-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, (ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΑ), ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑPR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ''ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ'.. ΕΙΜΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΔΩ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ... ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΗΚΑ Ο ΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΟΥ._ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ 'ΤΕΡΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ'. ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΗΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΤΟ 2006 ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΙΑΒΕΡΗΣ jr, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ Κ ΜΕ ΚΛΙΟ Κ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΠΟΥ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΤΡΕΧΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ 1 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ 1 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, 15+ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ 2Η Κ ΣΤΗΝ 3Η ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΤΑΙ ΕΞΟΔΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΥΝΙΓΙΣΕΤΑΙ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΗΣΑΣΤΑΝ Κ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΛΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.. Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ Κ ΑΝ ΠΗΡΑΤΑΙ Ε.Δ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.. Κ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2001 Η΄' 02 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ Κ ΕΒΡΕΧΕ Κ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ IMPREZA WRC Κ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 Ε.Δ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΚΙΤ CAR Κ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 45 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.. ΦΙΛΙΚΑ ASTERIX!ΑΓΑΠΗΤΕ ASTERIX,
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ,ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ
1.ΣΤΟ Ρ.ΕΛΠΑ ΜΕ ΤΟ CLIO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΙ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ IAVERIS JR.ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΧΟΣ,ΚΥΡΚΟΣ,ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.
2.ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,(ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ) ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. (KARTODOROMO) ΓΙΑ 2,5' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1,3'. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ε.Δ. ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ,ΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ !!!!
3.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ RENAULT TOY TRAVAGLIA,ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ O TRAVAGLIA ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ RENAULT. ΠΑΝΤΩΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΞΑΜΕ ΜΕ CLIO ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ.
4. ΤΟ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ Ε.Δ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
5.ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ HΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑTΖΗΤΣΟΠΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ. ΜΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
6. ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟ (ΑΣΦΑΛΤΟΣ-ΧΩΜΑ) . ALL ROUND ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
κΑΛΗΜΈΡΑ
Αγαπητέ El-Em μπορείς να μας πεις με ποιό τρόπο είσασταν και ποιοί βεβαίως πρωτεργάτες στο να μην μετρούν τα WRC στο πρωτάθλημα;
Είχατε κάποιες ιδιαίτερες επαφές με την διοίκηση; είσασταν σε κάποιο συλλογικό όργανο ή επιτροπή;
Διότι εγώ σας θυμάμαι μόνο στα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης (αργότερα βεβαίως).
Μην με παρεξηγήσετε, θαυμάζω την αγωνΙστική πορεία και τις επιδόσεις του ΄Αρη, με αντιρρήσερις γιά επιμέρους θέματα. Η παρέμβαση είναι γιά λόγους αποκατάστασης της κατά την άποψή μου αλήθειας στο θέμα 'πρωτεργάτες' ή ακόμη και απλοί 'εργάτες'.
Ευχαριστώ
ΜΠΕΚΑΣ -
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
κΑΛΗΜΈΡΑΑγαπητέ El-Em μπορείς να μας πεις με ποιό τρόπο είσασταν και ποιοί βεβαίως πρωτεργάτες στο να μην μετρούν τα WRC στο πρωτάθλημα;
Είχατε κάποιες ιδιαίτερες επαφές με την διοίκηση; είσασταν σε κάποιο συλλογικό όργανο ή επιτροπή;
Διότι εγώ σας θυμάμαι μόνο στα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης (αργότερα βεβαίως).
Μην με παρεξηγήσετε, θαυμάζω την αγωνΙστική πορεία και τις επιδόσεις του ΄Αρη, με αντιρρήσερις γιά επιμέρους θέματα. Η παρέμβαση είναι γιά λόγους αποκατάστασης της κατά την άποψή μου αλήθειας στο θέμα 'πρωτεργάτες' ή ακόμη και απλοί 'εργάτες'.
Ευχαριστώ
ΜΠΕΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ,ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α.(ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ) .ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ,ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΤΟ 2001 ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΦΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΡΟΣ.
ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ο ΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΡΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Kαλη ημερα , και καλο μηνα ........
Nαι βρε .......σ'ολα τα μερη του κοσμου , φωναζουν τον συνοδηγο του πρωταθλητη , και τον ρωτανε ........ πως θα παρετε τον καφε σας ... λαθος , πως το θελετε το πρωταθλημα του χρονου ?
