-
Ο Καλαθης μια παιζει δυο δεν παιζει...
Αυτος που ειναι εντελως απατη ειναι ο Τεπιτς,λιγα πραγματα,δεν ειναι ουτε play maker αλλα ουτε και shooting guard....
Επισης δεν πιστευω οτι εχει και πολλα περιθωρια εξελιξης...
Ο Χατζηβρεττας ηταν μακραν πιο αποδοτικος σ'αυτο που του ζητιοτανε,για να μη μιλησω για τα παιχνιδια που κανει φετος ο Κετσμαν με την Παρτιζαν.... -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αυτά έχουν οι καγκουριές του σουπερντουπερ προέδρου με τα κατοστάρικα.Ασφαλώς και δε χάσαμε από τη διαιτησία φυσικά, όπως και δεν κερδίζουμε από τη διαιτησία τόσα χρόνια. Έχει δρόμο η χρονιά, ΠΟΛΥ δρόμο
Ε, δεν ειπε κανεις οτι δεν κερδίζετε από τη διαιτησια, χωρίς ομάδα κανεις δεν κερδιζει μόνο με διατησια. Κρύβε λόγια όμως, γιατί υπάρχουν πολλά παραδειγματα σε πολύυυ κρισιμα ματς που ήταν αρωγός... Ας ειμαστε αντικειμενικοί...
-
Σε βάθος χρόνου(10-15 χρόνια) όλοι παίρνουν λίγο πολύ ο,τι τους αξίζει. Μια θα σε αδικήσει, μια θα σε ευνοήσει, μια θα είσαι άτυχος, μια τυχερός.
Έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να κράζω τους γκρι (ή τους μαύρους ανάλογα )
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μέχρι στιγμής ΕΣΥ μετράς φάπες για φέτος...και μάλιστα ΠΑΝΤΟΥ, γιαυτό χαλάρωσε λιγάκι....Χαλαρός είμαι ρε.....
Όπως πάντα μέχρι τον Μάη πές ότι θέλεις, μετά ξαναεμφανίσου τον Νοέμβρη
-
Είδα λίγο το β' ημίχρονο Ηλυσιακός-ΠΑΟ. Νομίζω ότι στη καλύτερη περίπτωση, ο Σάρας θα ναι σαν το Τομάσεβιτς. 3-4 καλά παιχνίδια από Απρίλη και μετά. Στη πολύ καλύτερη όμως. Μάλλον ο άνθρωπος είχε πάθει πολύ σοβαρότερη ζημιά απ' ότι ακουγόταν, τουλάχιστον αυτό διαβάζω σε όλο και περισσότερα φόρα. Και όσο τον έβλεπα παρκαρισμένο στο ΟΑΚΑ, παρέα με τον Αλβέρτη, τόσο μου την έδινε.
Απορία, ο Αλβέρτης πληρώνεται για να κάνει το θεατή; Έχει κάποιο ρόλο στην ομάδα;
Δε ξέρω αν με το ΠΑΟ βλέπουμε επανάληψη της περσινής χρονιάς (μακάρι να ναι έτσι) αλλά με τρομάζει ο παράγοντας κούραση καθώς και οι συνεχείς τραυματισμοί. Βλέπω ένα Σπανούλη και ένα Φώτση, σχεδόν στο κόκκινο, να βαράνε 30λεπτα, έτοιμους να σκάσουν και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από το πάγκο (εννοώ συμπαίκτες). Ειδικά για το 2ο πάμε για 2η συνεχόμενη χρονιά. Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι ο Τσαρτσαρής πολύ δύσκολα θα επανέλθει στα επίπεδα προ 2 ετών. Τεράστιο 4άρι μέχρι και 2007 αλλά από τότε η απόδοσή του είναι συνεχώς καθοδική. Τον γλιτώνει το γεγονός ότι είναι έλληνας. Επόμενο μεγάλο στοίχημα του προπονητικού/ιατρικού σταφ για μένα πρέπει να ναι ο Μπατίστ. Ο Κώστας μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί ξοφλημένη περίπτωση.
Δε θέλω να κράξω το Τέπιτς, γιατί και ο Πέκοβιτς από Φλεβάρη ξεκίνησε να παίζει καλά και να τελειώσει τη σεζόν μέσα στους 2-3 καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Για την Ελλάδα δε το συζητώ, μακράν ...
Τώρα στο σπορτ+ Τάου-Ρεάλ. Καλό θα ναι! -
Ρε σεις, ολα τα ποδοσφαιρο-τοπικ ειναι κλειδωμενα?
Δε με νοιαζει αν ειμαι off-topic, θα το βαλω εδω!http://www.youtube.com/watch?v=z23dGehV ... r_embedded
http://www.youtube.com/profile?user=ifc ... feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=VKIkmmdE ... r_embedded
Και ο μεγάλος Πεπ δεν άντεξε και 'εσπασε', ξεσπώντας σε κλάμματα...
