-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Walter 'the truth' Berry
ΠαιχτούραΤι λες τώρα...
Εδώ είχα φάει άπειρες ώρες για να αντιγράψω το στυλ που έριχνε βολές ...παρότι δεξιόχειρας... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
[Τι λες τώρα...
Εδώ είχα φάει άπειρες ώρες για να αντιγράψω το στυλ που έριχνε βολές ...παρότι δεξιόχειρας...Αντιγράφεται;
Πάντα πίστευα ότι είναι one of a kind.
To 'κάτι σαν σουτ' του Berry. -
σουτ για βολές ήταν αυτό του πάσπαλιε
-
Ποιο από όλα;
O Πάσπαλιε ο οποίος αν δεν κάνω λάθος έχει και το θετικό και το αρνητικό ρεκόρ στις βολές! -
Ο Ζαρκο ειναι ενταξει τωρα ;Θυμαμαι να εχει σοβαρα προβληματα με την καρδια του πριν μερικα χρονια.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ποιο από όλα;
O Πάσπαλιε ο οποίος αν δεν κάνω λάθος έχει και το θετικό και το αρνητικό ρεκόρ στις βολές!Aυτόν αν θυμάμαι καλά του είχε καταστρέψει τις βολές ο Ιωαννίδης
είχε γινει τραγικός
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
[Τι λες τώρα...
Εδώ είχα φάει άπειρες ώρες για να αντιγράψω το στυλ που έριχνε βολές ...παρότι δεξιόχειρας...Αντιγράφεται;
Πάντα πίστευα ότι είναι one of a kind.
To 'κάτι σαν σουτ' του Berry.Ε καλά του Πάσπαλιε ήταν που δεν το πιανες με τίποτα. Του Μπέρι ήταν κάτι σαν κουτάλα από το πλάι
Θεϊκό στυλάκι είχε και ο Savic (και πολύ περισσότερο από τις βολές στο πώς έπαιρνε βηματισμό από το πλάι της ρακέτας για να καταλήξει σε hook) και φυσικά ο Κόρφας που νόμιζες ότι έδειχνε σε παιδικό πώς να ρίχνει σουτ...
-
εμένα ως κοντού (και βάζελου ) μου είχε κολήσει το σούτ του αλβέρτη, μέχρι να καταφέρω να το μάθω, μόνο πετριές
-
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψαν απο τις ΗΠΑ και εκτός απο τις αποσκευές έφεραν και τη νέα γρίπη. Οι...
εξετάσεις έδειξαν πως ειναι θετικοί στον H1N1. Η κατάστασή τους πάντως δεν εμπνέει καμία ανησυχίαπηγη.troktiko.bogspot
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποιο από όλα;
O Πάσπαλιε ο οποίος αν δεν κάνω λάθος έχει και το θετικό και το αρνητικό ρεκόρ στις βολές!Aυτόν αν θυμάμαι καλά του είχε καταστρέψει τις βολές ο Ιωαννίδης
είχε γινει τραγικός
Χτύπημα στο δάχτυλο είχε και από τις 18/18 πήγε...άπατος!
-
εμένα ως κοντού (και βάζελου ) μου είχε κολήσει το σούτ του αλβέρτη, μέχρι να καταφέρω να το μάθω, μόνο πετριέςΟ Αλβέρτης είχε θεϊκό στυλ στο πώς εκβίαζε το φάουλ που τίναζε τα χέρια λες και είχε φάει καμμιά βαριοπούλα στη μάπα...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψαν απο τις ΗΠΑ και εκτός απο τις αποσκευές έφεραν και τη νέα γρίπη. Οι...
εξετάσεις έδειξαν πως ειναι θετικοί στον H1N1. Η κατάστασή τους πάντως δεν εμπνέει καμία ανησυχίαπηγη.troktiko.bogspot
Έφαγε κανένα χοίρο???
-
σουτ για βολές ήταν αυτό του πάσπαλιεΕπίσης εξαιρετικό στυλ στις βολές έχει και ο Γιαννούλης. Πριν την εκτέλεση της βολής, κάνει μια απαίσια γκριμάτσα και σκουπίζεται στη φανέλα του .
Κοβάθε η κωλομάδα σου (Μπάρτσα) μου κόστισε 150+ ευρώ . Διπλό την είχα βάλει και μετά βίας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν .
