να μην είναι ο ίδιος με πέρσυ.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Internet το βρίσκεις σίγουρα, για greek TV λέω μήπως παίζει τίποτα αλλά μάλλον όχι από ότι κατάλαβα.Νόμιζα για internet . Από τηλεόραση άστο... Ελληνική τουλάχιστον, αν έχεις δορυφορική ή nova τότε κάτι γίνεται.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Internet το βρίσκεις σίγουρα, για greek TV λέω μήπως παίζει τίποτα αλλά μάλλον όχι από ότι κατάλαβα.
Νόμιζα για internet . Από τηλεόραση άστο... Ελληνική τουλάχιστον, αν έχεις δορυφορική ή nova τότε κάτι γίνεται.
Στη nova το εχει....
-
Ναι το νοβα το 'χει. Φαντάζομαι ότι ο φίλος παραπάνω ψάχνει για φρι τιβι.
-
Ψάχνει αλλά δεν βρίσκει.
Οπότε ύπνος και κονσερβούλα.
Τρείς ώρες streaming νυχτιάτικα δεν κάθομαι.Καλή επιτυχία στους πρωταθλητές.
-
έχω υλικό απ τους τελικούς στη Σερβία
θυμάστε τα ματσάκια 3 on 3 στις αλάνες?
απολαύστε
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... tri-na-tri
-
Γιατί έγινε αυτό? Οι υπόλοιποι με 5 φάουλ έξω??
-
Επεσε ξυλο
http://www.sport-fm.gr/article/278493 -
-
Παλι καλα το βρηκα το παιχνιδι
-
-
Ειμαι τερμα χαζος...
Ξυπνησα να δω το παιχνιδι... Αντεξα ειδα μεχρι την τριτη περιοδο και επειδη χαναμε και δεν ειχε και πολυ θεαμα λεω ενταξει ας το κλεισω σιγα μην το γυρισουμε... Παω κοιμαμαι και οταν το ξανανοιγω οταν ξυπνησα βλεπω οτι νικησαμε... Μαλλον ημουν εγω γκαντεμης...
Τουλαχιστον ειμαστε πρωταθλητες......
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
... Μαλλον ημουν εγω γκαντεμης...Άρα κακώς πήγες για ύπνο.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
... Μαλλον ημουν εγω γκαντεμης...
Άρα κακώς πήγες για ύπνο.
celtics fan?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχω υλικό απ τους τελικούς στη Σερβίαθυμάστε τα ματσάκια 3 on 3 στις αλάνες?
απολαύστε
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... tri-na-tri
Nα οργανωθούμε ρε παιδιά, έριξα μία και έφαγα τρεις!
-
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)