-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oι βαζελοι παιζουν παντα με 8 παικτες απ τους οποιους οι 3 φορανε γκριζα..τυχαιο??? Δε νομιζω....Οι βάζελοι οσες φορές{σχεδόν} πήγαμε σε τελικό euroleague τη σηκώσαμε την κούπα{5} ,στον αντίποδα οι γαύροι πάντα φεύγουν με το κεφαίλι σκυμμένο
τυχαίο???Δε νομίζω -
Ο χρήστης teox έγραψε:
Oι βαζελοι παιζουν παντα με 8 παικτες απ τους οποιους οι 3 φορανε γκριζα..τυχαιο??? Δε νομιζω....
Οι βάζελοι οσες φορές{σχεδόν} πήγαμε σε τελικό euroleague τη σηκώσαμε την κούπα{5} ,στον αντίποδα οι γαύροι πάντα φεύγουν με το κεφαίλι σκυμμένο
τυχαίο???Δε νομίζω -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ενα πολυ ωραιο αρθρακι με το οποιο συμφωνω απολυτα ειναι το παρακατω:
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 75904.htmlΓουστάρω άρθρα χωρίς υπογραφή. Γουστάρω τρελά.
Ώστε σε ένα άρθρο μας ενδιαφέρει περισσότερο ποιος το έγραψε παρά τι γράφει...
Ακόμα και βαμμένος φουλ να τα έγραψε, πάλι με αυτόν ασχολούμαστε παρά με το τι γράφει...
Τυχαίο; Δεν νομίζω... (μια και είναι της μόδας) -
H διαιτησία χθες ήταν κακή στο 4ο δεκάλεπτο αλλά δεν ήταν ο κύριος λόγος που έχασε ο ολυμπιακός. Το ίδιο κακή ήταν (όσων αφορά την σκληρή άμυνα, είτε την αφήνεις και από τους 2 είτε όχι) στο ΣΕΦ αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έχασε ο Παναθηναϊκός. Αν δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος τότε μάλλον πρέπει να μάθει μπάσκετ και να βγάλει τα γυαλιά του .
+ΑΠΕΙΡΟ!
Ενα πολυ ωραιο αρθρακι με το οποιο συμφωνω απολυτα ειναι το παρακατω:
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 75904.htmlΓουστάρω άρθρα χωρίς υπογραφή. Γουστάρω τρελά.
Δεν με ενδιαφερει η υπογραφη φιλε Bayern7 γιατι δεν με ενδιαφερει ο στιγματισμος των δημοσιογραφων...
Το θεμα ειναι οτι το αρθρο λεει τα πραγματα με το ονομα τους! Ειτε αρεσει σε εσας του Ολυμπιακους ειτε οχι...
Εγω ΠΑΟΚτσης ειμαι, ανθρωπος του μπασκετ ειμαι, και μου αρεσει περισσοτερο η φετινη ομαδα του ΟΣΦΠ απο του ΠΑΟ αλλα ο βαζελος επαιξε πιο ολοκληρωμενα χθες και κερδισε ενα ευκολο παιχνιδι για λογαριασμο του γαυρου! -
Aπο το παραπάνω 'άθρο':
Η τέταρτη αφορά στο καλάθι και φάουλ (πέμπτο) του Τεόντοσιτς από τον Μπατίστ που ισοφάρισε σε 61-61 στο 35'. Το ριπλέι δεν βοηθάει για το αν ήταν επιθετικό ή όχι οπότε εκεί εμπιστεύεσαι τον διαιτητή που θεωρητικά διαθέτει καλύτερη οπτική γωνία. Αυτά.
Και μετά μου λέτε ότι δεν είστε άμπαλοι οταν παραθέτετε τέτοιες παπαριές...
ΥΓ: Όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος στον επόμενο αγώνα στην μπασκετοπαρέα μας.
