-
Ή με τον Ηρακλη στους ημιτελικους Κυπελου
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Κάτσε ρε συ, 15-16 χρονών ειναι το πιτσιρικι, μπορεί να ψηλώσει Η πλάκα ήταν σε μια φάση που έπεσε κατω στη διεκδίκηση και φωνάζει ο από πίσω: 'ρεεεεεεεεεεεεεεε, το παιδι!'
Δε συμφωνώ για τον Καλάθη. Εκτιμώ ότι θα τον δουμε πολύ φέτος.
Πολύ μπορεί να τον δούμε με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ αλλά μην περιμένεις να τον δούμε σε παιχνίδια 'τύπου ' ΣΕΦ
ΤΙ θες να πεις για τα Τρίκαλα;;;;
Ψάξε άλλη ομάδα φέτος για σάκο του μποξ. Από τα φιλικά κάτι Καβάλες, Κολλοσούς, ΠΑΟΚ και λοιπές δυνάμεις ίσως και να τις έχουμε.αμαν ρε παιδιά με τα τοπικιστικά σας! Τίποτα δε θέλω να πω. Ένα παράδειγμα κατώτερης αγωνιστικά ομάδας έγραψα.
-
Θέλει πολλή δουλειά ο Καλάθης. Το σημαντικότερο είναι να δυναμώσει γιατί κάνει διείσδυση και με τα τρακαρίσματα εκεί ψηλά ... ,αντίο ζωή. Φυσικά θέλει και το σουτ βελτίωση, αλλά πάνω απ' όλα η δύναμη. Πάντως πολύ το πάω το πιτσιρικά γιατί, μαζί με το Σάρας, είναι οι πιο 'μπασκετικοί' πλέυς που έχουμε. Μάλλον δε θα παίρνει χρόνο σε δύσκολα παιχνίδια (πχ με ΟΣΦΠ, με καλές ομαδες Ευρωλίγκα) αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παίξει παραπάνω από το περσινό Σερμαντίνι. Εκείνος ο Σερβάκος μου φαίνεται κάπως άχρωμος ρε γμτ. Μάλλον λόγω κούρασης και νέου περιβάλλοντος. Έχει δεν έχει 2 βδομάδες στην ομάδα;;;
Ρε τραβ τελικά υπάρχει ζωή στον Πλούτωνα ; Αθεόφοβος!!!
-
Ο Τεπιτς είανι όντως με το ζόρι 15 μέρες στην ομάδα, όπου ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι πολύ καιρό μαζί. Ακόμα κι ο Καλάθης είναι πιο 'δεμένος', καθώς πέρασε το καλοκαίρι μαζί με Σπανουλη, Φώτση, Περπέρογλου
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
αμαν ρε παιδιά με τα τοπικιστικά σας! Τίποτα δε θέλω να πω. Ένα παράδειγμα κατώτερης αγωνιστικά ομάδας έγραψα.Eννοείται ότι κάνω πλάκα! Έτσι κ αλλιώς οι 12.5/13 ομάδες της Α1 σάκος του μποξ θα είναι!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
αμαν ρε παιδιά με τα τοπικιστικά σας! Τίποτα δε θέλω να πω. Ένα παράδειγμα κατώτερης αγωνιστικά ομάδας έγραψα.
Eννοείται ότι κάνω πλάκα! Έτσι κ αλλιώς οι 12.5/13 ομάδες της Α1 σάκος του μποξ θα είναι!
ντάξει μωρέ, δεν το κατάλαβα. Σόρυ
-
ωραιο ματσακι στη πυλαια...
η ομαδα εχει δυνατοτητες, δεν εχει δεσει ακομα βεβαια αλλα εχει καλα στοιχεια...ο ντρομπνιακ εκανε απιστευτα πραγματα, ο μονρο καλος στο β' και ο κενι γνωστη αξια..καλη αμυνα απο καλαιτζιδη, χρησιμοι καυκης και τσιαρας...
τρικαλα πολυ μαχητικα, αξια παρουσια στην α1 οπως και περσι....και αρκετα δουλεμενη...
-
Αν δεν βελτιωσει σαφεστατα την αμυνα του ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να κυνηγησει πολλα... Εχει πολλους και καλους παιχτες φετος αλλα η αμυνα επασχε χαρακτηριστικα!!
Κατα τα αλλα ενθουσιαστηκα με τον Ντρομπνιακ... Ηξερα οτι επροκειτω για μπασκετικη αξια αλλα υπεθετα οτι τα χρονια θα ειχα το τιμημα τους επανω του και διαψευστηκα!!!
Παμε για διαρκειας φετος??? -
Τον 'έφαγε' τον Βουισιτς τελικά ο Μπέβερλι, και έτσι θα αγωνίζεται ο μαυρούκος στο ελληνικό πρωτάθλημα..Νομίζω σωστή επιλογή, αλλά θα δείξει...
-
O Boυισιτς δηλαδη θα παιζει μονο Ευρωπη,λογικο γιατι ειναι και μεγαλος και δεν αντεχει πολλα-πολλα Αλλα Ελλαδα ειναι και τα ματς με τον βάζελο,και εκει δεν θα ελεγα οτι ειναι αχρειαστος(σε ολα τα υπολοιπα ματς μαλλον ειναι).
-
20 μέρες έξω και ο Μπατίστ . Δλδ την άλλη βδομάδα με Αρμάνι ο ΠΑΟ θα έχει για ψηλούς Πέκο, Φώτση και Σερμαντίνι (με μάσκα λόγω τραυματισμού!). Βλέπω το ΔΔ να ανεβαίνει και στο 4 . Κρίμα πάνω που τον είχαμε καθιερώσει στο 3 .
Παίδες από πάνω μην ανησυχείτε. Μπορεί η κάθε ομάδα να κάνει μέχρι και 3 αλλαξοκωλιές. Αλλά σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε περί Μπέβερλυ, ψιλοαναμενόμενο δεν ήταν. Αλλιώς θα είχατε 2 πλέυς και 5 σέντερ (συμ. Μαυροκεφαλίδη). -
Στα guards χωλαιναμε και χωλαινουμε,ελπιζω φετος ο ξεκουραστος Παπαλουκας να μην προκαλει λυπηση οπως περισυ που εκανε δυο λαθη σε μια φαση, για να πουμε οτι θα εχουμε 2 playmakers και οχι 0.5
-
Άαρον Μάιλς στον Άρη.
Επιτέλους πήραμε πλέι μέικερ.
Πολύ καλή μεταγραφή.
Άμα πάρουμε και τον Ιερεμία γινόμαστε καλούτσικη ομάδα. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Βλέπω το ΔΔ να ανεβαίνει και στο 4 .Ρε παιδιά, 'κατεβαίνει' στο 4 λέμε, πιο κάτω απ' το 4 είναι το 5άρι.
-
http://www.youtube.com/watch?v=By9Lim8a ... r_embedded
-
ρε καμμένεεεε πού το θυμήθηκες αυτό
Πρέπει να ήμασταν γυμνάσιο?? -
Walter 'the truth' Berry
Παιχτούρα -
Παιχτούρα indeed!
Αν είδα καλά το τρώει όλο το φαγητό του πλέον,ε?
-
Οι πιό πολλοί αθλητές γίνονται βουβάλια μόλις σταματάνε... Κοίτα τους περισσότερους παλέμαχους, σε ποδόσφαιρο μπάσκετ...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)