-
Εμένα πάντος δεν με φώναξαν ποτέ με την ιδιότητα του πρωταθλητή ή επαθλούχου, όπως και πολλούς άλλους που τα δευτερόλεπτα έχουν γίνει η μισή τους ζωή. Δεν μένω όμως σε αυτά θεωρώ ότι ότι η μέχρισ ήμερα παρουσία του ΄Αρη στο στερέωμα των αγώνων δεν έχει κυφά σημεία, αντίθετα θα έλεγα. Γιά λόγους όμως αρχής συμφωνώ με τον APR.
Μιάς όμως και ήσουν επτά χρόνια επιτροπή ραλλύ θα μας θυμίσεις και την υπόλοιπη σύνθεση! Γιά την ιστορία.
Ευχαριστώ
ΜΠΕΚΑΣ -
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Εμένα πάντος δεν με φώναξαν ποτέ με την ιδιότητα του πρωταθλητή ή επαθλούχου, όπως και πολλούς άλλους που τα δευτερόλεπτα έχουν γίνει η μισή τους ζωή. Δεν μένω όμως σε αυτά θεωρώ ότι ότι η μέχρισ ήμερα παρουσία του ΄Αρη στο στερέωμα των αγώνων δεν έχει κυφά σημεία, αντίθετα θα έλεγα. Γιά λόγους όμως αρχής συμφωνώ με τον APR.
Μιάς όμως και ήσουν επτά χρόνια επιτροπή ραλλύ θα μας θυμίσεις και την υπόλοιπη σύνθεση! Γιά την ιστορία.
Ευχαριστώ
ΜΠΕΚΑΣΑΠ'ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΗΤΑΝ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ
ΛΩΡΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑ@@@Α ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο APR, ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο ΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΡΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Kαλη ημερα , και καλο μηνα ........
Nαι βρε .......σ'ολα τα μερη του κοσμου , φωναζουν τον συνοδηγο του πρωταθλητη , και τον ρωτανε ........ πως θα παρετε τον καφε σας ... λαθος , πως το θελετε το πρωταθλημα του χρονου ?
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ.ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ?
ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ,ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΙ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ευχαριστώ
ΜΠΕΚΑΣΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ,ΦΙΛΕ ΜΠΕΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.ΑΠ'ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ,ΗΤΑΝ ΟΙ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ
ΛΩΡΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑ@@@Α ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο APR, ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
[/quote]
΄
Μάλλον δεν κατάλαβες τη φράση 'Γιά λόγους αρχής θα συμφωνήσω με τον APR'. Εφόσον όμως κατατάσσεις τους ανθρώπους κατ΄αυτόν τον τρόπο θα σου πω ότι μου θυμίζεις έντονα ένα σύνθημα που είχε γραφτεί κάποτε στους τοίχους γιά μία άλλη κατηγορία συνανθρώπων μας (εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με ανάλογους διαχωρισμούς) :
'΄Οταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο Κνίτης κοίταζε το δάχτυλο' .
Σημασία δεν έχει αν μπορούσες να ανταπεξέλθεις εσύ και οι άλλοι στη θέση που αναφέρεις ή ποιά τελικά ήταν η προσφορά του καθενός, αλλά όπτι δεν υπάρχει ΘΕΣΜΟΣ που να εγγυάται έστω και τα αυτονόητα.
ΜΠΕΚΑΣ -
Aγαπημενε μου Λου Μου να σου ζητησω συγνωμη που με ...βαρεθηκες-θηκατε δεν εχει και νοημα νομιζω ......... μιας και η και μας σε σχεση με τις τακτικες απεναντι σε διαδικασιες και θεσμους του αθληματος εχουν αποστασεις ετων φωτος .....
Αλλα να θεωρεις παπαριες οτιδηποτε δεν ειναι του στυλ σου , και της τακτικης σου .... σε ριχνει πολυ , και με χαλαει επειδη κατα τα αλλα , σε παω μπαγασικο .........
Τα αλλα ανεκδοτακια σου ...τα παραβλεπω , γιατι γελανε οσοι γνωριζουν προσωπα και καταστασεις και τα πρωταθληματα και τους τιτλους που τα γραφω-ουν ........και ποσο τα εκτιμουν ολοι (με την τακτικη που ).
Λοιπον για να θυμασαι , το βασικο προβλημα του χωρου....δεν ειναι εσυ που θα καταταξεις τον καθενα μας , αλλα η ιστορια του χωρου ..... και να δω που θα σε καταταξει εκεινη , καποτε , οχι γραμμενη απ'τους κολλητους βεβαιως βεβαιως .......Υ.Γ. ........