Και με τη βούλα πλέον η καλύτερη ομάδα όλων των εποχων!!
VISCA EL BARCA!! VISCA CATALUNYA!!Τα πήρε ΟΛΑ πλέον! Και μάλιστα με ΕΠΙΚΟ τρόπο, με ισοφάριση στο 90' και με γκολ του Μεσσι στην παράταση με το στήθος!! Με το ίδιο το έμβλημα της ομάδας! Ούτε χολλυγουντιανος σκηνοθέτης δε θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό το φινάλε!
Αυτή η ομάδα έκανε κάτι ανεπανάληπτο... έγραψε ιστορία.- -
Πάλι καρδιακοί γίναμε με τον ΠΑΟΚ. Με το ζόρι η νίκη στα Τρίκαλα. Καθάρισε στο τέλος ο ... Τσιάρας! Απίστευτο.
Απίστευτα λάθη έκαναν κι οι διαιτητές, μακράν τα περισσότερα εις βάρος μας. Τα αφήνουμε όμως στην άκρη γιατί εμείς αφήσαμε να εξανεμιστεί προβάδισμα 18 πόντων.
-
Ώπα τι έκανε ο Νιόνιος;;;;
Γιατί ρε νιόνιο τελείωσες το πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη;;;; Δεν ντρέπεσαι;;; Τι θα βλέπουμε τώρα;;;
Κρίμα...
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Είδα λίγο το β' ημίχρονο Ηλυσιακός-ΠΑΟ. Νομίζω ότι στη καλύτερη περίπτωση, ο Σάρας θα ναι σαν το Τομάσεβιτς. 3-4 καλά παιχνίδια από Απρίλη και μετά. Στη πολύ καλύτερη όμως. Μάλλον ο άνθρωπος είχε πάθει πολύ σοβαρότερη ζημιά απ' ότι ακουγόταν, τουλάχιστον αυτό διαβάζω σε όλο και περισσότερα φόρα. Και όσο τον έβλεπα παρκαρισμένο στο ΟΑΚΑ, παρέα με τον Αλβέρτη, τόσο μου την έδινε.Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Σάρας μας κορόιδεψε μεγαλοπρεπώς και αντί για έναν απλό καθαρισμό στο γόνατο έκανε πολύ σοβαρότερη εγχείριση. Το θέμα είναι ότι έτσι ξεμείναμε μόνο με 3 πρωτοκλασάτους περιφερειακούς.
Γνώμη μου εδώ είναι ότι το ρόστερ μιας ομάδας πρέπει να έχει 7-8 πρωτοκλασάτους, 2-3 ρολίστες και 2-3 πρόσπεκτ. Στον περσινό Παναθηναϊκό υπήρχαν οι βασικοί ΣΣ, Σπαν, Ντρου, Σάρας, Φώτσης, Μάικ, Πέκο. Ο σχεδιασμός λογικά εστιαζόταν στο να διατηρηθεί αυτός ο κορμός και να εμπλουτιστεί με τον Τεπιτς(είμαι 100% σίγουρος ότι θα βγει καλύτερος του Κετσμαν), Καλάθη/Σερμαντίνι ως προσπεκτ καθως και τον πιο ξεκούραστο Τσαρτσαρη.
Το θέμα του Σάρας, αλλά και οι τραυματισμοί των Μπατιστ και Τσαρτσαρή εκτιμώ ότι μας έχουν πάει ΠΟΛΥ πίσω από πλευράς σχεδιασμού και πλάνων. Μου κάνει πάντως μεγάλη εντύπωση που στο λίγο διάστημα που έπαιξε ο Σερμαντίνι ΜΑΖΙ με τον Μπατιστ έπαιξε ο Γεωργιανός στο '5'. Με δεδομένο το εξαιρετικό του σουτ θα περίμενα να τον δουμε ως τεσσάρι, εκτός βέβαια αν ο Ζοτς το βλέπει 'μακροπρόθεσμα' και απλά θέλει να του δώσει κι άλλες παραστάσεις
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Σάρας μας κορόιδεψε μεγαλοπρεπώς και αντί για έναν απλό καθαρισμό στο γόνατο έκανε πολύ σοβαρότερη εγχείριση. Το θέμα είναι ότι έτσι ξεμείναμε μόνο με 3 πρωτοκλασάτους περιφερειακούς.
Δεν έκανε απλό καθαρισμό, του 'εφτιαξαν' και τεχνητά τον χόνδρο όπως έχει πεί (και προφανώς θα το ήξερε και η ΚΑΕ πιστεύω...)
Πάντως εγώ πιστεύω οτι θα είναι έτοιμος όταν πρέπει...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ρε σεις, ολα τα ποδοσφαιρο-τοπικ ειναι κλειδωμενα?