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΑΛΛΑ έχω μια απορία... Ο Τεόντοσιτς πχ είναι προγραμματισμένος σαν παίχτης να μην κάνει ούτε ένα φάουλ; Στις 3 φάσεις που έτυχε να δω φάουλ του και ήταν κανονικότατα, και στις 3 περιπτώσεις πήγαινε έκπληκτος στον διαιτητή με ένα ύφος 'Τι σφυρίζεις ρε Παπουτσέλη' έτοιμος σχεδόν να δακρύσει από έκπληξη και απογοήτευση μαζί.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δηλαδή ότι ο παίχτης εκ κατασκευής δεν κάνει ποτέ του φάουλ, πείτε το ρε παιδιά να το σφυρίξουμε στους Γιαννακοπουλαίους, να υπάρξει συνεννόηση και να σταματήσουν να του σφυρίζουν φάουλ για να μην εκτεθεί η παράγκα.Μνημειώδες!
Ναι φίλε, έχει ασυλία ο Τεόντοσιτς! Έχεις δίκιο, τσάμπα διαμαρτύρεται...
Τι να πουν και κατι Πεκοβιτς πχ που κανουν 28 φαουλ σε καθε ματς.Δεν είναι κακό να μην ασχολείσαι με το άθλημα και να γουστάρεις απλά 'να γαμας το γαβρο ακόμη και με 100-0' --> αληθινή ατάκα, τουλάχιστον να εχετε την τσιπα να το παραδεχτείτε..
Πάντως μπάσκετ αυτό το άθλημα δεν είναι.-
Να το χαίρεστε...
-
τα 5 ευρωπαικα αποδεικνυουν ποιοι παιζουν μπασκετ σαλας και ποιοι παιδικης χαρας...
ποιοι ειναι οργανωμενοι και χαλιναγωγημενοι με προπονητη
και ποιοι αναρχοι που πουλανε μουρη στα καφε και στα club.... με προπονητη για εσκανα -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τα 5 ευρωπαικα αποδεικνυουν ποιοι παιζουν μπασκετ σαλας και ποιοι παιδικης χαρας...
ποιοι ειναι οργανωμενοι και χαλιναγωγημενοι με προπονητη
και ποιοι αναρχοι που πουλανε μουρη στα καφε και στα club.... με προπονητη για εσκαναEν μερει ετσι ειναι...αλλα τα 'λαθη' στα κρισιμα σημεια φροντιζουν να συνεχισει παντα να ειναι ετσι
-
Στο 28' -και με δεδομενο οτι απο εκει και περα θα επαιζαν τουλαχιστον 60-40 για να ξαναδιεκδικησει ο ΠΑΟ τη νικη- οι διαιτητες επρεπε να παρουν το ρισκο να γινουν Πηλοιδης και ν' αναγκαστουν να δωσουν (ή να μη δωσουν ) υπερ του ΠΑΟ ενα τελευταιο αστειο σφυριγμα που θα εμενε για καιρο στην επικαιροτητα. Για να το αποφυγουν εκαναν αυτα που εκαναν: αν για την υστεροφημια τους ειναι καλυτερο ή χειροτερο, δεν ξερω, παντως ειναι ξεπεσμος...
Το φτυσιμο του Διαμαντιδη δεν το θεωρω τοσο σοβαρο οσο την εν γενει συμπεριφορα του πρωην μπασκετμπολιστα Τσαρτσαρη που με ανωθεν εντολες εχει γινει η μυγα του Κλειζα και ο νοων νοειτω
Στο ελληνικο μπασκετ τους κανονες τους γραφουν εκ των υστερων οι νικητες -
Τι έχει κάνει ο Τσαρτσαρής στον Κλέιζα που ΔΕΝ κάνει ο Μπέβερλι στους δικούς μας περιφερειακούς; Όσο για το φτύσιμο του Μήτσου, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αν όντως το έκανε είναι απαράδεκτο, απλά απαράδεκτο.
Ημαρτον όμως, δεν έχει μαζευτεί όλη η Εθνική Ουρουγουάης στον Παναθηναϊκό και όλη η προσωποποίηση του fair play στον Ολυμπιακό.
Το ότι χτες μας ευνόησε η διαιτησία ηταν σαφές, και είναι μεγάλο κρίμα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το ότι χτες μας ευνόησε η διαιτησία ηταν σαφές, και είναι μεγάλο κρίμα.Θα θεωρούσα όμως καλό να διευκρινίζουμε τι εννοούμε με το «ευνόησε». Έδωσε π.χ. 3-4 φάσεις παραπάνω ή αλλοίωσε το αποτέλεσμα; Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και με δεδομένο το «σπρώξιμο» της έδρας (βλ. και 2ο παιχνίδι).
