-
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα φίλος μου είχε ένα ατύχημα και ευτυχώς βγήκε ζωντανός από ένα αυτοκίνητο που έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές. Μάλιστα η ασφαλιστική του το έβγαλε ολική.
Επειδή όμως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι (ο φίλος είχε άγιο) μήπως ξέρετε που θα μπορούσε να απευθυνθεί πέρα της ασφαλιστικής για να πάρει μία πραγματογνωμοσύνη για να δει αν δούλεψαν σωστά τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου;Ευχαριστώ για την βοήθειά σας
-
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα φίλος μου είχε ένα ατύχημα και ευτυχώς βγήκε ζωντανός από ένα αυτοκίνητο που έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές. Μάλιστα η ασφαλιστική του το έβγαλε ολική.
Επειδή όμως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι (ο φίλος είχε άγιο) μήπως ξέρετε που θα μπορούσε να απευθυνθεί πέρα της ασφαλιστικής για να πάρει μία πραγματογνωμοσύνη για να δει αν δούλεψαν σωστά τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου;Ευχαριστώ για την βοήθειά σας
-
-
Ο φίλος σου τραυματίστηκε;
-
Άντε πάλι με τους αερόσακους και τις αποζημιώσεις...
-
Ο φίλος μου τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά (φορούσε ζώνη).
Μετά από μία μικρή παραμονή του στο νοσοκομείο είναι πάλι μαζί μας.
Όπως ήδη ανέφερα, το αυτοκίνητο έχει βγει off (σύμφωνα με την ασφαλιστική).
Δεν ξέρω αν θα κινήσει διαδικασίες αποζημίωσης (βλ Mercyful_Fate). Περισσότερο μας ενδιαφέρει να μάθουμε αν όντως ήταν πρόβλημα του αυτοκινήτου (κατασκευαστικό) ή κάποιος άλλος παράγοντας ...
-
Όταν λες ελαφρά τι εννοείς;
Σε ποιο σημείο τραυματίστηκε; -
Μήπως να δεί πρώτα ο φίλος σου ποιός ή ποιοί ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στο ατύχημα και μετά να αρχίσει να ψάχνει τί δούλεψε και τί όχι ;;;;
Δηλαδή αν άνοιγαν οι αερόσακοι δεν θα συνέβαινε το ατύχημα ;;;;
Εννοείτε ότι έχει ήδη ανάψει μια λαμπάδα δίμετρη σε κάποιον άγιο πριν κάνει τα παραπάνω.
ΑΤΥΧΗΜΑ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