Δε με νοιαζει αν ειμαι off-topic, θα το βαλω εδω!http://www.youtube.com/watch?v=z23dGehV ... r_embedded
http://www.youtube.com/profile?user=ifc ... feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=VKIkmmdE ... r_embedded
Και ο μεγάλος Πεπ δεν άντεξε και 'εσπασε', ξεσπώντας σε κλάμματα...
Και με τη βούλα πλέον η καλύτερη ομάδα όλων των εποχων!!
VISCA EL BARCA!! VISCA CATALUNYA!!Τα πήρε ΟΛΑ πλέον! Και μάλιστα με ΕΠΙΚΟ τρόπο, με ισοφάριση στο 90' και με γκολ του Μεσσι στην παράταση με το στήθος!! Με το ίδιο το έμβλημα της ομάδας! Ούτε χολλυγουντιανος σκηνοθέτης δε θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό το φινάλε!
Αυτή η ομάδα έκανε κάτι ανεπανάληπτο... έγραψε ιστορία.-OK ομαδάρα, αλλά τελικό CL δεν άξιζε να πάει (με βάση το knock out)
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Σάρας μας κορόιδεψε μεγαλοπρεπώς και αντί για έναν απλό καθαρισμό στο γόνατο έκανε πολύ σοβαρότερη εγχείριση. Το θέμα είναι ότι έτσι ξεμείναμε μόνο με 3 πρωτοκλασάτους περιφερειακούς.
Δεν έκανε απλό καθαρισμό, του 'εφτιαξαν' και τεχνητά τον χόνδρο όπως έχει πεί (και προφανώς θα το ήξερε και η ΚΑΕ πιστεύω...)
Πάντως εγώ πιστεύω οτι θα είναι έτοιμος όταν πρέπει...
Δεν το ήξερε η ΚΑΕ..... Το έμαθαν αφου είχε ανανεώσει ο Λιθουανός.
Και παρεμπιπτόντως, ας μείνουμε στα μπασκετικά.....
-
Μαν Γιουν. λέμε , ειδικά όταν σου δίνει 5,5 φορές πίσω τα λεφτά σου και μαζί!
Σόρρυ για οφτοπικ αλλά πάω για καλό ταμείο για σχετικό νεούδι. -
Έκατσα να δω τα 2 τελευταία ματς της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εκτός του ότι ήταν σπουδαία παιχνίδια, ήμουν και περίεργος να τη δω και με τις 2 καλύτερες ισπανικές ομάδες. Εκείνη η σφαλιάρα (στο ΠΑΟ-Ρεάλ) ακόμα πονάει.
Ε, τέτοιο ξεπάτωμα δεν έχω ξαναδεί. Στο 1ο παιχνίδι, έβλεπες το κάθε απίθανο της Τάου να σουτάρει αβέρτα τρίποντα με απίθανα ποσοστά. Ο μεν Σπλίτερ (παιχτούρα καλή ) έκανε τα σέντερ της Ρεάλ να μοιάζουν με τσικό. Που να χε και κανά σοβαρό για βοήθεια. Ο Τελέτοβιτς (που τον θυμάμαι ως ένα 3,5άρι, βία ελαφρύ 4άρι με καλό μακρινό σουτ) έβαλε στα καλάθια τον πολυδιαφημισμένο Βελίτσκοβιτς, ο οποίος αναλώθηκε σε ζεϊμπεκιές -που σαι Σπανούλη να δεις.
Καλά για το χθεσινό με τη Μπάρτσα δε το συζητώ. Ο πιτσιρικάς πλέυ με τον Βάσκεζ έκαναν ίσα με 10 φορές το ίδιο πικενρολ. Γενικά πολυ πρόστυχος ο πιτσιρικάς (τρίπλα 'άλλα κόλπα' στο κακόμοιρο ... Πριχιόνι!!!
Πολύ γρήγορες οι ισπανικές σε σχέση με το τωρινό αργοκάραβο ΠΑΟ.
Αύριο θα πάει κανείς με τα Τρίκαλα; Μου χει μείνει και ένα διαρκείας καθώς η παρέα κάνει διακοπές διαρκείας. Εμείς από σήμερα πάλι στο ζυγό. Όποιος ψήνεται λέει! -
Μπορεί να βρίζουμε την ΕΡΤ, αλλά η ψηφιακή ενίοτε μας αποζημιώνει. Είδα τα δύο παιχνίδια που αναφέρεις, δεν είδα όμως τη Ρεάλ του ΟΑΚΑ. Τελείως αγνώριστη.
