-
Όσο περίεργο να έχει προεγκατεστημένα ηχεία.
-
Ναι αλλά τα ηχεία παίζουν με όλα τα ηχοσυστήματα ... όχι όμως και τα χειριστήρια... Νομίζω δηλαδή...
Τέλος πάντων... αρκετά το ταλαιπωρήσαμε...
-
Ο χρήστης TakisCitroen έγραψε:
Ναι, προφανώς έχει προεγκατάσταση για ηχοσύστημα.
Sent from my Tab using a pigeon.
Πάντως αυτό είναι καλύτερο απο το εργοστασιακο radio-cd που έχουν οι υπόλοιπες εκδόσεις γτ νομίζω οτι το εργοστασιακό ηχοσύστημα δεν 'βγαίνει' σε περίπτωση που χαλάσει η θέλω να το αλλάξω...εκτός και αν κάνω λάθος και βγαίνει.
εννοείται ότι βγαίνει κ αλλάζει αν χαλάσει...
γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσει περισσότερο το εργοστασιακό γιατί δεν φαίνεται παράταιρο στην κονσόλα όπως του εμπορίου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:lol:Ναι αλλά τα ηχεία παίζουν με όλα τα ηχοσυστήματα ... όχι όμως και τα χειριστήρια... Νομίζω δηλαδή...
Τέλος πάντων... αρκετά το ταλαιπωρήσαμε...
Και εγώ αυτό πίστευα ότι ισχύει. Τα χειριστήρια πρέπει να είναι συμβατά με την πηγή.
Εκτός αν υπάρχει μόνο η καλωδίωση εσωτερικά του τιμονιού και πρέπει να βγουν καπάκια (και να μπουν αντίστηχα χειριστήρια), να γινουν οι αναλογες συνδέσεις κλπ. -
Το λογικο ειναι να υπαρχει ειδη καποιος ανταπτορας ο οποιος να ειναι συμβατος με μεγαλη ποικιλια rcd της αγορας.
Εκτος και αν τα χουν με σκοπο να διαλεξεις καποια απ αυτα που σου προσφερει η Citroen...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι, προφανώς έχει προεγκατάσταση για ηχοσύστημα.
Sent from my Tab using a pigeon.
Πάντως αυτό είναι καλύτερο απο το εργοστασιακο radio-cd που έχουν οι υπόλοιπες εκδόσεις γτ νομίζω οτι το εργοστασιακό ηχοσύστημα δεν 'βγαίνει' σε περίπτωση που χαλάσει η θέλω να το αλλάξω...εκτός και αν κάνω λάθος και βγαίνει.
εννοείται ότι βγαίνει κ αλλάζει αν χαλάσει...
γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσει περισσότερο το εργοστασιακό γιατί δεν φαίνεται παράταιρο στην κονσόλα όπως του εμπορίου.
Εγώ πάντως απ όσο έχω δει σε φωτογραφίες είναι ενσωματωμένο στο ταμπλό..εκτός και αν βγάζεις ένα κομμάτι του ταμπλό και μετα βγαίνει και αυτό..το πιο ενοχλητικό πράγμα στο c4 όμως είναι η έλλειψη βελόνας θερμοκρασίας νερου..και θεωρώ και λίγο άχρηστη την χειρολαβή για τον οδηγό στο ταβάνι..κατα τ άλλα είναι κουκλί και όταν βρω money θα δώσω το ΖΧ μου και θα το χτυπήσω..
-
Εγώ πάντως απ όσο έχω δει σε φωτογραφίες είναι ενσωματωμένο στο ταμπλό..εκτός και αν βγάζεις ένα κομμάτι του ταμπλό και μετα βγαίνει και αυτό..το πιο ενοχλητικό πράγμα στο c4 όμως είναι η έλλειψη βελόνας θερμοκρασίας νερου..και θεωρώ και λίγο άχρηστη την χειρολαβή για τον οδηγό στο ταβάνι..κατα τ άλλα είναι κουκλί και όταν βρω money θα δώσω το ΖΧ μου και θα το χτυπήσω..Μην δώσεις για απόσυρση το ΖΧάκι... Καλύτερα πούλα το...
-
Κι ελεγα να μη γραψω τιποτα γιατι θα με πουν γραφικο..
-
όχι γραφικό
τρελό, αν νομίζεις οτι το ΖΧ μπορεί να πιάσει το 1500 της απόσυρσης για 1,6
ή κωλόφαρδο αν βρήκες το τρελό που θα τα δώσει.on topic
το αυτόματο, συγκριτικά με το dsg, πόσο καλό είναι? εντάξει το ξέρουμε είναι πιο αργό κλπ κλπ αλλά για τι διαφορά μιλάμε?
υποφερτή ή άβυσσος? -
Δεν εχεις πιασει το υφος και τη διαθεση μας μαλλον..
