-
Το ανοιγω παλι εγω για να σας ανακοινωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα (μην πω βεβαιωτητα) του χρονου ΔΕΝ θα τα λεμε παρέα στην Α1.
Ας μην το σχολιασω καλυτερα.
(ο αλλος λογος που το ανοιγω ειναι για να τραβηξω κανα κλειδωμα αν το παραχεσετε σε κανα ντερμπι απατ-αιωνιων).
Νεος χρονος, ίδιο πρωτο ποστ
-
Το ανοιγω παλι εγω για να σας ανακοινωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα (μην πω βεβαιωτητα) του χρονου ΔΕΝ θα τα λεμε παρέα στην Α1.
(ο αλλος λογος που το ανοιγω ειναι για να τραβηξω κανα κλειδωμα αν το παραχεσετε σε κανα ντερμπι απατ-αιωνιων).
-
-
Ποιο ντέρμπι???
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ποιο ντέρμπι???ΓΕΠ-Παναχα'ι'κή προφανώς.
-
Επειδή τη μαλακία ουδείς εμίσησε, προβλέπω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαι πάλι κάτοχος διαρκείας του ΠΑΟΚ.
Σοβαρά, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε φέτος, το διαρκείας θα το πάρω για 3 λόγους:
Α) Πάντα είναι ωραία μια ένεση αδρεναλίνης το Σάββατο απόγευμα, αν παίζεις με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ερμή Λαγκαδά, τα γυναικεία τσικό στο 'Κλουβί', τους Κενταύρους κλπ. Όλα τα ματς του ΠΑΟΚ στο παλατάκι ντέρμπι είναι. Είναι και καλό το γήπεδο...
Β) Να δω Μονρόε, τι ψάρια πιάνει.
Γ) Να δω Κένι Γκρέγκορι για άλλη μια χρονιά. Ο τύπος είναι απόλαυση, απλό μπάσκετ αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό και θέαμα λόγω εξαιρετικών σωματικών προσόντων. Μια πιο κοντή και λίγο πιο τεχνική έκδοση του αξιαγάπητου και αδικοχαμένου Μακρέι.
Αν πάλι από Δεκέμβρη και μετά κατεβάζουμε 6αδα...τι να πω...
-
Γνωρίζει κάποιος αν ο Μπουρούσης έχει ένα λευκό Cayenne με μαύρες ζάντες...????
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος αν ο Μπουρούσης έχει ένα λευκό Cayenne με μαύρες ζάντες...????CLK Black series εχει σιγουρα...
Για Cayenne δν ξερω -
ε ειναι το ψηλοτερο 3αρι που παιζει στην ευρωπη αλλωστε!!
αντε καλη χρονια και η παοκαρα παλι ψηλα!
-
Kαλη Τυχη στην ΠΑΟΚΑΡΑ και αν δν τελιωσουμε παλι με 6 παικτες τη χρονια ολα θα πανε καλα και θα παλεψουμε για την 3-4 θεση
-
Ερώτηση ενός ανθρώπου που έχει χρόνια να δει Ελληνικό πρωτάθλημα.........ο Μούλα(ομέροβιτς) τι απέγινε;
-
37 πρέπει να είναι πλέον ο Μούλα. Νομίζω έχει σταματήσει.
Απορώ πάντως με την υπεραισιοδοξία των ΠΑΟΚτσήδων στην αρχή κάθε χρονιάς.
Με ποιους να βγείτε 3-4οι ρε Thanix; -
Νομίζω ότι ο Άρης με την πώληση του Παπανικολάου και τις καλές κινήσεις που έκανε έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και καλή πορεία στην Ευρωλίγκα.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Kαλη Τυχη στην ΠΑΟΚΑΡΑ και αν δν τελιωσουμε παλι με 6 παικτες τη χρονια ολα θα πανε καλα και** θα παλεψουμε** για την 3-4 θεσηΓραφω κατι δυσκολο?
Ποιος εκτος του Αρη που εχει καλυτερη ομαδα κατα τα φαινομενα θα με περασει ευκολα?
Ο διαλυμενος πανιωνιος?
Το Μαρουσι χωρις τα λεφτα?
Η ΑΕΚ?
Καθαρα μπασκετικα μπορω να παρω την 4η θεση και απο εκει και περα να παλεψω για κατι καλυτερο -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
CLK Black series εχει σιγουρα...
Για Cayenne δν ξερωΟ Φώτσης είναι αυτός ρεεεεεεεεεε
-
Επιβεβαιωσα απο το Νικο το Ζηση οτι εχει την Cayenne o Mπουρουσης...απλα νομιζω ειχε παραγγειλει και ο ιδιος μια clk
Για τον Φωτση ξερω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ποιος εκτος του Αρη που εχει καλυτερη ομαδα κατα τα φαινομενα θα με περασει ευκολα?
Ο διαλυμενος πανιωνιος?
Το Μαρουσι χωρις τα λεφτα?
Η ΑΕΚ?
Καθαρα μπασκετικα μπορω να παρω την 4η θεση και απο εκει και περα να παλεψω για κατι καλυτεροO Πανελλήνιος έχει έτη φωτός καλύτερη ομάδα από σένα, το ίδιο και το Μαρούσι.
Και το πιο πιθανό είναι να σε περάσει και ο Πανιώνιος, + καμιά έκπληξη + τα προβλήματα απου δεδομένα θα αντιμετωπίσεις.
Εξάδα θα είναι τεράστια επιτυχία. -
Γνωμη σου γνωμη μου ...εδω θα ειμαστε να τα λεμε
-
Τελικα πηραν ολες οι ομαδες πιστοποιητικο;
Ανησυχουσα μηπως δω πρωταθλημα με ομαδες που δεν χρωστανε σε παιχτες απο το 1990 -
Εκλεισε και Radenovic ο ΠΑΟΚ
http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Radenović
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)