Ο Σπλίττερ είναι γνωστή παικτάρα εδώ και χρόνια. Αν ήταν πιο σταθερός στην απόδοσή του θα ήταν ήδη στο ΝΒΑ. Ο Ρίκυ Ρούμπιο δεν είναι τυχαίο ότι ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή της Μπαρτσελόνα. Έχει κάνει πολλά μαγικά κόλπα στο γήπεδο - σαν εκείνο που ξέφυγε ανάμεσα σε δύο και τελείωσε με λέι απ μπροστά στον Γκαρμπαχόσα. Του λείπει ύψος και θέλει βελτίωση στο σουτ, έχει όμως τρομερό χειρισμό της μπάλλας κι άγνοια κινδύνου. Κάποιοι τον βλέπουν σύντομα στην Αμερική α λα Τζινόμπιλι. Ο Πριτζιόνι μόνο με τα μάτια μπορεί να τον κυνηγήσει.
Αυτό συμβαίνει χονδρικά και με τις Ελληνικές ομάδες σε σχέση με τις Ισπανικές. Δεν μπορούμε να τις κοντράρουμε σε ταχύτητα.
Κάτι ακόμα: μετά από αυτά τα παιχνίδια, μπορείς να πας να δεις τον αγώνα με τα Τρίκαλα; -
Αν και το προσπάθησα, δε το βλέπω να πηγαίνω. Δε βρίσκω κανένα, ούτε καν η κοπέλα δεν έρχεται . Το ξέρω πώς δε συγκρίνεται το σημερινό με τα προηγούμενα σπανικά (καθότι ντέρμπι) αλλά επειδή φέτος δεν έχω πάει και πολλές φορές, έχω τύψεις . Μάλλον θα τα κάνω πάσα σε κανά συνάδελφο.
Έτυχε να δω και λίγο ΝΒΑ (μόλις 2η φορά φέτος) από ΣΚΑΙ μέσα στις γιορτές. Βαριόμουν ή ήταν μεγάλη φόλα το ματς (Μαϊάμι-Τορόντο αν θυμάμαι καλά); -
Τα πράγματα στην Καβάλα πήραν άσχημη τροπή...
Μέχρι τώρα υπήρχε αξιόλογος προπονητής, κάποιοι καλοί παίχτες αλλά κάτι οι πολλοί καινούργιοι παίχτες (βασικά όλοι), κάτι οι τραυματισμοί, ενδεχομένως και κακή χημεία μέσα στην ομάδα, φτάσαμε στην 9η αγωνιστική και η ομάδα δεν μπορούσε να βγάλει ένα σύστημα στην επίθεση. Τώρα τέλος ο Πιλαφίδης, τέλος κι ο Αλεξάντερ (που παρά τις φανερές αδυναμίες του ήταν ισως ο πιο χρήσιμος δεδομένου του 'τρόπου παιχνιδιού' της ομάδας)
Εκεί που φαινόταν οτι η παραμονή θα ερχόταν μάλλον πιο εύκολα σε σχέση με πέρυσι, τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου...
Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον Αλεξάντερ (που ακόμα και μεσα στα ματς φαινόταν οτι ήταν στην καρακοσμάρα του) και κρίμα για τον Πιλαφίδη αλλά ίσως τελικά να ήταν καλύτερα που ήρθαν τα πράγματα έτσι γιατί οι αγωνιστικές περνούσαν και δε φαινόταν να αλλάζει κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι. -
Δεν πειράζει, φτάνει που απομάκρυνε τον ΠΑΟΚ από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
-
Άρης-Πανελλήνιος πέρασαν στους 16 του Eurocup.
Μετά από τους 48 ολόκληρους πόντους με τον Πανελλήνιο, ο Άρης σήμερα είχε 14/21 τρίποντα στο Ισραήλ!
Στον αντίποδα η Βαλένθια είχε 0/25!Ο φετινός Άρης είναι επικίνδυνα περιφερειακός. 100 σουτέρ έχουμε, τα 4άρια βαράνε και αυτά τρίποντα και μέσα στην ρακέτα έχουμε τον Μπετς. Για 15 λεπτά (μετά ψοφάει από την κούραση).
Απόλυτα φυσιολογικά, ανισόρροπη και αψυχολόγητη ομάδα.
-
Με τον Πανελλήνιο όμως οι '100 σουτέρ' μας, έσπασαν τα ταμπλό στο Παλέ.
Δαμιανίδη ΦΥΓΕ.
Θέλουμε 5άρι, και φέρανε 2 απίθανους Σέρβους. Σε μια ομάδα που δεν έχει κανένα σύστημα στην επίθεση διώξαμε τον πρώτο μας σκόρερ. Έχουμε βαρεθεί να αλλάζουμε παίκτες. Και αυτοί που έρχονται είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους. Και το καλοκαίρι θα μας πουλήσει ο Δαμιανίδης-3 το παραμύθι: 'δεν στηρίξατε την ομάδα','χρωστάμε γιατί κάναμε πολλές αλλαγές' κλπ
ΦΥΓΕ ΧΤΕΣ
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)