Και μιας και το ανεφερες και μεχρι 2 χιλιαρικα εδινα για αψογη zx αν δεν ειχα τη κουκλα... -
Το ΖΧ μάλλον θα δοθεί για απόσυρση γιατί είναι παλιό μοντέλο(του 1992)..έχω και C3 του 2010 όμως.Έδωσα πέρυσι για απόσυρση με green bonus ένα ΑΧ του 1994 και το πήρα.Το C4 BTW θα αγοραστεί στα 1400 κ.εκ. γτ το περιορισμένο budget μου δεν μου επιτρέπει 1600αρι.. και μάλλον του χρόνου αν ισχύει ακόμα το green bonus
λίγο αλλά ξέρει κανένας αν το C5 θα ξαναβγεί ποτέ ως 5 θυρο liftback και όχι ως 4 θυρο σενταν;Ενδιαφέρεται φίλος με Χantia του 1996 που θέλει να το ξεφορτωθει...
-
Φανατικός Citroenάκιας απ' όσο βλέπω... Τώρα για την ΖΧάρα κρίμα...
αν θέλεις μπες στο www.greekcitroenclub.gr -
επειδή το έχω πιάσει του ύφος απάντησα ανάλογα.
ελπίζω να είναι full duplex η γραμμή.όσο για τον 1,4 δεν ξέρω αν θα είναι επαρκής.
εξαρτάται απο τη χρήση για την οποία προορίζεται καθώς και τη κλιμάκωση του κιβωτίου.μιας και έφυγε λίγο
το ds4, που κάπου αναφέρθηκε προηγουμένως ημερομηνία για παραγγελία, είναι διαθέσιμο?
επίσημα ή ανεπίσημα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ελπίζω να είναι full duplex η γραμμή.όσο για τον 1,4 δεν ξέρω αν θα είναι επαρκής.
εξαρτάται απο τη χρήση για την οποία προορίζεται καθώς και τη κλιμάκωση του κιβωτίου.μιας και έφυγε λίγο
το ds4, που κάπου αναφέρθηκε προηγουμένως ημερομηνία για παραγγελία, είναι διαθέσιμο?
επίσημα ή ανεπίσημα.o 1.4 Vti με καλύπτει απόλυτα...εδω πέρα είχα τόσα χρόνια 1400αρια ΑΧ και ΖΧ με 80 άλογα.Θα μου πείς άλλες εποχές τότε.Φοβερά αμαξάκια πάντως..το μόνο που με ενοχλούσε και στα δυο ήταν ο 1 υαλοκαθαριστήρας μπροστα και στο ΖΧ ο 1 ηλεκτρικος καθρέπτης..απο κει και πέρα ολα τ αλλα ήταν υπέροχα
Πάντως μ@λ@κι@ της CITROEN να κατασκευάζει το C5 ως σεντάν και οχι ως λιφτμπακ...μειωμένη πρακτικοτητα
-
o 1.4 Vti με καλύπτει απόλυτα...εδω πέρα είχα τόσα χρόνια 1400αρια ΑΧ και ΖΧ με 80 άλογα.Θα μου πείς άλλες εποχές τότε.Φοβερά αμαξάκια πάντως..το μόνο που με ενοχλούσε και στα δυο ήταν ο 1 υαλοκαθαριστήρας μπροστα και στο ΖΧ ο 1 ηλεκτρικος καθρέπτης..απο κει και πέρα ολα τ αλλα ήταν υπέροχα
Πάντως μ@λ@κι@ της CITROEN να κατασκευάζει το C5 ως σεντάν και οχι ως λιφτμπακ...μειωμένη πρακτικοτητα
75 μουλάρια...
-
επίσημα ή ανεπίσημα.o 1.4 Vti με καλύπτει απόλυτα...εδω πέρα είχα τόσα χρόνια 1400αρια ΑΧ και ΖΧ με 80 άλογα.Θα μου πείς άλλες εποχές τότε.
ΑΧ με 800-900 κιλά, C4 με 1300 κιλά. Ο 1,4 είναι οριακός και θα καις τσάμπα βενζίνη.
-
Το ΑΧ πρέπει να είναι ακόμη πιο ελαφρύ...
-
Επειδή αναφέρθηκε, παραγγελίες έχουν ανοίξει για ds4 αλλά ακόμα η τιμή είναι εκτιμώμενη.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
επίσημα ή ανεπίσημα.o 1.4 Vti με καλύπτει απόλυτα...εδω πέρα είχα τόσα χρόνια 1400αρια ΑΧ και ΖΧ με 80 άλογα.Θα μου πείς άλλες εποχές τότε.
ΑΧ με 800-900 κιλά, C4 με 1300 κιλά. Ο 1,4 είναι οριακός και θα καις τσάμπα βενζίνη.
Μάλλον γύρω στα 700 θα έλεγα για το AX.
-
Same difference
Citroen C4