-
. Παίζει κανά πρόβλημα με τον Ουέιφερ και τον αφήνει έξω ή δεν φαίνεται στις προπονήσεις; Ένα κάρο λ7 έσκασαν για δαύτον οι Αγγελοπουλαίοι.
Τέσπα είπαμε, έχεις να κάνεις αλλαξοκωλιές μέχρι τους τελικούς ... όρεξη να χεις.Καλά Κοβάθε, άστα αυτά. Και η Βαλένθια ένα σωρό απουσίες είχε, Βίγια, Χοακίν, ... . Πάντως εκείνο που έχασε ένας περίεργος από εκπληκτική ασίστ του Τσάβι !!!
-
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΤΣΣΚΑ 65-66
Δεν είναι δυνατόν. Η τύχη γύρισε την πλάτη στο Μαρούσι που προηγήθηκε 65-63 στα 1.4' όταν ο Χριάπα πέταξε ένα τούβλο πάνω σε άμυνα ακριβώς με την κόρνα.
Με αστείο για ευρωλίγκα μπάτζετ, χωρίς ποδοσφαιροοπαδούς, χωρίς διασυνδέσεις το Μαρούσι πέταξε έξω Άρη και Άλμπα, άγγιξε τη νίκη απέναντι στη 2η στην Ευρώπη και απέδειξε ότι η ομάδα είναι ομάδα και θα το παλαίψει στην Ευρωλίγκα κόντρα σε όλες τις προβλέψεις για διασυρμό. -
ΠΟΛΛΑ μπράβο στο Μαρουσι
-
Kαλο το φιλικο σημερα για τον ΟΣΦΠ
Με πολυ ορεξη η ομαδα,δικαιολογειται η μετρια αμυνα. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
. Παίζει κανά πρόβλημα με τον Ουέιφερ και τον αφήνει έξω ή δεν φαίνεται στις προπονήσεις; Ένα κάρο λ7 έσκασαν για δαύτον οι Αγγελοπουλαίοι.
Τέσπα είπαμε, έχεις να κάνεις αλλαξοκωλιές μέχρι τους τελικούς ... όρεξη να χεις.Εκτος Α1 τελικα ο Χαλπεριν.http://www.sport-fm.gr/article/200656
-
Τώρα το διάβασα στην εφημερίδα. Αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι μια καταγγελία που υπάρχει στα παρασκήνια της Ελευθεροτυπίας.
Σύμφωνα μ' αυτή, λίγο πολύ, οι wild cards για το Παγκόσμιο βγαίνουν στο σφυρί. Ο πρόεδρος της Λιθουανικής ΕΟΚ καταγγέλλει ότι ο γ.γ. της ΦΙΜΠΑ, Πάτρικ Μπάουμαν, Ελβετός (;), του ζήτησε 500χιλ ευρώ. Μάλιστα του είπε ότι του κάνει και πολύ καλό σκόντο μιας και υπάρχουν ομοσπονδίες που δίνουν μέχρι και τα 3πλάσια. Προσθέτει δε πως του ζητήθηκε τα χρήματα να μπουν σε ειδικό λογαριασμό μέχρι τις 1/12. απίστευτο!!! -
Χθες πήγα στο γήπεδο να δω από κοντά τα νέα αποκτήματα..αυτός ο κλέιζα από κοντά είναι πολύ ΘΗΡΙΟ...δύσκολα κόβεται και μόνο με φάουλ θεωρώ..ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ .&-
Μου άρεσε ο τσίλι που είναι περισσότερο απελευθερωμένος σε σχέση με περυσι, ενώ ο βον θα χαρίσει μαγικά στιγμιότυπα μπασκετικού κάλλους...
Βαρύς μου φάνηκε ακόμα μια φορά ο παπαλουκάς, ενώ ο μίλος φαίνεται λές και ωρίμασε 3 σεζόν στο προηγούμενο ευρωμπάσκετ..
-
Άντε καλή χρονιά να έχουμε!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΤΣΣΚΑ 65-66
Δεν είναι δυνατόν. Η τύχη γύρισε την πλάτη στο Μαρούσι που προηγήθηκε 65-63 στα 1.4' όταν ο Χριάπα πέταξε ένα τούβλο πάνω σε άμυνα ακριβώς με την κόρνα.
Με αστείο για ευρωλίγκα μπάτζετ, χωρίς ποδοσφαιροοπαδούς, χωρίς διασυνδέσεις το Μαρούσι πέταξε έξω Άρη και Άλμπα, άγγιξε τη νίκη απέναντι στη 2η στην Ευρώπη και απέδειξε ότι η ομάδα είναι ομάδα και θα το παλαίψει στην Ευρωλίγκα κόντρα σε όλες τις προβλέψεις για διασυρμό.Κρίμα για αυτή την ομάδα... προσωπικά θεωρώ ότι την κατέστρεψε η Ευρωλίγκα που είχε τα συμβόλαια με τους διορισμένους συλλόγους, και όταν το Μαρουσάκι ερχόταν 2-3ο του κόβανε οι βλακίες της Euroleague όλες τις προοπτικές....
-
10 τριποντα βαρανε, 1 χανουν..