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
εμένα ως κοντού (και βάζελου ) μου είχε κολήσει το σούτ του αλβέρτη, μέχρι να καταφέρω να το μάθω, μόνο πετριές
Ο Αλβέρτης είχε θεϊκό στυλ στο πώς εκβίαζε το φάουλ που τίναζε τα χέρια λες και είχε φάει καμμιά βαριοπούλα στη μάπα...
Το θεϊκο στυλ το ειχαν οι διαιτητες που του σφυριζαν τα φαουλ και εκαναν ενα αργοκινητο καραβι να φαινεται παιχτης της προκοπης.
Βεβαια στην μακροχρονη πορεια Γιανακοπουλαιων-διαιτητων, υπηρξαν και θυματα (Γιανκοβιτς). -
τσ τσ τσ τί κακία θέε μου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Αλβέρτης είχε θεϊκό στυλ στο πώς εκβίαζε το φάουλ που τίναζε τα χέρια λες και είχε φάει καμμιά βαριοπούλα στη μάπα...
Το θεϊκο στυλ το ειχαν οι διαιτητες που του σφυριζαν τα φαουλ και εκαναν ενα αργοκινητο καραβι να φαινεται παιχτης της προκοπης.
Βεβαια στην μακροχρονη πορεια Γιανακοπουλαιων-διαιτητων, υπηρξαν και θυματα (Γιανκοβιτς).Προς rx8_drifter :Ποιος ο λόγος να αντιγράψεις το στυλ του Αλβέρτη?Εντελώς αντιμπασκετικό!Και εγώ βάζελος ήμουν αλλά πραγματικά απορώ πώς αυτός ο παίχτης έκανε καριέρα αυτή τη δεκαετία...Ήταν όμως τρελό χέρι και αν ξεκινούσε καριέρα 10 χρονάκια πιο νωρίς,θα θεωρούνταν τρελή παιχτούρα!
Τίγρη,λίγο βαρύ αυτό που λες...Καταλαβαίνω τί εννοείς αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να κατεβάζουμε στο επίπεδο της διαιτησίας!
-
τί λογική ψάχνεις να βρεις ρε βάτανεν σε ένα αφερεμενο πιτσιρίκι
θα σου πω όμως, είχε μια βάση:
σε βοήθαγε να προφυλάγεσαι από ταπίδια απ τους ψηλούς έτσι όπως βάραγες απο πίσω και απ το πλάιεπίσης δεν ξέρω αν θυμάσαι, είχε μανία να ακροβολίζεται στις γωνίες για τρίποντα απ τα πλάγια, άλλο κόλλημα που είχα και που προσπαθούσα να πετύχω, με τραγικά ποσοστά ευστοχίας και τους συμπαίχτες μου να μου λεν ξεκόλλα δεν την παλεύεις
τί μου θύμισες τώρα
-
Ακριβώς,το σουτ δεν είχε σημασία που θα πήγαινε...Τάπα δεν έτρωγες με τίποτα!
Ωραία χρόνια,το μπάσκετ ήταν πολύ δημοφιλές στα πιτσιρίκια και στα γηπεδάκια ήταν φίσκα...Θυμάμαι περιμέναμε ώρες να αδειάσει καμία μπασκέτα και να επιδείξουμε τα καινούρια air max,jordan,reebok pump και φυσικά περικάρπια για τον χειμαρρώδη ιδρώτα μας! -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Κοβάθε η κωλομάδα σου (Μπάρτσα) μου κόστισε 150+ ευρώ . Διπλό την είχα βάλει και μετά βίας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν .
E τι να σου κανω ρε συ. Δεν ηξερες δε ρώταγες?
Κατέβηκε χωρίς Ανρι-Ιμπρα και έπαιζε σεντερ-φορ ακόμη και ο Ινιεστα. Ο Μεσσι ήταν λιώμα απ' την εθνική και δε βλεπόταν, ο Τσαβι μια απ' τα ίδια...
Παραλίγο να το κολλήσουμε πάντως σε 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες (όπως και παραλίγο να το φάμε βέβαια).
Και ο διαιτητής δεν την πάλευε κάστανο -
Τελικά ούτε ο Πάτρικ Μπέβερλι, ούτε ο Νίκολα Βούιτσιτς. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το πιο πιθανό σενάριο φέρνει τον “ΝΒΑer” Βον Ουέιφερ εκτός Α1. Με τον Αμερικανό γκαρντ τελικά αναμένεται να γίνει η έκπληξη στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ καθώς όλα δείχνουν πως θα είναι εκείνος που θα “κοπεί” από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα υπολογίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥΛΑ!
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)