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
έντονα ένα σύνθημα που είχε γραφτεί κάποτε στους τοίχους γιά μία άλλη κατηγορία συνανθρώπων μας (εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με ανάλογους διαχωρισμούς) :
'΄Οταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο Κνίτης κοίταζε το δάχτυλο' .ΜΠΕΚΑΣ
Ρηγάς ο αστυνομος
Ει, χιουμορ κανω, να σπασει ο τσακωμος!
-
E... οχι και τσακωμος ........ απλως διαφωνουμε στις λεπτομερειες με τον ΛουΜουδακο μας ... ενας ΑΝΩΝYΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ , ενας βαρετος θαυμαστης του για να την βρησκουν οι φιλοι μας , που διαβαζουν ........κατι σαν πασατεμπο δηλ.στα διαλειμματα ........
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
3.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ RENAULT TOY TRAVAGLIA,ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ O TRAVAGLIA ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ RENAULT. ΠΑΝΤΩΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΞΑΜΕ ΜΕ CLIO ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όχι πως με ενδιαφέρει η συζήτηση σας, αλλά ο Travaglia κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2005 με Renault Clio S1600.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όχι πως με ενδιαφέρει η συζήτηση σας, αλλά ο Travaglia κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2005 με Renault Clio S1600.
Μπράβο ρε Χάρη...παραλίγο να το πάρω απόφαση ότι με χτύπησε το Αλτσχαϊμερ....ουφ...πάλι καλά...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, (ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΑ), ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑPR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ''ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ'.. ΕΙΜΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΔΩ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ... ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΗΚΑ Ο ΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΟΥ._ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ 'ΤΕΡΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ'. ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΗΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΤΟ 2006 ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΙΑΒΕΡΗΣ jr, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ Κ ΜΕ ΚΛΙΟ Κ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΠΟΥ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΤΡΕΧΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ 1 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ 1 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, 15+ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ 2Η Κ ΣΤΗΝ 3Η ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΤΑΙ ΕΞΟΔΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΥΝΙΓΙΣΕΤΑΙ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΗΣΑΣΤΑΝ Κ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΛΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.. Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ Κ ΑΝ ΠΗΡΑΤΑΙ Ε.Δ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.. Κ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2001 Η΄' 02 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ Κ ΕΒΡΕΧΕ Κ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ IMPREZA WRC Κ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 Ε.Δ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΚΙΤ CAR Κ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 45 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.. ΦΙΛΙΚΑ ASTERIX!
ΑΓΑΠΗΤΕ ASTERIX,
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ,ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ
1.ΣΤΟ Ρ.ΕΛΠΑ ΜΕ ΤΟ CLIO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΙ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ IAVERIS JR.ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΧΟΣ,ΚΥΡΚΟΣ,ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.
2.ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,(ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ) ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. (KARTODOROMO) ΓΙΑ 2,5' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1,3'. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ε.Δ. ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ,ΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ !!!!
4. ΤΟ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ Ε.Δ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
5.ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ HΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑTΖΗΤΣΟΠΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ. ΜΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
6. ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟ (ΑΣΦΑΛΤΟΣ-ΧΩΜΑ) . ALL ROUND ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ετσι για την ιστορια Ο Renato Travaglia ολο το Ευρωπαικο του 2005 το εκανε με clio s1600!!!
-
Αργησα λιγο και με προλαβατε!
-
Aντε βρε.... καρφακια ........
Σιγα να μην ετρεχε ο Τραβαλια ο κολλητος του Λου Μου δακου με ....κλιο .........φαντασιοπληκτοι .......
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
SORRY, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΕΛ-ΕΜ.... ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΗΗΗρωες, στ απαρτα βουνα,
ΗΗΗρωες μες τα χαλασματαααα
Αστρα του Ολυμπου και του Παρνασσού φαααντασμααατα
ΗΗΗΗρωες, στ ααααπαρτα βουναααα
(ασμα παληο κι επαναστατικο)
...........................................................Συντροφε , με εξεπληξες
Αλλα βαλτου και λιγο μουσικη
http://www.youtube.com/watch?v=sPKk5R7H ... re=related
Υ.Γ. Ειναι και επικαιρο λογω Merkel !!
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΕΛ-ΕΜ.... ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ...ΚΙ ΕΣΥ edit
'EL-EM'
ας κλείσει εδώ το θέμα [mod]
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 25-10-2009