-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Η Μπάρσα κανει συντήρηση ρε.
Παιζει οσο χρειαζεται για να κερδισει. Τη Μαλαγα την εχει για πλακα εξαλλου.
Και απ'οτι φαινεται και στους τελικούς περίπατο θα κάνει και φέτος.Εννοείται +1 και στα προηγούμενα περί μπάτζετ.
Μιλάμε για απίστευτη σπατάλη χωρίς κανένα αντίκρυσμα.
Η Μπάρτσα κανει σε ολους πλάκα (και θα συνεχίσει) γιατί έχει συγκεκριμένο πλάνο, ικανοτατο τιμ (προπονητη + τεχνικο διευθυντή γνώστες) για να το εφαρμόσει και άρτια διοικητική οργάνωση (και όχι καγκουρες/λεφταδες προεδρους να σκορπανε ευρω αλογιστα για την πλάκα τους ή τη γκαβλα τους)...Θέλω να δω με την εφορία τι θα κάνουν τώρα οι 2 μεγάλοι; Θα συνεχίσουν να σκορπούν εκατομμύρια; Από 1ης Ιουλίου θα χρειαστούν 20% αύξηση του μπάτζετ (αν δε γίνουν περικοπές) μόνο και μόνο για να καλύψουν τα συμβόλαια. Δλδ τα 30-35 του ΟΣΦΠ θα γίνουν 36-42 ! Ή θα τη δουν Ψωμιάδης! 30-40 χιλιάρικα το χρόνο στο Σμολάρεκ και
300 μαύρα;
Για το Μαρούσι ίσως είναι καλό να πάει σε μια πόλη όπως το Ηράκλειο. Είναι κρίμα όμως γιατί έχει μια ιστορία ως ομάδα και συνεχή καλή παρουσία σε Ελλάδα, Ευρώπη. Δεν είναι Ιωνικός Ν.Φ. πχ που έτρεχε στην Αμαλιάδα πριν 4-5 χρόνια.
Κανά παρασκήνιο για το που θα πάει ο Λεμπρον & ο Φλας παίζει; Έχω χάσει εντελώς το ΝΒΑ φέτος. -
Η αύξηση της εφορίας θα ισχύσει για τα καινούρια συμβόλαια και όχι για τα ήδη υπάρχων. Τουλάχιστον αυτό θα ισχύσει στο ποδόσφαιρο, οπότε φαντάζομαι και στο μπάσκετ το ϊδιο θα γίνει..
-
H αυξηση της εφοριας λογικα αφορα φορολογικο ετος,δηλαδη εσυ και το 1990 να εχεις υπογραψει,για το 2010 θα πληρωσεις αλλο φορο.
-
Όπως τα λέει ο Τάιγκερ. Εκτός και αν τον επιπλέον φόρο τον μοιραστούν τα 2 μέρη. Δε ξέρω τι ακριβώς προβλέπει το κάθε συμβόλαιο. Αν δίνει στον αθλητή μεικτά ή καθαρά.
Πάντως οι επαγγελματίες αθλητές αν έχουν εξασφαλισμένες καθαρές αποδοχές, δύσκολα θα δεχτούν να επωμισθούν μέρος του φόρου. Να ζητήσεις δλδ από Κατσουράνη πχ να τσοντάρει. Νο Γουέι! -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Η αύξηση της εφορίας θα ισχύσει για τα καινούρια συμβόλαια και όχι για τα ήδη υπάρχων. Τουλάχιστον αυτό θα ισχύσει στο ποδόσφαιρο, οπότε φαντάζομαι και στο μπάσκετ το ϊδιο θα γίνει..Ισχύει αυτό για το κανονικό το άθλημα.
Τώρα τι παίζει με το μπασκετάκι δεν ξέρω...
-
Τι έκανε μωρέ ο μουμου;
-
Ρε μήπως φέρανε τον Κόμπε να παίξει;
-
Eνα ωραιο βιντεαι για τον πεκοβιτς...
http://www.youtube.com/watch?v=BiMY82qN ... r_embedded
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:whistlink: -
Που ειχες εξαφανιστει;
-
Έτσι νικάνε οι Πρωταθλητές λοιπόν όταν αποφασίσουν να σοβαρευτούν, κυρίως στην άμυνα...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Έτσι νικάνε οι Πρωταθλητές λοιπόν όταν αποφασίσουν να σοβαρευτούν, κυρίως στην άμυνα...έτσι έτσι
το παράχεσ@ν οι άλλοι με τα αντιαθλητικά στο τέλος -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έτσι έτσι
το παράχεσ@ν οι άλλοι με τα αντιαθλητικά στο τέλοςΝταξ μωρέ, πικράθηκαν που τους πήραν την μπουκιά από το στόμα...
-
Ναι... οκ.
Αμυνα το λενε τωρα. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ναι... οκ.
Αμυνα το λενε τωρα.Οι πικραμένοι μπορεί να το λένε και αλλιώς, ώστε να δικαιολογηθούν...
-
Οι πρωταθλητές όμως δεν θέλουμε ( βάζελος είμαι και εγώ )την διαιτησία τόσο τραγική . Οι διαιτητές αλλού γι'αλλού ήτανε...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Ναι... οκ.
Αμυνα το λενε τωρα.Οι πικραμένοι μπορεί να το λένε και αλλιώς, ώστε να δικαιολογηθούν...
μπα, οι σχετικοι με το αθλημα θα το ελεγα...
Οι πρωταθλητές όμως δεν θέλουμε ( βάζελος είμαι και εγώ )την διαιτησία τόσο τραγική . Οι διαιτητές αλλού γι'αλλού ήτανε...
κρυβε λογια
-
20+ χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα πάνε περίπατο... Θα σκίσω τα «πτυχία» μου...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
20+ χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα πάνε περίπατο... Θα σκίσω τα «πτυχία» μου...Μωρε και 50 χρονια ενασχολησης να έχει καποιος αν φοράει χρωματιστά γυαλιά η φανατιλα δεν τον αφηνει να δει τα προφανη...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)