-
ΟΙ ανοησίες τις διαιτησίας χθες με ανάγκασαν να την κλείσω στην 4η περίοδο , αηδίασα. Και δεν είμαι οπαδός-φίλαθλος κανενός .
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το φτυσιμο του Διαμαντιδη δεν το θεωρω τοσο σοβαρο οσο την εν γενει συμπεριφορα του πρωην μπασκετμπολιστα Τσαρτσαρη που με ανωθεν εντολες εχει γινει η μυγα του Κλειζα και ο νοων νοειτω
Στο ελληνικο μπασκετ τους κανονες τους γραφουν εκ των υστερων οι νικητεςΝα σου πω κάτι; Για μένα είναι θεμιτό σε τέτοια παιχνίδια να παίζεις και την ψυχολογία του άλλου. Να τον πρεσάρεις λίγο παραπάνω, να τον κοντράρεις λίγο εκτός φάσης (μέσα σε αθλητικά πλαίσια). Αυτό που έκανε ο Τσατσαρής δηλαδή.
Το να φτύνεις σαν φτηνή πουτανίτσα από πίσω, με την ανοχή του 'συστήματος', δεν είναι ούτε για γκομενίτσες.Δεν με ενδιαφερει η υπογραφη φιλε Bayern7 γιατι δεν με ενδιαφερει ο στιγματισμος των δημοσιογραφων...
Το θεμα ειναι οτι το αρθρο λεει τα πραγματα με το ονομα τους! Ειτε αρεσει σε εσας του Ολυμπιακους ειτε οχι...
Εγω ΠΑΟΚτσης ειμαι, ανθρωπος του μπασκετ ειμαι, και μου αρεσει περισσοτερο η φετινη ομαδα του ΟΣΦΠ απο του ΠΑΟ αλλα ο βαζελος επαιξε πιο ολοκληρωμενα χθες και κερδισε ενα ευκολο παιχνιδι για λογαριασμο του γαυρου!Όταν κάποιος δεν έχει το βάρος μπροστά στο παντελόνι να υπογράψει το άρθρο του σημαίνει πάρα πολλά.
Τελεία και παύλα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος το χει γράψει, με ενδιαφέρει που δεν έχει το θάρρος να το υπογράψει.Και ένα ωραίο άρθρο από κάποιον που τουλάχιστον έχει το θάρρος να πει την γνώμη του με ονοματεπώνυμο.
http://www.sportaction.gr/document.php? ... _id=163795**Πουλήστε, κύριοι Αγγελόπουλοι
Τα πράγματα είναι απλά και δε νομίζω ότι χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση: είτε πρέπει να ασχοληθούν με την λέρα της διαιτησίας στο ελληνικό μπάσκετ είτε να αποσυρθούν και να αγοράσουν μια ομάδα του ΝΒΑ. Εκεί με την τρέλα τους για το μπάσκετ, έχουν ελπίδες. Όσο εδώ βασιλεύει το «σύστημα» δεν έχουν καμία.
Οι διαιτητές στον τρίτο τελικό είναι αθόρυβοι, σφυρίζουν 50-50% και το σκορ είναι στο 46-60. Και τότε… Και τότε, αρχίζει το ματς, αρχίζει το πάρτι. Δεν είναι τα βήματα του Γιασκεβίτσιους, δεν είναι το… απίθανο επιθετικό του Μπατίστ που χρεώθηκε γκολ – φάουλ (το 5ο του Τεόντοσιτς), δεν είναι το πεντακάθαρο κόψιμο του Τσίλντρες.
Μπορεί όλα αυτά να είναι επτά πόντοι, δεν είναι όμως εκεί το πρόβλημα. Είναι ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός άρχισε να βαράει αλύπητα σε κάθε επίθεση του Ολυμπιακού και οι διαιτητές άρχισαν να σφυρίζουν. Όχι φάουλ. Να σφυρίζουν αδιάφορα…
Βάλτε και τα αιωνίως ατιμώρητα κινητά σκριν των «πράσινων» στην επίθεση και έχετε την πλήρη εικόνα. Σε τέτοιες συνθήκες, ναι, μπορεί μια ομάδα να βάλει 33 πόντους (τουλάχιστον οι 7 άκυροι) και να δεχθεί μόλις 10.