-
KLEIZA
-
Είδε κανείς το Άρης-Ολυμπιακός;
Αν ναι, γράψτε καμιά εντύπωση. -
καλος ο κλειζα και ο μπεβερλυ χιλς ( οχι κατι εξαιρετικο αλλα θα βγαλει τα καστανα απεναντι στους γρηγορους κοντους της α1), ο οσφπ σα να μου φανηκε οτι ανεπτυξε μερικους αυτοματισμους, γενικα εκανε καλη εμφανιση!
ο μαιλς ηταν ολος ο αρης επιθετικα και κανα 2 φασεις εκανε ο χρυσικοπουλος (ετσι νομιζω λεγεται), απο κει και περα λιγα πραγματα ενω για πρωτη φορα και η κερκιδα μου φανηκε πολυ χλιαρη (πρωτη φορα τη βλεπω ετσι)...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλος ο κλειζα και ο μπεβερλυ χιλς ( οχι κατι εξαιρετικο αλλα θα βγαλει τα καστανα απεναντι στους γρηγορους κοντους της α1), ο οσφπ σα να μου φανηκε οτι ανεπτυξε μερικους αυτοματισμους, γενικα εκανε καλη εμφανιση!ο μαιλς ηταν ολος ο αρης επιθετικα και κανα 2 φασεις εκανε ο χρυσικοπουλος (ετσι νομιζω λεγεται), απο κει και περα λιγα πραγματα ενω για πρωτη φορα και η κερκιδα μου φανηκε πολυ χλιαρη (πρωτη φορα τη βλεπω ετσι)...
Πες και για τον ΠΑΟΚ
-
θα λεγα κακο αποτελεσμα αλλα η ομαδα θελει δουλεια και δεν υπαρχουν και τα ευρω για την αλλαγη του ειβερι και την αποκτηση ενος ψηλου ακομα...
σιγουρα κανεις δε θα περιμενε περιπατο πανελληνιου (ουτε ο ιδιος ο ζουρος με τη προιστορια που υπαρχει) αλλα και αυτα μεσα στο προγραμμα ειναι...
ακυρη εμφανιση η ομαδα σημερα! το κακο ειναι οτι και το προγραμμα μας ειναι λιγο ακυρο με πανελληνιο αρη και μαρουσι στην αρχη....
τεσπα, η ομαδα με καποιον αλλον εκτος απο ειβερι που δεν τραβαει και ακομα εναν ψηλο θα ταν σαφως καλυτερη...κριμα που δεν πηραν τον μαιλς οταν γινοταν...
δε μου ανεβηκε η πιεση παντως αν και ξεφτιλιστηκαμε σημερα παλι... πρεπει να μαστε και λιγο ρεαλιστες...
-
Βλεπω τα στατιστικα Αρης-Ολυμπιακος...
Η εικονα του Αρη ειναι απλως τραγικη,μια ομαδα εξαιρετικα προβλεψιμη που προσπαθει να κερδισει με τους μαυρούκους,χειροτερη απο περισυ.Ο Ολυμπιακος μαλλον θα πρεπει να ντρεπεται που δεν κερδισε με +20!
Ο Κλειζα ειναι το πρωτο βιολι καθοτι δεν αντιμετωπιζεται ευκολα απο κανεναν παιχτη,τα 5αρια ειναι βαρια για να τον κυνηγησουν και τα 4αρια αδυναμα για να του φραξουν τον δρομο.
Νομιζω οτι εκτος απο τον ΠΑΟ κανεις στην Ελλαδα δεν εχει παιχτες να τον παιξουν.
Επιτελους ο ΟΣΦΠ εκανε μια καλη μεταγραφη ξένου!
Ο Τσίλι συνεχιζει να σκοραρει αλλα ακομα δεν εχει αποδειξει για ποιο λογο παιρνει περισσοτερα λεφτα από τον Βασιλοπουλο. -
Για να σουτάρει καλά πάντως πρέπει να είναι πιο μόνος κι απ' την εγκατάλειψη, ειδάλλως η μπάλα πάει τούβλο. Πάντως δείχνει πιο 'ενταγμένος' από τον αντίστοιχο περσινό Τσίλντρες και αυτό είναι προς τιμήν του.
-
Ρε τι κατάρα έχει ο ΠΑΟ φέτος με τους ψηλούς του; Ο ένας μετά τον άλλο τραυματίζονται. Τελευταίο θύμα είναι ο Γκόλεματς αν και μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό. Στην αρχή φοβούνταν μέχρι και για θλάση. Τη Πέμπτη βλέπω το ΔΔ για 4άρι τουλάχιστον ένα 10λεπτο. Φαντάζομαι οι διαρκείας θα πάμε όλοι;;; 21:15 παίζουμε.
. Μόλις έμαθα ότι τραυματίστηκε σοβαρά και ο Μπλέικ Γκρίφιν των LAC (τουλάχ. 2 μήνες). Νο1 στα ντραφτ και αγαπημένος του τράβελλερ! Είναι γενικό το κακό με τους ψηλούς.
-
Κρίμα για τον πιτσιρικά. Όσο για τα δικά μας : Είναι δυνατό γήπεδο της Α1 και να στάζει???? πού βρισκόμαστε??
-
Εύκολη κλήρωση για το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)