Βέβαια, υπάρχει και η άλλη ανάγνωση και ήδη έχει γίνει η ανάγνωση αυτή από τον εκδότη, Δημητράκη Γιαννακόπουλο: η ομάδα που έκανε πλάκα στον προβληματικό εφέτος Παναθηναϊκό για 30 λεπτά, έγινε ομαδούλα ξαφνικά, ο ΠΑΟ έγινε υπερηχητικός και χωρίς καμία βοήθεια από τους «γκρίζους» πήρε το ματσάκι. Έτσι είναι, αν έτσι θέλετε να πιστεύετε.
Ή μάλλον, έτσι είναι αφού έτσι έχετε καταφέρει να διαμορφώσετε την κατάσταση. Μαγκιά σας. Για αυτό γυρνάω στην αρχή του άρθρου: κύριοι Αγγελόπουλοι αν δε μπορείτε να εξασφαλίσετε το 50-50%, δεν έχει κανένα νόημα να πετάτε τις 30άρες και τις 35άρες σας κάθε χρόνο για να γίνεστε στο τέλος έρμαιο του κάθε… Τανατζή.
Δεν έχει νόημα να διώξετε τον Γιαννάκη και να πάρετε τον Φιλ Τζάκσον ούτε να αγοράσετε τον Λε Μπρον Τζέιμς. Με κινητά σκριν σε ΚΑΘΕ επίθεση και σπρωξιές, επαφές ατιμώρητες σε κάθε επίθεση και ο Λε Μπρον περιορίζεται και ο Τζάκσον ακυρώνεται…
Σχολές σπικάζ
Υπάρχουν δύο τάσεις για το σπικάζ ενός ντέρμπι. Η πρώτη λέει ότι ο δημοσιογράφος είναι χαλαρός όταν μπαίνουν καλάθια. Η δεύτερη λέει ότι ο δημοσιογράφος φωνάζει σε κάθε σπουδαίο καλάθι για να δίνει παλμό. Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε να εφαρμόζονται και οι δύο σχολές. Κραυγές και ενθουσιασμός στα καλάθια του Παναθηναϊκού, αμηχανία και χαλαρότητα σε αυτά του Ολυμπιακού. 2 σε 1. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Παιδί – Διαμάντι
Το «σύστημα» μας το λέει καθαρά εδώ και πολλά χρόνια. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ. Πέρα από την αξία του τη δεδομένη, είναι και καλό παιδί. Δείτε στο βίντεο το καλό παιδί να δροσίζει τον αντίπαλο του μόλις κατάλαβε ότι αυτός… ζεσταίνεται.
Αχ, φτύνε, Δημήτρη. Οι ροχάλες σου είναι όαση δροσιάς… Θα συμφωνεί και ο πρώην συμπαίκτης σου, Γκόλεματς. Ντροπή μωρέ…
Στέλιος Ποτηράκης potirakis@sportaction.gr
ΥΓ1: Ωραία, μάθαμε πως έσπασε η τζαμαρία στο ΟΑΚΑ. Την κατέβασε ο Μπουρούσης, έξαλλος μετά τη σφαγή. Θα μάθουμε ποιος ρήμαξε τα αποδυτήρια στο ΣΕΦ;
ΥΓ2: Στις αρχές του τρίτου δεκάλεπτου, ο Διαμαντίδης χωρίς πίεση αντί να δώσει τη μπάλα σε συμπαίκτη του, την πετάει στον διαιτητή (που ήταν εντελώς αμαρκάριστος). Μπερδεύτηκε;
ΥΓ3: Τώρα που οι βολές ήταν 21-11 υπέρ της ομάδας που… κυνηγούσε το σκορ και έπαιζε 12 λεπτά φουλ πρες, θα συνεχιστεί η καταμέτρηση ή η τάξη αποκαταστάθηκε, κύριε εκδότα;**
-
Αγαπητέ συντοπίτη (από Βέροια σωστά?) όταν λες ότι το υπογράφει, τι εννοείς..?
-
Η μεγάλη πλάκα για όλους τους ημίτρελους παντογνώστες βετεράνους του αθλήματος θα είναι να πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός και να ψάχνουν να βγάλουν νέα θεωρία ότι ξέρω γω δεν βγαίναν τα ψιλά του Παυλάρα για να τους λαδώσει properly και δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά και σφυρίξαν 50-50.
Αυτή τη μαλακοειδή νοοτροπία είχαν αναπτύξει και οι παναθηναϊκοί τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο και ας έπαιρνε ο γαύρος τα πρωταθλήματα από κάτι χαζές ισοπαλίες και ήττες μέσα στο ΟΑΚΑ από ομαδούλες του πάτου της βαθμολογίας. Όταν κολώνουμε να δούμε τι φταίει στην ομάδα μας, αρχίζει η θεωρία της διαιτησίας και της παράγκας.
Με το να λέει κάποιος συνέχεια ότι ο Ολυμπιακός χάνει λόγω διαιτησίας απλά αδικεί την ομάδα του και αρνείται να δει κάποιες πραγματικότητες. Με το να λέει δε ότι τα ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού (χέσε τα ελληνικά) είναι επίσης θέμα διαιτησίας έχει κακή σχέση με την πραγματικότητα.
Ως έχει η κατάσταση πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες για να το πάρει. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αγαπητέ συντοπίτη (από Βέροια σωστά?) όταν λες ότι το υπογράφει, τι εννοείς..?Βάζει το ονοματεπώνυμο του κάτω από αυτά που γράφει. Μην πάει το μυαλό σου αλλού.
Η μεγάλη πλάκα για όλους τους ημίτρελους παντογνώστες βετεράνους του αθλήματος θα είναι να πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός και να ψάχνουν να βγάλουν νέα θεωρία ότι ξέρω γω δεν βγαίναν τα ψιλά του Παυλάρα για να τους λαδώσει properly και δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά και σφυρίξαν 50-50.
Αυτή τη μαλακοειδή νοοτροπία είχαν αναπτύξει και οι παναθηναϊκοί τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο και ας έπαιρνε ο γαύρος τα πρωταθλήματα από κάτι χαζές ισοπαλίες και ήττες μέσα στο ΟΑΚΑ από ομαδούλες του πάτου της βαθμολογίας. Όταν κολώνουμε να δούμε τι φταίει στην ομάδα μας, αρχίζει η θεωρία της διαιτησίας και της παράγκας.
Με το να λέει κάποιος συνέχεια ότι ο Ολυμπιακός χάνει λόγω διαιτησίας απλά αδικεί την ομάδα του και αρνείται να δει κάποιες πραγματικότητες. Με το να λέει δε ότι τα ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού (χέσε τα ελληνικά) είναι επίσης θέμα διαιτησίας έχει κακή σχέση με την πραγματικότητα.
Ως έχει η κατάσταση πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες για να το πάρει.ΕΝΤΙ, είδες πολλούς να βγουν να πουν για διαιτησία στον πρώτο αγώνα της σειράς που χάσαμε;
-
Όχι, αλλά έχω δει αρκετούς (γνώστες-βετεράνους) να αναφέρουν τη λέξη διαιτησία σε κάθε αγώνα που χάνει ο Ολυμπιακός.
Για να πάρεις και μια ιδέα για το επίπεδο του οπαδισμού μου, μπορώ να πω ότι λόγω Ομπράντοβιτς εκτιμώ τη συγκεκριμένη ομάδα. Η όποια εμπλοκή των Γιαννακοπουλαίων και ειδικά του γιωτά του μικρού μου προκαλεί απέχθεια. Όπως είχα βαρεθεί να ακούω φανατικούς βάζελους να γκρινιάζουν για τη διαιτησία όταν έχαναν το πρωτάθλημα από τη Λάρισα και τον Ηρακλή... -
Αγαπητέ συντοπίτη (από Βέροια σωστά?) όταν λες ότι το υπογράφει, τι εννοείς..?
Βάζει το ονοματεπώνυμο του κάτω από αυτά που γράφει. Μην πάει το μυαλό σου αλλού.
Ρε παιδιά, εγώ όταν μπήκα να διαβάσω το άρθρο υπήρχε το ον/μο του κυρίου. Θα το ψάξω λίγο για να δω μήπως μπερδεύτηκα και θα postάρω αργότερα με το όνομα που είδα...
-
Το κείμενο από το κοντρα το χω ποστάρει στη σελ. 62 του τοπικού. Όπως λέει παραπάνω ένας φίλος, το κείμενο το πρωί κατά τις 11 παρά είχε υπογραφή. Ήταν του Μαγουλά και είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό. Δε νομίζω να πέφτω έξω. Μήπως επειδή επεξεργάστηκε το μεσημέρι εν μέσω απεργίας δημοσιογράφων κατέληξε χωρίς υπογραφή. Διαβάζοντάς το δε βρήκα καμια αλλαγή. Αλλά και πάλι φαίνεται να δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί . Μπας και διόρθωσε τη γκάφα (δημοσίευση σε μέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ=σκίσιμο) και έβγαλε την υπογραφή του.
Πάντως δίνω δίκιο στους φαν του ΟΣΦΠ. Εντάξει δεν έχει καμιά υπερομάδα ο ΟΣΦΠ για να τα βαζει με θεούς και δαίμονες. Ισοδύναμες είναι οι ομάδες οπότε μαζεμένα 4 σφυρίγματα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο έδωσε ένα πλεονέκτημα στο ΠΑΟ. Έχουν και ένα δίκιο που λένε κάποια παιδιά ότι ο ΟΣΦΠ κάθησε ανεξήγητα στο 4ο δεκάλεπτο και δε θύμησε σε τπτ την ομάδα του 2ου αγώνα. Στο 2ο αγώνα έπαιξε χειρότερα και ήταν πιο αγχωμένος σε σχέση με τα 3 πρώτα 10λεπτα του χθεσινού. Αλλά κέρδισε γιατί έπαιξε σκληρότερα και πιο δυνατά από τον ΠΑΟ. Χθες ξαφνικά σαν να έπαθε μπλακ άουτ στο 4ο και απάντησε στο σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟ με νεύρα και διαμαρτυρίες (όχι άδικα). Δε δοκίμασε καν να παίξει τον ΠΑΟ όπως στο 2ο παιχνίδι.
Και γω στη θέση τους θα διαμαρτυρόμουν και μάλιστα όχι τόσο κόσμια όσο τα παιδιά παραπάνω. Δεν έχει πολλές ευκαιρίες μια ομάδα να κάνει το μπρέικ. Ε όταν της την κλέβουν (εν μέρει μόνο τη χάνει μόνη της) πώς ζητάτε να το ρίξει στη μοιρολατρία. Τέσπα, ελπίζω τα 2 υπόλοιπα ματς να έχουν καλύτερες διαιτησίες, όπως είχαν όλα τα υπόλοιπα φετινά (φαλτσοσφυριγματάκια μπορεί να εντοπίσει κανείς και στα άλλα άμα είναι ιδιαίτερα ψείρας αλλά ούτε τόσο μονόμπατα ούτε τόσο μαζεμένα στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού). -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Το κείμενο από το κοντρα το χω ποστάρει στη σελ. 62 του τοπικού. Όπως λέει παραπάνω ένας φίλος, το κείμενο το πρωί κατά τις 11 παρά είχε υπογραφή. Ήταν του Μαγουλά και είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό. Δε νομίζω να πέφτω έξω. Μήπως επειδή επεξεργάστηκε το μεσημέρι εν μέσω απεργίας δημοσιογράφων κατέληξε χωρίς υπογραφή. Διαβάζοντάς το δε βρήκα καμια αλλαγή. Αλλά και πάλι φαίνεται να δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί . Μπας και διόρθωσε τη γκάφα (δημοσίευση σε μέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ=σκίσιμο) και έβγαλε την υπογραφή του.Επειδη το διαβασα και εγω οταν το εβαλες οντως υπηρχε το ονομα του συντακτη.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
..............ΥΓ: Όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος στον επόμενο αγώνα στην μπασκετοπαρέα μας.
Μόνο αν φοράτε και τις εμφανίσεις σας .
Το μονό μου το χιόνισες πάντως .
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)